Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку
  1. Що таке кеди?
  2. Як правильно вибрати розмір кед?
  3. Де купувати кеди в Америці та ТОП найпопулярніших моделей, які найчастіше замовляють наші клієнти
  4. Переваги покупки кед із США
  5. Як замовити кеди зі США

1. Що таке кеди?

Деякі речі, які Ви раніше носили тільки на тренуваннях, стали невід’ємною частиною тренду smart casual, і головними з них є кросівки. Але не просто кросівки. Ми говоримо про кросівки столітньої давності, які міцно зайняли своє місце в гардеробі навіть найкрасивіших дорослих чоловіків: кросівках з гумовою підошвою – кедах.

Підошва з гуми є натуральним каучуком, виготовленим з дерева гевеї бразильської (також відомого як «каучукові дерева»), щось на кшталт кленового сиропу. Молочно-біла рідина всередині дерева – це, по суті, різновид латексу, який піддається термічній обробці для руйнування більшої частини білків та створення каучуку. До речі, жувальна гумка спочатку також виготовлялася із соку латексу, лише з іншого виду дерева (саподилли).

Після обробки соку дерева вона стає пружною, липкою, але неймовірно міцною субстанцією природного коричневого кольору. Саме на цьому етапі перед подальшою обробкою ми отримуємо гумові підошви, також відомі як крепові підошви. Саме цей матеріал Ви знайдете на своїх кросівках Clarks та класичних кросівках з гумовою підошвою.

Гумові підошви є природною альтернативою поліуретановим підошвам більшості сучасних кросівок. Не кажучи вже про те, що нейтральний відтінок добре поєднується з будь-яким кольором. То чому ми не бачимо їх так часто? Ну, гумова підошва важча, так що це не найпоширеніший вибір для спортивного взуття – але, чорт забирай, вона служить вічно!

Насправді, цей вид гуми схильний тільки до окислення … як Ви знаєте, це та штука, яка повільно руйнує майже кожен матеріал на землі (включаючи нас). Але знадобляться тисячоліття і тривала дія озону, перш ніж Ваші гумові підошви постраждають, якщо взагалі постраждають.
Але пам’ятайте, що через липку м’якість гуми (що забезпечує її чудове зчеплення) сильне тертя з часом призведе до стирання гуми. Але це має бути серйозне тертя – так що, поки Ви не гоночний автомобіль (або місячна хода на кожному кроці), Ваші гумові підошви мають бути в порядку.

У наші дні в багатьох кросівках з написом «гумова підошва» насправді використовується полібутадієн, синтетичний матеріал, дуже близький до натурального каучуку ізопренового, який також можна комерційно називати «гумової підошвою», на відміну від етикетки «натуральна гума».

2. Як правильно вибрати розмір кед?


Переконайтеся, що Ви купуєте взуття правильного розміру – розміри взуття різняться залежно від виробника, тому те, що у вас один розмір в одному бренді, не означає, що Ви будете того самого розміру в іншому. Приміряйте взуття та збільшіть або зменшіть розмір, поки воно ідеально не підійде Вам.

Якщо Ви хочете виміряти розмір взуття вдома, є кілька простих способів. Для простоти ми розіб’ємо цей процес на три етапи.

Крок 1. Візьміть аркуш паперу, олівець та лінійку.

Потім поставте ногу на аркуш паперу та або:

    • Обведіть свою ногу повністю.
    • Зробіть позначку на кінці п’яти і найдовшому пальці ноги.

Крок 2. Виміряйте відмічену довжину.

Після того, як Ви обвели свою стопу або записали максимальні точки, щоб визначити її довжину, Ви повинні виміряти її. Ви також можете виміряти ширину своєї стопи та порівняти з таблицями розмірів деяких брендів, якщо вони надають показники для визначення ширини взуття.

Крок 3. Порівняйте свої виміри з таблицями розмірів.

Визначивши довжину своєї стопи, Ви порівняєте її з таблицею виробника і таким чином, якщо компанія має власну систему визначення розмірів, Ви можете отримати більш точний розмір взуття, який найкраще відповідає Вашим потребам.

