Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

1. Трішки НЕнудних фактів з історії Nike
2. Топ найдорожчих кросівок в історії Nike
3. Як правильно підібрати розмір взуття Nike
4. Що ще можна купити в Nike США?
5. ТОП 7 магазинів де можна купити взуття та одяг Nike
6. Переваги покупки кросівок Nike зі США
7. Як замовити Nike зі США?


Для відвідування сайту NIKE.COM є обов’язковим для використання VPN-ВПН з IP США


 

Трішки НЕнудних фактів з історії Nike


1. Риба та кенгуру – матеріали перших моделей Nike

Засновник Nike – Білл Баурмен – розпочинав свою кар’єру звичайним тренером в університеті Орегона з легких видів спорту. Як і всі спортсмени він уважно ставився до своєї спортивної екіпіровки та до кросівок зокрема. У 50-ті роки дістати бігові кросівки можна було тільки з-за кордону, Німеччини за захмарними цінами, які, як і раніше, не виправдовували очікувань спортсменів, оскільки це взуття не давало потрібної підтримки стопи і були некомфортними в носінні.
Баурмен найняв шевця для вивчення ремеслу пошиття взуття і розпочав свої особисті експерименти. У перших прототипах він використовував різні матеріали – риб’ячу шкіру, шкуру оленів та кенгуру і навіть оксамит. Він конструював моделі, а його студент Філ Найт (майбутній співзасновник Nike)- тестував на біговому треку.

2. Nike народився зі звичайного університетського домашнього завдання

Філ Найт – помічник і студент Баурмена, будучи учнем Орегонського вузу, отримав завдання на уроці, скласти бізнес-план, який і був взятий за основу майбутнього підприємства. Спочатку задум був у виробництві якісного спортивного взуття для спортсменів коледжів і старшокласників, а для його здешевлення було прийнято рішення перенести виробництво в Японію. Так, в 1964 році ці два ентузіасти заснували – “Blue Ribbon Sports” – дистриб’ютора взуття з Японії. Бауерман продовжував удосконалювати свої експериментальні конструкції взуття, а Найт торгував ними із багажника своєї автівки.

3. Легендарний логотип SWOOSH/Свуш обійшовся Nike лише 35$

Унікальність бренду дає – назва та логотип і це розуміння приходить до Найту. Як перший крок він наймає студентку Портлендського університету Керолайн Девідсон для розробки майбутнього макета. Пропрацювавши кілька варіантів, у тому числі і дизайн “Свуш”/”Галочки”, без особливих бажань на ньому зупиняються. Гонорар дівчини становив лише 35$.

4. ЛОГО прийшов раніше назви

Настав час другого кроку – зміна назви фірми. Найт спочатку наполягав на “Dimension 6″/”6 Вимірювання”, іншим співробітникам більше до душі був – “Bengal”, але одному зі співробітників Джеффу Джонсону уві сні прийшла геніальна ідея про грецьку богиню перемоги – “Ніку”. Терміни виробництва вже тиснули, тому одноголосне рішення було ухвалено швидко.

5. Брак першої партії Nike

Футбольні бутси 1971 року – перше офіційне дітище Nike зі своїм оригінальним лого. Кросівки створювалися у теплому кліматі та компанія не передбачила їх використання за низьких температур. У холодних умовах підошва лопалася надвоє, тому Nike довелося розпродати більшу частину з 10 тис. вироблених пар за рекордно низькі 7,95 $.

6. Вафельниця стала натхненням для класичного взуття

Випробування із взуттям Бауермана тривали, він шукав підошву, конструкція якої збільшувала б зчеплення із землею. Ідея прийшла спонтанно та просто як і все геніальне. Поїдаючи черговий раз домашні вафлі, він задумався про сіточку, висунувши комірки якої можна було б корисно використати. Першою жертвою експерименту стала сімейна вафельниця Бауермана, куди він залив уретан без антипригарного спрею. Вафельницю, звичайно ж, врятувати не вдалося, але ідея успішно реалізувалася у хітових Nike Waffle Trainer у 1974 році.

