Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

1. Характеристики Ebook Reader, про які Ви повинні знати
2. Переваги електронних книг перед паперовими
3. Популярні моделі Kindle
4. Kindle Unlimited+Prime Reading або Де взяти книги Kindle?
5. ТОП 5 сайтів де можна купити Kindle
6. Як купити Amazon Kindle зі США (з Аmazon)


Дайте своїм очам відпочити від яскравих екранів та моніторів. Ebook readers або коротко Ereaders – це електронні пристрої, що дозволяють читати різноформатний електронний текст, створені на базі матових екранів E Ink. Такий дисплей дозволить Вам займатися своїм улюбленим читанням без шкоди здоров’ю та очам. Ви забудете про мозкову втому та навантаження, яке виходить від звичайних планшетів з LCD або OLED екранами. Рідери чудово тримають заряд, що дасть Вам тривалі години роботи, а читання на яскравому сонечку більше не буде Вам перешкодою.

Абсолютним лідером та домінуючим на ринку електронних читалок США безсумнівно є Kindle від Amazon. Але було б не професійно не згадати і про інші популярні моделі рідерів від Onyx, Nook і Kobo.

Характеристики Ebook Reader, про які Ви повинні знати


1. Екран E Ink

Основна частина рідерів оснащена монохромними екранами від компанії E Ink. Такі екрани запобігають втомі та дратівливості очей при довгому читанні завдяки електронним чорнилам, які ідеально імітують справжній аркуш паперу.

 

2. Підсвічування

Бюджетні моделі не мають підсвічування, тому Вам потрібне зовнішнє джерело світла, як при читанні звичайної книги. У більшості сучасних Ereaders вбудовано бокове підсвічування, яке дозволить читати улюблені книги навіть у повній темряві. Чутливі налаштування дають можливість підібрати зручну інтенсивність підсвічування від тьмяної ледь помітної до яскравої денної. Тепер нічне читання улюбленого детектива не завадить мирному сну Вашої другої половини.

3. Розмір екрану

Протягом багатьох років еталонним розміром читалки був 6” екран. Але час плине і розміри пристроїв зростають разом з ним.
Найновіші моделі від Amazon Kindle Paperwhite вже мають 6,8”-7”, як і Kobo Libra 2. Sage разом з Kobo Forma оснащені 8” екранами. Onyx випускає кілька видів широкоформатних рідері, навіть формати з діагоналлю до 13,3”. Зверніть увагу, чим більше пристрій, тим менш зручно тримати його однією рукою через вагу та баланс.

4. Розширення екрану

Роздільна здатність екрана бувають різні, а цей фактор безпосередньо впливає на якість читання. Дешеві застарілі моделі використовують дисплеї з роздільною здатністю 167 пікселів і вони значно поступаються сучасним екранам з роздільною здатністю 300 пікселів на дюйм і це не межа – E Ink продовжує покращувати контрастність і частоту оновлення своїх екранів.
Нова технологія Carta 1200 забезпечує помітно швидше перегортання сторінок і набагато кращу контрастність, які вже впроваджені в останні Amazon Paperwhite, Libra 2, Kobo Elipsa і Sage.

5. Кольорові Ebook

А що, якщо ми хочемо прочитати не просто книгу, а, наприклад, комікс, ілюстровану новелу, манхву чи просто популярний журнал? Погодьтеся, кольоровий широкоформатний екран підійшов би більше для цього.
E Ink поставили собі таке завдання і до 2020 року виконали прорив у сфері кольорових екранів – на ринок вийшли нові технологічні зчитувачі E Ink.

Рядом покупців були протестовані “кольорові новинки” від Onyx і PocketBook і результати виявилися скоріше незадовільними та потребують доопрацювання. Екрани в цих рідерах виглядають тьмяно, невиразно з низькою повнокольоровою роздільною здатністю. У такому випадку, краще віддати перевагу звичайному планшету. Навіть найпростіші і найдешевші Amazon Fire 7 будуть на голову вище за рахунок своїх додаткових функцій: серчінг в інтернеті, перегляд відео, прослуховування музики, різні ігри та користування додатками.

