Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку
        1. Google Pixel 8a: основні характеристики
        2. Pixel 8A vs. Pixel 8
        3. Де придбати Google Pixel 8A?
        4. Як придбати Google Pixel 8A зі США?


1. Google Pixel 8a: основні характеристики


Google Pixel 8a прибуває з більшою дозою ШІ (штучний інтелект)

Якщо у 2024 році є одна послідовна тема з новими телефонами, то це – ШІ. І це справедливо для нещодавно анонсованого Pixel 8A, який запускається 14 травня за $499. Pixel 8a успадкував купу функцій від дорожчого Pixel 8, що ще більше скорочує розрив між бюджетним Google та основними популярними флагманськими смартфонами.

Доступний піксельний телефон Google успадкує деякі ключові функції штучного інтелекту від своїх спекотніших братів і сестер, таких як можливість запуску моделі Gemini Nano – пошукового гіганта, Audio Magic Eraser і Best Take, відзначимо, що це перший раз, коли ці інструменти стануть доступні на телефоні бюджетної лінійки Google.

Pixel 8A є ще однією ознакою того, що творці телефонів Android вводять у свої пристрої все більше функцій ШІ, навіть не варто згадувати про успіх таких послуг, як CHATGPT. ШІ протягом багатьох років грав важливу закулісну роль у смартфонах, та технологічні компанії стали вкладати все більше зусиль та уваги цієї технології, щоб виділити свої телефони з ряду на ринку.

Жодна з функцій штучного інтелекту на Pixel 8A не є зовсім новою, але їхнє прибуття на більш дешевий піксель також передбачає, що Google сподівається утвердитися як лідер у продуктах споживчого ШІ. Audio Magic Eraser дозволяє зменшити небажаний шум фону з відео. Best Take поєднує дані зображення із серії фотографій, зроблених одночасно, щоб Ви могли налаштувати вираз обличчя. Обидві функції дебютували на серії Pixel 8 минулого року. Pixel 8A також підтримуватиме Magic Editor, інструмент для переміщення, регулювання або збільшення об’єктів на фотографії, яку раніше анонсував Google.

Цей крок відбувся після того, як Samsung дебютував зі своїм власним набором функцій, орієнтованих на ШІ під назвою Galaxy ШІ, у лінійці Galaxy S24 на початку цього року. З того часу Samsung розширив ці функції на інші свої пристрої, у тому числі попередні телефони серії Galaxy S та складні пристрої. Тим часом, Apple, як очікується, надасть перший погляд на свої генеративні плани штучного інтелекту для iPhone на своїй світовій конференції розробників у червні.

Тим не менш, Pixel 8A успадкував покращення деяких помітних функцій, на відміну від решти лінійки Pixel 8, таких як сім років оновлень програмного забезпечення, яскравіший екран з оновленням 120 Гц, процесор Google Tensor G3 і можливість придбати кольори обсидіана (чорний) – у варіанті телефону із 256 ГБ сховища. За словами Google, також мають бути деякі покращення терміну служби батареї завдяки більшому потужному програмному забезпеченню і трохи більшій ємності акумулятора в порівнянні з Pixel 7A.

Якість камери, мабуть, така сама, як і торішнє Pixel 7A, з Pixel 8A, включаючи 64-мегапіксельну основну камеру, 13-мегапіксельну Ultrawide Camera і 13-мегапіксельну фронтальну камеру. Тим не менш, оновлення до нового процесора Google Tensor G3 може принести деякі поліпшення обробки зображень.

Ви також можете очікувати аналогічного досвіду програмного забезпечення, як і з іншими піксельними телефонами Google, з такими функціями, як Circle to Search – інструмент візуального пошуку, який дозволяє намалювати коло навколо об’єкта на екрані, щоб знайти його. А також функція “Hold for Me” “Почекай для мене”, яка ставить на утримання під час телефонного дзвінка. Орієнтовані на безпеку функції, такі як виявлення автомобільної аварії та перевірка безпеки, також будуть доступні на Pixel 8A.

Загалом Pixel 8a здається, що продовжить традицію серії A, яка буде солідною альтернативою дорожчому флагманському телефону Google. Це ще один сигнал про те, що Google ще більше долає розрив між його основними та бюджетними телефонами, що зрештою може унеможливити виділення його стандартних піксельних пристроїв.

Скільки коштує Pixel 8a?

Базова модель 128 ГБ починається зі 499$. Або Ви можете подвоїти сховище до моделі 256 ГБ, накинувши всього 60$.

Які кольори входить Pixel 8a?

