Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку
  1. Годинники Garmin зі США
  2. Порівняння моделей годинників Garmin
  3. Огляд Garmin Fenix 7
  4. Як замовити годинник Garmin зі США?

Годинники Garmin зі США


Незалежно від того, новачок Ви і шукаєте щось просте або шукаєте пристрій з розширеними можливостями, годинник для бігу може відіграти вирішальну роль у Ваших тренуваннях.

Бренд Garmin пропонує широкий спектр пропозицій: годинник, оснащений новітніми технологіями, та доступ до детальної інформації про активність та відновлення. Годинник Garmin підключається до фірмового GPS, дозволяючи Вам легко відстежувати відстань під час пробіжок, прогулянок, походів, плавання і т. д. Нижче ми заглибимося в деталі, але однією з основних переваг годинників Garmin є тривалий час автономної роботи, що дозволяє Вам тримати годинник увімкненим. для відстеження сну та відновлення, заряджаючи їх лише раз на тиждень або близько того.

Якщо Ви шукаєте модель преміум-класу, ми порекомендували б Garmin 945. Для тих, хто не цікавиться найкращими технічними характеристиками або просто шукає щось більш економічне – Vivoactive 4s і Venu стануть розумними покупками.

Щоб допомогти Вам розумно витратити гроші, ми склали нижче посібник з повного асортименту годинників для бігу Garmin, а також додали посилання на магазини, де Ви їх можете придбати, а саме купити годинник Garmin Ви можете на торгових майданчиках eBay, Amazon, безпосередньо на сайті Garmin або в перевірених онлайн магазинах таких як Macy’s, Target і т.д.

Порівняння моделей годинників Garmin


УВАГА, для перегляду деяких магазинів необхідний ВПН/VPN з Американським IP.

Forerunner 945 Преміум-розумний годинник для бігу з GPS

☆☆AMAZON☆☆    ☆☆eBay☆☆

Одна з найкращих моделей Garmin 945 Premium, підійде для тренувань на короткі та довгі дистанції та навіть для тренувань з тріатлону. Батарея працює до двох тижнів у режимі смарт-годинника (в режимі GPS – до 36 годин).

Ви можете використовувати годинник для створення нових карт маршрутів бігу, і вони оснащені класичними можливостями розумного годинника (частота пульсу, час відновлення тощо). Ви також матимете доступ до Garmin Pay для безконтактних платежів (аналог Apple Pay для користувачів iPhone).


Forerunner 245 з GPS

☆☆AMAZON☆☆    ☆☆eBay☆☆

Для тих, хто тільки починає освоювати світ пристроїв, Forerunner 245 – відмінний початок. Час автономної роботи годинника становить до тижня в режимі смарт-годин і до 24 годин в режимі GPS. Ви матимете доступ до статистики тренувань, таких як час контакту із землею, баланс, довжина кроку та багато іншого.

Це годинник середнього рівня за середньою ціною. Зараз вони продаються за ціною менше 225 $, тому це недорогий варіант для новачків.


GPS-годинник Garmin Instinct

☆☆AMAZON☆☆    ☆☆eBay☆☆

Міцний GPS-годинник Garmin Instinct для вуличного використання.
Якщо Ваше літо наповнене як пробіжками, так і походами, Instinct – це надійний і перевірений годинник, про який Вам не доведеться турбуватися, що вони поламаються. Цей удароміцний, водонепроникний і оснащений навігаційними технологіями Глонасс і Галілео для точного відстеження, куди б Вас не привели стежки.

У годиннику передбачена функція трекбека, яка допоможе Вам повернутися у вихідну точку, якщо Ви заблукали. Акумулятора вистачить на 40 годин у режимі енергозбереження Ultratrac і до двох тижнів у режимі розумного годинника. Ви також отримаєте до 16 годин у режимі GPS.