6. Читалки для пляжу

Любителів почитати книжку на пляжі, біля басейну або просто в гарячій ванні має зацікавити пропозицію водонепроникних пристроїв. І виробники звичайно ж подбали про це, випустивши кілька читалок, які здатні витримати мінімальне водне занурення або вологість, наприклад, останній версії Kindle Paperwhite, Kindle Oasis, Libra 2 та Kobo Forma. Деякі з них оснащені кнопками перемикання сторінок, якщо у Вас руки будуть мокрими для використання тачпада.

7. Рідери для нотаток

Всі читалки дозволяють виділяти чи помічати певні фрази у тесті для подальшого використання. Деякі цифрові ручки дозволяють робити нотатки прямо на екрані. Kobo Elipsa, Kobo Sage, багато планшетів Onyx Boox і, звичайно ж, лінійка iPad підтримують стілус. Як правило, вони дозволяють редагувати PDF-формати, а іноді й інші види файлів, а також дозволяють робити нотатки від руки на порожній сторінці.

Тут також варто згадати планшет Remarkable 2. Remarkable 2 – це спеціальний цифровий планшет для створення нотаток, що користується величезною популярністю. Однак як пристрій читання його використовують вкрай рідко, через підтримку обмеженої кількості форматів книг.

8. Ebook для аудіокниг

Бувають моменти, коли замість читання хочеться послухати аудіокнигу. І навіть на такі випадки виробники подумали про своїх споживачів. І найуспішнішим виявився знову Amazon зі своєю інноваційною функцією – Immersion Reading, яка самостійно зчитує текст, аналізує та відтворює вголос. Також останні Kindle оснащені функцією Bluetooth, що дозволяє підключати навушники для прослуховування книг Audible.
Onyx використовує спеціальні програми для прослуховування аудіокниг, але динаміки при цьому у них вбудовані. Коbо заморочилися і для своїх читалок створили спеціальний аудіоформат.

9. Бездротове підключення Рідерів

У 21 столітті з бездротовим покриттям інтернет-з’єднання практично по всій планеті, не важко завантажити книгу з будь-якого місця на землі абсолютно безкоштовно. Базові недорогі Ebook дозволяють підключатися тільки до Wi-Fi інтернет-з’єднання, більш просунуті моделі підтримують сотове підключення 4G, але такі рідери коштуватимуть дорожче.

10. Ємність

Не турбуйтеся про місткість Вашої читалки. Кожна модель може містити в собі тисячі та тисячі книг. А якщо Ви володар величезної бібліотеки, то просто завантажте її в Хмару та завантажуйте на рідер через інтернет-з’єднання при необхідності (для цього Вам потрібний буде Wi-Fi або 4G).

11. Де завантажити електронні книги?

Майже кожен виробник електронних читалок оснащує власний продукт захистом від копіювання для власних книжок. Це робиться для того, щоб запобігти їх читанню на чужих пристроях. Тому вибираючи собі рідер, Ви вибираєте свій електронний всесвіт, який згодом і використовуватимете. Обійти захист звичайно ж можна, але при цьому можна втратити в якості читання. Винятком із правил є рідери від Onyx, які дозволяють відкривати будь-які Android-програми опонентів і користуватися вільно їх контентом.

Всі ми знаємо, що Amazon бере свої витоки з книгарні. Тому немає нічого дивного, що саме Amazon став володарем власної гігантської електронної бібліотеки під назвою Prime Reading, яка входить до частини підписки Prime та Kindle Unlimited. Тут ми знайдемо як усіма улюблену класику, так і багато сучасних та ексклюзивних творів, які публікуються лише тут. Своїх маленьких читачів Amazon радує спеціальною підпискою Amazon Kids з дитячими книжечками всього за символічну плату 2,99$ на місяць. Зверніть увагу, часто купуючи Kindle від Amazon можна потрапити на акцію з безкоштовною підпискою на місяць або навіть на рік.