7. “The BEATLES”/Бітлз подавали до суду на Nike

Apple Records, звукозаписна компанія The Beatles, пред’явила позов на 15 мільйонів доларів у зв’язку з тим, що взуттєва компанія Nike використала «обличчя та репутацію» рок-групи у своїй рекламі без дозволу.
У скарзі, поданій до Верховного суду штату на рівні першої інстанції, Apple заявила, що Nike використала оригінальний запис пісні Beatles Revolution в рекламній кампанії “Revolution in Motion” для лінійки кросівок.

Представник Nike Кевін Браун заявив, що Nike є невинною жертвою в цьому судовому процесі через сварку між Apple Records і EMI Records. Справа в тому, що за використання слів пісні Apple не змогли подати до суду, тому що фактично права на саму пісню належать Майклу Джексону і EMI Records, яким і були сплачені всі кошти за використання пісні. Давня ворожнеча між Apple Records та EMI Records просто підігріла черговий привід для конфлікту, який, до речі, був улагоджений на закритому судовому засіданні.

8. Гасло Nike було натхнене засудженим вбивцею

Знаменитий слоган «Just do it»/«Просто зроби це» має зловісну передісторію та натхненний злочинцем із Юти Гері Гілмором у 1970-х роках. Гері був засуджений до страти після скоєння подвійного вбивства. У свої останні хвилини він сказав: “Let’s do it”/”Давайте зробимо це”.

9. Батькам Майкла Джордана довелося вмовляти сина про зустріч із Nike

Майкл Джордан не хотів зустрічатися з Nike. Майже все навчання і початок кар’єри він провів у кросівках Adidas і не хотів з ними розлучатися. Відхиливши прохання свого агента Фалька про зустріч із представниками компанії, його батьки буквально вмовляли послідувати його пораді. Він прилетів до штаб-квартири Nike і уклав угоду в 1984 році. Це був перший раз, коли Джордан взув пару кросівок від Nike.

10. Заробіток

У секунду Nike продає в середньому 25 пар кросівок, що становить 1000 $ на секунду, 60 000 $ на хвилину і 604 800 000 $ на тиждень!

Топ найдорожчих кросівок в історії Nike


У цьому ТОПі Кросівок від Nike йтиметься про найдивовижніші пари, які дуже складно знайти навіть за найвищою ціною. Нічого дивного, що вічне гасло Nike приваблює найкращих спортсменів та колекціонерів світу, які, не вагаючись, куплять взуття цієї марки незалежно від вартості.

1. Solid Gold Ovo X Air Jordan – $2 мільйони

Репер Дрейк відповідальний за створення цього пам’ятного взуття, виготовленого спеціально для нього. Покриті золотом в 24к і вагою по 22 кг кожен кросівок, вони стали найдорожчою парою у світі з колекції Nike. Згідно з Expensive World, їх дизайнером був художник на ім’я Метью Сенна. Пара більше схожа на статую, ніж справжнє взуття. Вони нікому не продавалися, тому що технічно їх не можна носити.

2. Kayne West Nike Air Yeezy 1 ‘Prototype’ – $1.8 мільйона

Одним із найприбутковіших результатів співпраці між репером та дизайнером Кені Вестом та брендом Nike стали кросівки Nike Air Yeezy 1 «Prototype», які Вест носив під час виконання свого хіта «Stronger» на сцені «Греммі» у 2008 році. Насправді бренд Yeezy створив безліч інноваційних дизайнів, які мають попит у всьому світі.

3. Michael Jordan Game Worn Nike Air Ship – $1.47 мільйона

Найдорожче зношене взуття, яке колись продане на аукціоні. Колекціонер Нік Фіорелла заплатив 1.47$ мільйони за ці “повітряні кораблі” на аукціоні Sotheby’s в Лас-Вегасі 24 жовтня 2021 року. Брам Вахтер, голова Sotheby’s Streetwear та Modern Collectables, сказав, що цей рекордний результат «зміцнює силу та широке охоплення спільноти колекціонерів кросівок».

4. Air Jordan Ретро “Kobe Pack” – $800 000

Ця пара присвячена одному з найгарячіше улюблених баскетболістів в історії цього виду спорту – Кобі Браянту на його 20-річчя в НБА. Вони розроблені точними копіями класичних Джорданів 3 і 8 та пофарбовані в кольори епічних Лейкерс – акценти на фіолетових та золотих вставках. Випуск цієї серії 2016 року був поширений лише серед друзів та сім’ї.