Garmin Venu 3S з GPS

☆☆AMAZON☆☆    ☆☆eBay☆☆

Сенсорний AMOLED-дисплей Venu надає годинникам відчуття вишуканості, хоча ціна на них відповідає середньому рівню для бренду. Режим Smartwatch забезпечить до п’яти днів автономної роботи (але до 6 годин в режимі GPS або музики).

Ви можете завантажувати музику прямо на годинник, щоб під час пробіжки Ви могли повністю звільнити руки. Це простий аксесуар для повсякденного носіння, який відстежує всі види активності – від бігу до пілатесу, і Ви навіть можете відстежувати тренування прямо на циферблаті.


Garmin Venu 2 Plus

☆☆AMAZON☆☆    ☆☆eBay☆☆

Це один з небагатьох годинників Garmin з вбудованим мікрофоном і динаміком, який дозволяє приймати дзвінки і використовувати голосовий помічник Вашого телефону через Bluetooth. Це неймовірно зручно, тепер можна використовувати Google Assistant набагато частіше і з’явилася сподобалася можливість відповідати на дзвінки, не чіпаючи телефону під час тренування.

Все це доповнюється яскравим AMOLED-дисплеєм, який справді пожвавлює статистику Ваших тренувань та дозволяє бачити набагато більше деталей одночасно, ніж звичайний дисплей із пам’яттю у пікселях (MiP). Єдиним недоліком є відсутність підтримки карт, але якщо Вам не потрібний годинник для навігації, ми рекомендуємо цей гаджет. Venu 2 Plus може не виглядати як типовий спортивний годинник з їх тонким корпусом і мінімалістичним дизайном, але він наповнений деякими справді вражаючими інструментами навчання. Особливо вражає точність його GPS-стеження, а також безліч режимів відстеження фітнесу, підтримка планів тренувань і такі інструменти, як карти м’язів і тренування з інструкціями на екрані.


Garmin Venu SQ

☆☆AMAZON☆☆    ☆☆eBay☆☆

Venu SQ був випущений ще в 2020 році, але пристрої Garmin, що носяться, відомі своїм довголіттям. Це, як і раніше, відмінний фітнес-трекер початкового рівня. Він оснащений постійно включеним сенсорним РК-екраном, одночасно чуйним і яскравим, а також висококласними функціями, такими як моніторинг рівня енергії, моніторинг рівня кисню в крові та відстеження сну, а також відстеження основних показників, таких як кількість кроків, калорії, тренування та багато іншого інше.


Garmin Vivoactive 4S з GPS

☆☆AMAZON☆☆    ☆☆eBay☆☆

Vivoactive – це справжній годинник початкового рівня за ціною менше 200 доларів. Ви можете легко відстежувати тренування на екрані годинника і відстежувати свою активність, менструальний цикл, сон, рівень гідратації та багато іншого. Акумулятора вистачить на тиждень без заряджання в режимі смарт-годин і до п’яти годин в режимі GPS або музики.

Говорячи про музику, Ви можете завантажувати свої плейлисти прямо на годинник, щоб вони були доступні, навіть якщо Ви не знаходитесь поряд із телефоном. Дизайн відрізняє цей пристрій від решти більш міцної лінійки Garmin, але Ви все одно отримаєте високотехнологічний вибір за розумною ціною.


Garmin Fenix 7

☆☆AMAZON☆☆    ☆☆eBay☆☆

Fenix 7 — найкращий мультиспортивний пристрій, що носиться, та який можна купити за гроші.
✅ Відмінний час автономної роботи
✅ Чудова точність
✅ Повні карти для всіх моделей
❌ Рідної ходової потужності все ще не вистачає
❌ Багатодіапазонна ДПС тільки на моделях Sapphire
❌ Дорогий

Світ пристроїв для фітнесу – складний і різноманітний світ, в якому представлені продукти, призначені для користувачів всіх мастей. Однак якщо і є годинник, який сподобається всім, то це Garmin Fenix 7.

Докладніше про цей годинник читайте далі в наступному розділі.