Переваги електронних книг перед паперовими


1) Більш “eco-friendly” екологічні: для виготовлення паперових книг не потрібно рубати дерева. Щороку у світі продаються мільярди друкованих книжок. Щороку видається понад два мільярди різних найменувань, кожне друкується тисячами екземплярів. Лише у Сполучених Штатах щорічно продається близько 700 мільйонів друкованих книг, і майже стільки ж продається в Японії.
У 2018 році в ЄС було надруковано 5 мільярдів книг, замість 8 мільярдів, як це було з десяток років тому – завдяки ширшому поширенню електронних книг.
Достовірних даних про світові щорічні продажі друкованих книг (за винятком уживаних книг) немає, але вони, ймовірно, перевищують 10 мільярдів — і це дуже багато паперу! Виробництво паперу щорічно призводить до втрати чотирьох мільйонів гектарів (40 000 км² або 15 500 квадратних миль) лісів, що відповідає площі Нідерландів. Близько третини всього паперу використовується для друку книг, газет та журналів, і майже половина з них споживається в Європі та Північній Америці. Якби всі перейшли на електронні книги, це врятувало б тисячі квадратних кілометрів лісу.

2) Завжди поряд: електронні книги завжди з Вами. Таким чином, Ви ніколи не пошкодуєте, що не взяли з собою книгу, щоб убити час, коли потрібно чогось почекати. Вся Ваша бібліотека з Вами і Ви можете придбати будь-яку книгу на ходу.

3) Менше безладу. Подивимося правді у вічі, паперові книжки займають багато місця.
Якщо Ви любите почитати і Ви придбали порядну кількість книг, то Ваші книжкові полиці точно заповнені до країв, а деякі навіть доводиться покувати в коробки і відносити в підвал або на дачу. Електронні книги не займають фізичного місця. Якщо вони займають занадто багато місця в пам’яті пристрою, їх можна видалити одним натисканням та за необхідності знову завантажити з хмари.

4) Легко виділяти текст і робити нотатки. Ви стали б виділяти текст або писати в паперовій книзі? На наш погляд, це просто осквернення книги. Але Ви можете спокійно це робити на електронних книгах, тому що немає незворотного пошкодження книги. Це чудовий спосіб запам’ятати важливі уривки, ідеї для обговорення, уривки, з якими Ви не погоджуєтесь, а також потенційно нову лексику або вдалі звороти фраз для запам’ятовування.

5) Зручні закладки: просто натисніть у верхньому правому кутку сторінки, щоб додати закладку. Не потрібно носити із собою справжні паперові закладки, які можуть вислизнути та загубитися, не потрібно загинати куточки сторінки. І найкраще те, що пристрої для читання електронних книг автоматично запам’ятовують останню прочитану Вами сторінку, тому Ви можете швидко прибрати книгу, не побоюючись втратити прочитану сторінку або втратити закладку. Це особливо чудово, коли у Вас є кілька книг одночасно.

6) Дешевше: електронні книги зазвичай на 30-50% дешевші, ніж книги в м’якій та твердій обкладинці, якщо купувати щоразу нову.

7) Безкоштовний зразок: майже завжди можна отримати безкоштовний зразок перед покупкою електронної книги, щоб переконатися, що вам цікава книга. Навіть якщо відгуки хороші, іноді книга просто не для Вас, і Ви можете дізнатися про це, прочитавши один безкоштовний розділ.

8) Миттєва покупка: не потрібно витрачати час (і гроші) на похід до книгарні або чекати на доставку книги. Якщо Вам нічого читати, Ви можете просто миттєво купити нову книгу, де б Ви не знаходилися (вдома, на роботі, в поїзді, в аеропорту, в номері готелю), якщо у вас є 4G або Wi-Fi.

