Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

1. Google Pixel 9 Pro Fold
2. Google Pixel Watch 3
3. Google Pixel Buds Pro 2
4. Де купити Google Pixel Watch 3 та Google Pixel Buds Pro 2?
5. Як купити Google Pixel Watch 3 та Google Pixel Buds Pro 2?



1. Google Pixel 9 Pro Fold


Дизайн та дисплей

Pixel 9 Pro Fold отримав значне оновлення дизайну, порівняно з попереднім роком, як і інші телефони Pixel 9, випущені Google. Новий Pixel Fold вужчий, ніж торік, і набуває майже квадратної форми у розкладеному вигляді. Це також призводить до кращої ергономіки у складеному вигляді, створюючи макет, схожий на стандартні телефони із плоским екраном.

На задній панелі камера тепер має дворядне компонування, що відрізняє Fold від телефонів Pixel 9 та Pixel 9 Pro. Задня панель має матове скло, захищене склом Gorilla Glass Victus 2. Він поставляється в тих же чорних та кремових кольорах, що й раніше.

Рамка тепер також має сатинову обробку, на відміну від дзеркальної обробки останнього покоління і виготовлена ​​з авіаційного алюмінію, який на 100% перероблений, а не зі сталі, як раніше. Google також заявляє, що шарнір із нержавіючої сталі було покращено, щоб «витримувати складку за складкою», але не згадує конкретних змін.

Крім прямих змін у розмірах, Pixel 9 Pro Fold також значно тонше за попередню версію. Тепер він має товщину всього 5,1 мм у розкладеному вигляді та 10,5 мм у складеному, що робить його набагато тоншим, ніж Samsung Galaxy Z Fold 6 з вагою близько 260 грамів.

Нова конфігурація також призводить до більш прийнятного співвідношення сторін 20:9 для зовнішнього дисплея, як і OnePlus Open. Він також набагато ширший, ніж у Galaxy Z Fold 6. Розміри зовнішнього OLED-дисплея 6,3 дюйми та роздільна здатність 1080 на 2424. Він має частоту оновлення до 120 Гц, але не оновлюється динамічно, як LTPO Pixel 9 або 9 Pro.

Він має розмір 8 дюймів і має роздільну здатність 2076 на 2152. Внутрішній дисплей також підтримує динамічну частоту оновлення, що варіюється від 1 до 120 Гц залежно від контенту, що відтворюється на екрані.

Камера

Fold є однією з найбільш нецікавіших камер у лінійці Pixel 9. Як і в попередньому поколінні, він зберіг основну камеру на 48 МП та 5-кратний телеоб’єктив з роздільною здатністю 10,8 МП. Тим часом надширококутний об’єктив був замінений на трохи менший датчик з роздільною здатністю 10,5 МП, але це допомогло збільшити його охоплення до 127 градусів. Всі вони поступаються новим камерам, які ми бачимо на Pixel 9 Pro.

Google також пішла далі та оновила внутрішню та зовнішню селфі-камери новими датчиками. Тепер обидві камери мають 10 МП з ширшим полем огляду 87 градусів. Хоча чіпсет може записувати відео в 8K, задня та селфі-камери можуть знімати лише 4K зі швидкістю 60 кадрів за секунду. Це може бути пов’язано з слабшими термічними характеристиками доладних пристроїв у формі книги.

Продуктивність та акумулятор

Як і інші телефони серії Pixel 9, Pixel 9 Pro Fold працює на чіпсеті Tensor G4 від Google, який є таким необхідним оновленням порівняно з Tensor G2 в попередній моделі Fold. Однак зрозуміло, що Tensor G4 не такий потужний як Snapdragon 8 Gen 3, який ми бачимо в Galaxy Z Fold 6.

Хоча ми, безумовно, відчуємо приріст продуктивності порівняно з першим поколінням Pixel Fold, більша перевага полягає у кращій ефективності роботи та меншому виділенні тепла. Однак складний формат може призвести до більшого накопичення тепла всередині, ніж стандартні телефони-пластини.

Як і інші телефони Pixel 9 Pro, Fold тепер оснащений 16 ГБ оперативної пам’яті. Однак, варіанти зберігання обмежені, оскільки Google дозволяє покупцям вибирати між варіантами на 256 ГБ і 512 ГБ, без варіантів на 128 ГБ або 1 ТБ.

Pixel 9 Pro Fold оснащений акумулятором ємністю 4650 мАг, що менше, ніж у попереднього Pixel Fold ємністю 4821 мАг. Приблизно 5% зниження в поєднанні з великими екранами і потужнішим чіпсетом може трохи скоротити термін служби акумулятора хоча Google стверджує, що він розрахований на 24 години роботи.

Pixel 9 Pro Fold поставляється з дротовим заряджанням, але Google не вказує швидкість зарядки, як для серії Pixel 9 Pro.

2. Google Pixel Watch 3


Дизайн та дисплей

Додавання нового розміру цього року дивовижне, і 45-міліметрові Pixel Watch 3 виглядають і відчуваються фантастично наживо. Вони не надто громіздкі, але при цьому здаються набагато суттєвішими (у хорошому сенсі), ніж менший розмір 41 мм.

Google зменшила рамки, що є дуже корисним кроком, враховуючи, наскільки більшими були рамки оригінальної Pixel Watch. Це дає додаткові 40% корисної площі дисплея.

Самі дисплеї також модернізували. Ці дисплеї Actua можуть досягати яскравості 2000 нит і опускатися до одного нит. Частота оновлення може змінюватись від 1 Гц до 60 Гц, а також були внесені деякі великі оновлення до енергоефективності, що повинне допомогти збільшити термін служби батареї.