5. Nike Air Jordan 1s – $560 000

Ця пара була пошита виключно для Майкла Джордана в його найкращі дні на баскетбольному полі і взув їх вперше в 1985 році. Фанати добре пам’ятають цю серію, тому що це була не звичайна замовна позиція, а за вимогами Джордана лівий та правий черевик мали різний розмір – 13US та 13,5US. 560 000$ за неї віддали на онлайн-аукціоні в 2020 році, що вп’ятеро перевищило очікування організаторів.

6. Nike Waffle Racing Flat “Місячне взуття” /”Moon Shoe” – $437 500

Це взуття від Nike займає шосте місце у цьому огляді. У далекому 1972 співзасновник Nike і одночасно тренер в університеті Орегони створив кросівки для олімпійських бігунів. Усього таких пар налічується 12 штук, але в колекційному неношеному стані їх набагато менше. Щасливим володарем цього взуття став власник автомобільного музею в Торонто – Майлз Спенсер Надаль, де він їх виставив на огляд.

7. Nike Mag “Назад у майбутнє” з автоматичним шнурівкою – $200 000

Можливо, це найзатребуваніші кросівки всіх часів, Nike Air Mag вперше були показані на наших екранах у фільмі «Назад у майбутнє 2», хоча в той час обробка, що світиться, і технологія автоматичного шнурівки були досягнуті за допомогою спеціальних прийомів і кінематографічних ефектів. Тепер, коли технології дали життя уяві, популярність цих футуристичних кросівок постійно зростає як серед снікерхедів, кіноманів, так і шанувальників поп-культури.

8. Michael Jordan’s “Взуті на гру”/”Game Worn” Converse Fastbreak – $190 373

Однією з перших пар взуття Майкла Джордана виставлених на аукціон є ці знамениті конверси. Вперше взуті у 80-х під час сезону чемпіонату NCAA в Університеті Північної Кароліни. Хоча саме ці взуті Converse не були виставлені на аукціон, їхня копія, підписана самим Майклом «1982 NCAA Championship», стала дуже знаменитим лотом.

9. Air Jordan 12 “Flu Game”/”Гра з грипом “- $104 000

Фанати баскетболу звичайно ж знають історію про легендарний виступ Майкла Джордана у 97 році у фіналі НБА, який він провів хворим із яскравими симптомами грипу. Джордан привів свою команду до перемоги і ці чорні шкіряні кросівки з червоними вставками та підошвою стали символом цього матчу.

10. Air Jordan 12 OVO “Drake Edition” – $100 000

Якщо Ви хочете привернути увагу на будь-якій крутій тусовці, приміряйте Air Jordan 12 OVO. Ці трендові та чіткі кросівки є результатом плідної співпраці між брендом Jordan та репером, дизайнером та фанатом баскетболу Дрейком. Дуже елегантне взуття з лаконічним дизайном, виконане з білої шкіри преміум-класу, це неймовірно зручне взуття створене для того, щоб Ви виділялися з натовпу.


Як правильно підібрати розмір взуття Nike


Знайти взуття, яке ідеально Вам підходить, може бути досить складним завданням, але вимір стопи для визначення свого розміру – це відмінна точка для старту.

Неправильно підібране взуття може стати справжньою проблемою. Натертості, пухирі та мозолі можуть заважати Вам вільно рухатися. Але знайти відповідне взуття не завжди легко — дослідження показують, що до 72% людей носять взуття неправильного розміру, що пов’язане з болем у ногах та захворюваннями стоп.

Якщо Ви не хочете застрягти в поході з взуттям, яке натирає або затискає, важливо визначити точний розмір та ширину взуття. Коли взуття сидить як влите, Ви ледве помітите, що воно взуте.

Крім того, знаючи свій точний розмір ноги, Ви можете з упевненістю купувати взуття в Інтернеті. Це дасть Вам можливість не тільки заощадити на покупках, але й ходити, бігати, ходити в походи, займатися спортом або грати без дискомфорту.