9) Читайте у темряві: не потрібно заважати іншим у кімнаті з увімкненою лампою для читання. Читання на рідері – пристрій для читання електронних книг непомітно, а яскравість можна автоматично регулювати в залежності від темряви в кімнаті.

10) Більш настроюваний: тип і розмір шрифту можна налаштувати на свій смак. Більше не потрібно турбуватися про замовлення паперової книги та бути розчарованим, що вона надрукована дрібним шрифтом.

11) Можливість пошуку: ключові слова та фрази можна миттєво знайти у книзі. Це чудово, коли Ви хочете процитувати уривок, але читали його якийсь час тому, але не хочете переглядати всю книгу, щоб його знайти.

12) Вбудований словник: дозволяє знайти визначення складних слів, просто натиснувши слово. Це чудово підходить для молодших читачів, які ще нарощують свій словниковий запас, або для людей, які практикують свої мовні навички, читаючи книги іноземною мовою.

Популярні моделі Kindle


KINDLE – один з найулюбленіших пристроїв шанувальників книг. Вони прості, надійні та ідеально справляються зі своїм завданням – в одному пристрої розміром з долоню Ви можете взяти з собою тисячі книг у парк або гори, і вони забезпечують більше місяця автономної роботи на одному заряді. Ви можете оформити передплату, щоб отримувати необмежену кількість книг з Amazon або отримувати безкоштовні книги з місцевої бібліотеки. Але який Kindle краще? Наш гайд допоможе розшифрувати відмінності.

Найкращий для більшості
Amazon Kindle Paperwhite (2021, 11 покоління)

Ми вважаємо, що більшості людей найбільше сподобаються нові Paperwhites. Удосконалена водонепроникна лінійка електронних книг розширилися з одного до трьох пристроїв Standard, Signature та Kid’s, які конкурують із дорожчим Oasis.
Signature Edition має 32 гігабайти пам’яті, а Standard – 8 гігабайт. Це велика різниця, але Ви, як і раніше, можете читати і зберігати багато книг з 8 гігабайтами (близько 5000). Якщо Ви в основному слухаєте аудіокниги, то краще вибрати Signature, оскільки вони, як правило, займають більше місця. Тим не менш, якщо Ви хочете заощадити трохи грошей, то ви можете просто видалити книгу зі свого пристрою, не видаляючи її повністю зі свого облікового запису Amazon. Всі Paperwhites 2021 заряджаються через USB-C, а Signature підтримує бездротову зарядку.

Порівняно з Signature Edition, всі інші Kindle мають 6,8″ екрани з меншими рамками. Екрани в цілому яскравіші на максимумі і тепер мають тепле освітлення, що регулюється, але тільки Signature може автоматично регулювати цю яскравість відповідно до Вашого оточення — ми вважаємо, що це має бути стандартом для всіх моделей, а вища швидкість перегортання сторінок означає відсутність затримок під час читання.

Базовий варіант
Amazon Kindle (2019, 10-е покоління)

Якщо Вам потрібний базовий пристрій для читання електронних книг, то придивіться до Amazon Kindle – у ньому є все найнеобхідніше і зазвичай він цілком доступний. Проте він не оновлювався з 2019 року і невідомо чи буде.

Цей базовий Kindle має відповідний 6-дюймовий ємнісний сенсорний екран E Ink для читання з підсвічуванням, щоб Ви могли читати у темряві. Якщо Ви можете витратити ще 20 доларів, Вам слід відмовитися від набридливої ​​реклами на головному екрані. Він також може передавати аудіокниги Audible на навушники через Bluetooth, але об’єм пам’яті обмежений 8 гігабайт (близько 8000 мегабайт). Для довідки година аудіо займе близько 30 мегабайт, тому в нього можуть поміститися десятки аудіокниг. Термін автономної роботи батареї становить від трьох до шести тижнів, залежно від того, скільки Ви читаєте.