Pixel 8a поставляється в чотирьох кольорах:

  • Aloe (світло-зелений)
  • Bay (світло-блакитний)
  • Obsidian (чорний)
  • Porcelain (білий)

2. Pixel 8A vs. Pixel 8


Google представила свій бюджетний телефон Pixel 8A, який буде продаватися за 499$, але як цей дешевий пристрій вистоїть проти флагманського Pixel 8 (який починається з 700 $)?

Як і в попередніх Pixel пристроях, Pixel 8A поділяє багато спільних рис зі своїм дорожчим аналогом. Це включає аналогічні дисплеї, термін служби батареї і процесори. Але є деякі невеликі відмінності між камерами, варіантах кольору та ін.

Ось більш пильний погляд на ці два смартфони та їх ключові характеристики:

Дисплей

Дисплей Pixel 8a приблизно такий самий, як і стандартний Pixel 8. Перший має 6,1-дюймовий дисплей Actua, а другий – 6,2 дюйма, обидва із співвідношенням сторін 20:9. Два телефони забезпечують до 1400 ніт у HDR і до 2000 ніт пікової яскравості.

Обидва дисплеї підходять до 120 Гц і включають функцію “завжди на екрані”, яка дозволяє бачити час і будь-які повідомлення на заблокованому екрані, не пробуджуючи телефон.

Pixel 8A має Gorilla Glass Glass 3 Cover Glass, у той час як Pixel 8 використовує скляне скло Gorilla Glass, яке новіше і рекламується як стійкіший до подряпин, ніж його попередники.

Загальні розміри та вага телефонів практично ідентичні. Pixel 8a висотою 6 дюймів, шириною 2,9 дюйма та глибиною 0,4 дюйма та важить 6,8 унції. Тим часом Pixel 8 має висоту 5,9 дюйми, шириною 2,8 дюйми і 0,4 дюйми в глибину і важить 6,6 унції.

Камери

Позаду Pixel 8A оснащений 64-мегапіксельною камерою Quad PD, з діафрагмою 1,89 та до 8x Super Res Zoom. Є також 13-мегапіксельна ультравільна камера з апертурою 2,2 та корекцією об’єктива.

Pixel 8 для порівняння має 50-мегапіксельну Octa PD-камеру з діафрагмою 1,68 і тієї ж 8-кратної супер-Res Zoom. Супровідна 12-мегапіксельна ультравидна камера також має корекцію апертури 2,2 та об’єктиву.

Але важливо пам’ятати, що роздільна здатність – це не все, що має значення в камері телефону. Коли Cnet Lisa Eadicicco порівняла Pixel 7A з Pixel 7 минулого року, вона зазначила, що датчик камери Pixel 7 більший і більш чутливий до світла, ніж Pixel 7A, незважаючи на його нижчу роздільну здатність, що важливо при визначенні якості зображення. Ми не будемо знати, як камера Pixel 8a порівнюється з Pixel 8, поки у нас не буде можливості перевірити їх пліч-о-пліч.
Широкі камери на обох телефонах також мають оптичну та електронну стабілізацію зображення.

Фронтальна камера 8A становить 13 мегапікселів, а Pixel 8 – 10,5 мегапікселів. Обидва мають апертуру 2,2 і фіксоване фокусування.

Як Pixel 8a, так і стандартний Pixel 8, мають багато однакових функцій камери, включаючи Magic Editor, Best Take, Magic Eraser, Photo Unblur, справжній тон і портретний режим.

Коли доходить до відео, задня камера 8A може знімати 4K або 1080p зі швидкістю 30 і 60 кадрів на секунду. Фронтальна камера може знімати відео 4K або 1080p на 30 кадрів за секунду. Pixel 8 ділиться тими ж специфікаціями відео з доданою опцією для зйомки зі швидкістю 24 кадри в секунду як на задній, так і на передніх камерах.

Обидва телефони поставляються з аудіо-магічною гумкою, щоб очистити будь-який шумний фон у відео.

Батарея

За словами Google, Pixel 8A і 8 мають батареї, які можуть триматися більше 24 годин. Використовуючи Extreme Battery Saver, компанія каже, що цей поріг може піднятися до 72 години. Обидва підтримують швидку зарядку та бездротову зарядку, але флагманський Pixel 8 має ту перевагу, що дозволяє користувачам бездротової зарядки заряджати ним інші пристрої. Це одна з небагатьох особливостей, яка відокремлює дешевший Pixel 8a від Pixel 8.

8A має типову батарею 4492-мах, в той час як 8 має стандартну батарею 4575-мах.

Пам’ять та сховище

Обидва телефони постачаються з 8 ГБ оперативної пам’яті, а також варіант для 128 ГБ або 256 ГБ місця для зберігання.

