Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

Чистий, сучасний та чуттєвий стиль Calvin Klein вплинув на те, як світ дивиться на моду та дизайн, та зробив Calvin Klein творцем глобального бренду, який охоплює моду, аксесуари, парфумерію та товари для дому.

Calvin Klein розробляє сучасний одяг для сучасних жінок та чоловіків. З чистими лініями та лаконічними формами він створив виключно сучасну архітектуру простоти та елегантності, визначальну чуттєвість, яка незмінно пронизує кожну колекцію та лінійку продуктів. Кожен предмет покликаний підкреслити естетику мінімалізму, сексуальності та природної краси Calvin Klein.

Не дивно, що багато хто з нас бажає відчути на собі всі переваги цього бренду і зробити свій гардероб унікальнішим і моднішим, при цьому не втрачаючи якості та ваги нашого гаманця.
USAinUA завжди готовий допомогти Вам розібратися у тонкощах покупки Calvin Klein у США.
Спочатку, давайте розберемося, чому купувати в США краще, ніж у нас в Україні.

Calvin Klein – Переваги замовлення зі США


  • автентичність
    Купуючи товари в офіційному магазині або авторизованому представництві, Ви страхуєте себе від покупки підробок. Немає нічого більш розчаруючого, ніж купити таку бажану модну річ і виявити, що вона не люксова. Розкішні бренди можуть мати високу ціну, але їх стиль, якість і деталізація — всі ці фактори роблять їхню продукцію вигідною інвестицією, на відміну від дешевших аналогів.
    Практично кожен товар CK, можна перевірити на автентичність будь-який годинник, аксесуари, парфумерія і навіть спідню білизну, завдяки штрих і бар кодам, а також деяким іншим тонкощам.
  • якість
    Якість товару йдуть пліч-о-пліч з його автентичністю. Купуючи оригінальний товар, Ви завжди можете бути впевнені у його якості. Більшість ліній унікальним чином поєднують у собі вищий модний клас із практичністю, витонченістю та міцністю. Завдяки цьому догляд за одягом стає порівнянним із розвагою. Прання, зберігання та догляд не будуть для Вас головним болем. Завдяки своїй якості одяг Calvin Klein завжди буде люблячий Вами, приносячи тільки задоволення від простоти догляду. Тільки почитайте відгуки від мільйонів чоловіків, які носять спідню білизну від CK, кожен їх коментар містить три основні слова: сексуальні, м’які та комфортні.
  • великий вибір
    Ви можете бути впевнені, що найбільша кількість товарів та колекцій зосереджена безпосередньо в епіцентрі його виробництва. Більшість унікальних ліній навіть не встигають дістатися новинами до нашої країни, коли вони вже розпродані на полицях онлайн-сторів США. Чим більший вибір – тим більший шанс, що Ви підберете, щось саме для себе.
  • ціна та знижки
    У зв’язку з багатьма факторами, іноді ціни на товари Calvin Klein в Україні просто захмарні. Більшість магазинів невиправдано хочуть заробити на популярності бренду та його знаменитому імені. Знаючи, що покупець прагне вибрати для себе та близьких краще, якісніше, довговічніше багато продавців зловживають цим, роблячи подвійну, а то й потрійну націнку.
    І протилежна ситуація відбувається у магазинах Сalvin Klein в Америці. Серед нескінченної конкуренції в модній індустрії, кожен виробник намагається залучити покупця не тільки бездоганною якістю, а й прийнятною ціною.
    Знижки, акції, промокоди – всі ці слова повинні бути у Вас на слуху, якщо Ви хочете зробити Ваш шопінг вигідним. Крім того, що сам Calvin Klein проводить всілякі сезонні та святкові розпродажі, є багато сторонніх сайтів, які порадують Вас додатковою знижкою на замовлення.

Calvin Klein – доставка з офіційного сайту в Україну


Адреса офіційного американського онлайн-магазину Calvin Klein – https://www.calvinklein.us/en
Якщо Ви відчуваєте труднощі і сайт Вас примусово перенаправляє на Calvin Klein в Європі, то все, що Вам потрібно, це підмінити свою IP адресу з України на США за допомогою будь-якого VPN.