До смішного приголомшливий
Amazon Kindle Oasis (2019, 10-е покоління)

Немає жодної практичної причини купувати пристрій для читання електронних книг за 270 доларів. Oasis коштує стільки ж, скільки три стандартні Kindle, але користуватися ним одне задоволення. Багато функцій Oasis тепер відображаються в нових Paperwhites, наприклад, регульоване тепле освітлення і швидше процесор. Сенсорний екран з діагоналлю 7 дюймів тепер трохи більше, ніж у нових Paperwhites. Тим не менш, він, як і раніше, має гладкий алюмінієвий дизайн.
з виступом на одному краю та фізичними кнопками для перегортання сторінок. Це робить його ідеальним для читання однією рукою. Дисплей з підсвічуванням також виглядає трохи природнішим і автоматично регулює його яскравість.

Якщо Ви інвестуєте в таку дорогу Kindle, Ви також можете захотіти придбати шкіряний чохол преміум-класу, який доповнить Ваше відчуття розкоші. З іншого боку, він дуже великий, щоб поміститися в багатьох кишенях.
Якщо у вашій бібліотеці багато аудіокниг, Вам знадобиться варіант на 32 гігабайти, що на 30$ дорожче.

Найкращий для дітей
Amazon Kindle Paperwhite Kids Edition (2021, 11-е покоління)

Paperwhites 2021 включає дитяче видання. У нього 6.8” екран із 300 ppi, більш витончений, меншими рамками та великою кількістю варіантів освітлення. Він також водонепроникний (з рейтингом IPX8) – стандарт для Paperwhites, але вперше у дитячому варіанті. Якщо у Вас непосидюча дитина або просто любить читати біля басейну або у ванні, непогано витратити додаткові 50$ на цю версію.

Як і попередні моделі для дітей, Ви отримаєте річну передплату на Amazon Kids+, бібліотеку контенту для дітей, яка дозволяє здійснювати батьківський контроль. (Ви можете отримати доступ до тієї ж платформи та інших пристроях Amazon, якщо у вас є Fire Tablet або Echo). Він також поставляється з чохлом і дворічної гарантією заміни без питань. Якщо Ваша дитина розіб’є його хоча б раз, Ви отримаєте свої гроші назад. Якщо Ви збираєтеся подарувати своїй дитині розважальний пристрій, пристрій для читання електронних книг, який не має браузера або доступу до соціальних мереж, ймовірно Kindle Kids буде настільки безпечним, наскільки це можливо.
Дешевша альтернатива: Kids Kindle 10-го покоління (близько 100-110$), якщо Вам не потрібна гідроізоляція.

Старі Kindles теж нічого
Amazon Kinda Old Kindles (2013 р. та новіше)

Якщо Ви хочете заощадити та купити стару модель Kindle або модель б/у, це може бути відмінним рішенням як для Вашого гаманця, так і для Вас. Якщо ви купуєте Kindle Paperwhite шостого покоління (2013) або новіше, він, ймовірно, все ще працює нормально, хоча і без наворотів. Ви отримаєте менше пікселів, і в ньому може бути відсутнім Bluetooth для аудіокниг або будь-яка подібність гідроізоляції, але старі Kindles зазвичай добре підходять для читання. Навіть вживані або відремонтовані моделі хороші, і Ви, мабуть, не витратите на них багато. Ви можете виконати скидання настройок (перейдіть до «Налаштування» → «Параметри пристрою» → «Скинути») та увійдіть до свого облікового запису Amazon.

Ви можете переглядати сертифіковані відновлені Kindle від Amazon, але старих та дешевих версій вже не так багато.

