Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку
  1. Що нового отримав розумний годинник?
  2. Де замовити Apple Watch Series 9 в  США?
  3. Яка вартість розмитнення Apple Watch Series 9 ?
  4. Термін доставки годин apple зі США
  5. Чому вигідно замовляти техніку з  USAinUA
  6. Як замовити Apple Watch 9 з США ?

 

Apple в межах традиційного осіннього івента презентували цілу низку нових моделей, зокрема й нову серію Apple Watch 9.

1. Що нового отримав розумний годинник?

Дизайн Apple Watch Series 9

Apple Watch Series 9‌ отримав нові яскраві кольори та екологічні аксесуари – в такий спосіб оновивши зовнішній вигляд за відсутності змін в дизайні.

Є 2 варіанти корпусу з алюмінію та нержавіючої сталі. А також 2 варіанти розміру 41 та 45 мм. Розумні годинники з алюмінію мають таку кольорову палітру: Starlight, Silver, Midnight, Pink та PRODUCT(RED). Версія з нержавіючої сталі  отримала три кольори: срібло, золото та графіт.

‌Apple Watch Series 9‌ виготовлено з більшої кількості перероблених матеріалів і поставляється в меншій та екологічній коробці.

Продуктивність Apple Watch Series 9

Apple Watch 9 зазнав серйозних внутрішніх змін завдяки новому чіпу S9.

Він має на 60% більше транзисторів і на 30% швидше, ніж чіп S8. Чотириядерний нейронний механізм забезпечує виконання нейронних завдань у 2 рази швидше.

Тепер запити Siri обробляються на Apple Watch, що робить їх швидшими та безпечнішими, а голосовий помічник також може вперше отримати доступ до даних про здоров’я.

Автономність Apple Watch Series 9

Apple Watch Series 9 використовуватиме нове операційне забезпечення WatchOS 10, яке стане доступним вже з 18 вересня.Нові вдосконалені функції, різноманітні віджети повністю змінять вашу уяву, яким має бути справжній розумний годинник.

 

2. Де замовити Apple Watch Series 9 в  США?

 

    •  Amazon  – це одна з найбільших електронних торгових платформ у світі. Вона пропонує широкий асортимент товарів, включаючи книги, електроніку, одяг, продукти харчування та багато інших категорій. Amazon дозволяє як індивідуальним покупцям, так і компаніям продавати свої товари через їхню платформу.
    •  Apple (Apple Stores) -це міжнародна компанія, яка виробляє електронні пристрої, програмне забезпечення та послуги, такі як iPhone, iPad, Mac, iOS, macOS та інші продукти. Apple Stores – це роздрібні магазини, де клієнти можуть придбати продукти Apple, отримати технічну підтримку та отримати консультацію від спеціалістів.
    •  eBay -це онлайн-торгова платформа, на якій люди можуть купувати і продавати різноманітні товари та послуги, включаючи нові та б/в товари, колекціонерські предмети, аукціони та багато іншого. eBay забезпечує можливість покупцям та продавцям з усього світу здійснювати угоди через Інтернет.
    •  Best Buy – це американський роздрібний магазин, спеціалізований на продажу електроніки, комп’ютерів, побутової техніки, електронних гаджетів та інших товарів для дому та розваг. Вони також надають послуги консультації з вибору та налаштування електроніки.
    • Target – це американська мережа роздрібних магазинів, яка пропонує різноманітний асортимент товарів, включаючи одяг, продукти харчування, товари для дому, іграшки, косметику та багато інших товарів. Target відомий своєю великою мережею магазинів та акціями для покупців.
    • Walmart – це одна з найбільших мереж роздрібних магазинів у світі. Вони пропонують широкий асортимент товарів, включаючи продукти харчування, одяг, товари для дому, електроніку, іграшки та інші товари за доступними цінами. Walmart також має онлайн-присутність та надає послуги доставки товарів.

 

3. Яка вартість розмитнення Apple Watch Series 9?

Вартість розмитнення з США в Україні може варіюватися залежно від декількох факторів, таких як вартість пристрою, мито та ПДВ (податок на додану вартість).

В Україні існують певні правила для розмитнення електронних пристроїв, і кожен імпортний випадок може бути індивідуальним.
Зазвичай, вартість розмитнення складається з мита (визначається відсотком від вартості пристрою) та ПДВ (20% від суми мита та вартості пристрою).
Однак точну вартість розмитнення можна розрахувати в  залежності від остаточної вартості пристрою та інших факторів.

Рекомендуємо звернутися до фахівці USAinUAякі нададуть Вам детальний розрахунок та рекомендації по замовленню з США.

4. Термін доставки годин apple зі США

USAinUA має декілька видів доставки : авіа доставка з США, морська доставка з США, транспортна доставка з Європи.

США – середній термін доставки авіа поштою 7 днів, але не більше 14 робочих днів, швидке море – 28-35 робочих днів з моменту відправлення замовлення в Україну.

Європа – до 2-3 робочих тижнів з моменту відправлення замовлення в Україну.

Наші терміни не включають доставку від обраного Вами магазину до нашого складу США/Європи, час огляду митною службою у випадку перевірки, для самостійних покупок – пошук посилки (в разі надання трекінг номера після доставки посилки на склад). Тому термін доставки розраховується тільки з моменту відправки вантажу з нашого складу США/Європи в Україну. Ми зробимо все, щоб Ви отримали посилку якомога швидше.

5. Чому вигідно замовляти техніку з  USAinUA

    • Гарантований оригінальний товар. Купуючи товар у брендових магазинах США через нас, Ви можете бути впевнені, що отримаєте 100% оригінальний товар обраного бренду.
    • Зручне митне оформлення. Ви не матимете потреби в пошуках брокера, витрат на митне очищення та додаткові матеріальні витрати. Ми беремо на себе весь митний процес.
    • Гарантія захисту. Перед замовленням, ми ретельно перевіряємо всі магазини за більш ніж 100 пунктами, щоб забезпечити безпеку ваших коштів.
    • Ефективна консолідація та поділ. Ми консолідуємо та розподіляємо вантажі, щоб знизити витрати на доставку та зробити її більш ефективною.
    • Перевірка товару. Ми надаємо можливість нашим клієнтам оформити фото чи відео звіт розпакування та перевірки стану отриманого товару, щоб Ви могли переконатися у якості покупки.
    • Повернення товару. Якщо товар не відповідає вашим очікуванням, ми готові допомогти вам з його поверненням продавцю.
    • Клієнтська підтримка 24/7. Наша служба підтримки доступна для вас 24/7 через онлайн чат, пошту або телефон, що вказані на нашому сайті, щоб Ви могли отримати необхідну допомогу в будь-який час.

6. Як замовити Apple Watch 9 з США ?

Щоб замовити Apple Watch 9 з США, потрібно виконати кілька кроків:

  1. Оберіть магазин, де Ви хочете купити Apple Watch 9;
  2. Оберіть Apple Watch 9, який Ви хочете придбати. Зверніть увагу на розмір, вагу та ціну, оскільки це може вплинути на вартість доставки;
  3. Оформіть замовлення на сайті USAINUA;
  4. Оплатіть замовлення;
  5. Виберіть спосіб доставки;
  6. Очікуйте доставку свого замовлення.

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Куртка adidas FIVE TEN WIND JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Куртка adidas FAST RUNNING ITERATION JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Футболка adidas OWN THE RUN ALLOVER PRINT TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Футболка adidas CAMO TONGUE TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.