Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

Техніка Apple з США

Apple – один з найпопулярніших брендів техніки. Напевно, не існує людини, яка не хотіла б мати в арсеналі хоча б якусь дрібницю виробництва цієї компанії. Але, на жаль, гарна якість продукції Apple підкріплюється й хорошою ціною. І чим новіша модель бажаного товару, тим дорожче він буде коштувати.

Але насправді захмарні цифри на цінниках – це результат якісної накрутки власників магазинів. А різниця між вартістю, наприклад, Айфона, в США і в Україні може перевищувати 30%. З цього випливає висновок, що купувати техніку Apple набагато вигідніше безпосередньо з Америки, адже, навіть незважаючи на вартість доставки, ви можете заощадити не одну тисячу гривень.

Техніка з США – як замовити з сайту Apple в Україні

Набагато вигідніше замовляти товар безпосередньо з офіційного сайту Apple. І на це є цілий ряд вагомих причин:

  • економія грошей (ми вже розібралися, що, навіть незважаючи на вартість доставки, ціна на будь-який товар буде дешевше, якщо купувати безпосередньо у виробника);

  • впевненість (Apple багато років підтверджує свою репутацію. Замовляючи товар в США, ви можете бути впевнені, що отримаєте його, а в разі виникнення будь-яких форс-мажорів вам нададуть кваліфіковану підтримку фахівці);
  • якість товару (замовляючи товар на офіційних джерелах, ви будете впевнені, що купили не підробку, а придбали оригінал).

Давайте в деталях розберемося, скільки можна заощадити, якщо співпрацювати безпосередньо з продавцями США, а не шукати улюблений бренд в місцевих магазинах.

Тут все дуже прозоро. Наприклад, якщо на оригінальному сайті Apple айфон буде коштувати 700 доларів, то в магазині вашого міста, швидше за все, ця ціна буде перевищувати 850 або навіть 900 доларів. Це поширюється абсолютно на будь-яку техніку.

Також величезним плюсом оформлення замовлень в США є те, що на їхньому сайті ви можете стежити за появою новинок компанії. Це дає можливість купувати товар, якого ще немає в країні.

Сучасний світ пропонує широкий асортимент товару, в тому числі продукції Apple. Досить ввести відповідний запит в пошуковій системі, інтернет тут же видасть вам сотні сайтів і вигідних пропозицій. Але не варто забувати, що в мережі існує величезна кількість шахраїв, людей, які просто хочуть заробити. Тому краще довіритися не привертати увагу яскравим рекламним постерам, а перевіреним і надійним магазинам, які дорожать репутацією і піклуються про клієнта.

Де можна купити техніку Apple б/в?

Не у кожного є можливість придбати нову техніку, оскільки вона має далеко не для всіх доступну ціну. Але вихід є завжди, і на деяких перевірених сайтах завжди можна знайти пристрій, який вже був у використанні, але має хороший стан і набагато меншу вартість. Для цього існує безліч інтернет-порталів, де люди продають техніку, яка їм вже не потрібна (eBay, amazon, walmart, keepingtouch, chinavasion). На подібних порталах можна знайти техніку в ідеальному стані, яка прослужить вам багато років, при цьому ви можете заощадити кругленьку суму грошей. А наш сервіс доставить куплену продукцію в найкоротші терміни та на вигідних умовах.

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

One reply on “Техніка з США – як замовити з сайту Apple в Україні”

  • Юра
    25.02.2023 at 13:46

    Хотівби купувати техніку Apple

Instagram

Кросівки asics Women`s Running Shoes GEL-EXCITE 9 за супер ціною
#доставкасша #доставкаєвропа #usainua #кросівки #asics #shoes
...

Кросівки asics Women`s Running Shoes GEL-EXCITE 9 за супер ціною
#доставкасша #доставкаєвропа #usainua #кросівки #asics #shoes
...

Кросівки asics Men`s Trail Running Shoes GEL-VENTURE 8 за супер ціною
#доставкасша #доставкаєвропа #usainua #кросівки #asics #shoes
...

Даруємо 100 грн на першу доставку.