Уникайте цих Kindles!
Амазонські стародавні читалки

Як правило, якщо на передній панелі Kindle (крім нового Oasis) чи клавіатури є кнопки, не варто витрачати на це гроші. Воно може все ще працювати, але Ви отримаєте набагато більше задоволення від роботи з новим пристроєм. Ваша колекція електронних книг з Amazon зберігається у хмарі та доступна з будь-якого планшета, телефону або Kindle. Якщо Ви власник старого чи неробочого, то Ви можете обміняти його на новішу модель.

Kindle Unlimited+Prime Reading або Де взяти книги Kindle?


Коли йдеться про засоби завантаження електронних книг на Kindle, Kindle Unlimited завжди буде в топі списку. Він має силу знаменитості, оскільки він належить і управляється Amazon, що є як плюсом, так і мінусом для багатьох з нас, любителів книг!

Що таке Kindle Unlimited?

Kindle Unlimited трохи схожий на онлайн-бібліотеку для електронних книг, яка також включає аудіокниги та журнали. Це може бути універсальний магазин, де можна придбати цілу серію книг або перечитати старі випуски журналу.
Оскільки обмежень тут немає, Ви можете читати стільки книг, скільки хочете (хоча Ви можете мати тільки 10 за раз). Так що, якщо Ви затятий читач, Ви можете переглядати книги так само швидко, як і читати їх. Доступно більше 1 мільйона найменувань, тому навіть найшвидший читач буде зайнятий читанням будь-якої кількості книг на місяці!

Чи включає Kindle Unlimited всі книги?

Можливо, Ви вже здогадалися про це – ні, Kindle Unlimited містить не всі книги. Тому, якщо Ви є шанувальником деяких відомих авторів, Ви можете не знайти книги, які шукаєте.

Kindle Unlimited, як правило, більше орієнтується на нових та менш відомих авторів, а також на незалежних авторів. Це не означає, що Ви не знайдете там відомих авторів, які користуються попитом, але Ви не можете цього гарантувати. І якщо Ви помітите свого улюбленого письменника-бестселера, навряд чи це буде їх новий випуск, можливо, старіший випуск бек-каталогу, який вони надали Amazon для додавання в сервіс.
Тут є класика, якою Ви можете насолоджуватися. Від Джорджа Оруелла до Гаррі Поттера є безліч відомих книг. Але не всі.
Також можна знайти книжки з картинками, але тільки під батьківським контролем!

Скільки книг можна брати одночасно?

Ще одна річ, яку слід розуміти при використанні Kindle Unlimited, полягає в тому, що хоча немає обмежень на кількість книг, які Ви можете прочитати, існує обмеження на кількість, яку Ви можете брати за раз.

Думайте про це трохи як про бібліотеку – вони дозволяють Вам брати лише певну кількість книг за один раз. Щоб отримати більше, Ви просто повертаєте ті, що Ви прочитали. Kindle Unlimited працює так само. Ви можете брати до 10 книг одночасно, а коли закінчите, просто зайдіть у додаток або на сайт і поверніть книгу, щоб взяти ще.

Наприклад, Ви можете покласти книгу на свій Kindle у січні, і вона залишиться на Вашому Kindle у серпні, якщо ви її не повернете.

Як зареєструватися в Kindle Unlimited?

Якщо ви ніколи раніше не пробували Kindle Unlimited, то хороша новина полягає в тому, що є 30-денна безкоштовна пробна версія. Просто зайдіть на Amazon та виберіть варіант Kindle або відвідайте його тут.

Ви можете вибрати безкоштовну пробну версію або щомісячну підписку, ми порадили б спочатку вибрати безкоштовну пробну версію, щоб подивитися, чи подобається вона Вам. Після реєстрації Ви можете зайти в Kindle Store у верхньому меню та розпочати пошук книг.

Якщо у Вас є планшет та смартфон, Ви можете додати до них безкоштовну програму Kindle. Потім Ви можете підключити його до свого облікового запису та читати книги де завгодно. А якщо у Вас є пристрій Kindle, процес буде ще простішим.

