Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

Ви, ймовірно, не усвідомлювали, скільки товарів для домашніх тварин преміум-класу Ви можете купити на Amazon із додатковою перевагою швидкої та безкоштовної доставки. Улюблений інтернет-магазин пропонує низку високоякісних брендів для домашніх тварин, від Furbo, яка виробляє одні з найкращих камерних пристроїв на ринку, до Rawz, компанії, що виробляє повністю натуральні корми преміум-класу для котів та собак, які важко знайти (навіть у спеціалізованих зоомагазинах) та виготовлені з виключно чистих інгредієнтів. Всі ці предмети можуть допомогти у догляді, годівлі, розвагі та оснащенні Вашого вихованця, а також у підтримці безпечного та чистого навколишнього середовища вдома та на задньому дворі.

Більше того, Ви можете скористатися кількома пропозиціями, пов’язаними з Amazon Pet Day, 48-годинним заходом, який відбудеться 7–8 травня на честь Національного місяця свійських тварин, який розпочнеться вже 23 квітня. У знижки будуть включені улюблені покупцями бренди, такі як PetKit, PetSafe, Purina, Petlibro та Blue Buffalo. Amazon також включила до свого списку кілька малих підприємств, таких як Bundle x Joy, популярна своїми ласощами для собак; та Zesty Paws, яка спеціалізується на корисних добавках для лікування сверблячки шкіри, болю в суглобах та сезонної алергії.

Далі ми зібрали найкращі товари в кожній категорії домашніх тварин, щоб задовольнити всі потреби для Вас та Ваших пухнастих друзів прямо на Amazon. Прокрутіть сторінку вниз, щоб дізнатися про всі засоби, які Ви можете отримати на Amazon:

УВАГА, для перегляду товарів з Amazon  необхідний ВПН/VPN з Американським IP та внесена адреса доставки по США.

1. Мішки для сміття

Мішки для собачих фекалій або сміття (5-10$)

На ці мішки для сміття для собак діє чудова обмежена знижка, в упаковці по 150 штук. Вони герметичні та стійкі до розриву, а також їх можна використовувати для чищення туалетного лотка, якщо у Вас є кішка. Пакети мають розмір 30 на 20 см, і бренд пропонує безліч милих та незвичайних принтів.

 

2. Наповнювач, що комкається

Наповнювач для котячих туалетів Dr. Elsey’s Premium (від 11$)

Коли ми вперше виявили “Доктора Елсі” на Amazon, ми подумали, що це занадто добре, щоб бути правдою. 8-кілограмова упаковка наповнювача найвищої якості, що комкується, майже на 100 відсотків вільна від пилу, що не пахне і не залишає слідів? Все це правда і коштує лише частину ціни наповнювачів інших провідних брендів.

Ця упаковка наповнювача прослужить довго, значно довше, ніж інші великі упаковки, які ми тестували. Глина розміром з гранули має ідеальний розмір, тому навіть якщо кілька шматочків розлетяться по підлозі, це не так важливо, і їх досить легко очистити.

3. Котяча щітка

Щітка для кішок Aumuca з кнопкою розблокування (від 13$)

Використання щітки для догляду за тваринами має безліч переваг. Вона не тільки робить шерсть блискучою та здоровою, але також запобігає линянню, розплутує вузли та видаляє бруд. Шпильки цієї щітки мають гумові наконечники, тому вони ніжні і одночасно служать масажем для Вашого вихованця.

Найкраща частина? Кнопка очищення одним натисканням легко відокремлює розчесану вовну від металевої голки, тому їх можна викинути прямо у відро для сміття. Повірте нам, що ніщо не приносить такого задоволення.

4. Ганчірка-йоржик для домашніх тварин

Запасні частини для йоржика Swiffer Pet Heavy Duty (15$)

Якщо Ви вже маєте стартовий комплект Swiffer Dusters Heavy Duty Handle Starter Kit (19$), то Ваш досвід прибирання вельме успішний. Ці насадки спеціально розроблені для уловлювання набридливих волокон та пилу від Вашого вихованця по будинку, а також для захисту від запаху, надає свіжого, чистого аромату.

