Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

Заповітні Google Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL і Pixel 9 Pro Fold, а також Pixel Watch 3 пліч-о-пліч з Google Pixel Buds Pro 2 нарешті були представлені Google на своєму грандіозному івенті 13 серпня – Made by Google.

Провівши пару годин з новими гаджетами, кілька речей відразу стають очевидними: нові дизайни просто чудові, дисплеї виглядають шикарно, а менший Pixel 9 Pro це просто родзинка на торті. Ми провели короткий огляд цих пристроїв і можемо з упевненістю відзначити, що на даний момент вони справляють неймовірне перше враження.

1. Google Pixel 9
2. Google Pixel 9 Pro та Pixel 9 Pro XL
3. Де купити Google Pixel 9, Google Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL?
4. Як купити Google Pixel 9, Google Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL?



1. Google Pixel 9


Дизайн та дисплей

Pixel 9 приносить великі зміни у дизайні. Зникла панель камери з її подвійним датчиком; замість цього Ви отримуєте центрованіший острів камери, який виступає з пристрою. З боків тепер є поліровані металеві краї, а також задня матова панель, яка доступна у варіантах кольорів Obsidian, Porcelain, Wintergreen і Peony. Тим не менш, мову дизайну Pixel все ще можна відстежити центрованим логотипом Google на задній панелі, який не сплутати ні з яким іншим телефоном.

Телефон поставляється у розмірах 6,0 на 2,8 на 0,3 дюйми (ВхШхГ) та вагою 198 грам. Це вражає, оскільки він має той же розмір, що і Pixel 9 Pro, тому приємно бачити, що Google дбає про людей, які, як і раніше, хочуть мати хороші характеристики у меншому форм-факторі. Телефон також підтримує захист від води та пилу IP68, що означає, що він може витримувати повне занурення та захищений від потрапляння пилу.

На передній панелі знаходиться 6,3-дюймовий дисплей Actua OLED, покритий склом Gorilla Glass Victus 2 для додаткового захисту та стійкості до подряпин та ударів. Екран може досягати до 1800 нит у режимі HDR і до 2700 нит у піковій яскравості, чого має бути більш ніж достатньо для перегляду під прямим сонячним промінням.

Екран має співвідношення сторін 20:9 і роздільну здатність 1080 на 2424, що становить чіткі 422 пікселі на дюйм. Він також підтримує змінну частоту оновлення від 60 до 120 Гц.

Камера

Щодо камер, Ви отримуєте подвійну задню камеру, яка складається з 50-мегапіксельної ширококутної камери та 48-мегапіксельного надширококутного датчика з макрофокусом. За допомогою задньої камери можна записувати відео 4K зі швидкістю 24/30/60 кадрів в секунду (fps). Він також підтримує зум надвисокої роздільної здатності та 0,5-кратний, 1-кратний та 2-кратний оптичний зум. Однак у нього немає спеціального телеоб’єктиву, тому, якщо це важливо для вас, слід розглянути можливість встановлення потрійної камери на Pixel 9 Pro або Pixel 9 Pro XL.

Селфі-камера має 10,5-мегапіксельний датчик з 95-градусним надшироким полем зору і може записувати 4K-відео зі швидкістю 30/60 кадрів за секунду. Цього має бути більш ніж достатньо для стандартних селфі-знімків та відеодзвінків.

Продуктивність та акумулятор

Pixel 9 оснащений найновішим і найкращим процесором Tensor G4 від Google, що забезпечує блискавичну продуктивність завдяки 12 ГБ оперативної пам’яті та від 128 до 256 ГБ вбудованої пам’яті.

Смартфон оснащений акумулятором ємністю 4700 мАг, який такого ж розміру, як у Pixel 9 Pro, але менше, ніж акумулятор ємністю 5060 мАг у Pixel 9 Pro XL. Що стосується часу автономної роботи, Google стверджує, що він може працювати до 24 годин і більше при увімкненому режимі екстремального енергозбереження (який відключає більшість функцій телефону, таких як передача даних 5G, і переводить більшість програм у сплячий режим)- до 100 годин.

Телефон підтримує швидке заряджання потужністю 27 Вт і повинен заряджатися до 55% за 30 хвилин за допомогою зарядного пристрою USB-C потужністю 45 Вт (не входить до комплекту). Він також підтримує швидке бездротове заряджання потужністю 15 Вт.

