Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

1. Чорний листопад чи Чорна п’ятниця?
2. “План атаки” на покупки в Чорну п’ятницю.
3. Гайд із покупок у Чорну п’ятницю: пропозиції за категоріями магазинів.
4. Реальні знижки чи обман?
5. Заключне слово.


Чорна п’ятниця – найпопулярніше свято з роздрібних продажів в році. Якщо Ви плануєте робити покупки цього сезону, це керівництво відкриє вам де їх знайти і як отримати найкращі пропозиції.

1. Чорний листопад чи Чорна п’ятниця?

Більшість ретейлерів роблять виняткові пропозиції на покупки до Чорної п’ятниці, які важко чи неможливо знайти в іншу пору року. Але невже не можна починати робити покупки до Чорної п’ятниці?

Минулого лише остання п’ятниця листопада була «Найбільшим днем ​​покупок на рік». Якщо Ви шукали вигідну пропозицію, не було сенсу робити покупки будь-якого іншого дня. Тим не менш, час для пошуку значних знижок розширився і тепер включає тижні до і після цього святкового шопінгу.

Завдяки продовженим святковим дням від “Halloween” до “Дня Подяки” (25 листопада), які плавно переходять у “Чорну п’ятницю”, а потім виливаються до Кібер-понеділка, чорноп’ятнична лихоманка розтягується на весь листопад, завдяки чому стало простіше, ніж коли-небудь придбати бажану річ без особливого ажіотажу.
Наприклад, Amazon почав пропонувати гідні Чорної п’ятниці пропозиції на початку жовтня цього року. І багато інших роздрібних торговців також оголосили про плани випустити ранні пропозиції, що дозволить багатьом людям завершити свої святкові покупки до Чорної п’ятниці.

Покупки в магазинах через інтернет роблять Ваш шопінг максимально безпечним у реаліях COVID-19, не ризикуючи зіткнутися з нестабільними натовпами у фізичних магазинах.
Правду кажучи, більше не потрібно навіть виходити з дому, щоб отримати максимум задоволення від початку традиційного сезону святкових покупок.

Це просто чудові новини, бо в міру наближення до свят, як завжди, почнуться затримки з доставкою та проблеми з постачанням товарів від виробників, що спричинить щорічний дефіцит товарів.

З цих причин ми радимо почати використовувати ранні святкові розпродажі прямо зараз, щоб переконатися, що Ви отримаєте свої подарунки вчасно і вигідно.


2. “План атаки” на покупки в Чорну п’ятницю.

Скласти план атаки на покупки до Чорної п’ятниці може бути непосильним завданням, тому що існує так багато різних магазинів, які пропонують чудові пропозиції.

Тим не менш, дослідження, пошук і планування залишаються ключем до будь-якої успішної покупки в Чорну п’ятницю, будь то фізична або віртуальна.
Пам’ятайте, деякі з перелічених у статті роздрібних продавців спеціалізуються на певних вузьких категоріях товарів. Наприклад, 6pm та Zappos, – спеціалізуються на взутті та одязі для всієї родини. Newegg – чудовий вибір для електроніки та відеоігор, з відповідними знижками. Інші роздрібні торговці, такі як Amazon та Walmart, використовують більш загальний підхід та знижки можна шукати абсолютно в будь-яких категоріях.