Після закінчення безкоштовного пробного періоду Ви перейдете на щомісячну абонентську плату, якщо не скасуйте її.

Що буде після закінчення підписки?

Одна річ, яку потрібно знати, це те, що книги з Kindle Unlimited “позичені”. Це означає, що якщо Ви скасуєте підписку, вони зникнуть з Вашого пристрою. Amazon налаштовує програму так, щоб взяті книги знаходилися в окремій папці, ніж будь-які інші куплені Вами електронні книги, тому якщо Ви перестанете платити, ці книги просто зникнуть.

Kindle Unlimited у порівнянні з Prime Reading

Якщо у вас вже є підписка Prime на Amazon, Ви можете подумати, що у вас є Kindle Unlimited, але це трохи інше. Розділ, включений у передплату, називається Prime Reading і працює інакше, ніж Kindle Unlimited. Таким чином, Kindle Unlimited не є безкоштовним для членів Prime.

Основні функції обох схожі — Ви вибираєте книги із попередньо вибраного діапазону та завантажуєте їх на пристрій Kindle або в програму для читання. Термінів немає, і Ви також можете вибирати аудіокниги та журнали.

Але між ними є дві основні відмінності. Prime Reading входить до складу Amazon Prime і надає вам доступ приблизно до 1000 найменувань. Вони періодично змінюються, тому з’являються нові книжки.

Проте з Kindle Unlimited Ви платите окрему щомісячну суму та можете отримати доступ до більш ніж 1 000 000 найменувань у їхній бібліотеці книг. Знову ж таки, нові книги регулярно додаються та видаляються.

Таким чином, Prime Reading нагадує зразок Kindle Unlimited, а не на повний формат.

Переваги та недоліки Kindle Unlimited

– Легко використати
Коли йдеться про причини використання Kindle Unlimited, перше місце у списках більшості користувачів займає простота використання. Є програма, вона працює з пристроями Kindle, і Ви можете легко отримати доступ до основного веб-сайту Amazon, щоб отримати книги.

Ви можете легко “погортати” книгу, і повернути її дуже просто. Навіть для людей, які не знаються на технологіях, використання служби підписки — простий процес.

– Кілька книг одночасно
Мені як фанату бібліотеки ідея брати кілька книг за раз здається природною, як і повертати їх до того, як я зможу взяти більше.

Ви можете брати до 10 книг одночасно, тому якщо ви збираєтеся кудись і хочете поповнити запаси, Ви можете взяти з собою 10 свіжих книг.

– Ви можете прочитати те, чого не купили б
Вам знайоме це почуття, коли Ви дійсно хочете книгу, але не хочете купувати паперову книгу, тому що не впевнені, чи вона Вам сподобається? А якщо книга є в Kindle Unlimited, Ви можете спробувати її без жодних обмежень.

Це відмінний спосіб знайти нових авторів, пробуючи книги, які Ви, можливо, не хотіли купувати, або жанри, до яких Ви прискіпливі.

– Ви можете легко перемикатися між пристроями
У більшість із нас є режим читання. Ви використовуєте рідер, якщо читаєте в ліжку, або смартфон, якщо Ви чекаєте, поки Ваша дитина займається чимось, а якщо Ви забули читалку? Що ж, із додатком Kindle Ви можете легко переміщатися з одного пристрою на інший та повертатися туди, де Ви були.

Це збереже Ваше місце для читання, і коли Ви відкриєте програму на іншому пристрої, вона з’явиться на тому самому місці.

– Є ексклюзивні книги
Так само, як Netflix і Amazon Prime мають свої ексклюзивні телешоу, у Kindle Unlimited тепер є эксклюзививні книги, яких немає більше ніде. Або, можливо, вони публікуються тут, щоб користувачі могли спочатку прочитати їх.

