Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

Який робот-пилосос зараз найкращий?

Як кращий робота-пилосос експерти рекомендують Roomba J7+ завдяки його можливостям самопорожнення, здатності переміщатися по килиму, плитці та паркетній підлозі, а також простому у використанні додатку.

Але в залежності від Ваших потреб та вимог, можливо, Вам знадобиться інший робот-пилосос з іншими перевагами. Давайте розберемо кілька варіантів від найпопулярніших виробників США, щоб Вам легше було зробити свій вибір.

ТОП роботів-пилососів із США


iRobot Roomba j7+

 Найкращий робот-пилосос в цілому

Переваги

✅ Самоcпорожнювальний
✅ Розумний
✅ Автоматичне спорожнення бази
✅ Простий у використанні додаток

Недоліки

❌ Гучний
❌ Не вражаючий час автономної роботи

iRobot Roomba j7+ — один з наших улюблених роботів-пилососів у будь-якому будинку, незалежно від того, чи чистить він килим, плитку чи паркет. Після декількох початкових запусків J7+ складає карту планування будинку, а потім Ви можете використовувати програму iRobot, щоб вибрати метод прибирання. Ви також можете вибрати, які кімнати хочете прибрати, в якому порядку і скільки разів Ви хочете прибирати кожну кімнату.

Існує не так вже й багато роботів-пилососів, здатних якісно видалити вовну шерсть домашніх тварин з килима, але J7+ є винятком з цього правила. Він повністю справляється з цим завданням, прибиранням будинку і відмінно працює з різними поверхнями підлоги. Що відрізняє пилосос Roomba від інших, так це інтелект. J7+ використовує навігацію PrecisionVision, щоб розпізнавати та уникати повсякденних предметів домашнього вжитку, таких як шкарпетки, шнури, взуття та відходи Ваших маленьких вихованців.

Якщо Ви новий господар домашніх тварин, то iRobot дозволить Вам почуватися досить комфортно, щоб залишити Roomba J7+ і домашню тварину в одному приміщенні. Приємно знати, що незалежно від того, що відбувається у Вас вдома, Ви можете відправити J7+ на прибирання, і він не торкнеться того, чого не повинен. Душевний спокій коштує кожної копійки. Клієнти Amazon також у захваті від цієї функції: один із них сказав: «Система ідентифікації об’єктів – чудовий додаток для власників домашніх тварин. Переживши три “апокаліпсиси какашок” з нашим собакою і старим Roomba за останні п’ять років, система запобігання потраплянню фекалій у пилосос – довгоочікуване полегшення!».

Roomba j7+ не має функції миття підлог, але чудово поєднується з Braava Jet m6. Обидва продукти iRobot використовують одну і ту ж технологію, щоб об’єднати Ваші потреби в прибиранні пилососом та миття підлоги.

Dreame X30 Ultra

Кращий пилосмок і поломойка 2 в 1

Переваги

✅ Тихе самоспорожнення
✅ Подвійні вібруючі насадки для швабри
✅ Подушечки для швабри MopExtend

Недоліки

❌ Додаток не такий зручний, як міг би бути
❌ Дорогий
❌ Регулярні витрати

Dreame X30 Ultra — найкраща машина “два в одному”, яку можна купити за гроші (досить велику суму). Він коштує 1700 доларів і має завищену вартість, але дозвольте нам розповісти, навіщо Вам ця техніка, якщо у Вас є діти чи домашні тварини або й те, й інше.

X30 Ultra вміє все: пилососити, мити ганчіркою, уникати перешкод, самостійно спорожняти, самостійно наповнювати, самостійно очищати (як насадки для миття, так і пральну дошку), самостійно дозувати розчин, що чистить, і самостійно сушити. Робот навіть може визначити, наскільки брудна Ваша підлога, і автоматично пройде по ній вдруге (якщо ця функція включена). Якщо Ви людина, яка ходить по будинку тільки босоніж, то це те в чому Ви не розчаруєтеся, подвійні вібруючі насадки швабри дійсно миють підлогу. Після прибирання поли виглядають фантастично. Ви вже впевнені?