Ось таблиця порівняння основних характеристик цього годинника Garmin:

ХарактеристикаGarmin Fenix 7Garmin Venu 3SForerunner 945 PremiumGarmin Instinct
GPSТакТакТакТак
ПульсометрТакТакТакТак
Водонепроницаемость100 метрів50 метрів50 метрів100 метрів
АккумуляторДо 18 днівДо 10 днівДо 14 днівДо 14 днів
ДисплейКольоровийAMOLEDКольоровийМонохромний
ВесВід 64 г39 г50.5 г52 г
Материал корпусаНержавіюча сталь/титанНержавіюча стальФиберглас/металПолімерный корпус
Музыкальный плеерТакТакТакНі
NFCТакНіТакНі
Wi-FiТакТакТакНі
Режимы спорта30+25+30+25+

Зверніть увагу, що ця таблиця надає лише загальне порівняння та не враховує всі можливі характеристики та функції кожної моделі.


Огляд Garmin Fenix 7


Так сталося, що абсолютними фаворитами серед фанатів Garmin із України стала лінійка годинників Garmin Fenix. Вони відмінно себе зарекомендували у співвідношенні ціна-якість і саме про цей годинник піде далі мова. Ми підготували для Вас огляд найпопулярнішої моделі, а також покажемо, де можна купити Garmin Fenix в США самостійно або як замовити Garmin за допомогою USAinUA.

Як і їх попередник, Fenix 6, цей годинник настільки наповнений технологіями і функціями, що навіть найзатятіші спортсмени навряд чи зможуть використовувати все, що вони пропонують.

Не буде спойлером сказати про це так рано в цьому огляді, але Fenix 7 – найкращий спортивний пристрій, який ви можете купити прямо зараз: він випереджає конкурентів.

Що потрібно знати

Однак, що, мабуть, найпримітніше в Fenix 7, так це те, наскільки вони краще, ніж Fenix 6, годинник, вже переповнений функціями і сам по собі неперевершений спортивний пристрій, що носиться.

Команді розробників Garmin, мабуть, було складно вигадати досить нових функцій, але якимось чином це вдалося, і тут є безліч нових і покращених можливостей, над якими варто задуматися.

На вершині списку є сенсорний екран, вперше така можливість з’явилася в лінійці Fenix. Також є покращений дизайн та збільшений час автономної роботи, а також ефективніша сонячна зарядка (для тих моделей, які включають цю функцію). Fenix 7 також оснащений найновішим оптичним датчиком Garmin Elevate для більш точного моніторингу серцевого ритму та насичення крові киснем. І це ще не все. Крім того, є поліпшення в навігаційній частині за допомогою загальносистемної багатодіапазонної GNSS (глобальної навігаційної супутникової системи), а топ-модель у лінійці Fenix 7X також поставляється зі світлодіодним ліхтариком, вбудованим в один із країв.

Його можна використовувати як звичайний ліхтарик, але він також служить й іншій меті: його можна налаштувати на миготіння червоним та білим синхронно із частотою кроку під час бігу, щоб зробити Вас помітнішим для учасників дорожнього руху. Нарешті, є безліч нових функцій навчання, а також удосконалений інтерфейс користувача. Як і його попередник, Fenix 7 доступний у приголомшливому наборі різних розмірів, колірних рішень та комбінацій функцій, а також у пропорційно широкому діапазоні ціни.

Він доступний у трьох розмірах: 42 мм (Fenix 7S), 47 мм (Fenix 7) та 51 мм (Fenix 7X), кожен з яких має різний розмір екрану та роздільну здатність. Найменший (Fenix 7S) має екран розміром 1,2 дюйма та роздільною здатністю 240 x 240. Дисплей Fenix 7 має розмір 1,3 дюйма та роздільну здатність 260 x 260 пікселів. Нарешті, екран Fenix 7X має розмір 1,4 дюйма та роздільну здатність 280 x 280 пікселів.

