Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

1. Івент Meta Connect 2024 і все, що вдалося дізнатися про Meta Quest 3S
2. Де придбати Meta Quest 3S в Америці
3. Як замовити Meta Quest 3S із США?



1. Івент Meta Connect 2024 і все, що вдалося дізнатися про Meta Quest 3S


Meta Connect 2024 розпочалася 25 вересня, і це був шведський стіл відкриттів. Meta розпочала захід із презентації нової гарнітури Quest 3S, яка стала дешевшою альтернативою флагманській моделі Quest 3,що буде легко підключатися до комп’ютерів з Windows 11. А також анонсувала 4 захоплюючі функції розумних окулярів Ray-Ban.

Давайте розглянемо все, що ми знаємо про Quest 3S: її ціну, обладнання, функції та багато іншого.

Коли вийде Meta Quest 3S і скільки вона коштуватиме?

Meta Quest 3S випускається у двох моделях: 128 ГБ пам’яті та 256 ГБ пам’яті. Вони коштуватимуть 300 та 400 доларів відповідно. Який би варіант Ви не вибрали, він буде значно дешевшим за поточну гарнітуру Quest 3.

Обидві конфігурації мають вийти у США 15 жовтня. Попередні замовлення приймаються в цифровому магазині Meta, а також у їх офіційних ретейлерів (читайте про них нижче). Якщо Ви зробите попереднє замовлення на Quest 3S, Ви також отримаєте пару контролерів Touch Plus, адаптер живлення, передплату на Meta Quest Plus та копію Batman: Arkham Shadow.

Як виглядає Meta Quest 3S?

Quest 3S виглядає зовсім не так, як Quest 3. Він має те, що в інтернет-звітах називається “павуковим поглядом”. Замість вертикальної системи камер лінзи у новій моделі розташовані у формі трикутника з обох боків. Відповідно до сторінки продукту, гарнітура пропонує «той самий досвід змішаної реальності, що й Quest 3, з [в 4,5 рази] великою роздільною здатністю та кольором у порівнянні з Quest 2».

Віртуальні об’єкти, як передбачається, відображатимуться у «високій роздільній здатності», що надасть їм реалістичного вигляду. У поєднанні з об’ємним звуком візуальна точність покликана покращити іммерсивний досвід.

На момент написання цієї статті ми не знаємо, чи новий масив лінз впливає на візуальний висновок. Опис Meta показує, що особливої ​​різниці немає. Quest 3S забезпечує схожий, якщо не такий же досвід, як Quest 3. Можливо, новий дизайн носить просто естетичний характер.

Яке обладнання буде у Meta Quest 3S?

Meta ще не опублікувала специфікацію Quest 3S, тому ми поки що не знаємо всіх деталей обладнання. Тим не менш, ми знаємо, що він працюватиме на чіпсеті Snapdragon XR2 Gen 2, як і попередня модель. Це має забезпечити «швидке завантаження, плавну роботу та графіку високої чіткості».

Усередині гарнітури знаходиться пара лінз Френеля з «3-позиційними міжосьовими відстанями регулювання (IAD)». По суті це означає, що лінзи забезпечують кристально чисту якість зображення. Кожна половина буде виводити роздільну здатність 1832 x 1920 пікселів на око. Meta Quest 2 має схожу технологію.

Quest 3S матиме акумулятор ємністю 4324 мАг із терміном служби акумулятора близько 2,5 годин. Кажуть, що поле зору становить 96 градусів по горизонталі та 90 градусів за вертикаллю. Генеральний директор Meta Марк Цукерберг заявив, що Quest 3S підтримуватиме просторовий звук. На момент написання цієї статті ми не змогли знайти жодної додаткової інформації про аудіосистему гарнітури.

Яке програмне забезпечення буде у Meta Quest 3S?

Більшість презентації була присвячена відеоіграм на Quest 3S. Генеральний директор Meta Марк Цукерберг продемонстрував нове оновлення для Horizon Worlds, Batman: Arkham Shadow та фітнес-гра у змішаній реальності під назвою Supernatural. Quest 3S підтримуватиме Xbox Game Pass, тому користувачі зможуть грати у свої улюблені ігри на великому плаваючому віртуальному екрані. Програми Meta для соціальних мереж також оновлюються, щоб краще працювати на гарнітурі.

Якими б цікавими були ці відкриття, нашу увагу привернули ще два. Перше — Hyperspace, програма, яка створює цифровий простір реальних місць, таких як музична студія. Друге – майбутній інструмент інтеграції Windows. Цукерберг сказав, що Ви зможете підключити Quest 3S до ноутбука з Windows просто глянувши на клавіатуру.

Що ще було показано на Meta Connect 2024?

Крім Quest 3S, Meta анонсувала Orion, прототип пари розумних окулярів, які, за словами компанії, є “найпередовішими окулярами у світі”. Вони використовують голограму замість відображення цифрового екрана перед Вами. Ви зможете «візуалізувати вхідні повідомлення, відеодзвінки та іншу важливу інформацію», усвідомлюючи своє оточення.

Meta також повідомила, що її розумні окуляри Ray-Ban отримають кілька нових функцій, таких як живий переклад та інструмент “фотографічної пам’яті”.

2. Де купити Meta Quest 3S в Америці


УВАГА, для перегляду деяких магазинів необхідний ВПН/VPN з Американським IP.

Meta

AMAZON

bhphotovideo

BestBuy

WALMART

 

3. Як замовити Meta Quest 3S із США?


Замовити будь-який товар зі США чи Європи можна 2 способами:

  1. Самостійно використовуючи адреси наших складів USAinUA у США.
  2. За допомогою наших менеджерів USAinUA, які зроблять покупку за Вас та доставлять до Вашої оселі:
    • Передайте нам USAinUA посилання на товар, доставку якого, бажаєте порахувати.
    • Вкажіть свої контакти для зв’язку, куди ми можемо надіслати Вам розрахунок.
    • Оплатіть товар через особистий кабінет, який ми вже створили для Вас.
    • Вкажіть свої реквізити для доставки по Україні.

З повагою, команда USAinUA

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Кросівки Puma Club 5v5 Lux Men`s Sneakers за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #Puma #Кросівки #Sneakers ...

Кросівки Puma Club 5v5 Lux OG Men`s Sneakers за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #Puma #Кросівки #Sneakers ...

Кросівки Puma Court Classic Vulc Mid Men`s Sneakers за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #Puma #Кросівки #Sneakers ...

Кросівки Puma El Rey II Slip-On Perf L Sneakers за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #Puma #Кросівки #Sneakers ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.