Gemini

Gemini ШІ – на порядку денному. Gemini від Google вбудований в Pixel, і власники Pixel 9 можуть безкоштовно отримати рік потужнішої моделі Gemini Advanced протягом цілого року. Ви також можете отримати Gemini Live як помічник за замовчуванням, замінивши Google Assistant, хоча це необов’язково. Gemini зможе підключатися до різних програм та сервісів, включаючи Google Calendar, щоб надавати Вам інформацію про такі речі, як майбутні події. Pixel 9 також поставляється з повністю переробленим додатком погоди, який тепер показує прогнози та зведення ШІ, а також панелі, на яких відображається додаткова інформація, така як 10-денні прогнози, вологість та багато іншого.

2. Google Pixel 9 Pro та Pixel 9 Pro XL


Дизайн та дисплей

Google Pixel 9 Pro

Pixel 9 Pro отримав масштабну переробку дизайну, порівняно з попереднім поколінням. Найбільш помітним є перероблений виступ камери.

Pixel Pro 9, натхненний iPhone 15 і серією Samsung Galaxy S24 також має плоскі краї, хоча він виготовлений зі 100% переробленого алюмінію замість титанового сплаву. Рамка також відповідає кольору решти корпусу. Закруглені краї на задній панелі Pixel 8 Pro також були замінені на плоскі, а кнопки живлення та регулювання гучності на правій стороні тепер більш плоскі.
Pixel 9 Pro XL ідентичний Pixel 8 Pro за розмірами, хоча він трохи важчий. Обидві нові моделі мають клас захисту IP68 захисту від пилу і води, що означає, що вони можуть залишатися під водою на глибині до 5 метрів протягом 30 хвилин.

Google Pixel 9 Pro XL

Два з чотирьох доступних кольорів Pixel 9 Pro – чорний обсидіан та білий фарфор – були перенесені з минулого року. Інший відтінок, Hazel green, відповідає Google Pixel Watch 3, а Rose Quartz pink – новий. Pixel 9 Pro та 9 Pro XL також отримали нові дисплеї. Задня панель отримала матове оздоблення, а Gorilla Glass Victus 2 захищає її.

Google Pixel 9 Pro

Pixel 9 Pro пропонує майже ті ж функції, що і більший Pixel 9 Pro XL. Один аспект, у якому вони, природно, відрізняються, – це розмір дисплеїв. Незважаючи на те, що Pixel 9 Pro має 6,3-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1280 x 2856, Pixel 9 Pro XL має 6,8-дюймовий екран з роздільною здатністю 1344 x 2992.

Обидва вони є OLED-дисплеями з підтримкою LTPO, що означає, що частота оновлення цих дисплеїв може динамічно регулюватися від 1 Гц до 120 Гц залежно від контенту. Google заявляє, що дисплеї на обох телефонах підтримують 24-розрядну глибину кольору із загальною кількістю 16 мільйонів кольорів, що не змінилося з минулого року.

Google Pixel 9 Pro XL

На відміну від попереднього року, дисплеї Pixel 9 Pro та Pixel 9 Pro XL стали яскравішими. Хоча Google позиціонує їх як дисплеї Super «Actua», які ми бачили минулого року, яскравість телефонів була збільшена до 2000 нит в режимі високої яскравості та 3000 при піковому значенні яскравості (визначається для кожного пікселя, а не для всього дисплея).
З такими яскравими екранами у вас навряд чи будуть скарги на видимість. Для міцності Gorilla Glass Victus 2 входить до стандартної комплектації всіх моделей.

Камера

Pixel 9 Pro та 9 Pro XL оснащені потрійними камерами. Ця установка включає 50-мегапіксельну основну камеру, 48-мегапіксельну надширококутну камеру і 48-мегапіксельну телеоб’єктивну камеру. На відміну від iPhone 15 Pro, на обох телефонах підтримується той самий 5-кратний оптичний зум, незалежно від їхнього розміру. Всі камери оснащені оптичною стабілізацією та можливостями автофокусування.

На папері датчики, що лежать в основі трьох камер, здаються такими ж, як і минулого року, але з оновленнями об’єктивів. Тим часом фронтальна камера отримує значне оновлення з 10,2 МП до 42 МП та підтримує автофокусування.

Камери, що знаходяться всередині перероблених відсіків, також оснащені лазерним автофокусуванням для більш швидкого і чіткого фокусування та датчиком мерехтіння, тому відео не мають небажаних темних та світлих смуг при освітленні у приміщенні. Говорячи про відео, обидва телефони можуть знімати з роздільною здатністю до 8K за 30 кадрів за секунду (fps) або 4K за 60 кадрів за секунду.