  •  складіть список передбачуваних покупок і магазинів для їх придбання.
  •  визначивши, що Ви хочете купити в одному або кількох місцях, Ви можете почати пошук кращої ціни.
  •  намагайтеся не губитися на сторінках магазинів, переходячи по привабливих барвистих банерах. Це зіб’є Вас зі шляху пошуку і Ви ризикуєте набрати багато зайвого.
  •  придумайте альтернативи для кожного товару на випадок, якщо його не стане в наявності.
  •  ознайомтеся із розмірними сітками улюблених брендів, щоб заздалегідь підібрати розміри взуття, одягу чи аксесуарів.
  •  переконайтеся, що у Вас є доступний баланс на карті на час шопінгу, а також піднято ліміт на оплати в інтернеті.
  •  подбайте про те, щоб у Вас вже був зареєстрований обліковий запис USinUA, для швидкого доступу до замовлення або облікових записів необхідних магазинів для самостійних покупок.
  •  з USinUA Ви можете заздалегідь поповнити баланс на своєму обліковому записі і ми відразу викупимо Ваше замовлення, не чекаючи підтвердження про оплату від банку. Так Ви заощадите свій час на покупки у спекотний момент.
  •  з USinUA у Вас є унікальна можливість зберігати свої майбутні покупки у “Вибраному” безпосередньо у своєму особистому кабінеті. Це надасть Вам величезну перевагу під час швидких покупок, а також допоможе не загубити товар, що сподобався.

Отже, ми підготували для Вас шпаргалку з нагоди Чорної п’ятниці, щоб скласти ефективний список покупок та план, що включає якнайбільше вигідних пропозицій.


3. Гайд із покупок у Чорну п’ятницю: пропозиції за категоріями магазинів.

1. Мала електроніка

Включає в себе ігрові системи, смартфони, планшети, камери, читалки та інші електронні гаджети.

Amazon – головна відмінність Amazon від інших гіпермаркетів у тому, що він пропонує крім товарів усіх основних сучасних брендів, лінійки своїх власних товарів, які стали незамінними гаджетами у нашому повсякденні:
Echo Show для Вашого розумного будинку, Fire TV Stick 4K – пульт, планшети Fire HD, читалки – Kindle Paperwhite, дверні відео дзвінки Ring Video Doorbell. Ціни на ці товари вже дуже привабливі, а якщо їх пошукати у відновленому варіанті, то можна заощадити до 50% знижкової ціни.
Товари від HyperX: мікрофони, навушники та мишки у всі часи будуть у тренді у споживачів і не чекаючи ЧП ціни на них максимально впали. До них приєднуються стенди для моніторів і ноутбуків, портативні монітори зі знижкою до -40%.

Чи варто нагадувати про Google Pixel 7, Apple Watch 9, Apple Airpods pro 2, Apple MacBook Pro M3 і добре відомі Oculus Quest 3, Nintendo Switch і GoPro HERO12.

eBay – говорячи про шопінг моллах, як не згадати легендарний eBay. Нещодавно магазин запустив нову категорію з офіційно відновленою технікою від провідних брендів, зі знижками до 30%, на яку поширюються гарантійні зобов’язання. Загляньте в розділ телефонів та аксесуарів, щоб знайти для себе відповідний гаджет зі знижкою до 60%.
А розумний будинок від Google, Xiaimi чи планшети від Lenovo, Apple, Microsoft не залишить байдужим жодного відвідувача.
Daily Deals – головний розділ для перегляду на eBay, тут вже горять у топі Bose, Samsung, Sony та LG зі своїми колонками, аудіо системами, ресіверами, роутерами, телевізорами та проекторами. Бездротові контролери xBox, консолі та зарядні станції, джойстики та відеоігри чекають своїх ігроманів на eBay.

Newegg – зовсім не відстає від eBay та Amazon і пропонує своїм покупцям не менш широкий вибір електроніки. Гарячі пропозиції вже чекають на Вас у всіх категоріях, наприклад, ігрові контролери для PS, мікрофони, дрони від Holy Stone, телефони від SAMSUNG, OnePlus, Google Pixel, Xiaomi та Apple, також не падають у рейтингах покупок аудіотехніка, колонки JBL, Yamaha, Edifier , BOSE, Harman Kardon та ін.

bhphotovideo – якщо Ви шукаєте важку артилерію для своїх зйомок, то Вам у цей онлайн-магазин. Величезний вибір фотоапаратів та аксесуарів за вже зниженими цінами від Nikon, Canon, Sony, Polaroid, Olympus, відеокамери від JVC, Panasonic для новачків та професіоналів, спорт та екшен камери DJI, GoPro, SJCAM. Магазин допоможе підібрати правильне освітлення, інструменти для звуку, а також найвигідніший ракурс зі своїми дронами Ryze, Snaptain, XDrone, DJI, FREEFLY, xFold і т.п.

