Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

Комп’ютери з США

За останні кілька десятиліть вимоги до персональних комп’ютерів і ноутбуків виросли в кілька разів. А все тому, що прогрес не стоїть на місці. Практично кожен день з’являються нові програми і додатки, якими користуються не тільки просунуті користувачі, а й звичайні люди. А для їх запуску необхідні певні потужності та технічні можливості, яких може не бути в застарілих моделях комп’ютерів.

В результаті офіційні постачальники, користуючись великим попитом на товар, значно завищують ціни. Це призводить до зниження їх конкурентоспроможності в порівнянні з дилерами з США і Європи. Американські магазини надають можливість придбати необхідну модель комп’ютера за вигідною ціною.

Зараз практично всі просунуті користувачі ПК знають, що американський ринок на 90% ідентичний українському. А значить, там можна придбати вподобану модель ПК або ноутбука вигідно та безпечно.

Крім того, ви маєте можливість придбати б/у ПК, які практично не відрізняються за якістю від нових, а коштують у кілька разів дешевше. У магазинах з такою технікою ви можете підібрати як люксову копію, так і модель від відомого світового бренду.

Де краще купити ноутбук в США

На американському ринку існує безліч магазинів, які займаються продажем якісних ноутбуків або б/у техніки.
Ebay – найбільший американський аукціон, де можна придбати будь-який товар за вигідною ціною, включаючи сучасні комп’ютери. Тут представлені товари таких брендів: Apple, Samsung, LG і багатьох інших.

Microsoft – магазин з найнижчими цінами на офіційне програмне забезпечення однойменної компанії. Тут же можна придбати техніку з ліцензійними програмами.

Amazon – один з найпопулярніших американських інтернет-магазинів. Величезний асортимент ноутбуків і ПК за хорошою ціною. Часто діють знижки. Крім ноутбуків, тут також можна вибрати безліч інших корисних товарів. Зокрема, широкий вибір ПК, смартфонів, планшетів.

B & H – різна електроніка високої якості за доступними цінами. Є можливість придбати дорогу техніку на дуже вигідних умовах.

Apple – відомий бренд з актуальними новинками техніки. Вам не доведеться переплачувати тисячі за новинки – тут більш доступні ціни. На минулорічні моделі діють вигідні знижки (наприклад, айфон серії 11, який в Україні коштує майже 800 доларів, тут можна придбати всього за 400 доларів).

COMPUSA – ПК, ноутбуки, телевізори та інша якісна електроніка за доступними цінами. Вигідні умови доставки до складу в Києві.

Американський ринок надає своїм покупцям широкий вибір різних ноутбуків за низькою ціною, які мають високу продуктивність і повністю адаптовані під вимоги клієнта.
Порівняння ціни

Ціна на ноутбуки в США в рази нижче, ніж в Україні. Наприклад, в сезон розпродажів ультрабук від компанії HP Pavilion 13-an0082ur можна придбати за 350 $, в той час як на українському ринку він буде коштувати на кілька сотень доларів більше.

Ноутбук 14.1 “Lenovo ThinkPad L470p в США можна купити за 250-300 $. Український ринок пропонує таку ж модель приблизно за 600 $.

Така ж ситуація складається і з б / у моделями.

Наприклад, ігровий ноутбук 14 “DELL LATITUDE E3480 можна купити приблизно за 400 $, в той час як на українському ринку він буде коштувати як мінімум на 150 $ більше.
Ноутбук б/у Dell G5 15 5505 SE Laptop Ryzen 5 в Україні продається за 650 $, в США він коштує на 200-300 $ менше.

Як бачите, покупка техніки на американських сайтах – це вигідне рішення, які допоможе вам значно заощадити.

Після того як ви визначилися з товаром, необхідно вирішити питання доставки, так як пряма транспортування замовлення з Америки в Україну недоступна.

Переваги покупки ПК з USA inUA

Співробітники компанія однаково ставляться до всіх своїх клієнтів незалежно від суми замовлення і його обсягу.

Співпрацюючи з USA inUA, ви отримуєте:

  1. Оригінальну продукцію.
  2. Гарантію на швидку доставку.
  3. Можливість економити на покупках до 70%.

Також менеджери компанії здійснюють юридичну допомогу в разі повернення або обміну товару. Будь-яка консультація та допомога співробітників абсолютно безкоштовна.
Компанія здійснює допомогу в митному оформленні товару та гарантує максимально низьку ціну доставки.

Крім того, ви можете оформити страховку замовлення від різних пошкоджень і втрат. При замовленні на суму більше 149 $ доставка по Україні здійснюється безкоштовно. Якщо ви все ще сумніваєтеся, чи варто замовляти товари в США, тоді вам точно до USA inUA. Тут вам покажуть, що покупки з Америки – це вигідно і безпечно.

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Лонгслів columbia Women`s Calico Basin™ Flannel Long Sleeve Shirt за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #longsleeve #лонгслів ...

Пуловер columbia Women`s Benton Springs™ Half Snap Fleece Pullover - Plus Size за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #pullover #пуловер ...

Футболка columbia Men`s Men`s Wintertrainer™ Graphic T-Shirt за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #tshirt #футболка ...

Лонгслів columbia Men`s PFG Terminal Tackle™ Carey Chen Long Sleeve Shirt за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #longsleeve #лонгслів ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.