Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

1. Які ключові відмінності між Bluetti та EcoFlow?
2. Порівняння Bluetti EB3A vs Ecoflow RIVER 2
3. Порівняння Bluetti EB55 vs Ecoflow RIVER 2 Max
4. Порівняння Bluetti AC200P vs Ecoflow DELTA Max 2000
5. Порівняння Bluetti AC200MAX vs EcoFlow Delta Max 1600
6. Порівняння Bluetti AC300 + B300 vs EcoFlow DELTA Pro
7. Детальне порівняння Bluetti та Ecoflow
8. Плюси та мінуси Bluetti
9. Плюси та мінуси Ecoflow
10. Важливі фактори, які слід враховувати при купівлі портативної електростанції
11. Часті питання
12. Як купити BLUETTI або EcoFlow з Європи/США?



Портативні електростанції неоціненні у надзвичайних ситуаціях, у кемпінгу та в автономних умовах у дорозі. У цій статті ми порівнюємо портативні електростанції Bluetti та EcoFlow та розглядаємо такі характеристики, як потужність, вихідна потужність, порти, гарантія та ціна. Ми розглянемо 5 моделей від кожного бренду в паралельному порівнянні.

1. Які ключові відмінності між Bluetti та EcoFlow?


Технологія батареї:

Blueetti використовує батареї LiFePO4 у всіх своїх продуктах, які більш безпечні, ефективніші та мають більш тривалий термін служби. В EcoFlow використовуються батареї LiFePO4 та NMC, залежно від моделі. Одним із основних критичних зауважень до батарей NMC є те, що вони служать недовго.

Потужність та ємність:

Продукти EcoFlow зазвичай мають більшу потужність і ємність, ніж Bluetti, а потужність Delta Pro можна розширити до 25 кВтг. Продукти Bluetti зазвичай забезпечують більшу імпульсну потужність.

Варіанти поповнення:

EcoFlow зазвичай заряджається швидше, ніж Blueetti, а їхня технологія X-Stream дозволяє перезарядити акумулятор за 90 хвилин або менше.

Порти та розетки:

Портативні електростанції Bluetti мають більше розеток і портів, ніж EcoFlow. Blueetti пропонує Вам більше способів підключення Ваших пристроїв: на розглянутих нами електростанціях кількість виходів варіюється від 6 до 16.

Дизайн та портативність:

Великої різниці між вагою продуктів EcoFlow та Bluetti немає. У середньому продукти мають різницю у вазі від 1,8 до 5,5 кг.

Служба підтримки:

EcoFlow зазвичай має більш позитивні відгуки клієнтів, особливо щодо гарантійного обслуговування. Клієнти у спільноті Blueetti Reddit висловлюють велике розчарування з приводу звернення до служби підтримки Bluetti та отримання відшкодування за дефекти продукту.

2. Порівняння Bluetti EB3A vs Ecoflow RIVER 2


BLUETTI EB3AECOFLOW RIVER 2
Bluetti EB3A має більше вихідної потужності, ємності, розеток/портів та приблизно на півкілограма легше.EcoFlow RIVER 2 має більше циклів заряджання, швидшу перезарядку та більш тривалу гарантію.
[Малі, але потужні] — завдяки інвертору змінного струму потужністю 600 Вт, акумулятору LiFePO4 ємністю 268 Втч і 9 розеткам ця електростанція забезпечить живлення ваших основних пристроїв у дорозі або під час відключення електроенергії в будинку.[Перезаряджання від змінного струму протягом 1 години] — повністю зарядіть електрогенератор від розетки змінного струму лише за 1 годину за допомогою технології швидкого заряджання EcoFlow X-Stream.
[Надшвидка зарядка] – Немає громіздких блоків живлення, один кабель дозволяє заряджати його потужністю не більше 350 Вт; Ви також можете використовувати PV+AC разом для досягнення 80% SOC всього за 30 хвилин.[Підключіть все необхідне] — завдяки вихідній потужності до 600 Вт можна одночасно запускати 6 основних приладів, не переймаючись перевантаженням. Завдяки безлічі портів, від розеток змінного струму потужністю 300 Вт до USB-C, ми забезпечимо захист усіх вилок пристрою.
[Використовуйте силу Сонця] – Вбудований контролер MPPT підтримує потужність сонячної енергії до 200 Вт, що дозволяє створити ідеальний сонячний генератор з сонячною панеллю BLUETTI PV120/PV200.[Батарея з тривалим терміном служби LFP] — використовуючи акумуляторні елементи LFP, використовуйте та перезарядіть RIVER 2 більше 3000 разів, перш ніж заряд досягне 80%. Це майже десять років регулярного використання. RIVER 2 включає розширений захист BMS, моніторинг напруги, струму та температури, щоб ваша батарея LFP працювала довгі роки.
[Надійний ДБЖ] — EB3A миттєво забезпечує резервне харчування у разі збою в мережі, захищаючи ваш настільний ПК, файлові сервери та інші чутливі пристрої від втрати або пошкодження даних.[Швидка сонячна зарядка] – використовуйте чисту, екологічно чисту відновлювану енергію для підзарядки електрогенератора RIVER 2 всього за 2-3 години при сонячній енергії потужністю 110 Вт.
[Що ви отримуєте] – портативна електростанція BLUETTI EB3A, кабель для заряджання змінного струму, кабель для заряджання від сонячної батареї, посібник користувача.[Легкий та портативний] – RIVER 2 важить всього 7,7 фунтів і є ідеальним вуличним генератором для всіх ваших автономних пригод. Завдяки вбудованій ручці цей портативний акумулятор легко та зручно брати із собою куди завгодно.
[Що ви отримуєте] – портативна електростанція RIVER 2, кабель для заряджання змінного струму, кабель для автомобільної зарядки, посібник користувача та 5-річне обслуговування.