У кожному із запропонованих шопінг моллах Ви знайдете вигідні пропозиції на навушники Sony, Sennheiser, Marshall та JBL, домашні кінотеатри від Yamaha, LG, Klipsch, відеоігри та консолі, а також іншу дрібну електроніку з чорноп’ятничними знижками.

2. Техніка.

Говорячи про домашню техніку ми відразу згадуємо готування та прибирання.
Walmart+eBay+Amazon+Newegg
Легендарні кухонні комбайни від KENMOOD або KitchenAid замінять Вам м’ясорубку, соковитискач, міксер, локшинку і навіть блендер. Величезний вибір тостерів, овочерізок, часникодавок, кавомашин, фритюрниць, пароварок, мультиварок Instant Pot різних об’ємів – чекають на Вашу кухню.

Поспішайте, пилососи та поломойки від iRobot та Dyson вже з червоними цінниками!
Не пропустіть свій шанс придбати новомодні проектори для перегляду фільмів у 4К якості від Kodak, VIDOKA, Epson та ін.

3. Ноутбуки та ПК.

Newegg – має вражаючий вибір комп’ютерних комплектуючих за відмінними цінами. Цього року у топі оперативна пам’ять від CORSAIR та Kingston, материнські плати від GIGABYTE та ASRock, а також процесори від Ryzen.

Amazon – тут величезний асортимент як комплектуючих так і ноутбуків. Ще з початку листопада тут можна знайти знижки до 40% на Samsung SSD внутрішні та зовнішні, жорсткі диски від Western, Toshiba, Seagate ігрові ноутбуки від MSI, Lenovo та Apple.

eBay – якщо не хочете морочитися з самостійним складанням ПК, то кваліфіковані спеціалісти це зробили за Вас, у категорії “ПК все в одному” вже підібрано всі основні зборки комп’ютерів і щодня поповнюються новими за знижковими цінами. Ноутбуки на будь-який гаманець від Dell, Lenovo, HP, Acer, Samsung та Microsoft.

4. Іграшки та Діти.

“Все найкраще – дітям” – прості слова та сповнені істини. Мільйони доларів на рік витрачають батьки з усього світу, щоб порадувати своїх малюків, і ми з Вами не виняток.

ShopDisney – хто не знає мультфільмів від Disney? Ми всі виросли на легендарних Міккі Маус, Гуффі, Дональд Даку. Нашим дітям звичайно ж ближче такі герої, як Ельза з Frozen, Рапунцель, Рая (Рая та останній дракон) та всіма улюблена Меліфісента – ці та багато інших іграшок та лялечок Ви знайдете на полицях цього магазину за реальними знижками.
Тут присутні товари від таких франшиз як MARVEL з їхньою супергеромою, Pixar і навіть National Geographic зможе здивувати Вас своїми глянцевими пізнавальними журналами.
Для наших маленьких захисників Дісней пропонує незліченну кількість брендованих машинок, паровозиків, літачків, екшен фігурок із Зоряних війн, Стражів галактики, Венома, Спайдермена, Залізної людини та багато інших.

Amazon – спеціально до Дня Подяки приготував грандіозний розпродаж дитячих іграшок від виробників з усього світу. Мільйони іграшок LEGO, FUNKO POP, Barbie, LOL, Hot Wheels, MARVEL, TROLL, DC Comics, Disney Princess, Transformers, Star Wars знайдуть своїх нових власників у ці свята.

eBay – також порадує своїми спеціальними пропозиціями на дитячі товари. Не проходьте повз іграшки від Hasbro, Disney, DreamWorks. Зручний поділ за віком допоможуть полегшити Ваш вибір.