 

На Amazon багато задоволених клієнтів від цієї щітки з рейтингом продукту 4,8. «Є затишні куточки та закутки, до яких наш пилосос просто не зможе дістатися без копіткої заміни насадок», — написав один із користувачів. «Ці Swiffers збирають лупу домашніх тварин, шерсть, пил… Я можу очистити верхівки лопатей стельового вентилятора, не допускаючи попадання пилу/бруду на меблі, ліжка або маківку».

 

5. Лазерна іграшка

Автоматична лазерна іграшка для кішок Umosis (17-30$)

Ця лазерна іграшка дійсно один із найприємніших аксесуарів для власників кішок. Якщо Ви турбуєтеся, що Вашому кошеняті стане нудно або самотньо, поки Вас немає вдома, Ви можете включити іграшку перед виходом і вона відволікатиме Ваших кішок 15 хвилин, вимкнеться, а потім знову включиться через півтори години. Лазер кружляє по всій кімнаті, тому він також стимулює фізичні вправи, і Ви можете встановити батарейки на випадок, якщо джерело живлення USB якимось чином відключиться, поки Ви відсутні.

6. Сухий корм

Дегідролізована курка Rawz або Рецепт натурального сухого корму для кішок з індички та курки (18–70$)

Rawz — один из самых здоровых брендов кормов для собак и кошек на рынке, поэтому невероятно удобно видеть, что на Amazon он доступен в нескольких вкусах. На самом деле, зачастую бывает трудно найти эту марку в специализированных зоомагазинах. Хотя он определенно дороже, чем его аналоги известных брендов, действительно стоит позаботиться о том, чтобы Ваши питомцы были счастливы и здоровы с помощью этих чистых ингредиентов. Кроме того, прибыль идет в благотворительные организации для животных. Более того, упаковка весом 1,5 кг часто продается со скидкой, и Вы можете подписаться и сэкономить.

7. Конопляне масло для домашніх тварин

Конопляна олія Charlie & Buddy для собак та кішок (20-30$)

Якщо Ваш пухнастий друг живе в тривозі, Ви, напевно, не самотні. Ця полівітамінна конопляна олія має більше 6000 оцінок і допомагає Вашому вихованцю впоратися з болем, стресом, артритом, болями у стегнах та суглобах. Він може заспокоювати під час сну, а також багатий жирними кислотами омега-3 та омега-6, які приносять додаткову енергію та користь для здоров’я. Хоча деяким покупцям не подобається висока ціна, нині у продажу є пляшечка рідини ємністю 85 мл, що є великим бонусом для власників домашніх тварин у всьому світі.

8. Фонтан для домашніх тварин

Фонтан для домашніх тварин Veken (20-27$)

Цей фонтан для домашніх тварин об’ємом 2,8 літра із забавним квітковим водоспадом має велику місткість та має віконце рівня води, тому Ви завжди можете визначити, коли час наповнити підставку. Є світлодіодна лампа, яка забезпечує гарне освітлення в кімнаті та служить нічником.

Якщо Ваш вихованець утримується від пиття з пелюсткового потоку, Ви також можете включити його в режим, що щадить, при якому вода буде спокійно циркулювати вгорі.

9. Добавка для домашніх тварин

Bark&Spark Omega 3 для собак (24-35$)

Bark&Spark – це лососева олія, яка допоможе Вашому вихованцю позбутися линяння, сверблячки шкіри і болю в суглобах. Бренд пропонує кілька різних смаків залежно від уподобань Вашого собаки чи кішки. На Amazon є безліч позитивних відгуків, причому більшість власників домашніх тварин стверджують, що цей продукт робить шерсть більш гладкою та здоровою на вигляд.

10. Шлейка для домашніх тварин

Шлейка для собаки Rabbitgoo (25–27$)

Ремені цієї марки користуються найвищим рейтингом, їх конструкції виготовлені із зносостійкого нейлону та сітки. Вони зручні для Вашого вихованця завдяки зручно розташованый набивці та доступні у різних регульованих розмірах для будь-якої породи та ваги. Якщо Ви вигулюєте собаку вночі, то Вам знадобляться світловідбивні стрічки, а також є кілька металевих кріплень, завдяки яким шлейка сумісна з різними повідками.