Ключові відмінності:

  • Обидві електростанції використовують літієві батареї LiFePO4, які вважаються більш безпечними та менш схильними до перегріву, ніж нікель-марганцево-кобальтові (NMC) батареї.
  • Bluetti EB3A має велику вихідну потужність, а значить може підтримувати більш енергоємні пристрої.
  • Bluetti EB3A приблизно на 0,5 кг легше та його легше транспортувати.
  • У Bluetti EB3A більше розеток та портів для підключення Вашого обладнання. Ви можете підключити до 9 пристроїв одночасно в порівнянні з 6 пристроями EcoFlow RIVER 2.
  • EcoFlow RIVER 2 має більше циклів заряджання та більш тривалий термін служби. У RIVER 2 – понад 3000 циклів зарядки, а у Bluetti EB3A – 2500 циклів зарядки.
  • EcoFlow RIVER 2 заряджається за 1–3 години, а Bluetti EB3A – від 4 до 8 годин, залежно від методу заряджання.
  • EcoFlow RIVER 2 підтримує Bluetooth та Wi-Fi, а Bluetti EB3A – Bluetooth. І тим, і іншим можна керувати віддалено за допомогою програм.
  • На EcoFlow RIVER 2 надається 5-річна гарантія, а на Bluetti EB3A – 2 роки.

Порівняльна таблиця:

3. Порівняння Bluetti EB55 vs Ecoflow RIVER 2 Max


BLUETTI EB55ECOFLOW RIVER 2 MAX
Bluetti EB55 має більше розеток та портів для підключення та трохи більшу ємність для зберігання енергії.EcoFlow RIVER 2 Max має більш тривалий термін служби, більшу вихідну потужність, швидшу перезарядку та меншу вагу.
[Кемпінг по новому] — завдяки елементам LFP потужністю 537 Втч та інвертору потужністю 700 Вт електростанція EB55 може працювати з більшістю ваших предметів першої необхідності на відкритому повітрі та домашньою електронікою, як-от телефони, проектори, міні-морозильники тощо.[Перезаряджання протягом 1 години] — Повне заряджання від мережі змінного струму всього за 1 годину за допомогою технології швидкого заряджання EcoFlow X-Stream.
[13 універсальних розеток] – PD 100 Вт для надшвидкої зарядки, а бездротова зарядна панель, змінний струм потужністю 700 Вт, USB-A, автомобільний порт та DC 5521 роблять портативну електростанцію ідеальною для кемпера або позашляховика.[Підключіть все необхідне] — потужність до 1000 Вт дозволяє одночасно запускати 11 основних приладів, не переймаючись перевантаженням. Завдяки безлічі портів, від розеток змінного струму потужністю 300 Вт до USB-C, ми забезпечимо захист усіх вилок пристрою.
[Подвійна підзарядка] – Підтримка подвійного заряджання від 200 Вт PV + 200 Вт змінного струму або подвійного змінного струму для досягнення макс. вхідна потужність 400 Вт, що дозволяє повністю зарядити цей сонячний генератор лише за 1,8 години.[Батарея із тривалим терміном служби LiFePO4] – використовуючи акумуляторні елементи LFP, використовуйте та перезаряджайте RIVER 2 Max більше 3000 разів, перш ніж заряд досягне 80%. Це майже десять років регулярного використання. RIVER 2 Max включає розширений захист BMS, моніторинг напруги, струму та температури, щоб ваша батарея LFP працювала довгі роки.
[Маленький, але потужний] – Сонячна батарея EB55 розміром з коробку для сніданку важить 16,5 фунтів стільки ж, скільки і шість упаковок холодних акумуляторів, зі складною ручкою зверху, що дозволяє подорожувати без нічого з достатньою потужністю.[Швидка сонячна зарядка] — використовуйте чисту, екологічно чисту відновлювану енергію для заряджання RIVER 2 Max всього за 2-3 години при сонячній енергії 220 Вт.
[Що ви отримуєте] – портативна електростанція BLUETTI EB55, адаптер змінного струму, кабель для заряджання від сонячної батареї, автомобільний кабель для заряджання, посібник користувача.[Легкий та портативний] – RIVER 2 Max важить всього 13,3 фунти та є ідеальним вуличним генератором для всіх ваших автономних пригод. Завдяки вбудованій ручці цей портативний акумулятор легко та зручно брати із собою куди завгодно.
[Що ви отримуєте] – RIVER 2 Max, кабель для заряджання змінного струму, кабель для автомобільної зарядки, посібник користувача та 5-річне обслуговування.