Пам’ятайте! Завжди звіряйте розмір взуття з сайтом виробника і не лінуйтеся почитати відгуки про ту чи іншу пару. Дуже часто колекції можуть маломіряти або навпаки, наприклад Air Jordan від Nike сидить не так, як інші кросівки.

Дотримуйтесь цих інструкцій, щоб виміряти свої ніжки та знайти ідеальну пару взуття.

Як виміряти розмір стопи?

  1. Для більш точного вимірювання виміряйте свої ноги наприкінці дня, коли вони є найбільшими.
  2. Перед виміром надягніть ту ж пару шкарпеток, яку Ви плануєте носити із взуттям.
  3. Прикріпіть аркуш паперу до твердої підлоги, щоб папір не ковзав.
  4. Встаньте однією ногою на папір і трохи зігніть коліна. Ви також можете сісти на стілець, але переконайтеся, що ваші ноги твердо стоять на землі.
  5. Ручкою або олівцем, спрямованим униз, обведіть контур своєї стопи на папері. Якщо є можливість, попросіть когось допомогти Вам у цьому.
  6. Повторіть процес з іншою ногою, оскільки, швидше за все, Ваші ступні матимуть трохи інші розміри.
  7. Позначте кінчик великого пальця та крайню частину п’яти та виміряйте відстань між ними за допомогою лінійки або рулетки, щоб визначити довжину Вашої стопи.
  8. Позначте найширші точки передньої частини стопи та виміряйте відстань між ними, щоб визначити ширину стопи.
  9. При порівнянні з таблицею розмірів використовуйте розміри Вашої більшої стопи, оскільки вони можуть виявитися між собою різних розмірів.

Як дізнатися свій розмір взуття

Тепер, коли Ви виміряли розмір своєї стопи, Ви можете порівняти його з таблицею розмірів NIKE Чоловіче взуття , NIKE  Жіноче взуття та NIKE Дитяче взуття, щоб знайти оптимальний розмір взуття.

Більшість взуття будь-якого бренду відповідають стандартним розмірам, але завжди варто перевіряти інформацію на веб-сайті виробника.

Якщо Ви знаходитесь між розмірами, подумайте про покупку взуття на піврозміру більше.

 

Підбір ширини стопи

Скористайтеся наведеною нижче таблицею, щоб підібрати ширину стопи. Ці заміри допоможуть Вам визначити, чи широкі у Вас ноги або вузькі, що вплине на те, наскільки добре Вам підійде взуття.

Одиниці виміру:

– європейські магазини – сантиметри (cm)
– американські магазини – дюйми (in)
1 in = 2,54 cm


Що ще можна купити у Nike США?


Будь-хто, хто робив покупки у великому магазині, знає, що буває досить важко визначитися з чого почати. Існують десятки та десятки товарів, які здаються такими ж гідними, як і інші, але реальність така, що продукти будь-якого бренду не створені рівними. Багато брендів, і Nike не виняток, просто роблять одні речі краще, ніж інші, тому щоб знайти щось варте уваги потрібен досвід. Ми зібрали численні думки професіоналів, спортсменів, тренерів та хочемо з Вами їми поділитися.

Жіночий спортивний одяг Nike

Чи є ви шанувальником йоги або фанатиком бігу (або Вам подобається і те, й інше), важливо мати спортивну форму, яка буде відповідати Вашим потребам у тренуваннях, зробить їх комфортнішими та приємнішими, незалежно від того, чим Ви займаєтесь.

Якщо ви затятий відвідувач спортивного або тренажерного залу, швидше за все, у Вашому гардеробі вже є одяг від Nike, будь то надійний спортивний бюстгальтер, класичні чорні штани або навіть деякі з численних спортивних кросівок бренду. Nike — це бренд, якому довіряють спортсмени, оскільки одяг не тільки робить тренування приємними, а й облягає чає їх – завдяки функціональним елементам.

Що купити:

Бігові шорти Nike Dry Tempo

Вони міцні і мають тридюймовий внутрішній шов, довжину якого можна назвати золотою серединою, щоб не бути занадто короткими і занадто довгими. Їх можна носити для всього: від спринту до марафонів із великим вибором кольорів та розмірів (включаючи розміри Plus Size).