Миття ганчіркою чудове, але і пилосос теж справляється чудово. При силі всмоктування 8300 Па X30 Ultra легко справляється з будь-яким килимом та килимками, всмоктуючи волосся та бруд Ваших домашніх тварин, залишаючи після себе гарні сліди. Функція автоматичного спорожнення також неймовірно тиха, так що при вечірній роботі вона не потурбує сон Ваших домочадців. Він оснащений вбудованим освітленням та вражаюче добре очищає вночі.

Рецензенти Amazon також надзвичайно позитивно відгукуються про X30 Ultra: один із них сказав: «Найвражаюче — те, наскільки добре він очищає. Мені подобається приходити додому в будинок, який підмітають щодня і протирають поли двічі на тиждень (мої налаштування)». Прокидаючись щоранку і починаючи зі свіжопропилосмосенних та вимитих підлог, Ви можете почати свій день якнайкраще. Нам подобається ця машина і ми думаємо, що Вам вона теж сподобається.

Yeedi M12 Pro+

Найкращий потужний робот-пилосос

Переваги

✅ Подушечки для швабри, що миються
✅ Порівняно недорогий
✅ Найпотужніший всмоктування 11 000 Па на ринку

Недоліки

❌ Подушечки швабри піднімаються на 9 мм, чого недостатньо, щоб килими із середнім ворсом залишалися сухими.

Yeedi M12 Pro+ робот-пилосос і швабра 2-в-1 із системою самопорожнення та самопромивки, M12 Pro+ має потужність всмоктування 11 000 Па — лідер на ринку і дійсно не може бути таким дешевим. Він оснащений спеціальною роликовою системою, що запобігає сплутуванню волосся при прибирання пилососом.

Цей новий M12 Pro+ має невеликі проблеми, такі як спроби уникнути перешкод і застрявання кисті, хоча він працює краще, ніж інші, більш дорогі варіанти. Він також піднімає подушечки швабри при проході по килиму або килимкам, і ця функція дуже добре працює з килимами з коротким ворсом, але 9-міліметрового підйому буде недостатньо, щоб залишити сухими килими із середнім ворсом.

Незважаючи на ці незначні проблеми, надійні функції очищення M12 Pro+ та компактна універсальна зарядна станція забезпечують високоякісне рішення для очищення.

“Yeedi M12 Pro+ не тільки виправдав, а й перевершив мої очікування”, – сказав один рецензент про робот-пилосос і швабру. «Це надійний та ефективний інструмент для прибирання, який позбавить вас рутинної роботи з пилососом. Якщо ви шукаєте робот-пилосос, який пропонує відмінну продуктивність та простоту використання, не шукайте нічого, крім Yeedi M12 Pro+».

iRobot Roomba s9+

Найкращий робот-пилосос для шерсті домашніх тварин

Переваги

✅ D-подібна форма для очищення кутів
✅ Неймовірна потужність всмоктування
✅ Самоочисна база

Недоліки

❌ Строк служби батареї
❌ Дорогий

Якщо у Вас є тварина і у Вас багато, наприклад, собачої шерсті, обіцяємо, Ви не розчаруєтеся, якщо купите Roomba s9+. На сьогоднішній день це найпотужніший робот-пилосос Roomba. Він має D-подібну форму, що дозволяє роботу розміститися у кутах Вашого будинку. Як тільки s9+ запускається, подвійні щітки з кількома поверхнями поглинають усе на своєму шляху. Навіть зі старим килимом з собачою вовною і брудом, що в’їлася, робот впорається на відмінно. Один з клієнтів Amazon каже: «Romba не тільки чудово справляється з прибиранням пилососом, але й зробив чудову роботу з прибирання будинку».