Ключові відмінності:

  • Обидві моделі оснащені батареями LiFePO4 однакової ємності від 512 до 537 Вт*год.
  • EcoFlow RIVER 2 Max має більш тривалий термін служби: 3000 циклів заряджання, що продовжує загальний термін служби електростанції. У Bluetti EB55 2500 зарядок.
  • EcoFlow RIVER 2 Max заряджається швидше протягом 1 години завдяки унікальній технології X-Stream. Для заряджання електростанції Bluetti EB55 потрібно від 3 до 4 годин, залежно від того, як вона заряджається.
  • EcoFlow RIVER 2 Max потужніший, його вихідна потужність складає 1000 Вт. Bluetti EB55 має вихідну потужність 700 Вт.
  • EcoFlow RIVER 2 Max легкий та зручний у транспортуванні: він важить трохи більше 6 кілограм та оснащений ергономічною регульованою ручкою для перенесення. Для порівняння, Bluetti EB55 важить 7,5 кілограми.
  • На EcoFlow RIVER 2 Max поширюється триваліша 5-річна гарантія виробника, що забезпечує додаткову технічну підтримку протягом усього терміну служби. Гарантія на Bluetti EB55 складає лише 2 роки.

Порівняльна таблиця:

4. Порівняння Bluetti AC200P vs Ecoflow DELTA Max 2000


BLUETTI AC200PECOFLOW DELTA MAX 2000
BLUETTI AC200P має чудову батарею LiFePO4, збільшений термін служби, більше розеток та портів, шість різних способів підзарядки батареї та більш тривалу гарантію.EcoFlow DELTA Max 2000 має більшу ємність, більш високу вихідну потужність, можливість Wi-Fi та легшу вагу.
[Потужний монстр]– Завдяки вражаючій потужності 2000 Втч та потужному інвертору потужністю 2000 Вт ця електростанція AC200P може живити 99% домашніх пристроїв, даючи вам впевненість у будь-якій надзвичайній ситуації.[1,8 години до повної зарядки] – Запатентована технологія швидкого заряджання X-Stream AC від EcoFlow дозволяє зарядити DELTA Max лише за 1,8 години. Або навіть швидше, якщо ви поєднаєте будь-які два методи зарядки: від розетки змінного струму, сонячних батарей або двопаливного генератора.
[3500+ життєвих циклів до 80%] – Надбезпечні акумуляторні елементи LiFePO4 та технологія BMS преміум-класу забезпечують множинний захист вашого AC200P, що робить його надійним резервним джерелом живлення, яке може прослужити більше десяти років.[Розширювана потужність 2–6 кВтг] – Велика потужність DELTA Max (2 кВтг) дозволяє побутовій техніці працювати під час відключення електроенергії. Збільште потужність до 6 кВтг за допомогою додаткових батарей, щоб ваш будинок залишався увімкненим у будь-якій надзвичайній ситуації.
[Ефективна швидкість заряджання] – AC200P підтримує вхідну потужність до 700 Вт від сонячної батареї та 500 Вт змінного струму, що дозволяє повністю зарядити його за 2,5 години за допомогою сонячної батареї + змінного струму або подвійної зарядки змінного струму.[Потужні пристрої потужністю 2400 Вт] – Вихідна потужність 2400 Вт дозволяє одночасно живити до 15 пристроїв. Увімкніть пристрої потужністю 3400 Вт із увімкненим X-Boost. Це означає, що під час відключення електроенергії ви можете продовжувати подавати харчування на холодильник, мікрохвильову піч, сушарку та багато іншого. Ідеальний генератор енергії для резервного живлення.
[17 універсальних розеток] – 6 портів змінного струму, стандартний порт USB-A/Type-C/автомобільний, а також 2 бездротові зарядні пристрої завжди задовольнять ваші різні потреби, а порт постійного струму 12 В/25 А забезпечить живлення для вашої домашньої роботи .[Сонячна зарядка лише за 2,5 години] – Підключіть сонячні панелі потужністю до 800 Вт, щоб DELTA Max працювала навіть у разі вимкнення електроенергії. У порівнянні з газогенератором вартість газу, шумна робота та технічне обслуговування роблять DELTA Max гарною довгостроковою інвестицією.
[Що ви отримуєте] – портативна електростанція BLUETTI AC200P, адаптер змінного струму, кабель для сонячної/автомобільної зарядки, авіаційний кабель XT90, посібник користувача.[Моніторинг та керування за допомогою програми EcoFlow] – Візьміть під свій контроль DELTA Max та переглядайте статистику прямо зі свого телефону. Налаштуйте такі параметри, як швидкість заряджання та рівні автоматичного запуску двопаливного генератора, відповідно до ваших потреб в електроенергії.