Пам’ятайте, магазин не доставляє товари безпосередньо в Україну, тому Вам потрібна адреса складу форвардера USAinUA в США. Ми отримаємо посилку та дбайливо її відправимо в Україну.

Сам процес покупки у CK дуже простий:

  • заходимо на сайт та наповнюємо наш кошик бажаними товарами.
  • переходимо до чекауту, де Вам потрібно ввести Shipping адресу – адресу складу USAinUA.
  • “Continue to payment” – ​​переходимо до оплати. CK приймає будь-які картки українських банків. Тут Ви можете ввести карту гіфта, якщо вона у Вас є.
  • підтвердження оформлення замовлення прийде на пошту.

Якщо Ви недостатньо досвідчений шоппер та покупки в американських онлайн магазинах для Вас важкі та незрозумілі, звертайтесь до USAinUA – ми викупимо для Вас товар та привеземо до Вашого порогу.

На яких ще сайтах можна замовити Calvin Klein зі знижкою?


Не обмежуйте себе одним веб-сайтом Calvin Klein. Знайти аутлет Calvin Klein в США з запаморочливими знижками простіше, ніж здається. В Америці є безліч онлайн-майданчиків з величезним вибором, які запропонують Вам ще вигідніші умови для покупок CK на сторінках їхніх сайтів. Розглянемо кілька найпопулярніших.

6pm.com
Якщо Ви націлені на бюджетний шопінг, то Ви прийшли прямо за адресою! 6pm не поскупиться на знижки на весь модельний ряд взуття від Calvin Klein до 50%, а також на їхню знамениту жіночу або чоловічу білизну зі знижками до 70%. Аутлет давно розширює свій асортимент, тому зараз ми зможемо побачити тут як повсякденний одяг: светри, пуловери, джинси, шорти так і верхній одяг за зниженими цінами.

Amazon
Хто з нас не чув про Amazon із його мільярдним асортиментом? Calvin Klein отримав свій власний магазин прямо на сторінках Amazon. Величезні переваги по доставці з цього аутлета роблять СК більш доступними і неймовірно зручними. Швидка та безкоштовна доставка не можуть не порадувати наш гаманець, а великий вибір від бюстгальтера до вишуканої сумочки не залишать байдужими жодного покупця.

Macy’s
Не менш знаменитий Macy’s також знайде чим заманити свого покупця. Перейдіть на вкладку Sale з тисячним асортиментом товарів від Calvin Klein на будь-яку кишеню. Не забувайте при переході на сайт вибирати геолокацію доставки – США. Зимові розпродажі та “Угоди дня” пропонують до 80% Off на верхній одяг для чоловіків та жінок.

Nordstrom Rack
Один з найпопулярніших і улюблений американцями – мультибрендовий бутік Nordstrom не відстає від своїх конкурентів і також пропонує величезну кількість товарів Кельвін Кляйн зі знижкою до 70%. Тут Ви знайдете не тільки одяг для дорослих – особливе місце тут займають ділові костюми, а також милі боді для найменших. Не забуваємо про вишукану парфумерію та креативні сумочки, які також представлені на полицях магазину. Вхід до магазину лише через VPN.

Познайомившись з цими аутлетами, Ви зрозумієте, що можна не чекати на Чорноп’ятничні розпродажі, знижки вже на Вас чекають не прив’язуючись до часу. Купуючи товари в США, Ви можете бути впевнені в його якості та автентичності, а завдяки USAinUA Ваші замовлення будуть дбайливо доставлені в найкоротший термін. Скористайтеся нашими підказками, створіть свій індивідуальний лук та відчуйте на собі лаконічність та мінімалізм люксового бренду Calvin Klein.

Бажаємо успіхів!

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Лонгслів columbia Women`s Calico Basin™ Flannel Long Sleeve Shirt за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #longsleeve #лонгслів ...

Пуловер columbia Women`s Benton Springs™ Half Snap Fleece Pullover - Plus Size за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #pullover #пуловер ...

Футболка columbia Men`s Men`s Wintertrainer™ Graphic T-Shirt за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #tshirt #футболка ...

Лонгслів columbia Men`s PFG Terminal Tackle™ Carey Chen Long Sleeve Shirt за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #longsleeve #лонгслів ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.