Штучний інтелект всередині s9+, як і пилосос iRobot, може розпізнавати взуття, шкарпетки, шнури та багато іншого, так що Вам нема про що турбуватися. А Roomba чудово справляється з підтриманням актуальності Ваших пристроїв, тому вони завжди навчаються та стають розумнішими завдяки постійним оновленням програмного забезпечення.

S9+ поставляється з автоматично спорожнюваною базою, яка одночасно служить зарядною станцією, тому, як тільки робот збере весь Ваш бруд і сміття, вони всмоктуються прямо в закритий мішок і залишаються в пастці. Автоматичне спорожнення основи у s9+ набагато менше, ніж у j7+, тому його легко прибрати і вписати в домашній декор.

iRobot, Roomba s9+ відмінно буде працювати в парі з поломойкою Braava Jet m6 для ретельного прибирання підлоги.

Shark ION AV751

Найкращий бюджетний робот-пилосос

Переваги

✅ Відмінна потужність всмоктування
✅ Тривалість роботи 120 хвилин

Недоліки

❌ Немає картографування
❌ Не попереджає про заповнення

Якщо Вас приголомшують та лякають технології та функції деяких нових роботів-пилососів, Shark ION стане для Вас чудовим варіантом. Вам не потрібна програма, щоб запустити цей робот-пилосос – просто натисніть кнопку «Прибирання». Технології всередині мінімальні – цей пилосос не відображає, траєкторії роботи, і не має можливостей штучного інтелекту, щоб уникнути кабелів або взуття, але він компенсує це своєю потужністю всмоктування.

Пам’ятайте, що, не маючи можливості картографування, він просто їздить і може неодноразово прибирати одну й ту ж кімнату. Однак, на наш досвід, щоденна експлуатація AV751 підтримує чистоту у всьому будинку.

Shark ION Av751 не має підставки для автоматичного спорожнення, тому Вам доведеться вручну викидати бруд та сміття у відро для сміття. Але це означає, що зарядна станція значно менша, ніж у багатьох інших роботів-пилососів, представлених на ринку. Shark – це торгова марка, найбільш відома та користується довірою в індустрії клінінгу, тому Ви можете бути впевнені, що цей недорогий варіант буде безпечним. Рецензентам Amazon подобається ціна, один із них сказав: «На мою думку, це КРАЩИЙ бюджетний пилосос у своїй ціновій категорії».

Який робот-пилосос найкращий?


Roomba j7+ — це, безперечно, найрозумніший і найпросунутіший робот-пилосос на ринку, який ми тестували. Його навігація PrecisionVision гарантує, що він прибере кімнати, які Ви хочете прибрати, і збере точну карту Вашого будинку. Додатковим бонусом є можливість додавати зони очищення для особливо брудних ділянок або зони заборони, до якої робот не повинен заходити. Батьки домашніх тварин у всьому світі можуть погодитися з тим, що набагато легше спати ночами, знаючи, що їхній будинок пропилососять без будь-яких подій. І, звичайно ж, будучи пристроєм Roomba, Ви знаєте, що роботи постійно отримують нові оновлення програмного забезпечення, тому Ваш робот-пилосос завжди стає розумнішим.

Який робот-пилосос Вам підійде?


Після того, як останні два роки ми витратили на тестування безлічі роботів-пилососів, єдина особливість, яка найбільше поділяє ці пристрої, це те, наскільки вони інтелектуальні. Деяким людям потрібний підхід невтручання, вони хочуть встановити розклад у додатку і не турбуватися і не думати про роботу тижнями. Інші можуть бути не дуже задоволені технологіями або просто хочуть мати більше контролю за тим, де і коли працює робот. І те, й інше цілком розумно, але Ви купите два різні пилососи.

Намагаючись визначити найкращий робот-пилосос, ми звертали увагу на кілька факторів, які також можуть допомогти у Вашому власному пошуку.