Ці моделі потім поділяються на три додаткові варіанти: стандартний, Solar і Sapphire Solar. Або, принаймні, 7S та 7; 7X доступний тільки у варіантах Solar і Sapphire Solar. Sapphire означає той факт, що годинник оснащений стійким до подряпин сапфіровим склом, а Solar вказує на те, що він здатний збирати додаткову енергію сонця завдяки тонкому кільцю, затиснутому між безелем і циферблатом. Щодо стандартного варіанту, він оснащений Corning Gorilla Glass DX і не вимагає сонячної зарядки.

Однак, незважаючи на ці відмінності, слід віддати належне компанії Garmin: на відміну від серії Fenix 6 всі моделі Fenix 7 тепер оснащені вбудованим картографічним пристроєм і покроковою навігацією.

Garmin Fenix 7: дизайн та основні характеристики

Хоч дизайн і вдосконалено, нічого драматичного тут немає. Кнопка запуску/зупинки/живлення має кольоровий комір, призначений для запобігання її пошкодженню, якщо Ви впустите їх на землю. Тим часом лицьова панель тепер розширюється і закриває виступи, а компанія Garmin перемістила відкриті головки гвинтів для більш елегантного зовнішнього вигляду. По краях корпусу годинника розкидано п’ять кнопок, які виконують те саме, що і на більшості інших годинників Garmin.

У браслеті немає нічого особливого – це непоказна силіконова петля і пряжка, яка кріпиться до вушок годинника за допомогою стандартних пружинних штифтів – але він досить зручний, якщо не затягувати його занадто туго.

Годинник досить привабливий у своєму грубуватому вигляді, але він, безсумнівно, масивний; Вам буде складно втиснути найменшу модель під манжету класичної сорочки. Найбільшою зміною є те, що, принаймні спочатку, непомітно для неозброєного ока: сенсорний екран Fenix 7. І перш ніж Ви почнете бурчати про те, що в жодному серйозному спортивному годиннику не повинно бути сенсорного екрану, так, Ви можете відключити його (або повністю, або тільки під час тренувань) і так, Ви все одно можете використовувати кнопки для всього, якщо хочете.

Однак хоч би яким скептиком Ви були, можливо, Ви захочете дати йому шанс, перш ніж вимикати його. Наприклад, добре мати можливість встановлювати таймери і будильники за допомогою швидкого перегортання та дотику пальця, а також плавно прокручувати повідомлення та електронні листи замість того, щоб залишати вм’ятини на кінчиках пальців повторними натисканнями кнопок. Панорамувати карти під час походу або тривалої повільної пробіжки також набагато простіше за допомогою сенсорного екрану.
Єдине, що було б круто змінити в режимі сенсорного екрану, – це додати точніший контроль над тим, де він увімкнений, а де ні. Наприклад, якщо Ви виходите на тривалу пробіжку, сенсорне керування на більшості екранів тренувань для Вас марне, але це якщо просто переглядати карту, коли відхиляюся від курсу – то чому б не мати режим, в якому сенсорне керування включене лише для карток на екранах тренувань?

Однак це невелика проблема, і є багато інших нових функцій, які допоможуть залікувати рану. Одним із них є найновіший оптичний модуль серцевого ритму від Garmin, Elevate Gen 4, який цілодобово і без вихідних відстежує частоту серцевих скорочень, рівень стресу та рівень SpO2, і це значне покращення. Вбудований ліхтарик, на жаль, доступний тільки на Fenix 7X, набагато корисніший, ніж Ви думаєте. Щоб увімкнути або вимкнути його, все, що Вам потрібно зробити, це двічі натиснути верхню ліву кнопку, і він стане напрочуд яскравим.

Тут також збільшено час автономної роботи та покращена зарядка від сонячної батареї (докладніше про це пізніше), а також низка покращень у функціях тренувань, головним з яких є новий режим витривалості у реальному часі. Цей вимір можна додати в режими тренувань бігу та їзди велосипедом у вигляді додаткового екрану даних. Його мета – дати оцінку того, скільки витривалості у вас залишилося в баку в будь-який момент часу під час тренувань, на основі минулих даних про тренування та фізичну форму. Це найбільше корисно для спортсменів, які займаються витривалістю, які хочуть знати, чи зможуть вони при поточному зусиллі успішно дійти до фінішу або завершити тренування.

