Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

Американські сайти дитячого одягу

Покупки онлайн стали популярні вже давно. Це стосується всіх товарів, в тому числі одягу для дітей. Це абсолютно не дивує, тому що такий вид шопінгу значно економить фінанси та час молодих батьків. Не потрібно ходити по магазинам годинами і доглядати щось, в той час як дитина плаче або втомилася. Крім того, ціна на однотипні товари в інтернеті, як правило, менше, ніж в торгових центрах. Це обумовлено тим, що продавцям не потрібно платити за оренду приміщення і склади для зберігання свого товару.

Але трапляється так, що на українському ринку неможливо знайти ту чи іншу необхідну річ, тому багато батьків переходять на закордонний шопінг. В першу чергу в поле зору потрапляють магазини США, так як товари, які поставляються туди, мають хорошу якість, а цінник доступний практично для всіх.

Єдина проблема полягає в тому, що американські постачальники не займаються відправкою товарів в Україну, але ви завжди можете звернутися в компетентну службу доставки, яка допоможе оформити замовлення і доставити все необхідне в короткий термін. Сервіс USAinUA стане для вас хорошим помічником у вирішенні цих питань.

ТОП 8 сайтів з дитячим одягом з Америки

Сьогодні існує безліч різних магазинів, які продають товари для дітей. У цьому списку зібрані найкращі і надійні варіанти.

Carters.com – онлайн-магазин одягу та взуття для дітей. Тут доступні ціни та проводяться часті розпродажі.

6pm – стічна онлайн-платформа, в якій можна знайти взуття та одяг не тільки для дітей, а й для дорослих.

Gymboree.com – магазин сучасного і стильного одягу для новонароджених і дітей до 15 років. Особливість – використання тільки натуральних матеріалів та оригінальність дизайнерського рішення продукції.

GAP – інтернет-магазин дитячого одягу, де ви можете придбати все, починаючи від толстовок і закінчуючи спортивною формою.

Crazy8.com – стильний одяг для дітей, різні аксесуари та взуття високої якості.

Childrensplace.com – онлайн-гіпермаркет для дітей і підлітків. Тут ви легко підберете не тільки одяг для дитини, а й постільну білизну, аксесуари та різні іграшки відмінної якості.

Shop.mattel.com – магазин пропонує брендові речі для дітей, а також іграшки.

Diapers.com – Мегамолл з дитячими товарами (більше мільйона найменувань). В асортименті можна знайти не тільки одяг, але також іграшки, засоби для догляду за дитиною і багато іншого.

Переваги покупки дитячого одягу з США

Магазини з дитячим одягом в Штатах пропонують своїм покупцям широкий вибір асортименту для дітей різних вікових груп і статей. Будь-які закордонні речі мають високу якість пошиття, а також відповідають всім нормам світових стандартів безпеки. В першу чергу це стосується товарів для дітей, так як вони більше всіх схильні до алергій та інших реакцій на погану якість одягу.

Весь дитячий одяг в Америці виготовляється з натуральних та гіпоалергенних матеріалів.

Головні переваги покупки речей в Штатах:

  • доступна ціна;
  •  широкий вибір товару;
  • можливість купити оригінальний товар;
  • можливість потрапити на знижки 80%.

Щоб зрозуміти всю вигідність покупок з Америки, варто провести невелике порівняння цін.

Наприклад, джинси від H & M в Україні коштують близько 32 $, в той час як в Америці їх можна купити все за 12 $.
Топ з мавпою від Next – 12 $ (Україна), 6 $ (США).
Шкіряні лофери ZARA – 43 $ (Україна), 22 $ (США).
Набір з трьох речей для дівчинки Bobble Short Carter’s – 13 $ (Україна) і 7 $ (США).

Чому варто вибрати USAinUA

Консультанти компанії завжди готові допомогти клієнту та розповісти всю необхідну інформацію.

USAinUA працює в сфері доставки вже 8 років. За цей час компанія заслужила довіру понад 170 тисяч клієнтів по всій Україні.

Ви можете самостійно здійснити пошук одягу за допомогою пошуку по сайтам. Якщо ви не можете оформити замовлення через незнання англійської, просто відправте посилання на товар нашого консультанта. Він зв’яжеться з продавцем замість вас. Ця послуга абсолютно безкоштовна.

Співпрацюючи з USAinUA, ви отримуєте ряд переваг:

  • Гарантію на швидку доставку.
  • Оригінальну продукцію.
  • Можливість економити на покупках до 70%.

При замовленні на суму більше 149 $ доставка по Україні здійснюється безкоштовно.
Купівля дитячого одягу з Америки, навіть з урахуванням доставки, значно нижче, ніж в Україні. А з USAinUA це не тільки вигідно, але й повністю безпечно!

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Куртка adidas FIVE TEN WIND JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Куртка adidas FAST RUNNING ITERATION JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Футболка adidas OWN THE RUN ALLOVER PRINT TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Футболка adidas CAMO TONGUE TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.