Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

При виборі аромату необхідно враховувати нескінченні варіанти та тонкощі, найкращі дизайнерські парфуми завжди очолюють ТОП бажань слабкої статі та є їх фаворитами.

Улюблені парфумерна та туалетна вода від провідних модних брендів, таких як Chanel, Dior, Versace та інших, є органічним продовженням основних предметів гардеробу, які ми вже знаємо та любимо. А оскільки всього пари бризк цих ароматів має велике значення, покупка одного в будь-якому розмірі коштує вкладень.

Ми розуміємо, що вибір фірмового аромату іноді може бути складним завданням, тому ми вибрали кілька розкішних ароматів – від парфумерної води Gucci Flora Gorgeous Gardenia до теплої гурманської суміші Alien Goddess від Mugler – які ніколи не виходять із моди.

УВАГА, для перегляду деяких магазинів необхідний ВПН/VPN з Американським IP.

Loewe

001 Woman Eau de Parfum

Містить ноти ванілі, жасмину та ексклюзивну молекулу бурштину Ambar 001. Він покликаний передати у флаконі багатство шкіряних виробів бренду. А оскільки в ароматі також є верхня нота рожевого перцю, він завершується легкою нотою.

 

MARC JACOBS

Туалетна вода Daisy Eau So Fresh

Аромати Marc Jacobs вже давно тримають нас у задушливій хватці, включаючи свіжішу версію бажаного квіткового аромату Daisy. І тільки уявіть, наскільки мальовничо виглядатиме флакон на Вашому туалетному столику.

 

 

DIOR

Парфумована вода J’adore L’Or

Все у цьому теплому квітковому ароматі від Dior – чиста розкіш. Від позолоченого флакона до квітів апельсина, дамаської троянди та нот великоквіткового жасмину всередині.

«Квіти – частина нашої ДНК. Крістіан Діор був закоханий у квіти з дитинства разом зі своєю матір’ю, а J’adore – це все про квіти». “Золото як матеріал також пов’язане з тим, ким ми є – назву Dior французькою мовою можна розглядати як скорочення від D’or et Or, тобто: Золото і золото”.

HERMES

Парфумована вода Twilly d’Hermès

Навіть якщо Ви не можете придбати сумку Birkin (поки що), можливо, Ви зможете додати до своєї колекції цей популярний парфум від Hermès. Парфумер Крістіна Нагель об’єднала ноти імбиру, туберози та сандалового дерева, створивши грайливий аромат, який підійде для будь-якої пори року.

 

Versace

Парфумована вода Dylan Purple Pour Femme

Завдяки фруктовим нотам гіркого апельсина та грушевого соку, збалансованим фіолетовою фрезією, кедром та амброфіксом, універсальна парфумована вода Dylan Purple Pour Femme від Versace має успіх серед любителів краси.

«Досвід зйомок кампанії Dylan Purple був приголомшливим, і це спогад, який я зберігатиму вічно», — сказала в червні минулого року представник бренду Айріс Лоу. «Ми провели три дні на зйомках на найкрасивіших пляжах Мексики із найнеймовірнішою творчою командою. Я дуже поважаю ці команди, які так старанно працюють, щоб досягти досконалості. Бачити, як творче бачення втілюється в життя, для мене завжди чаклунство».

Dries Van Noten

Santal Greenery Eau de Parfum – Сантал Грінері Парфумована вода

Свіжа суміш парфумерної води Santal Greenery Eau de Parfum від Dries Van Noten поєднує бергамот, інжир, сандал і білий мускус, створюючи ненав’язливий землистий відтінок. І цей аромат можна поновлювати.

 

Prada

Парфумерна вода Paradoxe Intense

Якщо Вас не приваблює крутий похилий дизайн парфумерної води Paradoxe Intense від Prada, ми готові посперечатися, що це деревна суміш жасмину, амброфіксу і акордів моху Вас просто зачарує. Ця версія також читається трохи глибше, ніж її попередниця, для тих, хто віддає перевагу сміливішим ароматам.

 

Chloe

Chloé Eau de Parfum- Хлоя Парфумована вода

Пудрова квіткова парфумована вода Chloé стане ідеальним повсякденним ароматом. Його також легко нашарувати, тому що він пахне Вашою шкірою прямо після душу, але краще.