Природно, Fenix 7 успадкував усі функції, які зробили його попередника таким чудовим. Існують профілі відстеження спортивних подій для кожного виду спорту на світі —  ще не вигадали жодного виду спорту, який би не охоплювався. Ви також можете завантажувати, зберігати та відтворювати музику зі Spotify, Deezer та Amazon Music, тому Вам не доведеться брати з собою телефон, якщо Ви любите тренуватися під саундтреки.

Такі функції, як Garmin Coach та «Тренування дня», дають рекомендації з тренувань бігунам та велосипедистам, які потребують натхнення. Тим часом, PacePro допомагає вам оцінити ваші зусилля під час змагань, а ClimbPro надає велосипедистам візуальне подання прогресу вгору та вниз з підйомів та спусків.

Як і слід очікувати, всі звичайні показники відстеження активності та фітнесу також присутні і вірні. Fenix 7 буде відслїжте Ваш сон, кроки, пройдені поверхи та рівень стресу, а також слідкуйте за Вашим статусом тренування, VO2 Max та рівнем енергії, серед іншого, за допомогою функції Body Battery.

Garmin Fenix 7: чого не вистачає?

Наведене вище резюме лише поверхово розкриває можливості Garmin Fenix 7. Однак з нашого боку було б недоглядом не відзначити, що йому не вистачає кількох ключових функцій.

По-перше, годинника, як і раніше, не вистачає власної ходової потужності, як у годинника Polar і Coros. Така можливість існує, але якщо Ви хочете включити її на Fenix 7, Вам доведеться придбати окремий аксесуар, такий як бігова капсула Stryd, або один із аксесуарів Garmin, сумісних з біговою потужністю, наприклад нагрудний ремінь Garmin HRM-Pro або Garmin Running Dynamics Pod .
Він також не має розумного радника з харчування, такого як годинник Polar. Під час тривалих тренувань він нагадує Вам, коли слід вживати вуглеводи та воду, та адаптується, якщо рівень Ваших зусиль вищий або нижчий від очікуваного.

Однак ці невеликі недоліки не сильно підривають привабливість Fenix 7 і з лишком компенсують їх багатством інших функцій.

Висновок

Все це підводить нас до вердикту, який приємно та легко винести. Якщо Вам потрібне найкраще в портативних технологіях мультиспорту, придбайте Fenix 7 – переважно модель з екраном 47 мм, яка забезпечує найкраще співвідношення розміру екрану, часу автономної роботи та вартості. Це кращий спортивний годинник, який можна купити за гроші, в будь-якій їх іпостасі.

Як замовити Garmin або Garmin Fenix зі США?


Замовити будь-який товар зі США можна 2 способами:

  1. Самостійно використовуючи адреси наших складів USAinUA у США.
  2. За допомогою наших менеджерів USAinUA, які зроблять покупку за Вас та доставлять до Вашої оселі:
  • Передайте нам USAinUA посилання на товар, доставку якого, бажаєте порахувати.
  • Вкажіть свої контакти для зв’язку, куди ми можемо надіслати Вам розрахунок.
  • Оплатіть товар через особистий кабінет, який ми вже створили для Вас.
  • Вкажіть свої реквізити для доставки по Україні.

З повагою, команда USAinUA

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Лонгслів columbia Women`s Calico Basin™ Flannel Long Sleeve Shirt за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #longsleeve #лонгслів ...

Пуловер columbia Women`s Benton Springs™ Half Snap Fleece Pullover - Plus Size за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #pullover #пуловер ...

Футболка columbia Men`s Men`s Wintertrainer™ Graphic T-Shirt за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #tshirt #футболка ...

Лонгслів columbia Men`s PFG Terminal Tackle™ Carey Chen Long Sleeve Shirt за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #longsleeve #лонгслів ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.