Mattel – спеціалізований на іграшках онлайн-магазин, який буквально поєднує в собі кілька гігантських магазинів: American Girl Shop, Fisher-Price Shop, Hot Wheels Shop, Mattel Shop, Barbie Shop, Mega Shop.
Від готових пупсиків – до створення власного дизайну ляльок, екшен та м’які іграшки, динозаври та ігрові сети будиночків, трас, кухоньок тощо.

Carter’s і Oshkosh – два найпопулярніші, а найголовніше доступні дитячі бренди у світі.
Від немовлят до школярів будуть оточені турботою цих магазинів. Прошерстіть розділи для хлопчиків та дівчаток з мультипаками бодіків, штанців, піжамок, шкарпеток та шапочок і переконайтеся в їх привабливих цінах. А розділ “Holiday Shop” рясніє новорічними та різдвяними милими вбраннями та костюмами для діток будь-якого віку.

5. Товари для дому.

Не знаєте де купити якісну постіль, оригінальний декор для дому, а може Вам потрібне садове обладнання чи ремонтні набори за найнижчими цінами? Ми допоможемо Вам з пошуком.

Amazon+eBay+Wayfair – кожен із цих гігантів може похвалитися колосальним вибором товарів для дому та саду за конкурентними цінами. Кожен чоловік буде радий побачити на своїх полицях шуруповерти та свердла від Dewalt та Makita, а кожна господиня знайде для себе теплі ковдри, м’які простирадла та рушники. Предмети повсякденного побуту такі, як яскраві арт-картини, ексклюзивні бра та люстри, принесуть естетичну насолоду для всієї родини.

Не забуваєм про сезонні товари такі як гриль, намети, вудки, ролики, скакалки, газонокосарки, листядувки, пили, які обов’язково будуть у розділах гарячих розпродажів.

6. Одяг & аксесуари.

Victoria’s Secret – якщо говорити про нижню білизну, то ми не знайдемо більш відповідного магазину ніж VS. Вже зараз вони закликають купувати заздалегідь, щоб Ви отримати свої подарунки до Різдва. Набори трусиків за знижками або сексуальні бра всі по 25 $, піжамні костюми та інші аксесуари вже за чороноп’ятничними цінами для своїх дорогих клієнток.

Macy’s, 6pm, Zappos – аутлети великих масштабів вже впритул пропагують свою -65% OFF на все: від купальника до зимових парок.

Columbia – верхній одяг, взуття та аксесуари від світового виробника спортивного одягу.
Куртки, пальта, термобілизна, штани, светри та худі покликані зберегти Ваше тепло за вигідними пропозиціями від Columbia.

Levi’s – також розпочали свою Friday Sale зі своїх -40% OFF та безкоштовною доставкою на весь джинсовий ряд.

eBay – якщо Вам дуже пощастить, то під час Вашого сьорчингу буде активний розділ Brand Outlet, в якому зібрані всі вершки фешен індустрії за знижковими цінами: Burberry – Up to 30% off, Chanel – Up to 20% off, Hermes – Up to 15 % off, Gucci – Up to 40% off, Louis Vuitton – Up to 20% off, Volcom – Up to 40% off – закрутять голову будь-якому покупцю.

Amazon+eBay – як запасний варіант, в якому знайдете і всі вище перелічені бренди та багато інших не менш привабливих до покупки.

7. Взуття.

Zappos, 6pm, Crocs, Sorel, UGG, NewBalance – готові прийняти своїх відвідувачів озброївшись максимальними знижками.

Nike та Jimmyjazz у своїй спортивній тематиці також показують хороші результати щодо розпродажів цього року, розділи “Sale” обов’язкові для перегляду.

8. Вітаміни та Косметика.

Puritan та Vitaminworld – якщо Ви вирішили нагородити себе та свою родину на свята вітамінами та продуктами здорового харчування, то Вам у ці магазини. Пошукайте готові добірки вітамінів за спеціальними пропозиціями від виробника.
Величезний вибір за вигідними пропозиціями та зниженими цінами допоможуть Вам заощадити гроші на покупки косметики від Sephora.

