Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку
  1. Які оновлення отримав iPhone 15?
  2. Де замовити  iPhone 15 в США?
  3. Яка вартість розмитнення iPhone 15?
  4. Чи можна купувати iPhone 15 в Америці та користуватися в Україні?
  5. Переваги сервісу USAinUA.

1. Які оновлення отримав iPhone 15?

Сучасний дизайн.
Фронтальна та тильна панелі цього пристрою мають плоский дизайн, вони відрізняються гострими гранями і мінімалістичними рамками навколо екрану. Крім того, пристрій не має кнопок навігації. Однак кути пристрою залишаються закругленими, наслідуючи дизайн моделей з ранніх років.

Нові кольори.

  • Dark Cherry — темно-вишневий;
  • Antarctic Blue — глибокий синій;
  • Gold — золотий.

Екран.

Базова модель буде обладнана 6,1-дюймовим дисплеєм Retina XDR, який має широкий спектр кольорів, підтримує технології HDR і True Tone, а також оснащений сенсором Haptic Touch. Екран  покритий олеофобним покриттям, що захищатиме його від відбитків пальців і слідів. Контрастність дисплея  досягатиме 2 мільйони до 1, а максимальна яскравість складе 1200.

Виріз Dynamic Island.

Базова модель залишиться з вирізом вгорі екрану (чубчиком), тоді як Pro-лінійка отримає “динамічний острівець”, який буде розширений анімацією та додатковими функціями завдяки прошивці. Крім того, “базові” моделі мають стандартний екран із вертикальною розгорткою на 60 Гц.

Технічні особливості та оснащення iPhone 15.

Пристрої нового покоління будуть комплектуватися високопродуктивними та енергоефективними чіпами, зокрема, шестиядерним або семиядерним Apple A16 та A17 Bionic. Графічний процесор буде мати від 5 до 6 ядер, і також залишиться підтримка 16-ядерного прискорювача машинної обробки Neural Engine. Оперативна пам’ять буде мати об’єм не менше 6 Гб або навіть 8 Гб, в залежності від моделі. Щодо вбудованої пам’яті, вона буде доступна у різних конфігураціях:

  • 128 Гб;
  • 256 Гб;
  • 512 Гб;
  • 1 Тб.

Нові процесори iPhone 15.

iPhone 15 будуть споживати енергію більш економно завдяки підвищенню ефективності роботи. Збільшення ємності акумулятора, разом зі зменшеним споживанням енергії, може позитивно вплинути на тривалість роботи пристроїв. Щодо методів заряджання, користувачам буде доступна кілька опцій:

  • Швидке заряджання потужністю 20 Вт;
  • Бездротова магнітна зарядка MagSafe;
  • Бездротове заряджання Qi wireless charging.

Камери. 

Один із ключових аспектів, який зацікавлює багатьох шанувальників iPhone 15 – це покращені можливості фото- та відеозйомки. Відомо, що в iPhone 15 збережене традиційне розташування камер, з фронтальною камерою вгорі на передній панелі та двома головними камерами на задній панелі в квадратній виїмці.

Однак є можливість певних змін. Об’єктиви камер, розташовані в цьому виїмці, можуть трохи виділятися за межі корпусу завдяки використанню більш сучасних сенсорів та зменшенню товщини корпусу. Також розглядається можливість збільшення діаметра об’єктивів.

Базова модель iPhone 15 буде обладнана наступними камерами:

Фронтальна камера – 12-мегапіксельна TrueDepth.
Головна камера – 12-мегапіксельна з підтримкою Focus Pixels та оптичної стабілізації, з 7 лінзовим сенсором.
Ширококутна камера – 12-мегапіксельна з 5-кратним цифровим та 2-кратним оптичним зумом, з кутом захоплення в 120 градусів, та п’ятьма лінзами.

2. Де замовити  iPhone 15 в  США?

