Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

Як купити Google Pixel Watch в США з доставкою в Україну ?

Google не обмежився новинками, та презентував новий годинник Google Pixel Watch. На основні питання по купівлі нових смартфонів Pixel 7 та Pixel 7 Pro ми вже відповіли, але не аби який інтерес і безліч питань наших клієнтів викликав новий годинник Google Pixel Watch. Тому ми зібрали основні питання і надамо на них відповідь.

Основні моменти Pixel Watch:

Google Pixel Watch зроблений з переробленої нержавіючої сталі преміум класу, має повний захист від подряпин і вологи (до 50 метрів (5 ATM)).

Характеристики Pixel Watch:

  • Google Pixel Watch має красивий круглий куполоподібний дизайн і новий досвід роботи з Wear OS by Google, тож легко отримати допомогу з першого погляду
  • Будьте в курсі активності, спалених калорій тощо з відстеженням активності Fitbit. Крім того, насолоджуйтеся 6 місяцями Fitbit Premium.
  • Відстежуйте частоту серцевих скорочень і дізнавайтеся про свій сон; та оцінити ваш серцевий ритм на AFib за допомогою ЕКГ
  • Економте час за допомогою таких речей, як Google Wallet для безконтактних платежів, покрокових маршрутів за допомогою Карт і сповіщень про події з Календаря
  • Залишайтеся на зв’язку та продуктивним, де б ви не були; відповідайте на повідомлення, керуйте папкою “Вхідні” та телефонуйте прямо з вашого зап’ястка
  • Завдяки екстреному виклику ваш годинник може сповістити довірених контактів або службу екстреної допомоги, коли ви почуваєтеся в небезпеці
  • Виготовлений зі стійкого до подряпин скла Corning(R) Gorilla(R), фітнес-годинник може витримувати водостійкість до 5 ATM (50 метрів)
  • Працює з телефонами Pixel і Pixel Buds; Fast Pair дозволяє легко підключати пристрої один до одного; слухайте музику на бігу з навушниками Pixel Buds і керуйте пристроями Nest за допомогою годинника.

Які комплектації є ?

Google Pixel LTE з 4G LTE + Bluetooth/Wi-Fi, тобто не маючи підключення до Wi-Fi, або під рукою телефону, з 4G LTE ви все ще можете отримувати текстові повідомлення та дзвінки; програвати музику; і використовуйте Google Pay, Google Assistant тощо, коли ваш телефон удома. І будьте впевнені, що екстрений SOS працюватиме на вашому годиннику, навіть якщо телефон не заряджений.

Google Pixel WiFi тільки з Bluetooth/Wi-Fi, тобто що б бути на зв’язку за допомогою опції Bluetooth/Wi-Fi тримайте телефон поблизу або підключіться до мережі Wi-Fi, щоб залишатися на зв’язку.

Яка вартість ?

Базова версія з 4G LTE + Bluetooth/Wi-Fi коштує 399,99 доларів США
Базова версія тільки з Bluetooth/Wi-Fi коштує 349,99 доларів США

Чи змінюється ціна в залежності від кольору?

Ціна не змінюється, колір товару не впливає на вартість товару в магазині США, тому Ви можете обрати годинник в будь якому кольорі і не переплачувати торгову націнку в Україні за колір. Наприклад вартість Pixel Watch без LTE (тільки  Bluetooth/Wi-Fi) в кольорі Color: Champagne Gold case with Hazel Active band буде коштувати 349,99$.

Чи йдуть додаткові ремінці ?

В комплекті йде базовий ремінець згідно того кольору, який Ви оберете при замовленні, але можливо до замовити будь який ремінець. Завдяки великій кількості аксесуарів кожен зможе підібрати ремінець під свій стиль із понад 20 варіантів.

Чи буде працювати Google Pixel Watch в Україні ?

Буде, оскільки використовується мережа телефону через Bluetooth або LTE.

Чому краще купувати годинник в США, а не Україні?

На разі товару в Україні не має, а середня ціна пред замовлення у реселлерів для базової моделі Google Pixel Watch від 600$. Якщо враховувати самостійне замовлення через USAinUA, то з урахуванням купівлі та доставки в Україну економія близько 200 доларів. За 2 тижні очікування товару з США Ви заощаджуєте близько 200$ що є добра вигода та економія очевидна.

Чи потрібен мені телефон, щоб користуватися Google Pixel Watch?