Процесори, сіми та порти
Pixel 8a та Pixel 8 мають той же процесор Google Tensor G3 та Titan M2 Security Coprocessor. Вони також мають подвійну симуляцію, яка включає одну нано-симуляцію, а також ESIM. Кожен також має порт USB-C.

Аутентифікація та оновлення ОС

Два телефони мають датчик відбитків пальців та розблокування відбитків пальців, а також можливість отримати доступ до Вашого телефону, використовуючи шаблон, PIN-код або пароль. Кожен з них поставляється із сімома роками оновлень ОС та безпеки.

Кольори

Pixel 8A поставляється в obsidian (чорному), porcelain (не зовсім білому), bay (синьому) та aloe (світло-зелений).

Pixel 8 доступний в obsidian (чорний), hazel (сірий), rose (рожевий) та rose (світло-блакитний зелений).

 

Pixel 8A vs. Pixel 8

Google Pixel 8AGoogle Pixel 8
Розмір дисплея, технологія, роздільна здатність, частота оновлення6,1-дюймовий OLED; 2400×1080 пікселів, адаптивна частота оновлення 60–120 Гц6,2-дюймовий OLED; 2400х1080 пікселів; Адаптивна частота оновлення 60-120 Гц
Щільність пікселів430 PPI428 PPI
Розміри (дюйми)6 x 2.9 x 0.4 in.5.9 x 2.8 x 0.4 in.
Розміри (міліметри)152.1 x 72.7 x 8.9mm150.5 x 70.8 x 8.9mm
Вага (грами, унції)188 г (6.8 oz.)187 г (6.6 oz.)
Мобільне програмне забезпечення (при запуску)Android 14Android 14
Камера64-мегапіксельна (основна), 13-мегапіксельна (надширока)50-мегапіксельна (основна), 12-мегапіксельна (надширока)
Фронтальна камера13-мегапіксельна10,5-мегапіксельна
Захват відео4К при 30/60 кадрах за секунду4K зі швидкістю 24/30/60 кадрів за секунду
ПроцесорGoogle Tensor G3Google Tensor G3
ОЗУ/сховище8GB + 128GB або 256GB8GB + 128GB, 256GB
Сховище, що розширюєтьсяНіНі
Батарея4492 мАг (швидка зарядка 18 Вт, бездротова зарядка 7,5 Вт)4575 мАг (швидка зарядка 27 Вт, бездротова зарядка 18 Вт за допомогою підставки Google Pixel, зарядні пристрої Qi для бездротової зарядки 12 Вт)
Датчик відбитків пальцівПід дисплеємПід дисплеєм
Роз’ємUSB-CUSB-C
Порт для навушниківНіНі
Особливі можливості5G (5G sub6/mmWave), рейтинг IP67, VPN від Google One, Circle to Search, оновлення ОС Android протягом 7 років, оновлення безпеки протягом 7 років, Best Take, Audio Magic Eraser5G (Sub 6/mmWave); рейтинг IP68; VPN від Google One; 7 років оновлень ОС Android; 7 років оновлень безпеки; Найкращий дубль; Аудіо-чарівний гумка; Magic Editor, 2-кратний зум «оптичної якості»; макрофокус, розподіл заряду батареї

3. Де придбати Google Pixel 8A?


Ми знайшли в Інтернеті всі найкращі попередні пропозиції Pixel 8A, які допоможуть Вам безпечно оновитись за чудовою ціною.

GOOGLE

AMAZON

BestBuy

TARGET

4. Як придбати Google Pixel 8A зі США?


Замовити будь-який товар зі США можна 2 способами:

  1. Самостійно використовуючи адреси наших складів USAinUA у США.
  2. За допомогою наших менеджерів USAinUA, які зроблять покупку за Вас та доставлять до Вашої оселі:
    • Передайте нам USAinUA посилання на товар, доставку якого, бажаєте порахувати.
    • Вкажіть свої контакти для зв’язку, куди ми можемо надіслати Вам розрахунок.
    • Оплатіть товар через особистий кабінет, який ми вже створили для Вас.
    • Вкажіть свої реквізити для доставки по Україні.

З повагою, команда USAinUA

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Кросівки Nike Blazer Low `77 Big Kids` Shoes за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #кросівки #shoes #nike ...

Кросівки Giannis Immortality 3 "5 The Hard Way" Basketball Shoes за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #кросівки #shoes #nike ...

Кросівки Luka 2 Team Bank Basketball Shoes за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #кросівки #shoes #nike ...

Кросівки Nike Initiator Men`s Running Shoe за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #кросівки #shoes #nike ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.