 

Легінси Nike Pro 7/8

Відмінно підійдуть для інтенсивних тренувань з високим навантаженням, крофіту та тп. Вони суперкомпресійні, щільні, вузькі, тому вони добре сидять, не повзуть і не спадають.

 

Легінси Nike One

Відмінний вибір для повсякденного носіння. Вони дуже еластичні, тому вони справді створюють відчуття «другої шкіри», якого прагне більшість легінсів. Їх гнучка, “ледь помітна” природа робить їх ідеальними для цілого ряду різних видів спорту та занять – чи то прийняття різних поз під час йоги або катання на велосипеді.

Эти леггинсы, как и другие, предлагаемые брендом, также имеют нулевую прозрачность, что означает, что они проходят «тест на приседание» (тест чтобы увидеть, видно ли нижнее белье через одежду при присяде).

Nike Pro Indy спортивний топік

Цей бюстгальтер Nike з V-подібним вирізом рекомендований засновником та генеральним директором DanceBody Катей Прайс для тренувань середньої інтенсивності. Вона зазначила, що його бретельки на спині-борцівці забезпечують відмінну підтримку та достатнє покриття для невеликих грудей (але цей бюстик доступний у розмірах до 3X).

Nike Dri-FIT Rival спортивний бюстгальтер з високою підтримкою.

Спортивний бюстгальтер із високою підтримкою Nike Dri-FIT Rival відповідає своїй назві – забезпечує високу підтримку під час тренування. Немає нічого гіршого за бюстгальтер, який не підтримує Ваші груди, коли це потрібно найбільше — чи то на біговій доріжці, чи під час інтенсивного тренування, чи на уроці танців. Але цей спортивний бюстгальтер справді справляється зі своїм завданням. Бретельки регулюються, так що Ви можете налаштувати необхідну підтримку, а бюстгальтер красиво набуває форми Вашого тіла, що робить його дуже зручним у носінні. Дихаюча сітчаста передня частина, спинка-борцювання та тканина з технологією Nike Dri-FIT також є ключовими конструктивними особливостями, що забезпечують охолодження.

Nike Featherlight Жіноча бігова кепка

Дихаюча кепка, що захистить як від сонця, так і від дощу, мінімалістична, доступна за ціною і найважливіше «виконує свою роботу» у всі пори року. Доступна в розмірах як для жінок, так чоловіків.

 

 

Шкарпетки Nike Everyday Cushioned Training Crew, 6 пар

Ці шкарпетки унісекс є фаворитами серед багатьох людей і навіть тих, хто не належить до спорту. Вважають, що вони підходять абсолютно до всього.

 

 

Nike Sportswear Therma-FIT City Series жіночий пуховик

Підкорюйте стихії з повною впевненістю в жіночій пуховій куртці Nike Sportswear Therma-FIT City Series – холод та вологість не будуть проблемою.
Парка пошита повністю на качиному пуху, який допоможе максимально зберегти Ваше тепло, а водонепроникна верхня тканина збереже Вашу сухість. І, як завжди, візитна картка Nike – фірмовий лого на грудях і петелька ззаду для зручності зберігання.

Чоловічий спортивний одяг від Nike

Nike пропонує величезний вибір перевіреного спортивного одягу, який підтримують найкращі спортсмени світу. Культовий брендинг добре поєднується з усім спектром стилів – від повсякденного носіння до любителів кросівок та вуличного одягу. Іншими словами, майже кожен може носити товари від Nike і чудово виглядати в них.

Nike відносно доступний за ціною, пропонує унісекс одяг і має широкий розмірний ряд. Не можна заперечувати, що є дешевші варіанти, коли йдеться про спортивний одяг. Тим не менш, якість продукції Nike – у всіх напрямках – виправдовує додаткові витрати.

Що купити:

 

Nike Pro Dri-FIT T-Shirt – футболка

Тканина Jersey на дотик м’яка, гладка та еластична. Технологія Dri-FIT відводить піт від шкіри, щоб Ви залишалися сухими та відчували себе комфортно та вільно під час тренувань.