 

 

GUCCI

Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum

Ось аромат, який ідеально підійде шанувальникам квітів: ноти італійського мандарина, білої гарденії, пачулі та акорди коричневого цукру утворюють бестселер парфумерної води Flora Gorgeous Gardenia від Gucci.

 

DOLCE GABBANA

Light Blue Eau de Toilette – Синя туалетна вода

Ось класичний свіжий вибір від Dolce and Gabbana, який доповнить Ваші улюблені аромати для теплої погоди. Після одного бризку суміші кедра, зеленого яблука, троянди та мускусу Ви подумки перенесетеся на найближчу італійську віллу.

 

YSL BEAUTY

Парфумована вода Black Opium

Є причина, через яку ми вважаємо парфумерну воду Black Opium від YSL одним з найкращих ароматів усіх часів. Його квітково-гурманська суміш, заснована на ванілі, пропонує необхідну кількість насолоди, вміло збалансованої з відтінком спецій.

 

LOUIS VUITTON

Pacific Chill – Тихоокеанський холод

Ми вважаємо Pacific Chill ароматом Erewhon: його свіжа, земляна суміш нот чорної смородини, лимона та насіння моркви виразно виділиться серед інших ароматів у Вашій колекції.

“Вибір інгредієнта мав вирішальне значення, а використання моркви є унікальним для аромату”, – розповів раніше майстер-парфумер Жак Кавальє-Беллетруд. “Ми використали олія насіння моркви, яка є сирою олією з деревно-фруктовим запахом і м’якістю».

Chanel

Chance Eau Tendre парфумована вода

Важко помилитися, вибравши будь-який аромат від Chanel, але їхня парфумована вода Chance eau Tendre – це той аромат, до якого жінки всієї планети повертаються знову і знову. Доступний у чотирьох розмірах, тонкий фруктово-квітковий аромат посилений абсолютом жасмину та есенцією троянди.

 

Mugler

Парфумована вода Alien Goddess

Більше 3000 покупців Sephora довіряють багаторазовій парфумерній воді Alien Goddess від Mugler, яка є більш теплою і квітковою варіацією оригінального сонячного аромату.

 

 

Valentino

Donna Born в Roma Intense Eau de Parfum

Натхненний класичним дизайном бренду, Donna Born in Roma Intense від Valentino – це дизайнерський парфум, який просто мастхев. Він пропонує інший погляд на традиційні квіткові аромати, поєднуючи ноти бурштину та ванілі для більш шлейфового та стійкого аромату.

 

Carolina Herrera

Good Girl Blush Парфумована вода

Однією лише форми парфумованої води Good Girl Blush від Carolina Herrera достатньо, щоб підкорити будь-якого поціновувача моди. І як тільки Ви відчуєте суміш нот мандарину, іланг-ілангу та ванілі, він може стати Вашим новим фаворитом.

 

GABRIELA HEARST

New York Perfume – Нью-Йорк Парфуми

Цей димний, деревний аромат майже такий же величний, як і місто, на честь якого він названий. У ньому використовуються посланці феромонів та суміш ялицевого бальзаму, тютюну, дерева жакаранди та багатьох інших, щоб посилити природний мускус шкіри, а це означає, що аромат пахне трохи по-різному для всіх.

 

TOM FORD

Fabulous Eau de Parfum – Приголомшлива парфумована вода

Назва цього зухвалого аромату говорить сама за себе: змішаний з теплими, гурманськими нотами шкіри, бобів тонка та шавлії, цей аромат покликаний зробити серйозну заяву про красу. Ми рекомендуємо приміряти його на наступне побачення, або коли Ви почуваєтеся екстра впевнено.

Як замовити парфуми зі США?


Замовити будь-який товар зі США можна 2 способами:

  1. Самостійно використовуючи адреси наших складів USAinUA у США.
  2. За допомогою наших менеджерів USAinUA, які зроблять покупку за Вас та доставлять до Вашої оселі:
  • Передайте нам USAinUA посилання на товар, доставку якого, бажаєте порахувати.
  • Вкажіть свої контакти для зв’язку, куди ми можемо надіслати Вам розрахунок.
  • Оплатіть товар через особистий кабінет, який ми вже створили для Вас.
  • Вкажіть свої реквізити для доставки по Україні.

З повагою, команда USAinUA

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Куртка adidas FIVE TEN WIND JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Куртка adidas FAST RUNNING ITERATION JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Футболка adidas OWN THE RUN ALLOVER PRINT TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Футболка adidas CAMO TONGUE TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.