Ключові відмінності:

  • Bluetti AC200P створений з використанням літієвої технології преміум-класу LiFePO2, яка більш стабільна та довговічна. EcoFlow DELTA Max 2000 оснащений літієвою батареєю NMC.
  • Bluetti AC200P має набагато більш тривалий термін служби: 3500 циклів заряджання в порівнянні з 800 циклами заряджання у EcoFlow Delta Max 2000.
  • Bluetti AC200P має більше розеток та портів для підключення: 17 портів, включаючи порти змінного, постійного струму, USB-A, USB-C та бездротову зарядку. EcoFlow DELTA Max 2000 має 15 портів.
  • Bluetti AC200P забезпечує шість способів підзарядки акумулятора, включаючи подвійну сонячну зарядку та заряджання змінним струмом. EcoFlow DELTA Max 2000 має 3 способи підзарядки акумулятора.
  • Bluetti AC200P має більш тривалу гарантію – 4 роки. Гарантія на EcoFlow DELTA Max 2000 складає 2 роки.
  • EcoFlow DELTA Max 2000 має велику ємність, включаючи можливість збільшення розміру сховища.
  • EcoFlow DELTA Max 2000 має велику потужність: вихідна потужність 2400 Вт та імпульсна потужність 5000 Вт. Bluetti AC200P має вихідну потужність 2000 Вт та імпульсну потужність 4800 Вт.
  • EcoFlow DELTA Max 2000 підтримує Wi-Fi та може підключатися до Інтернету.

Порівняльна таблиця:

5. Порівняння Bluetti AC200MAX vs EcoFlow Delta Max 1600


BLUETTI AC200MAXECOFLOW DELTA MAX 1600
Bluetti AC200MAX має велику ємність пам’яті, чудову батарею LiFePO4, більш тривалий термін служби та розширену гарантію.EcoFlow DELTA Max заряджається швидше від мережі змінного струму та сонячної батареї.
[Потужний звір] — Електростанція AC200MAX оснащена дивовижними елементами LFP ємністю 2048 Втч та інвертором потужністю 2200 Вт, що робить її безпечним та надійним центром живлення у дорозі або поза мережею.[Велика ємність, що розширюється] – Велика ємність 1612 Втч для домашнього резервного копіювання, яку можна розширити до 5644 Втч з підключеною додатковою батареєю (від 1,6 до 5,6 кВтг можна використовувати в екстрених ситуаціях протягом одного-трьох днів).
[Розширювана ємність] – AC200MAX підтримує 2 BLUETTI B300 (3072 Втч) з колосальною потужністю 8192 Втч або 2 B230 (2048 Втч) з потужністю 6144 Втч, чого достатньо, щоб зарядити всі голодні пристрої.[Потужність практично будь-яка] – Загальна потужність змінного струму 2000 Вт та 15 розеток (6 розеток змінного струму, 2 USB-A, 2 USB-A для швидкої зарядки, 2 USB-C, 1 автомобільна розетка, 2*DC5521), DELTA Max здатний живити 99% побутової техніки. Він може підтримувати пристрої потужністю до 2800 Вт і запобігати перевантаженню при використанні потужних пристроїв із увімкненим режимом X-Boost.
[Надшвидка зарядка] — AC200MAX підтримує подвійну зарядку, яка потребує до 900 Вт сонячної енергії та 500 Вт змінного струму. Заряджаючи від 3 сонячних панелей PV200, ви можете зарядити його за 5 годин.[Декілька способів заряджання] – Більше, ніж сонячний генератор. Заряджайте від мережі змінного струму, сонячної батареї, автомобіля або інтелектуального генератора EcoFlow. Зарядіть до 80% менш ніж за 1 годину через настінну розетку. Використовуйте подвійне заряджання, щоб об’єднати змінний струм з інтелектуальним генератором для ще більшої швидкості. З’єднайте сонячну енергію + змінний струм або сонячну енергію + інтелектуальний генератор для використання на відкритому повітрі.
[16 портів для всіх потреб] – Крім порту змінного струму/USB/автомобіля/PD 100 Вт, порт NEMA TT-30 та порт постійного струму 12 В/30 А ідеально підходять для мешканців автофургонів та домашніх майстрів, а бездротові зарядні пристрої забезпечують вам неймовірна зручність.[Безпека насамперед] — Удосконалена система керування батареями (BMS) контролює та захищає ваші продукти в режимі реального часу. Оптимізована цільна конструкція та вогнестійкі матеріали підвищують надійність.
[Що ви отримуєте] – портативна електростанція BLUETTI AC200MAX, адаптер змінного струму потужністю 500 Вт, кабель для сонячної/автомобільної зарядки, авіаційний кабель XT90, посібник користувача.[Що ви отримуєте] – 1x DELTA Max (1600), 1x кабель для заряджання змінного струму, 1x автомобільний кабель для заряджання, 1x кабель для заряджання від сонячної батареї, 1x кабель від DC5521 до DC5525, 1x посібник користувача.

