Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

Картерс США

Картерс – відомий бренд дитячого одягу, який приходиться до душі не тільки батькам, а й малечі. Речі відрізняються якістю, практичністю і зручністю, а також багатьма іншими характеристиками, що перетворюють носку в задоволення.

Переваги Картерс

Carters має низку переваг, основні з них:

  • поєднання функціональності одягу та дизайну;
  • якісне пошиття;
  • безпечна фурнітура;
  • контроль продукції американськими фахівцями;
  • зручність і комфорт, орієнтований на дитину;
  • стійкість до зношування. Речі зберігають презентабельний зовнішній вигляд, не схильні до деформації і не линяють, а також зберігають колір. Крім того, одна з найбільш важливих переваг – грамотний підбір тканини для пошиття, який є повністю безпечним для дітей будь-якого віку. Матеріали не тільки якісні, а й гіпоалергенні. Серед них найбільш часто використовується бавовна.
  • Крім того, при виробництві можливе застосування термо-бавовни, микрофлиса, ребристої бавовни, інтерлоку і футера. Термо-бавовна дозволяє прискорити випаровування вологи, яка накопичується в тканині. Крім того, волокна трубчастого типу здатні утримувати тепло і забезпечувати вентиляцію, істотно знижуючи ризик небажаного виникнення парникового ефекту. Мікрофліс є якісною альтернативою вовни натурального походження і також дозволяє шкірі дихати, а також не колеться, на відміну від справжньої вовни. Бавовна ребристого типу є особливо стійкою до зносу, незважаючи на численні прання, завдяки чому відрізняється тривалим терміном експлуатації, а також підвищеним комфортом при носінні в будь-яку погоду. Інтерлок не схильний до зміни форми і вицвітання, а також зберігає тепло, а футер не дає замерзнути в холодну пору року завдяки особливостям структури.Вартість продукції – досить важливий та іноді вирішальний фактор при виборі і здійсненні покупки. Має значення не тільки ціна товару, а й її відповідність представленому якості. В даному випадку вигідним рішенням є покупка одягу з США. Американська продукція Carters не тільки володіє найкращою якістю, а й пропонує доступну вартість.Різниця в ціні є доволі суттєвою:1. Боді – гольфик з довгим рукавом. СНД – 390 грн США – 275 грн;
    2. Чоловічки. СНД – 318 грн США – 295 грн;
    3. Платье в комплекті. СНД -370 грн США – 255 грн;
    4. Футболка. СНД – 182 грн США – 161 грн;
    5. Комбінезон. СНД – 344 грн США – 310 грн.

    Розмірна сітка

    В асортименті є товар для новонароджених. Одяг призначений на зростання від 46 до 86 см., А вагова категорія – від 2,7 кг до 12 кг. Серед розмірів можна знайти:

  • NB;
  • 3M;
  • 6M;
  • 9M;
  • 12M;
  • 18M;
  • 24M.

Для малюків передбачені речі для зростання від 88 до 112 см і ваги від 13,2 до 19,1 кг.

Розміри – 2Т, 3Т, 4Т, 5Т. Для маленьких дітей зростом від 102 до 159 см і вагою від 15 до 51 кг в каталозі представлені розміри: 4, 4-5, 5, 6-6Х, 7, 8, 10, 11-12, 12, 14. В асортименті також можна знайти спальні мішки розмірів S і M.

Нижня білизна для малюків має розміри 2-3 і 4-5, підходить для ваги від 12 до 21 кг, охоплення талії від 48 до 56 см і грудей від 48 до 58 см. А відповідне нижню білизну для дітей можна визначити за такими параметрами: розмір (2-3, 4-5, 6-6Х, 8, 10-12, 14), вага від 12 до 51, талія від 48 до 71 см, груди від 48 до 76 см.

Де придбати дитячий одяг?

Існує кілька сайтів, де можна вигідно купити одяг:

  1. https://www.amazon.com
  2. https://www.carters.com
  3. https://www.oshkosh.com
  4. https://www.skiphop.com

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Кроівки Air Jordan 1 Mid SE Men`s Shoes за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #кросівки #shoes #jordan ...

Кроівки Air Jordan Luka 2 "Bred" Basketball Shoes за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #кросівки #shoes #jordan ...

Кроівки Air Jordan 1 Low Men`s Shoes за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #кросівки #shoes #jordan ...

Кроівки Nike Giannis Immortality 3 "5 The Hard Way" Basketball Shoes
за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #кросівки #shoes #nike
...

Даруємо 100 грн на першу доставку.