Так, вам потрібен телефон Android 8.0+, щоб підключити годинник Google Pixel. Після підключення телефону та активації опції 4G LTE із сумісним оператором ви зможете отримувати текстові повідомлення та дзвінки, відтворювати музику та використовувати Google Pay, Google Assistant тощо без телефону. Завдяки опції Bluetooth/Wi-Fi тримайте телефон поблизу, щоб отримувати дзвінки, сповіщення тощо. Ви також можете використовувати програму Google Pixel Watch на своєму телефоні, щоб керувати циферблатами, налаштуваннями, сповіщеннями та параметрами.

Які телефони сумісні з Google Pixel Watch?

Google Pixel Watch сумісні з усіма телефонами Google Pixel і Android під управлінням Android 8.0 або новішої версії.

Чи працюватиме Google Pixel Watch із моїм оператором?

Опцію Google Pixel Watch 4G LTE розблоковано під час покупки, щоб ви могли активувати її пізніше за допомогою сумісного оператора. І ваш Google Pixel Watch, і телефон потребуватимуть одного оператора.

Чи потрібен Google Pixel Watch власний номер телефону?

Google Pixel Watch не потребує власного номеру телефону. Після підключення до телефону та активації опції 4G LTE із сумісним оператором Google Pixel Watch надасть той самий номер, що й телефону.

Чи можу я телефонувати та приймати телефонні дзвінки на годиннику Google Pixel?

Так, завдяки опції 4G LTE ви можете здійснювати та приймати дзвінки без телефону. А за допомогою опції Bluetooth/Wi-Fi ви можете робити те саме з телефоном поблизу. Для телефонних дзвінків ви можете використовувати вбудований динамік і мікрофон Google Pixel Watch або підключити свій годинник до Pixel Buds.

Чи водонепроникний годинник Google Pixel Watch?

Він водонепроникний до 50 метрів (5 ATM). Ви можете плавати в океані, грати в басейні, приймати душ і багато іншого, не турбуючись.

Чи поставляються з годинником Google Pixel ремінці?

Так! Кожен годинник Google Pixel Watch містить малий і великий активний ремінець.
Виберіть бажану комбінацію кольорів чохла/ремінця під час оформлення замовлення та доповніть додатковими ремінцями, які продаються окремо.

Що таке членство Fitbit Premium?

У вашу покупку Google Pixel Watch включено шість місяців членства Fitbit Premium.  Fitbit Premium — це ваш персоналізований ресурс у додатку Fitbit для більш глибокої інформації про здоров’я та фізичну форму, ексклюзивних тренувань, сеансів усвідомленості тощо. Після того, як ви активували та з’єднали годинник Google Pixel Watch із мобільним додатком Fitbit на своєму телефоні, торкніться вкладки Premium у додатку Fitbit, щоб отримати вказівки щодо використання 6-місячної пробної версії Fitbit Premium.

Чи працює Google Pixel Watch у мережах 5G?

Google Pixel Watch використовує 4G LTE, який є стандартом для розумних годинників LTE.

Чи є гарантія на годинник Google Pixel?

Так. Обмежена гарантія Google доступна тут.

Навіщо взагалі Pixel Watch і які основні проблеми він вирішує?

Допомога в дорозі:
Карти Google допоможуть вам знайти дорогу.

Покрокові вказівки та інтерактивний перегляд допоможуть вам побачити, де ви знаходитесь, і дістатися туди, куди ви прямуєте. 7

Google Wallet дозволяє залишати свої картки.

Додайте свої картки в цифровому вигляді до Google Wallet, а потім скористайтеся Google Pay, щоб пришвидшити оплату за допомогою швидких безконтактних платежів – у магазинах і на транспорті.

Google Assistant допомагає вам робити більше за допомогою голосу.

Слухайте музику, відповідайте на текстові повідомлення, отримуйте маршрути тощо на своєму зап’ясті. Просто скажіть “Hey Google”, щоб почати.

Gmail і Календар допоможуть вам бути на шляху.

Перевіряйте сповіщення електронною поштою та відповідайте на них, а також отримуйте доступ до свого календаря прямо з годинника.

YouTube Music робить ваші пісні під рукою.

Транслюйте свою музику за допомогою 4G LTE або насолоджуйтеся піснями, які ви вже завантажили. 10

Здоров’я та фітнес від Fitbit:
Найточніший на сьогодні відстеження серцевого ритму Fitbit.

Залишайтеся мотивованими для досягнення своїх цілей, відстежуючи тренування за 40 вправами. І отримуйте дані за час, проведений у різних зонах пульсу, за допомогою хвилин активної зони.

Слідкуйте за своїм серцем за допомогою програми ЕКГ.