Ключові відмінності:

  • Bluetti AC200MAX має велику ємність: починаючи з 2048 Втч і до 8192 Втч, що розширюється, за рахунок додавання додаткових акумуляторних блоків. EcoFlow Delta Max 1600 починається з 1612 Втч і розширюється до 5644 Втч.
  • У Bluetti AC200MAX використовується чудова батарея LiFePO4, відома своїм набагато тривалішим терміном служби та загальною стабільністю. Для порівняння, EcoFlow Delta Max 1600 оснащений батареєю NCM, термін служби якої набагато коротший.
  • Акумулятор Bluetti AC200MAX забезпечує більшу кількість циклів заряджання, тобто кількість циклів заряджання та розряджання, яке може забезпечити акумулятор, перш ніж його потужність почне знижуватися.
  • Bluetti AC200MAX має потужні порти постійного струму, які можна підключати безпосередньо до автобудинку або енергоємного інвертора.
  • Bluetti AC200MAX підтримує Bluetooth та Wi-Fi, що дозволяє йому підключатися до вашого смартфону, планшета та домашнього Інтернету.
  • Bluetti AC200MAX оснащений сенсорним РК-екраном, що спрощує налаштування параметрів електростанції.
  • EcoFlow DELTA Max 1600 має велику імпульсну потужність для пристроїв високої потужності.

Порівняльна таблиця:

6. Порівняння Bluetti AC300 + B300 vs EcoFlow DELTA Pro


BLUETTI AC300 + B300ECOFLOW DELTA PRO
Bluetti AC300 + B300 має більше способів підзарядки, більше виходів для підключення та його легше транспортувати.EcoFlow Delta Pro має велику ємність та вихідну потужність.
[Розширіть потужність за власним бажанням] — AC300 з інвертором потужністю 3000 Вт підключається до акумуляторних блоків B300 LFP, щоб збільшити його ємність до 12 288 Втч. Подбайте про всі ваші потреби в електроенергії протягом ДНІВ під час перебоїв у подачі електроенергії![Розширювана ємність] – Завдяки додатковій батареї DELTA Pro може збільшити ємність з 3,6 кВтг до 7,2 кВтг для резервного живлення від батареї. Це дасть вам кілька днів автономної роботи для основних приладів.
[16 універсальних портів] – NEMA TT-30 ідеально підходить для туристичного причепа, а порт RV на 30 А – для пристроїв із живленням від автомобіля. Крім того, він також оснащений 3000 Вт змінного струму/USB-A/100 Вт USB-C/бездротовим зарядним пристроєм/автомобільним портом.[Заряджайте у будь-який час та в будь-якому місці] – Додатковий акумулятор DELTA Pro використовує всі методи заряджання, доступні в DELTA Pro, включаючи MultiCharge потужністю 6500 Вт. Це означає, що ви можете заряджати його в будь-який час і в будь-якому місці, якщо додатковий акумулятор підключено до DELTA Pro. Після підключення вони будуть заряджатися/розряджатися синхронно, зберігаючи рівень заряду батареї на обох пристроях.
[Швидка підзарядка] – BLUETTI AC300 і B300 можна заряджати менш ніж за 1,5 години за допомогою зарядного кабелю змінного струму на 30 А (не входить в комплект) або подвійного підзаряджання від фотоелектричного джерела живлення потужністю 2400 Вт +8 змінного струму потужністю 1 досягнення макс. вхідна потужність 3000 Вт.[Готовність до будь-якої надзвичайної ситуації] – Якщо справи йдуть погано і у вас закінчується заряд, скористайтеся пристроєм швидкого заряджання постійного струму потужністю 1800 Вт за допомогою інтелектуального генератора EcoFlow (продається окремо). Просто підключіть генератор безпосередньо до додаткової батареї через порт задньої панелі. Це працює навіть при відключенні від DELTA Pro.
[24/7 домашнє резервне джерело безперебійного живлення] — підключіть систему живлення AC300 і B300 до домашньої мережі, щоб забезпечити живлення вашого будинку у разі вимкнення електроенергії. Лише ліцензований електрик може встановити систему живлення ДБЖ.[Бонус] – Додатковий акумулятор оснащений яскравим РК-екраном на передній панелі пристрою, який надає всю необхідну інформацію. Вихід, вхід, заряд, що залишився, і час, що залишився. Це все є. Чи потрібна інформація на ходу? Програма EcoFlow може розповісти вам все це та багато іншого.
[Що ви отримуєте] — електростанція BLUETTI AC300, акумулятор розширення B300, кабель для заряджання змінного струму на 15 А, багатофункціональний кабель для заряджання постійним струмом, автомобільний кабель для заряджання, посібник користувача, 4-річна гарантія та дружнє місцеве або онлайн обслуговування клієнтів .[Інтелектуальне керування] – За додатковою батареєю DELTA Pro можна стежити за допомогою програми EcoFlow, що дозволяє вам контролювати та контролювати свої батареї на відстані.