Поради від фахівців:

  • Замір ноги робіть у вечірній час так, як до кінця дня розмір Вашої ноги може трохи збільшитися.
  • Роблячи виміри одягніть шкарпетку, в якій зазвичай носите взуття.
  • При виборі дитячого взуття робіть запас на виріст 7-10 мм.
  • Вимірюйте ніжки дітей кожні 2 місяці, щоб бути впевненим у правильності розміру.

3. Де купувати кеди в Америці та ТОП найпопулярніших моделей, які найчастіше замовляють наші клієнти


Converse Chuck Taylor All Star Hi Lift Sneaker

☆☆MACY’S☆☆

Якщо Ви шукаєте класичні кросівки, які не обійдуться Вам дорого (і не покриють Ваші ноги пухирями), то Вам ідеально підійдуть кросівки Converse Chuck Taylor зі США. Цей оновлений дизайн платформи приносить ретро-стиль у 2024 році, забезпечуючи при цьому додаткову підтримку. Покупці були в захваті від того, що вони «милі» та «зручні» з «приголомшливою м’якою підошвою». Міцний парусиновий матеріал надійно захистить Ваші ноги, а гумовий носок забезпечує захист та довговічність.

Converse x Comme des Garçons Play Chuck 70

☆☆NORDSTROM☆☆

☆☆CONVERSE☆☆

Високі кеди Converse зі США на даний момент є синонімом «класичних білих кросівок», і це один із небагатьох стилів, які знаменитості носять щодня як у вільний час (Белла Хадід), так і на червоній доріжці (Міллі Боббі Браун). Ці високі кеди Comme des Garçon Play, що привертають увагу, — ідеально доступна колаборація, в якій сучасний модний дизайн поєднується з незмінним американським молодіжним ретро-брендом.

Converse Chuck Taylor All Star Lift Lo Sneaker

☆☆MACY’S☆☆

Ніщо не зрівняється з невимушеним повсякденним виглядом кросівок Converse Chuck Taylor All Star (з низьким берцем). Вони класні, недорогі та досить міцні, щоб прослужити кілька років. Ці кеди представлені в ширшому діапазоні розмірів та кольорів, ніж будь-яке взуття, яке ми тестували.

Вибирайте вбрання на свій смак: Chuck Taylors поєднується з Вашою улюбленою сукнею-міді, шортами чи навіть вихідним костюмом. Або зверніться до історії скейтерів бренду та поєднуйте ці кеди з рваними джинсами та мішкуватим светром.

Вічно стильні, низькі кеди Chuck Taylor мають довгий округлий силует, гумову підошву та шкарпетку. Верх яскраво-білий з контрастною червоною та синьою окантовкою. (Якщо Вам потрібен монохромний образ, спробуйте повністю білу пару). Ці кеди так само миттєво впізнавані, як і приємні для очей, і потрапляють у категорію «не помилитеся».

Кеди Converse вигідна угода – вони коштують близько 60 доларів і дешевші, ніж більшість взуття. Вони можуть прослужити Вам від року до майже десяти років, залежно від того, який пробіг на них Ви наберете.

Adidas Samba OG

☆☆AMAZON☆☆

☆☆ADIDAS☆☆

Adidas Samba OG не дарма стали кросівками року для IT-дівчат. Стиль з низьким підйомом не лише модний та симпатичний, але й не менш зручний. М’яка шкіряна підкладка забезпечує підтримку і при цьому створює відчуття комфорту, а гумова підошва забезпечує зчеплення та міцну основу. Хоча Sambas мають репутацію розпроданих, можна знайти кілька схожих стилів, у тому числі ці Bold Gazelle та кросівки Grand Court Alpha.

Adidas x Sporty & Rich Stan Smith Sneakers

☆☆AMAZON☆☆

Reebok Club C 85 Vintage Sneakers

☆☆MACY’S☆☆

☆☆AMAZON☆☆

Останні кілька років компанія Reebok відродилася, і її кросівки Club C 85 лідирують. Ці низькі кеди з перфорованої шкіри, що нагадують класичні тенісні туфлі, поєднуються з багатьма зручними та шикарними вбраннями та забезпечують повну підтримку стопи, тому їх можна носити протягом усього дня.

Носіть ці кросівки з чим завгодно – це рідкісна пара, яка поєднується з усім – від спортивних штанів до костюмів.

