Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

Будь-яка дитина полюбить монстрика, якщо вона буде мила, усміхнена і доброзичлива, а особливо якщо вона ходитиме до школи повної подій, авантюр і переживань. Не рідко Монстер Хай цікавляться і дорослі, через їхнє неймовірне вбрання і екстравагантний зовнішній вигляд, багато колекціонерів готові викласти кругленьку суму за володіння деякими лялечками.

Історія Monster High почалася в далекому 2010 році, коли компанія Mattel випустила першу лінійку персонажів, що давно полюбилися, в оновленому оригінальному гардеробі. Мумія, Дракула, Франкенштейн – головні герої Монстер Хай, вони чудово продавалися протягом кількох років, але згодом їхня популярність пішла на спад і зрештою в 2018 році виробництво лялечок було зупинено. І тільки в 2020 році було випущено ще 3 додаткові лялечки Monster High. До 2022 року нових релізів не відбувалося, але ходять чутки, що цього року Mattel планує випустити нову переосмислену лінійку ляльок, на основі нових мультсеріалів та ігрових фільмів, які також будуть випущені у 2022 році.

То що ж таке Monster High?


Дослівно Monster High перекладається як Школа монстрів. Це унікальна школа, куди наші герої ходять вивчати Містичні мистецтва, Історію мерців, Божевільну науку тощо. Тут персонажі можуть відкривати свої справжні сутності, бути незвичайними і радіти з того, що робить їх такими особливими. Школа Monster High побудована на дружбі та взаєминах, але звичайно ж головна особливість цієї школи – це те, що вона кишить монстрами!

Всесвіт Монстер Хай величезний. Протягом кількох років було випущено багато роликів, мультсеріалів, фільмів Monster High зі своїми різними сюжетними лініями та історіями. Морські істоти, зомбі та вурдалаки, вампіри та вервольфи-перевертні давно завсідники найпопулярніших шоу про Школу монстрів. Тому перед тим, як задуматися про покупку будь-якої лялечки, треба відразу дізнатися, який саме персонаж був близький Вашій дитині на ТБ.

Особливості лялечок Monster High


Як уже було сказано Добра Лялька-Монстр – це вже рідкість, але вдягнувши її в стильний гардероб, вона стає просто сенсацією.
Кожна іграшка має свій неповторний образ зі своїми аксесуарами, доповненнями та сетами, наприклад пляжні рушники, різні прикраси, маски, окуляри, предмети меблів і навіть домашні тварини.
Але це не все. Існує кілька лялечок з абсолютно унікальними здібностями – вони світяться у темряві, а є лялечки, на яких приховані таємні скарби! Погодьтеся, тільки цього може бути достатньо, щоб вона стала улюбленицею Вашої дитини.

Розміри лялечок різняться, залежно від статі (чоловічий та жіночий) та віку персонажа: передпідлітковий до 14 років, підлітковий 15-17 років, дорослий 18+. Тіла лялечок виготовлені з АБС-пластику, а голови з м’якого ПВХ-пластику. Волосся зроблено з волокон сарану або канекалону, іноді з домішкою мішури, але у більшості ляльок-чоловіків волосся сформоване з пластмаси. Ляльки-жінки зазвичай мають одинадцять точок зчленування без шарнірних кісточок. Ляльки-чоловіки теж починали з одинадцяти точок артикуляції, без шарнірних зап’ясть, але з кінця 2011 року вони теж мали шарнірні зап’ястя і, таким чином, у більшості випадків вони мають тринадцять точок артикуляції.

Основне місце виробництва ляльок та аксесуарів це Індонезія та Китай.

Як замовити ляльку Монстер хай із США?


Так як виробник вже досить довгий час не випускає нових лялечок, то придбати їх можна лише у офіційних дистриб’юторів або приватних продавців. Через це з першого погляду може здатися, що знайти Монстер Хай досить важке завдання, але поспішаємо запевнити Вас, що купити ляльку Монстер Хай з Америки, простіше, ніж здається.

Отже, на яких сайтах можна замовити Монстер Хай зі знижкою?

AmazonОдин з найбільших майданчиків з безліччю продавців, де Ви можете не просто знайти потрібну лялечку, а знайти лялечку з гарною знижкою. Тут не тільки величезний вибір продавців та товарів, але крім нових, можна знайти іграшки вживані або OpenBox і, звичайно ж, ціна на таких монстриків буде значно занижена.
Щоб побачити повний список пропозицій від американських продавців з актуальними цінами, будь ласка, встановіть своє місцезнаходження США в магазині, вказавши ZIP code 19809 в відповідному меню.

 

WalmartШукайте Monster High Ляльок у категорії Fashion Dolls.
Ляльки на будь-який гаманець від найдешевших до рідкісних дуже дорогих. Тільки подивіться на цю моторошну красуню, таку можна знайти тільки в магазинах США.
Від творців Школи Монстрів представляємо колекційну ляльку – IT Pennywise, натхненна легендарним фільмом жахів «Воно» і переосмислена за допомогою сучасних фільтрів «Школа монстрів». Лялька має вбивчий вигляд та безліч деталей, наслідуваних фільмом.
Вона одягнена в клоунське вбрання з придбаною спідницею з органзи з металевими вставками та тюлевими оборками на комірі та рукавах. Чудові деталі включають атласне боді з червоними помпонами, прикрасами, а також клоунські туфлі на каблуці-платформі. Кучеряве руде волосся і фарба для обличчя завершують її химерний образ.