 

 

Шлейка для кішок Rabbitgoo (13–17$)

Шлейка для кішок має більше 54 000 оцінок, та якби не було важко повірити, але їх також вигулюють.

 

11. Ласощі для котів

Ласощі для кішок Churu: беззернові, які можна лизькати, м’які вершкові ласощі/топер для кішок-пюре (від 30$)

Якщо Ваша кішка не любить сухі або сублімовані ласощі і віддає перевагу вологому корму, вона збожеволіє від цих м’яких тюбиків, упаковка яких містить всього шість калорій. У них 4,8 зірки і більше 30 000 відгуків, що доводить, що їм безперечно вистачає смакових якостей. Якщо Вам доводиться давати кішці ліки через рот, вони також є чудовою кишенею для таблеток.

12. Шампунь для собак

Шампунь для собак Burt’s Bees for Pets Tearless 2-в-1 (37-40$)

Більшість людей, ймовірно, не знали, що Burt’s Bees виробляє шампуні для собак, але все ж таки це так. Шампунь без запаху має 4,4 зірки та понад 27 000 відгуків. Він заспокоює та пом’якшує шкіру та шерсть Вашого цуценя. Він не містить сульфатів та парабенів, але містить пахту, яка є інгредієнтом, що забезпечує такий шовковистий та блискучий результат.

 

13. Візок для домашніх тварин

Коляска BestPet Cat Dog Cage (38-80$)

Ця коляска для домашніх тваринх продається з великою знижкою і в той же час є найкращим вибором для перевезення на Amazon. Складна система означає, що її легко розібрати і помістити в багажник автомобіля для подорожей, а також є сітчасте вікно, тому Ви можете бути впевнені, що Ваша кішка або собака в безпеці під час прогулянки. Будь-якій домашній тварині вагою до 10 кг сподобається зручне внутрішнє відділення з гарною вентиляцією для спекотних днів. Будьте впевнені, покупці кажуть, що зібрати його легко за допомогою керівництва, що додається.

14. Ступінчасті сходи

Сходи для собак (50$)

Незалежно від того у Вас маленька собака або кішка і вони не можуть дістатися до високих місць, або просто старіють і відчувають проблеми із суглобами, Ви будете вражені різною висотою, матеріалами та кольорами, які Leure пропонує для сходів. Всі вони виготовлені з легкого пінопласту високої щільності та мають нековзне дно, що забезпечує безпеку Вашого вихованця. Якщо Ваш приятель схильний до “нещасних випадків” (туалетного плану), будьте впевнені, сходи легко чистити, оскільки верхній шар можна зняти для прання.

15. Автоматична годівниця

Автоматична годівниця для домашніх тварин Petkit з камерою (89-139$)

Ця годівниця підходить як для кішок, так і для собак і оснащена камерою HD і нічним баченням, так що Ви можете спостерігати, як Ваш вихованець насолоджується обідом, поки Ви знаходитесь в офісі, за допомогою програми, що додається. Виріб також оснащений двостороннім аудіозв’язком, тому Ви можете заздалегідь записати повідомлення своєму вихованцю або поговорити з ним (за умови, що це не засмутить його і не змусить нудьгувати за Вами!). Місткість судини складає три літри, і вона сумісна зі змішаними продуктами, якщо Ви хочете комбінувати кілька брендів одночасно. На продукцію Petkit також надається 12-місячна гарантія на випадок, якщо у Вас виникнуть проблеми.

16. Туалетний лоток

Комплект відкидного туалетного лотка Modkat із совком та багаторазовим брезентом (90$)

Modkat виготовляє найбільш компактну модель туалетних лотків, що надаються на ринку. Відкидна кришка не дає наповнювачу розкидатися всюди, поки Ваша кішка йде “у справах” і забезпечує легкий доступ до нього під час прибирання. Багаторазові вкладиші (30$) стійкі до розривів і ідеально залишаються на місці, тому протікання абсолютно виключено.