Ключові відмінності:

  • Обидві моделі оснащені акумуляторами LiFePO4 преміум-класу із 3500 циклами зарядки.
  • EcoFlow Delta Pro має велику ємність акумулятора. Ємність можна збільшити до 25 000 Втч, що робить його резервним рішенням для всього будинку. Максимальна потужність Bluetti AC300 + B300 складає 12299 Вт*год.
  • EcoFlow Delta Pro заряджається швидше – від 1,8 до 2,7 години. Blueetti AC300 + B300 заряджається за 1,5-3 години.
  • EcoFlow Delta Pro має більш високу вихідну потужність: 3600 Вт вихідної потужності та 7200 Вт імпульсної потужності. Bluetti AC300 + B300 має вихідну потужність 3000 Вт та імпульсну потужність 6000 Вт.
  • EcoFlow Delta Pro має порт для автобудинку, який дозволяє підключати електростанцію безпосередньо до автомобіля.
  • Bluetti AC300 + B300 має більше розеток та портів для підключення, всього їх 16. Ecoflow DELTA Pro має 12 портів.
  • Blueetti AC300 + B300 пропонує подвійну зарядку від мережі змінного струму та від сонячної батареї, що дозволяє швидко перезарядити акумулятор протягом 2 годин.
  • Bluetti AC300 + B300 є більш легким і важить близько 28 кг в порівнянні з EcoFlow DELTA Pro, який. важить 45 кг.

Порівняльна таблиця:

7. Детальне порівняння Bluetti та Ecoflow


(1) Моделі BLUETTI із бездротовою зарядною панеллю: BLUETTI EB55, BLUETTI EB70S.

(2) Моделі EcoFlow із бездротовою зарядною панеллю: EcoFlow Delta 1300, EcoFlow River 600.

(3) Моделі BLUETTI із розширюваними батареями: BLUETTI AC300, BLUETTI AC200P, BLUETTI AC200, BLUETTI EP500/Pro.

(4) Моделі EcoFlow з батареями, що розширюються: EcoFlow Delta Pro.

(5) Моделі BLUETTI з можливістю підключення до програм: BLUETTI AC180, BLUETTI EB3A, BLUETTI AC500 + B300S.

(6) Моделі BLUETTI з можливістю швидкого заряджання від мережі змінного струму та сонячної енергії: BLUETTI EB3A, BLUETTI AC200P.

8. Плюси та мінуси Bluetti


Плюси:

  • Технологія LiFePO4.
    У всіх продуктах BLUETTI використовуються чудові літій-залізо-фосфатні батареї (LiFePO4), які надійні та стабільні в порівнянні з NMC.
  • Більше циклів заряджання.
    Електростанції BLUETTI забезпечують у середньому 3500 циклів заряджання, що еквівалентно додатковим рокам терміну служби.
  • Широкий вибір виходів та портів. BLUETTI надає широкий вибір виходів та портів для підключення, включаючи порти змінного струму, USB, постійного струму, автофургона та бездротової зарядки.
  • Міцна, надійна конструкція.
    Вироби BLUETTI виготовлені із міцного вогнестійкого АБС-пластику та алюмінію.
  • Поставляється зі стандартними роз’ємами.
    Стандартні кабелі роз’ємів BLUETTI включають MC4, XT60 та XT90.
  • Підтримує наскрізну зарядку.
    Портативні електростанції BLUETTI можуть одночасно живити пристрої та заряджатися.
  • Чиста синусоїда.
    Продукція BLUETTI забезпечує чисту синусоїду, гарантуючи ефективну та безпечну зарядку.

Мінуси:

  • Середня швидкість заряджання змінного струму.
    Близько 400-600 Вт, що вважається середнім показником, порівняно з іншими моделями.
  • Вентилятор охолодження може бути шумним.
    Деякі користувачі повідомляють, що вентилятор інвертора BLUETTI шумить, особливо, коли електростанція повністю заряджена або працює в режимі байпасу.

9. Плюси та мінуси Ecoflow


Плюси:

  • Розширювана ємність.
    Місткість акумулятора EcoFlow може бути збільшена на багатьох пристроях.
  • Супершвидке заряджання.
    Деякі електростанції EcoFlow мають зарядку змінного струму за 90 хвилин.
  • Широкий вибір виходів та портів. BLUETTI надає широкий вибір виходів та портів для підключення, включаючи порти змінного струму, USB, постійного струму, автофургона та бездротової зарядки.
  • Забезпечує чисту синусоїду.
    Електростанції EcoFlow забезпечують чисту синусоїду для ефективної та безпечної зарядки.

Мінуси:

  • Гучні вентилятори.
    Користувачі повідомляють, що вентилятори можуть бути гучними на деяких моделях.
  • Дорогі розширювальні батареї.
    Розширювальні батареї можуть бути дорогими, хоча й дешевшими, ніж купівля нової електростанції.
  • Неякісна акумуляторна технологія.
    Деякі машини EcoFlow використовують акумулятори LiFePO4, а інші використовують акумулятори NCM, які служать не так довго.

10. Важливі фактори, які слід враховувати при купівлі портативної електростанції


1. Місткість: скільки енергії може зберігати акумулятор?