Оцініть свій серцевий ритм на фібриляцію передсердь за допомогою програми ЕКГ і легко поділіться результатами зі своїм лікарем.

Відстежуйте стадії нічного сну та показники здоров’я.

Одягайте годинник спати, щоб отримати оцінку сну, і переглядайте такі показники, як частота дихання та частота серцевих скорочень у додатку Fitbit, щоб дізнатися про тенденції, які допоможуть виділити нові звички для покращення здоров’я.

Залишайтеся захищеними завдяки системі виявлення падіння та екстреному SOS.

Годинник Google Pixel Watch може сповістити довірених контактів або 911, якщо ви почуваєтеся в небезпеці. А функція виявлення падінь допоможе зв’язатися зі службами екстреної допомоги, якщо ви сильно впали.

Отримайте додаткову статистику з Fitbit Premium.

Насолоджуйтеся 6 місяцями Fitbit Premium разом із Google Pixel Watch. Ви отримаєте глибшу інформацію, ексклюзивні тренування, сеанси усвідомленості тощо. Доступно після активації пристрою. 1

Коли я отримаю годинник після оплати ?

В середньому доставка вантажу по США займає 3-5 робочих днів, і доставка в Україну 4-8 робочих днів.

Як замовити Google Pixel Watch із США в Україну ?

Для попереднього розрахунку та доставки товару спочатку потрібно визначиться, яка саме модель Вам потрібна, скопіювати посилання на обрану модель і відправити для розрахунку USAinUA.

Кращі магазини, де можна вибрати Google Pixel Watch:

Офіційний магазин Google Store
Офіційний дистриб’ютор Amazon

Як купити Google Pixel Watch з доставкою в Україну?

На конкретному прикладі ми зробили покрокову інструкцію, як зробити замовлення в офіційного дистриб’ютора – Amazon.com.

Чому amazon.com, а не google store?

Тому що Google досить проблемний магазин для замовлення, і витрати на оплату товару будуть більшими, ніж придбати цей товар у магазині Amazon.

Головна перевага замовлення в Amazon є відправка товару на безподатковий штат Делавер, тому нам не потрібно буде сплачувати додатковий податок штату 7%, а також додаткові комісії за “проблемність магазину”, замовлення на домашню адресу робітників США і додаткову відправку по США.

Крок 1

Переходимо на сайт магазину Amazon і вибираємо потрібну нам модель, об’єм пам’яті та колір.

посилання в магазин для вибору Google Pixel Watch WiFi

посилання в магазин для вибору Google Pixel Watch WiFi + LTE

Крок 2

Копіюємо адресу посилання з адресного рядка сайту Amazon (або іншого).

Крок 3

Переходимо на сайт доставки товарів із США в Україну USAinUA. Натискаємо зелену кнопку “розрахувати замовлення” або “замовити доставку”.

Вставляємо у форму раніше скопійоване посилання на обрану нами модель, в цьому посиланні вже буде збережено колір бажаного товару та обсяг пам’яті та натискаємо “надіслати” заявку.

Переходимо в особистий кабінет і протягом 7-10 хвилин менеджери здійснять розрахунок купівлі та доставки обраного товару зі США до України.

Крок 4

В особистому кабінеті, натиснувши кнопку “детальніше

Ви можете ознайомитись з розрахунком та перевірити всі деталі, якщо сума Вас влаштовує, Ви можете натиснути кнопку “оплатити” і здійснити оплату за товар будь-яким, зручним для Вас способом.

Після оплати Ваше замовлення буде оброблено. Середній термін доставки товару США 4-8 робочих днів. Середній термін доставки товару в Україну авіа поштою 7 днів, але не більше ніж 14 днів з моменту відправки товару зі складу США.

Якщо ми не змогли Вам допомогти і у Вас залишилися питання, то Ви можете зв’язатися з нами через онлайн чат, пошту або за телефонами, вказаними на нашому сайті. Завантажити мобільний додаток можна тут для goolge та тут для apple.

Можливо, Вам буде цікаво, як купити Google Pixel 7 з доставкою в Україну, тому ми підготували для цього інструкцію.

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Лонгслів columbia Women`s Calico Basin™ Flannel Long Sleeve Shirt за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #longsleeve #лонгслів ...

Пуловер columbia Women`s Benton Springs™ Half Snap Fleece Pullover - Plus Size за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #pullover #пуловер ...

Футболка columbia Men`s Men`s Wintertrainer™ Graphic T-Shirt за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #tshirt #футболка ...

Лонгслів columbia Men`s PFG Terminal Tackle™ Carey Chen Long Sleeve Shirt за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #longsleeve #лонгслів ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.