 

Nike Flex Stride шорти для бігу

Ці п’ятидюймові шорти Nike, трохи коротші за попередню версію, але вони ідеально підійдуть як для бігу, так і для тренувань з веслування. В них є «вбудована компресія», відмінна підтримка там, де це необхідно і вони йдуть у комплекті з підкладкою, але шорти можна носити і без неї.

 

Nike Challenger Men’s 7” Running Shorts – подовжені шорти для бігу

Відмінний варіант для тренажерного залу – ці семидюймові шорти на підкладці дуже легкі, «досить короткі, щоб не бути мішкуватими», і добре фіксуються на талії. У них також є кишені, у тому числі та, що рідко зустрічається внутрішня задня кишеня.

 

Nike Sportswear Classic Fleece Pants – Флісові штани

Відмінно підійде для осінніх прогулянок або легких занять на свіжому повітрі.
Головні переваги – теплий щільний фліс з начосом зсередини надає виробу додаткового обсягу та м’якості. Індивідуальна посадка для легкого відчуття завдяки еластичному поясу та плоских зав’язках.

 

Nike Sportswear Tech Fleece Full Zip Hoodie – Худі на змійці

Це толстовка з блискавкою на всю висоту виробу виготовлена ​​з двосторонньої бавовняної тканини для додаткового тепла без зайвої ваги. Злегка завищений комір, вбудований у капюшон, забезпечує сухість у холодну та сиру погоду. Худі пошита вільного, затишного крою з кишенями з боків і на рукаві, які дозволять Вам зберігати дрібниці на кшталт телефону або ключів.

 

Шкарпетки Nike Everyday Cushioned Training з низькою посадкою, 3 пари

М’яка підошва зробить Ваше тренування ще більш комфортним, особливо для великовагових занять. Спеціальні нитки роблять ці шкарпетки неслизькими і дихаючими, неймовірно зручними і одночасно відмінно підтримують.

 

Nike Sportswear Therma-FIT Legacy – куртка

Ця унікальна курточка чудовий вибір на осінь, якщо Вам потрібно щось середнє між пуховиком та вітровкою, яка забезпечуватиме Вас необхідним теплом та сухістю, а вільний крій дасть достатньо простору для повсякденного носіння. Зовнішня тканина куртки має водовідштовхувальні властивості, під нею знаходиться утеплювач Thermore та флісова підкладка, щоб Вам було тепло та сухо в холодну та сиру погоду. Для носіння будь-яких дрібниць на зразок грошей, телефонів або карт вітровка оснащена нагрудною внутрішньою кишенею на блискавці і передніми кишенями на кнопках.

ТОП 7 магазинів, де можна купити взуття та одяг від Nike


Спортивний одяг Nike можна придбати безпосередньо на офіційному сайті бренду Nike (не забувайте про ВПН) або через роздрібних продавців та офіційних дилерів. Купівля через третього продавця найчастіше стане для Вас вигідною угодою, тому що в умовах світової конкуренції за клієнтів кожен з них проводить власні розпродажі, акції та знижки, щоб зробити Ваш шопінг ще приємнішим. Розпродажі минулосезонних чи застарілих колекцій також займають значне місце у таких онлайн-молах.

Отже, ТОП магазинів від USAinUA, де Ви можете придбати взуття та одяг від Nike:

NIKE

6pm & Zappos

Amazon

Macy’s

ASOS

Nordstrom


Переваги покупки товарів Nike зі США


1. Досвід
Nike займається розробкою та пошиттям одягу і взуття з 60-х років, тому у них за плечима 50-річний досвід роботи у галузі спортивного одягу. І це справді проявляється у їхніх товарах, які виділяються з трьох основних причин: виключно висока якість, технічні характеристики та бездоганний дизайн.

2. Технічні характеристики
Nike приділяє велику увагу технічним особливостям свого одягу, щоб допомогти кожній людині підібрати ідеальний для неї товар. Численні речі в колекції Nike виготовлені з використанням технології Nike Dri-FIT – мікрофібри та поліестеру, які відводять піт від тіла на поверхню тканини, де він випаровується. Результат? Спортсмени перебувають у сухості та комфорті.