Вони також мають бути достатньо міцними, захищеними склом Gorilla Glass 5 і мати рейтинг IP68 по водо- та пилозахищеності, а також рейтинг 5ATM. Іншими словами, Вам не варто двічі думати, перш ніж брати цей годинник із собою в плавання, хоча вони не підійдуть для дайвінгу.

Продуктивність та акумулятор

Pixel 3 оснащений процесором Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1 – це надійний процесор, і Google багато в чому налаштувала чіп для обробки кількох процесів одночасно.

Два розміри корпусу означають, що в цьому годиннику є два акумулятори різного розміру. Модель 41 мм має акумулятор ємністю 306 мАг, а модель 45 мм – акумулятор ємністю 420 мАг. Акумулятор 41-міліметрової моделі має той самий розмір, що й у Pixel Watch 2, тому цілком імовірно, що Pixel Watch 3 прослужить стільки ж. Це означає, що від одного заряду він пропрацює день або півтора дня, що непогано для розумного годинника.

Google збільшила швидкість зарядки і стверджує, що тепер вона на 20% швидше, ніж у Pixel Watch 2. За даними Google, для повної зарядки меншого Pixel Watch 3 знадобиться година, а більша 45-міліметрова модель — 80 хвилин.

Відстеження здоров’я та фітнесу

Ви можете бути впевнені, що Pixel Watch 3 забезпечить надійне відстеження вашого стану здоров’я та фізичної форми завдяки чудовим характеристикам Fitbit. Нові Pixel Watch мають всі звичайні функції відстеження фітнесу, включаючи підрахунок кроків, пульс, відстеження рівня кисню в крові, функції відстеження ряду вправ і автоматичне відстеження для меншої кількості тренувань.

3. Google Pixel Buds Pro 2


Найбільша зміна – це розмір та форма. Компанія стверджує, що вони стали меншими і легшими, і Google вдалося зменшити розмір на 27% і вагу на 24%. Мікрофони заховані за новими вітрозахисними сітчастими чохлами, які відповідають кольору навушників.

Google стверджує, що з новим стабілізатором, який збільшує контакт з вухом, коли Ви вкручує навушники на місце, вона розробила Buds Pro 2, використовуючи 45 мільйонів точок даних сканування вуха – щоб вони були «найзручнішими навушниками». Для полегшення посадки тепер у комплекті йдуть чотири розміри амбушюрів замість трьох.

І навушники, і чохол тепер міцніші: навушники мають захист від пилу для рейтингу IP54, а стійкість чохла до води була покращена з IPX2 до IPX4.

Усередині Pixel Buds Pro 2 знаходиться нова аудіосистема, яку вона розробила повністю самостійно. Звук забезпечується 11-міліметровими динамічними драйверами, які підтримуються новою високочастотною камерою для більш плавних високих частот. Але найінтригуючим елементом є включення чіпа Tensor A1 від Google.

Схоже, що A1 відіграє багато ролей у Pixel Buds Pro 2. Він виконує обчислення Silent Seal 2.0 ANC зі швидкістю 3 мільйони разів на секунду, що забезпечує вдвічі більше шумозаглушення, за словами компанії. Очевидно, чіп може обробляти ANC окремо від музики, що призводить до «незміненого, чистого звуку», хоча не зовсім зрозуміло, як це допомагає, враховуючи, що і ANC, і музика з’єднуються і відтворюються одними і тими ж драйверами.

Функція виявлення розмови повертається в Buds Pro 2, що дозволяє переключатися в режим прозорості, а також призупиняти відтворення мелодій, коли вони відчувають, що Ви розмовляєте.

На додаток до Bluetooth Super Wideband, який забезпечує велику пропускну спроможність для голосу при використанні сумісного телефону, Google заявляє, що Pixel Buds Pro 2 може очищати звук людини на іншому кінці лінії, якщо вона знаходиться в шумній або складній обстановці незалежно від того, телефон або навушники він використовує.

Час роботи від батареї — ще одна область, де Google заявляє про деякі поліпшення. Хоча час відтворення без підзарядки збільшився лише на годину (з семи до восьми годин із включеним ANC), загальний час зріс з 20 до 30 годин, якщо включити кейс. Ці цифри зростуть за вимкненого ANC, але Google не повідомляє, наскільки. Також нововведенням є швидка зарядка: при відключеному ANC п’ятихвилинна зарядка дасть вам додаткові 1,5 години відтворення.

4. Де купити Google Pixel Watch 3 та Google Pixel Buds Pro 2?


USAinUA підібрала найкращі магазини США, де можна безпечно та головне вигідно придбати гаджети Google та із задоволенням ділитися ними з Вами:

GoogleStore

AMAZON

BestBuy

TARGET

5. Як купити Google Pixel Watch 3 та Google Pixel Buds Pro 2?


Замовити будь-який товар зі США чи Європи можна 2 способами:

  1. Самостійно використовуючи адреси наших складів USAinUA у США.
  2. За допомогою наших менеджерів USAinUA, які зроблять покупку за Вас та доставлять до Вашої оселі:
    • Передайте нам USAinUA посилання на товар, доставку якого, бажаєте порахувати.
    • Вкажіть свої контакти для зв’язку, куди ми можемо надіслати Вам розрахунок.
    • Оплатіть товар через особистий кабінет, який ми вже створили для Вас.
    • Вкажіть свої реквізити для доставки по Україні.

З повагою, команда USAinUA

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Футболка adidas Yoga Tee за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #Футболка #Tee ...

Футболка adidas adidas Basketball Tee за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #Футболка #Tee ...

Футболка adidas Floral Hoops Graphic Tee за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #Футболка #Tee ...

Шорти adidas Pacer Training 3-Stripes Woven High-Rise Shorts за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #Шорти #Shorts ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.