Target – Не забувайте використовувати VPN, вибираючи товар у цьому магазині.
Купуйте на Target ляльок Monster High, які вам сподобаються за дуже низькими цінами. Найчастіше дводенна доставка безкоштовна або безкоштовна від 35$+.

eBay – Отримайте найкращі пропозиції на ляльки Mattel Monster High Dolls та ігрові набори на eBay.com. Безкоштовна доставка на багато товарів у межах США.
Унікальні, рідкісні, колекційні, нові або б/в, вибір просто розкішний. На eBay Ви можете зробити пропозицію продавцю та купити лялечку дешевше за виставлену вартість.

 

Etsy – А що якщо Ви хочете зовсім унікальну іграшку, яка буде єдиною у своєму роді? etsy – як ніхто інший готовий допомогти Вам у цьому з величезним вибором Монстер Хай Хендмейд, з неповторними пошитими вручну вбраннями та аксесуарами. Або навпаки, Ви завжди хотіли пошити костюм своїми руками і Вам не вистачає тільки гідної моделі – в цьому випадку Etsy також запропонує набори голих ляльок готових до Вашого перетворення.

Тепер Ви знаєте де можна знайти, підібрати та замовити ляльку Monster High у США.

Покупку можна зробити:

  • самостійно використовуючи наші склади USAinUA у США;
  • за допомогою наших менеджерів USAinUA, які зроблять покупку за Вас та доставлять до Вашого порогу.

Переваги замовлення ляльок Monster High із США


  • автентичність – товари, потрапляючи на полиці магазинів США, проходять найсуворіший відбір контролю якості, щоб унеможливити підробки. Будь-які порушення, суворо караються законом і продавці несуть повну відповідальність за проданий продукт, тому підробки тут зустрічаються дуже рідко.
  • унікальність – тільки в США, Ви знайдете єдиних у своєму роді або винятково рідкісних ляльок Monster High.
  • великий вибір – найбільші онлайн-маркетплейси з продажу товарів знаходяться саме в Америці, тому немає нічого дивного, що найширший вибір товарів Ви зможете побачити саме тут.
  • ціни та знижки – розпродажі, приурочені святам, завжди несуть із собою тисячі знижкових пропозицій та приємних акцій. Якщо поставити собі за мету і стежити за ціною в магазинах, то легко можна придбати лялечку дешевше, ніж в Україні навіть з урахуванням доставки.

Головні герої Монстер Хай


Якщо Ви в активному пошуку ляльки-монстрика для Вашого малюка і не знаєте на якому зупинити свій вибір, USAinUA спеціально для Вас підготував невеликий ТОП 10 найпопулярніших персонажів Monster High.

1. Catty Noir.

Кетті Нуар – перевертень і одна з найвідоміших поп-зірок у світі монстрів. Кеті, яка виступає на сцені з дитинства, вирішує тимчасово припинити свою кар’єру і вступити до середньої школи монстрів як звичайна учениця.

 

2. Toralei Stripe.

Торалей Страйп – перевертень, член загону Лідерів Страху. Хитра і бешкетна, вона любить кепкувати і дратувати інших, за допомогою всяких хитрощів. Її вихованець – шаблезубий тигр на прізвисько Солодкі Ікла.

 

3. Clawdeen Wolf.

Клодін Вульф – дочка верфульва-перевертня. Сильна, сувора, грізна учениця, як не дивно, має слабкість до високої моди і вже давно мріє стати справжнім модельєром. Її домашня тварина – кіт на прізвисько Півмісяць.

 

 

4. Meowlody & Purrsephone.

Мяулоді і Пурсефона – перевертні. Вона та її сестра-близнючка Пурсефона – близькі друзі Торалей Страйп і люблять приєднуватися до неї у її махінаціях.

 

5. Cleo de Nile.

Клео де Ніл – мумія народжена людиною, член королівської сім’ї та донька самого Рамзеса. Вона є головним членом Загону Страху, а також їх відданим другом. Її вихованець – змія Хісет.

 

 

6. Draculaura.

Дракулаура – ​​вампіреса, удочержена самим Дракулою. Мила і ранима дівчина не п’є кров, як зазвичай прийнято у вампірів, у неї є власний городик, який вона повсякденно доглядає. Дракулаура має багато друзів, а також улюблений хлопець Клод. Її молодший друг – Граф Казковий – кажан.

 

7. Frankie Stein.

Френкі Штейн – дочка монстра Франкенштейна. Живучи зовсім недовго, вона неймовірно прагне дізнатися більше про світ і завжди готова спробувати щось нове зі своїми друзями. Її вихованець – схожа на собаку істота на ім’я Ватзіт.

 

 

8. Lagoona Blue.

Лагуна Блю – нащадок морського чудовиська та океанської німфи. Добра, уважна та неймовірно дружелюбна. Любов до моря зробила її чудовою серфінгісткою та членом команди з плавання.
Має маленького супутника — піранья на ім’я Нептун.

 

9. Howleen Wolf.

Хоулін Вульф – молодша сестра Клодін, Клода та Клодії. Вона та Клодін живуть в одній кімнаті, і хоча вони дуже люблять один одного, ця ситуація також посилює суперництво та роздратування, які існують між їхніми впертими особистостями. У неї є домашній їжачок на ім’я Подушка.

 

10. Rochelle Goyle.

Рошель Гойл – горгулья з Скаріс, Франція. Хоча вона дуже добра і позитивна по відношенню до інших, вона також обіймає посаду керівника групи безпеки, що іноді робить її трохи агресивною і прагне все контролювати, виявляючи надмірний захист. Вона має домашню грифон-горгулью на ім’я Ру.

З повагою Команда USAinUA.

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Кросівки PUMA Cali Dream Brighter Days за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #кроссівки #shoes #puma ...

Кросівки Reebok Lifestyle Women`s Club C 85 за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #кроссівки #shoes #reebok ...

Кросівки Vans Old Skool Zip за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #кроссівки #shoes #vans ...

Кросівки Tommy Hilfiger Loura3 за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #кроссівки #shoes #tommyhilfiger ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.