Місткість, що вимірюється у ват-годинах (Вт·год), показує, скільки електроенергії портативна електростанція може зберігати в акумуляторі.

Наприклад, ви побачите такі числа, як «250 Вт·год», «1000 Вт·год», «2000 Вт·год» або навіть «25000 Вт·год», пов’язані з різними електростанціями, і це говорить про те, який сумарний об’єм енергії може зберігати акумулятор.

Якщо вам потрібно запитати велику техніку або запустити пристрої на тривалий час, вам знадобиться електростанція з більшою потужністю 2000 Вт·год або більше. Якщо ваші потреби мінімальні і вам просто потрібне харчування для чогось на зразок смартфона або ноутбука, ви можете придбати електростанцію з меншою потужністю близько 250-500 Вт·год.

2. Вихід: Яку потужність може підтримувати акумулятор?

Вихідна потужність, що вимірюється у ватах (Вт), показує, скільки енергії станція може видати за раз. Якщо у вас є пристрої, які потребують багато енергії, наприклад, обігрівач, холодильник або електроінструмент, вам знадобиться електростанція з вищою вихідною потужністю.

3. Вага: Наскільки легко переносити електростанцію?

Розмір і вага електростанції є важливими, особливо якщо вам потрібно мати можливість легко переміщати вашу портативну електростанцію. Найменші, більш легкі електростанції відмінно підходять для кемпінгу, але вони також можуть мати меншу потужність та вихід. Великі, більш важкі портативні електростанції мають велику потужність та зарядні можливості, але вони часто важать 50 фунтів або більше.

4. Заряджання: як можна зарядити електростанцію?

Електростанції можна заряджати кількома способами. Усі вони можуть заряджатися від розетки змінного струму або від розетки постійного струму 12 В. Багато хто також сумісний із сонячними панелями або станціями заряджання електромобілів.

5. Розетки та порти: які пристрої можна підключати до електростанції?

Вам слід передбачити типи портів, які вам знадобляться на електростанції. Це те, до чого ви підключаєте свої пристрої. Більшість електростанцій пропонують поєднання портів змінного струму, постійного струму та USB-A/USB-C. Більш нові моделі також можуть пропонувати порти USB-C для швидкого заряджання та бездротової зарядки.

6. Тип батареї: Який тип літій-іонної батареї встановлено на електростанції?

Тип батареї, яка використовується в електростанції, дуже важливий, оскільки він безпосередньо впливає на все: від продуктивності та безпеки до терміну служби електростанції. Літій-іонні батареї є найбільш поширеними, і вам доведеться вибирати з кількох типів.

В даний час найкращими вважаються літій-залізо-фосфатні (LiFePO4) акумулятори, оскільки вони безпечніші і можуть служити до 10 років при належному обслуговуванні, часто забезпечуючи більше 3500 циклів зарядки до рівня не менше 80%, що відповідає 8–10 рокам щоденного. .

З іншого боку, літієві батареї NCM більш схильні до перегріву і мають більш короткий життєвий цикл, зазвичай забезпечуючи близько 800 циклів зарядки до рівня не менше 80% потужності, що відповідає приблизно 3–4 рокам щоденного використання.

7. Ціна: Скільки коштує електростанція?

Далі розгляньте свій бюджет. Електростанції більшої потужності з великою кількістю функцій, як правило, коштують дорожче, але є також багато доступних варіантів, які пропонують хорошу продуктивність за цю ціну.

8. Швидкість заряджання: Скільки часу заряджає акумулятор?

В ідеалі портативна електростанція повинна пропонувати якусь опцію швидкого заряджання, тому що чим довше електростанція заряджається, тим довше ви будете без доступу до електрики. Також важливо знати, чи пристрій пропонує наскрізну зарядку, яка дозволяє вам заряджати пристрої одночасно із зарядкою портативної електростанції.

Продукцію Bluetti та EcoFlow можна заряджати різними способами, у тому числі від змінного струму, постійного струму, сонячної енергії та на станціях заряджання електромобілів (ЕМ).

Для заряджання акумуляторів на станціях заряджання електромобілів вам необхідно придбати зарядний пристрій Bluetti EV station та адаптер EcoFlow EV X-Stream.

11. Часті питання


Що таке електростанція?

Електростанція, також відома як портативна електростанція або сонячний генератор, являє собою пристрій, який зберігає електроенергію, яку можна використовувати для живлення всіх видів електронних пристроїв та приладів. Це зручний та екологічний спосіб виробляти електроенергію для повсякденних потреб, не залежно від електромережі.

Що таке BLUETTI та EcoFlow?

BLUETTI та EcoFlow — два популярні бренди, що спеціалізуються на портативних електростанціях та сонячних панелях. Кожен з них пропонує асортимент продукції, що відрізняється ємністю акумулятора, вихідною потужністю та ціною, щоб задовольнити різні потреби.

У чому різниця між BLUETTI та EcoFlow?