Sephora – джерело якісної косметики та парфумерії від світових брендів. Завітайте на вкладку “Sale & Offers”, щоб знайти найкращі ціни, а вкладка “Gifts” допоможе Вам підібрати гідний подарунок для своєї близької людини.

Говорячи про подарунки, загляньте в розділ подарункових сетів “Gift Sets” від Victoria’s Secret, впевнені, Ви знайдете щось спеціально для себе серед їхньої оригінальної парфумерії.

9. Спорт.

Буде блюзнірством не згадати вузькоспрямовані магазини для активного відпочинку такі, як Evo, Roxy, Bass Pro – у розділах знижок вже виставлені для продажу товари для зимового спорту: лижі, сноуборди, намети та літнього спорту: вейки, скейти, велосипеди, серфи, човни, рибальське обладнання та набори для кемпінгу.

10. Різне.

Включає все інше, що вам необхідно, щоб завершити список подарунків до свята.

eBay+Amazon+Walmart – Виберіть подарунки для своїх рідних та близьких за найкращими цінами: ялинкові іграшки, святковий посуд, рушники та банне приладдя, різноманітні органайзери для зберігання, книги, сд-диски та вініли, канцелярські товари та товари для арту та дизайну, а можливо навіть солодощі, кава чи чай стануть Вам до душі.


4. Реальні знижки чи обман?

Багато хто з нас замислюється, а чи можливе таке, що магазини штучно піднімають ціну, після чого її знижують, видаючи за пропозиції знижок?
Поспішаємо Вас запевнити, що в США це не практикується. Кожен користувач знає вартість товару і у зв’язку з великою конкуренцією магазинів між собою знижки реальні та досягають до 50-90% від роздрібної ціни, але не на всі товари. Для одягу та взуття дисконт сягає 50-90%, для електроніки зазвичай від 20-50%.

Другий необґрунтований міф: товар для продажу Б/У або низької якості. Товари зі знижкою або «по акції» мають погану репутацію, але за останні кілька років зафіксований відсоток зворотних товарів становить менше 0,02%, що є відмінним показником сумлінності продавців та гарантує якість товару. Компанії можуть ліквідувати старі колекції, непопулярні лінійки, але не в жодному разі не нехтуючи якістю.


5. Заключне слово.

Зробимо невеликий висновок про вище сказане.

В останні роки поняття “Чорної п’ятниці” плавно переросло у поняття “Чорний листопад”. Магазини вже з початку місяця радують нас своїми святковими знижками, щоб зменшити напругу на свої сайти, співробітників, постачальників та доставників саме у судний день.

Тому на сьогоднішній момент, якщо Ви вже знайшли бажаний товар із гарною знижкою або за заниженою ціною, то радимо Вам не зволікати, а купувати його не чекаючи на Чорну п’ятницю. Немає сенсу сподіватися і тягнути до останнього дня розпродажів, оскільки бажаної знижки може і не настати, а розчарування про купівлю, що не відбулася, щільно засяде у Вашому серці, якщо товар вже розберуть тямущіші покупці.
Ми хочемо сказати, що в гонитві за ще більшим зиском – Ви ризикуєте не купити товар зовсім.
“Жадібність це погано” – нас з дитинства вчив гурт Гротеск з “Острова Скарбів” у своїй повчальній пісеньці і як ми знаємо головний її герой не дуже добре закінчив. Тому вчимося на чужих помилках та йдемо в ногу з часом!

Скористайтеся нашими підказками щодо планування своїх покупок і ми впевнені, що Ваш шопінг буде максимально продуктивним та вигідним!

P.S. Якщо ви виявите, що щось забули купити, а Чорна п’ятниця вже закінчилась, що ж, не засмучуйтесь, завжди є Кібер-понеділок. 🙂

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Куртка adidas FIVE TEN WIND JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Куртка adidas FAST RUNNING ITERATION JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Футболка adidas OWN THE RUN ALLOVER PRINT TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Футболка adidas CAMO TONGUE TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.