17. Набір для догляду за домашніми тваринами

Neabot Neakasa P1 Pro Набір для догляду за домашніми тваринами та вакуумна присоска (130$)

Ви можете використовувати цей набір для догляду за домашніми тваринами як для кішок, так і для собак, оскільки він допомагає розчісувати і вичісувати шерсть, забезпечуючи здоровішу шкіру і гладку й чисту шерсть. Є електрична машинка для стрижки та гребінець з п’ятьма насадками для стрижки волосся різної довжини. Особливо примітний дизайн з низьким рівнем шуму, оскільки багато домашніх тварин бояться шуму машин та/або вакууму. Neabot Neakasa також поставляється з річною гарантією та зручною службою підтримки клієнтів. Багато покупців Amazon кажуть, що покупка того коштувала.

18. Очищувач для домашніх тварин

Портативний усувач плям та запахів Shark PX202BRN StainStriker (150$)

Незалежно від того, чи схильний Ваш вихованець до “нещасних випадків”, плями і запахи обов’язково дадуть про себе знати з часом. Цей миючий аксесуар здатний видаляти сечу, волосся і багато іншого завдяки своїй формулі, що чистить. Він поставляється зі стандартною насадкою із щетиною, а також пристосувань, спеціально розроблених для домашніх тварин та присосками.
Він кращий за багато альтернатив на ринку.

19. Камера для домашніх тварин

Камера для собак Furbo 360° (210$)

Хоча Ви можете здивуватися ціною Furbo, коли на ринку так багато інших камер для домашніх тварин за невелику вартість, Ви будете вражені технічними можливостями цієї моделі. Вона обертається на 360 градусів, кидає ласощі домашнім тваринам та оснащена двостороннім аудіозв’язком та нічним баченням. Інтелектуальні оповіщення також дозволяють Вам отримувати push-сповіщення, коли Ваш собака гавкає, а датчик виявляє як людей, так і рух тварин. Існує кілька варіантів бренду за різними цінами, на деякі з яких потрібна передплата. Однак саме для цього пристрою передплата не є обов’язковою.

20. Автоматичний туалетний лоток, що самоочищається

PetSafe ScoopFree Crystal Plus Самоочисний лоток для котячого туалету з переднім входом (230$)

Самоочисні котячі туалети зараз в моді. Протестувавши два найвідоміші бренди на ринку, у тому числі Litter-Robot і дизайн від Meowant, ми точно знаємо, які характеристики слід шукати в одній з цих моделей. OpenBox PetSafe за 200 $ є постійним бестселером Amazon. Верхня частина з переднім входом забезпечує кращий контроль запаху та легке прибирання сміття. Хоча Вам доведеться купувати наповнювачі для кришталевого туалету (70-75$), Вам більше не доведеться щодня викопувати фекалії, що робить покупку вартісною. Більше того, ця конструкція виразно доступніша, ніж інші туалетні лотки високого класу, вартість одного барабана яких складе більше 400 доларів.

Як замовити зоотовари зі США?


Замовити будь-який товар зі США можна 2 способами:

  1. Самостійно використовуючи адреси наших складів USAinUA у США.
  2. За допомогою наших менеджерів USAinUA, які зроблять покупку за Вас та доставлять до Вашої оселі:
    • Передайте нам USAinUA посилання на товар, доставку якого, бажаєте порахувати.
    • Вкажіть свої контакти для зв’язку, куди ми можемо надіслати Вам розрахунок.
    • Оплатіть товар через особистий кабінет, який ми вже створили для Вас.
    • Вкажіть свої реквізити для доставки по Україні.

З повагою, команда USAinUA

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

adidas GOLF REVERSIBLE WEB BELT за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #belt ...

adidas GRAND COURT ALPHA SHOES за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #shoes ...

adidas ADILETTE COMFORT SANDALS за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #shoes ...

adidas ADILETTE 22 SLIDES за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #shoes ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.