Vans Old Skool Sneakers

☆☆ZAPPOS☆☆

☆☆AMAZON☆☆

Міцна комбінація замші та верху з парусини Chukka Low Sidestripe надає сучасну естетику культовим кросівкам старої школи для скейтбордингу. Це взуття для скейтбордингу має м’який язичок для додаткового комфорту, а версія з гумовою підошвою надає взуттю зрілішого, класичного вигляду.

Vans Classic Slip-On Stackform

☆☆6PM.COM☆☆

☆☆ZAPPOS☆☆

Nike Blazer Mid ’77

☆☆NIKE☆☆

☆☆MACY’S☆☆

Ці класичні моделі Nike представлені у двох варіантах висоти, але нам особливо подобається варіант з високим верхом у поєднанні зі спідницями чи вкороченими джинсами. Ці кросівки Nike Blazers можна носити щодня, тому що вони поєднуються з усім – з джинсами або легінсами – і створюють такий чистий, повсякденний, але крутий вигляд. Порада від професіонала: це взуття може бути непросто вдягнути. Якщо у Вас немає на це терпіння, заміна шнурків на еластичні справді допоможе.

Nike Blazer Low ’77 Low Sneakers

☆☆NIKE☆☆

☆☆MACY’S☆☆

4.Переваги покупки кед із США


Якість

Вибір взуття, у тому числі і кед, найширший як на нашому, так і на європейському ринку. Тож у чому сенс брати дорожче десь далеко, коли в нас під носом на домашньому базарі є кілька таких вигідних пропозицій. Відповідь проста, досвідчені покупці полюють саме за якістю. Від якості взуття залежить дуже багато: Ваші здоров’я, впевненість, настрій, натхнення та ін, тому що якісна пара ніколи не нашкодить Вашій стопі, не натре мозоль і не зіпсує Ваш день. Купуючи кеди в США у перевірених виробників, Ви завжди будете впевнені, що придбали сумлінний продукт, який відповідає всім стандартам якості та пройшов усі види перевірок та тестів.

Автентичність

У наші дні кількість підробок зі східних країн набрала колосального зростання. Щоб бути впевненим у своїй покупці – купуйте кеди безпосередньо у їхнього виробника на офіційному сайті, а також у офіційних рітейлерів та торгових майданчиках.

Ціна

Купуючи безпосередньо в магазині США, Ви отримуєте товар без додаткових накруток, що значно зберігає Ваш гаманець. А щоб ціни були ще вигіднішими, підбирайте святкові дні, коли в США проходять різноманітні розпродажі та акції, наприклад, Чорна п’ятниця, Новий Рік, Різдво, День Колумба і навіть прості, але не менш важливі День батька чи матері та ін. Знижки кружляють довкола Вас повсякденно, просто встигніть їх схопити!

Широкий вибір

Де може бути представлений найбільший вибір товарів усіх кольорів та розмірів? Правильно, лише у виробника! Вам не потрібно вибирати між 37 або 38 розміром, виберіть 37,5 і спіть спокійно, адже розробники взуття США подбали про Ваш комфорт. Нейтральний білий, ніжний блакитний чи може зухвалий червоний? Будь-яка палітра та стиль вже допомогли сотням наших клієнтів залишитись максимально задоволеними своїм придбанням.

5. Як замовити кеди зі США


Замовити будь-який товар зі США можна 2 способами:

  1. Самостійно використовуючи адреси наших складів USAinUA у США.
  2. За допомогою наших менеджерів USAinUA, які зроблять покупку за Вас та доставлять до Вашої оселі:
  • Передайте нам USAinUA посилання на товар, доставку якого, бажаєте порахувати.
  • Вкажіть свої контакти для зв’язку, куди ми можемо надіслати Вам розрахунок.
  • Оплатіть товар через особистий кабінет, який ми вже створили для Вас.
  • Вкажіть свої реквізити для доставки по Україні.

З повагою, команда USAinUA

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Куртка adidas FIVE TEN WIND JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Куртка adidas FAST RUNNING ITERATION JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Футболка adidas OWN THE RUN ALLOVER PRINT TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Футболка adidas CAMO TONGUE TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.