Більше магії криється у функціях програмного забезпечення, що підтримуються цими камерами. Довгий список функцій включає Astrophotography, Frequent Faces, Top Shot, Night Sight, Night Sight Video, Super Boost, уповільнене відео зі швидкістю до 240 кадрів в секунду, Cinematic Blur і функції Pan. Новий режим Super Res Video також покращує якість відео, знятих із великої відстані за допомогою 5-кратного телеоб’єктива на обох телефонах Pixel 9 Pro.

Крім того, є безліч програмних функцій для покращення фотографій та відео, включаючи Magic Eraser, Zoom Enhance, Best Take, Audio Magic Erase, Wind Noise Reduction та багато іншого.

Продуктивність та акумулятор

Що стосується продуктивності, телефони Pixel 9 працюють на чіпсеті Tensor G4 власної розробки Google, який забезпечує приблизно 10% приріст продуктивності в порівнянні з попереднім поколінням, що може здатися невиразним, але Google доповнює його безліччю нових функцій ШІ.

Відповідно до специфікацій, що просочилися, Tensor G4 використовує вісім ядер Arm V9.2 у своєму ЦП (у порівнянні з дев’ятьма в Tensor G3). Він включає одне основне ядро ​​Cortex-X4, три ядра A720 для високопродуктивного навантаження та чотири ядра A520 для ефективності. Хоча ще дуже рано судити про його продуктивність, характеристики нижчі, ніж у Snapdragon 8 Gen 3 або навіть Exynos 2400, який він використовує як зразок.

Крім того, обсяг оперативної пам’яті був збільшений до 16 ГБ, що є нормою для всіх варіантів зберігання. Говорячи про сховище, Pixel 9 Pro та XL мають 128 ГБ як базовий варіант і доходять до 1 ТБ.

Різні розміри стандартного Pixel 9 Pro і XL означають, що вони мають різні вимоги до живлення, про що подбала Google. Pixel 9 Pro отримує акумулятор ємністю 4700 мАг, тоді як більший Pixel 9 Pro XL отримує трохи більший акумулятор ємністю 5060 мАг. Google заявляє, що обидва телефони повинні забезпечувати 24-годинну роботу, яка може бути продовжена до 100 годин у режимі Extreme Battery Saver.

Швидкість заряджання обох телефонів відрізняється за аналогією з акумуляторами. Pixel 9 Pro підтримує провідне заряджання потужністю 27 Вт і бездротове заряджання потужністю 21 Вт. З іншого боку, Pixel 9 Pro XL має швидшу провідну зарядку потужністю 37 Вт і бездротову зарядку потужністю 23 Вт. Для максимально можливої ​​швидкості заряджання Вам доведеться окремо купувати зарядні блоки та швидку бездротову зарядну панель.

3. Де купити Google Pixel 9, Google Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL?


Купуючи товари зі США безпосередньо від виробника Ви не тільки значно заощаджуєте на націнках несумлінних рітелерів, а також повністю отримуєте оригінальний якісний продукт.

То як же купити в Америці нові телефони Google Pixel? Ми надамо Вам кілька перевірених магазинів на вибір, де Ви можете купити будь-які гаджети без будь-яких ризиків.

GoogleStore

AMAZON

BestBuy

TARGET

4. Як купити Google Pixel 9, Google Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL?


Замовити будь-який товар зі США чи Європи можна 2 способами:

  1. Самостійно використовуючи адреси наших складів USAinUA у США.
  2. За допомогою наших менеджерів USAinUA, які зроблять покупку за Вас та доставлять до Вашої оселі:
    • Передайте нам USAinUA посилання на товар, доставку якого, бажаєте порахувати.
    • Вкажіть свої контакти для зв’язку, куди ми можемо надіслати Вам розрахунок.
    • Оплатіть товар через особистий кабінет, який ми вже створили для Вас.
    • Вкажіть свої реквізити для доставки по Україні.

З повагою, команда USAinUA

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Годинник Casio Vintage Quartz Analog-Digital Unisex Watch за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #Годинник #Casio #Watch ...

Годинник Casio Alarm Quartz Digital Unisex Watch за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #Годинник #Casio #Watch ...

Годинник Casio Alarm Quartz Digital Unisex Watch за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #Годинник #Casio #Watch ...

Годинник Casio Alarm Quartz Digital Unisex Watch за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #Годинник #Casio #Watch ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.