– Вам не потрібен пристрій Kindle, щоб використовувати програму
Зрештою, пам’ятайте, що Вам не обов’язково мати Kindle, щоб користуватися сервісом. Програма для читання Kindle є безкоштовною для всіх пристроїв і означає, що після її встановлення все можна перетворити на пристрій для читання електронних книг. Просто підключіть програму до свого облікового запису Amazon, і Ви отримаєте доступ до книг.

– Це допомагає покращити Вашу звичку читати
Оскільки це зручно і доступно, це дійсно допомагає людям збільшити кількість прочитаного. Багато людей кажуть, що вони читали не так багато чи стільки, скільки хотіли б, до того, як потрапили на Kindle, але з ним вони подвоїли кількість прочитаного.

– Передплата поширюється не на всі книги
Одна з перших речей, яку Ви зрозумієте, коли побачите асортимент пропонованих книг, це те, що тут зібрані не всі на світі книги. Насправді, часто це не найпопулярніші книги, не найпопулярніші автори і не найпопулярніші книги.

Багато відомих видавництв не дозволили Amazon додавати свої книги або жорстко обмежили їх кількість, включаючи Penguin Random House, Macmillan, Hachette, HarperCollins або Simon and Schuster. Видавці великої п’ятірки зберігають свої книги окремо, щоб Ви не знайшли їх назви в сервісі.

– Є багато самовиданих книг
Це водночас і за, і проти. Самостійно видані книги можуть бути способом привернути увагу авторів та блискучим варіантом, якого не існувало свого часу. Але недоліком цього є те, що книги справді іноді відрізняються за якістю.

Часто вони видаються без редактора чи принаймні редактора стилю масових книг. Так що, хоча книга може бути чудовою, вона також може бути трохи незграбною. Це не завжди так, але іноді Вам дійсно доведеться просіювати пісок, щоб знайти дорогоцінне каміння.

ТОП 5 сайтів де можна купити Kindle


Amazon

BestBuy

eBay

NewEgg

Target


Як купити Amazon Kindle зі США (з Аmazon)


Визначились із вибором чи тільки починаєте свій пошук? Алгоритм перших кроків однаковий:

1. Переходимо на сайт amazon.com із зручного для Вас браузера.
2. Якщо є обліковий запис Amazon, то логінімся. Якщо немає облікового запису і ми тут тільки, щоб “шукати”, то щоб побачити повний список пропозицій від американських продавців з актуальними цінами, будь ласка, встановіть місце розташування США в магазині, вказавши ZIP code 19809 у відповідному меню.


3. Натисніть піктограму меню у верхньому лівому куті, що відображається у вигляді трьох ліній, щоб побачити категорії покупок.

Якщо Ви одразу знаєте, що шукайте, просто введіть назву в рядок пошуку amazon.com.

4. Знайдіть «Kindle E-readers & Books» та клацніть.


5. У Меню, що з’явилося, з вибором пристроїв і магазинів електронних книг Kindle, вибираємо цікавий для нас розділ.


6. Вивчивши характеристики моделей кіндл, почитавши відгуки та зробивши свій вибір, наступний крок – покупка.

Замовити чи купити Kindle зі США дуже просто:

  • самостійно використовуючи наші склади USAinUA у США;
  • за допомогою наших менеджерів USAinUA, які зроблять покупку за Вас та доставлять до Вашої оселі:
  1. Передайте нам USAinUA посилання на розрахунок.
  2. Вкажіть свої контакти для зв’язку, куди ми можемо надіслати Вам розрахунок.
  3. Оплатіть товар через особистий кабінет, який ми вже створили для Вас.
  4. Внесіть дані для доставки по Україні.

З повагою, команда USAinUA!

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Куртка adidas FIVE TEN WIND JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Куртка adidas FAST RUNNING ITERATION JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Футболка adidas OWN THE RUN ALLOVER PRINT TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Футболка adidas CAMO TONGUE TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.