Деякі вироби виконані з сітчастими вставками або внизу легінсів, або посередині спортивних бюстгальтерів, щоб забезпечити додаткову вентиляцію, що завжди вітається під час тренування. Інші моделі, такі як легінси Nike Victory Women’s Training, виготовлені із градуйованою компресією, націленою на ключові групи м’язів. Деякі легінси також мають безшовні боки, що означає, що ви не відчуєте, як тканина впивається у вас під час тренування – саме такі дрібні деталі мають велике значення.

Зрештою, їхній одяг функціональний і орієнтований на продуктивність — це те, що більшість людей шукають у спортивному одязі.

3. Крій та Посадка
Якість та увага до деталей від Nike можна побачити і у покрої одягу. Легінси м’які та еластичні, але міцні та досить товсті, щоб не бути прозорими.

Спортивні бюстгальтери забезпечують підтримку, але набувають форми жіночого тіла і фактично залишаються на місці під час занять із високим навантаженням. Так само топи Nike створені для того, щоб стрункувати, з можливістю вибору як вільної, так і облягаючої посадки – залежно від того, що віддає перевагу людині.

4. Комфорт
Тренування повинні приносити задоволення, а мета спортивного одягу – зробити так, щоб спортсмен відчував себе максимально комфортно. Зрозуміло, що велика увага приділяється дизайну одягу Nike, оскільки пропозиція бренду настільки зручна, наскільки це можливо, з тонкими тайтсами для бігу, легкими, повітряними топами і спеціальними спортивними бюстгальтерами.

Насправді, спортивний одяг Nike настільки зручний, що його можна носити не лише у тренажерному залі. З розвитком спорту люди носять їх щодня та куди завгодно.

5. Автентичність Nike
Найкращий спосіб переконатися, що Ви купуєте справжнє взуття або одяг Nike, – це робити покупки на сайті Nike.com, в магазині Nike або у авторизованого та надійного продавця.

6. Ціна
Не можна заперечувати, що є дешевші варіанти, коли йдеться про спортивний одяг. Тим не менш, якість продукції Nike – у всіх напрямках – виправдовує додаткові витрати.

Варто зазначити, що ціни Nike також є середніми в порівнянні з іншими роздрібними продавцями і є дешевшою альтернативою преміальним брендам, таким як Sweaty Betty та Lululemon. Наприклад, легінси Nike для спортзалу зазвичай починаються з 40$/35£, тоді як легінси Girlfriend Collective продаються в роздріб за ціною близько 68$/65£, а Sweaty Betty та Lululemon зазвичай починаються з 85$/70£.

Хоча цей бренд дорожчий, ніж пропозиції H&M, ASOS та Boux Avenue, технічні елементи, такі як повітропроникність, швидковисихаючі тканини та загальна легкість одягу, роблять їх на крок попереду інших. По суті, Ви витрачаєте трохи більше на функції, які допомагають вашому тренуванню.

Як замовити Nike зі США?


Замовити Nike US можна 2 способами:

  1. Самостійно використовуючи наші склади USAinUA у США.
    Це не найлегший шлях, тому що Nike захищаючи своїх локальних дистриб’юторів, може не робити відправки товарів на адреси складів форвардерів і відмовитися приймати оплату європейськими картами.
  2. За допомогою наших менеджерів USAinUA, які зроблять покупку за Вас та доставлять до Вашої оселіˆ:
  • Передайте нам USAinUA посилання на розрахунок.
  • Вкажіть свої контакти для зв’язку, куди ми можемо надіслати Вам розрахунок.
  • Оплатіть товар через особистий кабінет, який ми вже створили для Вас.
  • Внесіть дані для доставки по Україні.

З повагою, команда USAinUA!

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Лонгслів columbia Women`s Calico Basin™ Flannel Long Sleeve Shirt за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #longsleeve #лонгслів ...

Пуловер columbia Women`s Benton Springs™ Half Snap Fleece Pullover - Plus Size за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #pullover #пуловер ...

Футболка columbia Men`s Men`s Wintertrainer™ Graphic T-Shirt за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #tshirt #футболка ...

Лонгслів columbia Men`s PFG Terminal Tackle™ Carey Chen Long Sleeve Shirt за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #longsleeve #лонгслів ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.