Чинники, які слід враховувати при виборі робота-пилососа:

  • Типи підлог. Деякі роботи-пилососи призначені для роботи з певними типами підлог, наприклад килимами або паркетом. Інші можуть мати можливість використовувати інші типи підлог, наприклад камінь або мармур. Перш ніж купити, подумайте про типи покриття підлоги у Вашому будинку і про те, який пилосос найбільше підходить.
  • Складання карт. Для повної автоматизації дуже важливо, щоб Ваш робот-пилосос мав функцію складання карт, дозволяючи переміщатися кожною кімнатою. Ви також можете розглянути можливість запобігання перешкодам, які дозволять уникати таких речей, як меблі, дроти і навіть відходи домашніх тварин. Ця функція просто необхідна у будь-якому будинку.
  • Акумулятор. Робот-пилосос навряд чи вартий того, якщо у нього немає акумулятора, що забезпечує його роботу. Перш ніж вибирати найкращий робот-пилосос, враховуйте час автономної роботи, щоб Ви могли бути впевнені, що його потужності вистачить для прибирання Вашої оселі. Якщо Ви виберете робот-пилосос, який має технічну можливість призупинити роботу, повернутися на зарядну базу, щоб поповнити акумулятор, а потім відновити роботу з того місця, де він зупинився, це може бути не таким важливим фактором, як інші в цьому списку.
  • Можливості підключення: багато найкращих роботів-пилососів пропонують голосове управління, деякі навіть за допомогою Alexa. Інші можуть мати програму, яка дозволяє Вам керувати своїм роботом здалеку, встановлювати розклад, відстежувати прогрес та контролювати зусилля машини. Якщо Ви сподіваєтесь на голосову активацію, а не на використання програми, обов’язково перевірте, чи сумісний пристрій із вибраним Вами домашнім помічником.

Який робот-пилосос із самопорожненням кращий?


Ця технологія пройшла довгий шлях з того часу, як були вперше представлені бази з автоматичним випорожненням. При цьому, схоже, всі вони усунули недоліки та працюють добре. На наш досвід тестування у нас не було проблем з автоматичним спустошенням бази. Єдине, що ми б хотіли мати на увазі, це необхідно переконатися, що Ваша база, що самопорожняється, обладнана одноразовими мішками для збору і зберігання всього бруду і сміття. Це значно спрощує прибирання та гарантує, що після збору бруду він не потрапить назад до Вашої оселі. Як тільки мішок наповниться, Ви просто витягнете його, викинете у сміття і покладете новий пакет.

Чи варто купувати робот-пилосос та поломойку 2 в 1?


На наш досвід тестування, Ви отримуєте те, за що платите, з машинами «два в одному». Багатьом не подобаються швабри-роботи, в яких не використовується розчин, що чистить. Бувають підлоги настільки брудні, що просте протирання водою нічого не очистить. Збираючись придбати робота «два в одному», обов’язково ознайомтеся з рекомендованим розчином для чищення. Якщо виробник хоче, щоб Ви використовували тільки воду, ми б особисто утрималися.

Ви також повинні переконатися, що робот оснащений технологією штучного інтелекту, яка може відрізняти килим від паркету. Не варто охороняти свої улюблені килими щоразу, коли Ви використовуєте пилосмок, щоб робот не зіпсував їх. І Roomba, і Roborock чудово з цим завданням справляються.

Чи добре пилососи-роботи чистять килими?


Якщо у Вас вдома багато килимів та килимків, Вам варто пошукати робот-пилосос із вищою потужністю всмоктування, або Па (одиниця тиску Паскаля). Чим вище Па, тим краще потужність всмоктування. Наприклад, Roborock S7 MaxV Ultra має опір 5100 Па, а DreameBot D10 Plus – 4000 Па.

Roborock S7 MaxV Ultra

Переваги

✅ Добре пилососить усі поверхні
✅ Відмінно справляється з миттям підлог
✅ Безліч функцій
✅ Відмінний додаток

Недоліки

❌ Преміальна ціна

Roborock S7 MaxV Ultra – робот-пилосос, який постачається з док-станцією, яка не тільки автоматично спорожняє сміттєвий бак, але також миє та заправляє систему швабри.