BLUETTI та EcoFlow в першу чергу відрізняються технологією літієвих батарей, ефективністю використання сонячної енергії, інвертором та швидкістю зарядки. BLUETTI використовує чудові батареї LiFePO4 у всіх своїх продуктах і, як правило, має велику потужність сонячної енергії, в той час як EcoFlow забезпечує більш високу швидкість заряджання та потужніші інвертори.

Які відмінності у ємності акумуляторів електростанцій Bluetti та EcoFlow?

Електростанції EcoFlow можуть забезпечити велику ємність акумулятора залежно від вибраної моделі. Наприклад, ємність EcoFlow DELTA Pro збільшується до 25 кВт·год, а Bluetti AC300 + B300 досягає максимуму близько 12 кВт·год.

У якої марки більше виходів та портів?

Bluetti зазвичай пропонує більше виходів, тобто розеток та портів, в порівнянні з EcoFlow, включаючи змінний струм, постійний струм, USB-A, USB-C та бездротову зарядку.

Які розміри та вага Bluetti EB55?

Портативна електростанція BLUETTI EB55 важить 16,5 фунтів (7,5 кг) і має розміри: довжина 10,9″ x ширина 7,8″ x висота 7,9″.

Яка ємність акумулятора у Bluetti EB55?

Портативна електростанція BLUETTI EB55 має акумуляторну ємність 537 Вт·год (ват-годин).

Яка швидкість зарядки у Bluetti та EcoFlow?

Технологія X-Stream від EcoFlow забезпечує більш швидке заряджання від мережі змінного струму, часто менш ніж за 1,5 години. Для повного заряджання від мережі змінного струму Bluetti потрібно 3-6 годин.

Який тип акумулятора використовується у Bluetti Eb55?

Портативна електростанція BLUETTI EB55 використовує акумулятор LiFePO4 (літій-залізо-фосфатний) . Цей тип акумуляторів відомий своїм тривалим терміном служби, підвищеною безпекою та стабільною роботою, що робить його надійним джерелом живлення для різних електронних пристроїв.

Яка ємність акумулятора Ecoflow Delta 2?

Стартова ємність акумулятора EcoFlow Delta 2 складає 1024 Вт год (ват-годин), і її можна збільшити до 2048 Вт год, додавши додаткову батарею DELTA 2 Smart Extra.

Скільки пристроїв може заряджати EcoFlow Delta 2 одночасно?

Портативна електростанція EcoFlow Delta 2 може заряджати до 13 пристроїв одночасно, включаючи холодильники, електроінструменти та медичне обладнання завдяки своїй величезній ємності 2016 Вт·ч і 6 розеткам змінного струму.

У чому різниця у технології акумуляторів Bluetti та EcoFlow?

Bluetti використовує батареї LiFePO4, відомі своєю безпекою та довговічністю. EcoFlow використовує як батареї LiFePO4, так і NMC, причому деякі моделі мають більш швидкий час перезарядки.

Який бренд пропонує найкраще гарантійне покриття?

EcoFlow зазвичай надає більш тривалу гарантію на деякі моделі – 5 років, у той час як Bluetti пропонує гарантію від 2 до 4 років, залежно від моделі.

Висновок

EcoFlow та Blueti пропонують високоякісні портативні електростанції, що підходять для різних потреб в електроенергії. Кожен бренд має свої сильні і слабкі сторони.

EcoFlow відрізняється надшвидкою зарядкою, високою ємністю та можливістю розширення акумуляторів, у той час як Bluetti вражає своєю передовою технологією акумуляторів LFP, широким набором портів та безшумною роботою.

Якщо ви плануєте забезпечити резервне харчування всього будинку і вам потрібна велика ємність у поєднанні з можливістю розширення вашої особистої електромережі в міру потреби, EcoFlow може стати найкращим варіантом.

Якщо вам потрібно брати зарядний пристрій із собою в дорогу і вам потрібно безліч варіантів підключення та портів, то Blueti може стати для вас найкращим варіантом.

Незалежно від вашого вибору, обидва бренди нададуть надійні та ефективні рішення в галузі електроживлення, які зроблять ваше життя простішим та зручнішим.

12. Як купити BLUETTI або EcoFlow з Європи/США?


Замовити будь-який товар зі США чи Європи можна 2 способами:

  1. Самостійно використовуючи адреси наших складів USAinUA у США.
  2. За допомогою наших менеджерів USAinUA, які зроблять покупку за Вас та доставлять до Вашої оселі:
    • Передайте нам USAinUA посилання на товар, доставку якого, бажаєте порахувати.
    • Вкажіть свої контакти для зв’язку, куди ми можемо надіслати Вам розрахунок.
    • Оплатіть товар через особистий кабінет, який ми вже створили для Вас.
    • Вкажіть свої реквізити для доставки по Україні.

З повагою, команда USAinUA

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Босоніжки Nine West Gisha за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #Босоніжки #NineWest #shoes ...

Босоніжки Nine West Glowy 3 за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #Босоніжки #NineWest #shoes ...

Босоніжки Dr. Martens Blaire за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #Босоніжки #DrMartens #shoes ...

Капці XOXO Jolee за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #Капці #XOXO #shoes ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.