Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

Як купити Iphone в США

Серед українців уже давно стало актуальним питання про покупку Айфона безпосередньо з США. Це відбувається тому, що ціна на цей телефон в Америці значно нижче, ніж в Україні. Тому будь-який просунутий користувач не хоче втрачати таку можливість добре заощадити. Але перш ніж купувати цей гаджет в американському магазині, потрібно розібратися в деяких нюансах та особливостях.

Що потрібно знати при покупці гаджета в США?

У більшості розвинених країн, в тому числі й в Америці часто практикується лізинг і кредитування. На відміну від наших понять про покупку гаджетів, американці не купують товар за повною вартістю, а користуються послугами розстрочки від оператора мережі зв’язку.

Це працює за наступним принципом: американська стільникова компанія укладає договір з Apple, щоб наступні новинки компанії випускалися з контрактом від певного оператора за меншу вартість. Ціна телефону в цьому випадку стає значно нижче за роздрібну. Це означає, що людина, яка купила смартфон з контрактом, зобов’язується два роки користуватися послугами одного й того ж оператора за певним тарифним планом (locked система).

Для жителів США це не проблема. Але у випадку з покупкою такого телефону в Україні його використання стає неможливим.

В такому випадку можна вдатися до кількох варіантів вирішення проблеми:

  1. SIM-free – оформлення офіційного запиту на розблокування гаджета оператором.
  2. Unlocked – установка спеціального чіпа, який монтується в лоток разом з сім-картою. Це дозволяє обдурити систему.


Ви також можете купити Айфон з neverlock – це пристрій, який купується за ринковою ціною та не має прив’язки до оператора. Його ще можна назвати factory unlocked або no contract Iphone.

Чому варто замовляти Айфон в США

Головна причина, чому українці купують телефони Apple в Америці – це ціна. Перш ніж купувати той чи інший гаджет в Штатах, необхідно проаналізува

ти ринкову вартість на двох ринках і прийняти рішення про те, де буде вигідніше.
Для цього необхідно проаналізувати кілька американських магазинів, де представлена ​​така техніка. Потім порівняти ціни і визначити, наскільки там безпечна доставка та умови. Варто розуміти, що покупка Айфона в Америці й Україні значно відрізняється. У штатах нову модель цього телефону можна купити і за 200 $ за програмою, описаною вище. Звичайно, це не цінник в 1000 $, який ставлять в українських магазинах. Але в такому разі неможливо розрахувати витрати на розблокування телефону.

В українському магазині за айфон доведеться віддати приблизно 700 доларів за модель серії 11:

Набагато вигідніше обійдеться покупка аналогічної моделі в США:

Таким чином, ви можете купити цю модель в США всього за 400-500 доларів. Додайте до цього ще приблизно 50 доларів за доставку і отримайте відмінну економію.
Тому найвигідніше буде замовлення колишнього у вживанні або відновленого Айфона.

ТОП 7 сайтів, де купити

Після того як ви визначилися з моделлю і загальними вимогами, необхідно вибрати американський магазин, де можна купити даний гаджет за найвигіднішими умовами.
Сьогодні найбільш популярними і надійними є:

  • Amazon;
  • Ebay;
  • Apple;
  • Blinq;
  • Swappa;
  • NewEgg;
  • Walmart.

Тут ви можете придбати як нові, так і старі моделі Apple за вигідною ціною.
Співпраця з Usain.ua

Так як пряма доставка з США в Україну неможлива, то найкраще скористатися послугами посередника.

Usain.ua – кур’єрська служба, яка знаходиться на ринку вже більше 8 років. І за цей час заслужила репутацію чесного посередника.

Компанія гарантує своїм клієнтам безпеку покупки і доставки товару. А також допомагає в різних юридичних питаннях, які пов’язані з товаром (повернення або обмін).

Якщо ви хочете купити Айфон в Америці вигідно і безпечно, тоді Usain.ua стане вашим найкращим помічником!

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Куртка adidas FIVE TEN WIND JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Куртка adidas FAST RUNNING ITERATION JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Футболка adidas OWN THE RUN ALLOVER PRINT TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Футболка adidas CAMO TONGUE TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.