Roborock зробив собі ім’я завдяки своїм високопродуктивним роботам. Отже, ми очікували, що їхня топ-модель працюватиме добре.

Пилососимо килими та тверді підлоги
Roborock стверджує, що S7 MaxV має найсильніше всмоктування серед усіх роботів-пилососів Roborock – 5100 Па. Це вдвічі більше, ніж у S6 MaxV та стандартної моделі S7, обидві з яких мають 2500 Па та більше, ніж Q7 Max+ середньої цінової категорії, що має 4200 Па.

У ході випробувань на всмоктування та повітряний потік ми виявили, що у S7 MaxV потужність всмоктування щонайменше вдвічі вища, ніж у оригінального S7. Він також досяг успіху в суміжних тестах, таких як тест на розпізнавання щілин, де він був значно вищий за середній, а також у тесті на глибоке чищення килима. Тест на глибоке очищення килима включає засипку піску в килим з високим ворсом і зважування сміттєвого бака робота до і після певного часу чищення.
S7 MaxV показав себе на висоті з точки зору збору бруду та сміття різного розміру з поверхні підлог.

Миття підлоги
Система миття підлог, розроблена Roborock для S7 MaxV, справді відрізняє його від конкурентів. Схоже, це та сама система, яку ми бачили на S7, яка має окремий електричний резервуар для води і знімну пластину, до якої можна прикріпити мікрофібру, або одноразову прокладку. S7 MaxV має ту ж технологію звукової вібрації, яку ми бачили на S7, яка механічно вібрує подушечку для кращого видалення плям, що прилипли. Він також має моторизований підйом подушечки для миття підлог, коли він виявляє килим, що робить його єдиним роботом-пилососом, в якому Ви можете залишити подушечки для миття підлог включеними, і він сам визначить, коли мити, а коли ні, у Вашому будинку.

DreameBot D10 Plus

Переваги

✅ Сумісність з Amazon Alexa та Google Home
✅ Можна використовувати програму
✅ Три варіанти об’єму води

Недоліки

❌ Швабра корисна для легкого миття підлоги, не збираючи великі розлиті рідини або сильно засохле сміття

Dreame D10 Plus коштує трохи менше 400 доларів і володіє багатьма функціями, які властиві більш дорогим конкурентам, у тому числі сміттєвим баком об’ємом 2,5 л, який може утримувати бруд у герметичному сміттєвому баку протягом 45 днів, перш ніж його потрібно буде випорожнити (у залежно від того, як часто і скільки вакуум підхоплює) — і при цьому вона менш громіздка (і менш потворна), ніж деякі інші, подібні до резервуарів моделі.

Бренд також обіцяє, що цей робот-пилосос може скласти карту Вашої оселі як мінімум за вісім хвилин, залежно від розміру, що дозволить Вам миттєво почати пилососити та мити підлогу, звільнивши руки.

Завдяки вбудованому Wi-Fi, він підтримує голосове очищення через Alexa або Google Assistant.

Як купити робот-пилосмок із США?


Замовити будь-який товар зі США можна 2 способами:

  1. Самостійно використовуючи адреси наших складів USAinUA у США.
  2. За допомогою наших менеджерів USAinUA, які зроблять покупку за Вас та доставлять до Вашої оселі:
    • Передайте нам USAinUA посилання на товар, доставку якого, бажаєте порахувати.
    • Вкажіть свої контакти для зв’язку, куди ми можемо надіслати Вам розрахунок.
    • Оплатіть товар через особистий кабінет, який ми вже створили для Вас.
    • Вкажіть свої реквізити для доставки по Україні.

З повагою, команда USAinUA

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

adidas ADICOLOR CLASSIC ROUND BAG поспішай #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #hat ...

adidas SHORELINE BUCKET HAT поспішай #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #shoes #slides ...

adidas ADILETTE PLATFORM SLIDES поспішай #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #shoes #slides ...

adidas ADILETTE COMFORT SANDALS поспішай #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #shoes #slides ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.