  • Магазини Apple (Apple Stores). Ви можете відвідати офіційні магазини Apple, які розташовані у більшості великих міст США. Тут Ви знайдете повний асортимент продукції Apple.
  •  Авторизовані продавці Apple (Authorized Resellers). Крім магазинів Apple існує безліч авторизованих продавців, таких як Best Buy, Target і Walmart, де також можна придбати iPhone 15.
  • Мобільні оператори (Wireless Carriers): iPhone 15 можна придбати через мобільних операторів, таких як AT&T, Verizon, T-Mobile та інші. Вони пропонують різні тарифи та плани фінансування пристрою.
  • Онлайн-магазин. Ви можете замовити iPhone 15 на інших онлайн-платформах, таких як Amazon та eBay.

3. Яка вартість розмитнення iPhone 15?

Вартість розмитнення iPhone 15 з США в Україні може варіюватися залежно від декількох факторів, таких як вартість пристрою, мито та ПДВ (податок на додану вартість).

В Україні існують певні правила для розмитнення електронних пристроїв, і кожен імпортний випадок може бути індивідуальним.
Зазвичай, вартість розмитнення складається з мита (визначається відсотком від вартості пристрою) та ПДВ (20% від суми мита та вартості пристрою).
Однак точну вартість розмитнення можна розрахувати в  залежності від остаточної вартості пристрою та інших факторів.

Рекомендуємо звернутися до фахівці USAinUA, які нададуть Вам детальний розрахунок та рекомендації по замовленню iPhone 15 з США.

4. Чи можна купувати iPhone 15 в Америці та користуватися в Україні?

Так, Ви можете купити iPhone 15 в Америці і використовувати його в Україні. Проте варто врахувати декілька важливих моментів:

  1. Розблокування. Перед покупкою переконайтеся, що iPhone 15 є розблокованим (unlocked), тобто може працювати з SIM-картами різних операторів. Це дозволить вам використовувати його з українськими SIM-картами.
  2.  Сумісність мережі. Переконайтеся, що модель iPhone 15 підтримує мережі та частоти, які використовуються в Україні. Це допоможе вам отримувати доступ до мережі і мобільного Інтернету.
  3. Розмитнення і податки. При ввезенні iPhone 15 в Україну може бути потрібно сплатити мито та ПДВ, які розраховуються від вартості пристрою.
  4. Активація і Apple ID. iPhone 15 може вимагати активації через iTunes або iCloud, і вам потрібно мати обліковий запис Apple ID.

Пам’ятайте, що придбання iPhone 15 з США може бути вигідним, але важливо дотримуватися правил і умов для коректного використання його в Україні.

5. Переваги сервісу USAinUA.

  • Гарантований оригінальний товар. Покупаючи товар у брендових магазинах США через нас, Ви можете бути впевнені, що отримаєте 100% оригінальний товар обраного бренду.
  • Зручне митне оформлення. Ми відсутність потреби в пошуках брокера, витрат на митне очищення та додаткові матеріальні витрати. Ми беремо на себе весь митний процес.
  • Гарантія захисту. Перед замовленням, ми ретельно перевіряємо всі магазини за більш ніж 100 пунктами, щоб забезпечити безпеку ваших коштів.
  • Ефективна консолідація та поділ. Ми консолідуємо та розподіляємо вантажі, щоб знизити витрати на доставку та зробити її більш ефективною.
  • Перевірка товару. Ми надаємо можливість нашим клієнтам оформити фото чи відео звіт розпакування та перевірки стану отриманого товару, щоб Ви могли переконатися у якості покупки.
  • Повернення товару. Якщо товар не відповідає вашим очікуванням, ми готові допомогти вам з його поверненням продавцю.
  • Клієнтська підтримка 24/7. Наша служба підтримки доступна для вас 24/7 через онлайн чат, пошту або телефон, що вказані на нашому сайті, щоб Ви могли отримати необхідну допомогу в будь-який час.

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Куртка adidas FIVE TEN WIND JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Куртка adidas FAST RUNNING ITERATION JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Футболка adidas OWN THE RUN ALLOVER PRINT TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Футболка adidas CAMO TONGUE TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.