Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку
  1. Популярні мультибрендові аутлети в США
  2. Люксові аутлети в США
  3. Дитячі аутлети в США
  4. Аутлети з парфумами в США
  5. Монобрендові аутлети в США
  6. Аутлети електроніки в США
  7. Спортивні і туристичні магазини зі знижками в США
  8. Як зробити замовлення з США ?

 

Аутлет  — крамниця чи торговий центр, що пропонує одяг, взуття, аксесуари (іноді інші товари) з минулих колекцій відомих брендів зі значними знижками (від 30 до 90%). Даний формат продажу дозволяє виробникам збути залишки нерозпроданої продукції. У порівнянні зі стоком, пропонує товари більш високого рівня – без недоліків і не занадто застарілі. Аутлети можуть мати монобрендовий або мультибрендовий формат. Мультибрендовий аутлет-центр або аутлет-село (outlet village), як правило, розташовується за межами міста, має хорошу транспортну доступність, велику зону для паркування та мінімальну чисельність обслуговчого персоналу. У ньому відсутні розважальні зони, салони послуг, продуктові та господарські крамниці.

 

1. Популярні мультибрендові аутлети в США

6pm.com – тут постійно відбуваються мега розпродажі Michael Kors, Crocs, Adidas, Puma, Tommy Hilfiger, Columbia, Calvin Klein та інших брендів, відомих у всьому світі. І хоча взуття – це те, чим сайт відомий найбільше, у 6pm також представлений величезний вибір одягу, сумок та аксесуарів. Назва магазину безпосередньо пов’язана з часом початку розпродажу. О 6 годині вечора стартують акції на брендові речі, а знижки досягають 75%, а часом і 90%.

yoox.com – онлайн-магазин дизайнерських речей, у якому основний акцент зроблено на дизайнерські колекції минулих сезонів. Відповідно, ці товари продаються з відмінними знижками.

bluefly.com – один із найбільш відвідуваних аутлетів для жінок та чоловіків. Найкращі знижки шукайте в Clearance, а також не забудьте про пропозиції тижня та сезонні розпродажі.

nordstromrack.com – це аутлет магазину Nordstrom з безліччю товарів для жінок, чоловіків, дітей та дому. Nordstrom Rack вже більше 40 років, і за цей час американці полюбили його за якість та відмінні ціни.

tjmaxx.tjx.com – аутлет із сімейства Sierra та Marshalls. Купа різних брендів, від Michael Kors до Prada (іноді).

marshalls.com – донедавна був лише оффлайн, але кілька років тому його відкрили й онлайн.

 

2. Люксові аутлети в США

saksoff5th.com – фірмовий аутлет знаменитого магазину Saks Fifth Avenue, у якому ви можете за приємними цінами придбати колекції Givenchy, Prada, Gucci, Chloe та інших люксових Будинків моди.

zalesoutlet.com – в цьому аутлеті є колекції обручок та інших прикрас, які так само приголомшливо прекрасні, як і всі творіння Zales. Ви також можете купити коштовності, які належали комусь раніше, зі значною знижкою.

 

3. Дитячі аутлети в США

cookieskids.com – крутий аутлет дитячий, розрахований на вік до 20 років. У “Кукіс” купують одяг, комплекти для занять танцями, шкільну форму, посуд, рюкзаки та постільні речі. Тут ви легко знайдете навіть нестандартні розміри.

 

4. Аутлети з парфумами в США

fragrancenet.com – спеціалізується на продажах парфумерії та косметики відомих брендів. При цьому ціни в каталозі максимально близькі до оптових. Магазин з’явився в 1997 році і вміщує тисячі позицій косметики Dior, Revlon, Guerlain, Biotherm, Clarins та інших марок. Під час святкових знижок ви купите і так недорогі товари зі знижками до 70%, тому не забудьте про нього, коли захочете оновити косметичку.

fragrancex.com – це магазин парфумерії з неймовірно великим вибором за низькою ціною. Тут ви зможете знайти парфуми та одеколони, які нещодавно були зняті з виробництва. Всі аромати – це 100% автентичні дизайнерські бренди, адже магазин не продає підробки та імітації.

 

5. Монобрендові аутлети в США

coachoutlet.com – елегантні сумки, взуття та аксесуари бренду Coach. Знижки на сайті сягають 75% і вище, а колекції оновлюються постійно.

nautica.com – найкращі пропозиції шукайте на сайті в розділі Clearance.

outlet.theory.com – аутлет бренду Theory, який відомий своїми ідеальними кроями пальт, піджаків, штанів та натуральними тканинами, такими як шерсть, шовк та кашемір.

outlet.loft.com – хороші знижки на джинси, кашемір та все, що ви так любите купувати в магазині Loft.

swarovski.com – розділ Outlet зі знижками до 60% знаходиться на основному сайті бренду.

fossil.com – такий же розділ є і на сайті Fossil, де можна вибрати годинник, сумки та аксесуари з минулих колекцій за найкращими цінами.

macys.com – Ralph Lauren не має аутлета, але в магазині Macy’s у них є лінія зі знижками, яка так і називається “аутлет”.

factory.jcrew.com – молодший брат J. Crew – одного з найулюбленіших брендів Мішель Обами. Це і не дивно, адже марка випускає елегантний одяг, який доречно виглядає і в повсякденному житті, і на роботі. Сорочки з натуральних матеріалів, скроєні по фігурі, джемпери з кашеміру та вишукані сукні на будь-який випадок можна купити зі значною знижкою, якщо заглянути в бренд бренду.

bananarepublicfactory.gapfactory.com – стильні речі для жіночого та чоловічого гардеробу; класичні базові пальта та светри, піджаки та штани, сорочки та сукні.

 

6. Аутлети електроніки в США

bestbuy.com – є розділ, у якому можна знайти refurbished (відновлену) техніку та техніку з уцінкою.

newegg.com – найкраще місце для придбання комплектуючих до комп’ютера. Однак цей магазин не зовсім аутлет, це швидше маркетплейс, де товар надходить із сервісних та центрів по поверненнях, але вся техніка проходить контроль і ви можете бути впевнені, що ваш товар буде абсолютно працюючим.

 

7. Спортивні і туристичні магазини зі знижками в США

joesnewbalanceoutlet – аутлет New Balance. Тут шукайте найкращі знижки на кросівки, куртки та аксесуари бренду.

sierra.com – дозволяє заощаджувати на найкращих брендах спортивного одягу та спорядження. Асортимент каталогу поповнюється регулярно, а на YouTube-каналі виходять відео з хитрощами, порадами та навіть домашніми тренуваннями!

rei.com – у відомого туристичного рітейлера Rei також є аутлет, називається Гараж. Хороші знижки на бігові кросівки, одяг для зимових видів спорту, тепле взуття та різне екіпірування.

zumiez.com – окрім різноманітного повсякденного одягу та взуття, цей молодіжний магазин справжній рай для любителів скейтбордингу, BMX та сноубордингу. Тут також багато одягу, взуття та аксесуарів лайфстайл.

 

8. Як зробити замовлення з США ?

Коли Ви обрали аутлет, в якому будете робити замовлення і товар, який Ви замовите, то  потрібно виконати кілька кроків:

 

  1. Оберіть товари, які Ви хочете придбати. Зверніть увагу на розмір, вагу та ціну, оскільки це може вплинути на вартість доставки;
  2. Оформіть замовлення на сайті USAINUA;
  3. Оплатіть замовлення;
  4. Виберіть спосіб доставки;
  5. Очікуйте доставку свого замовлення.

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

adidas GOLF REVERSIBLE WEB BELT за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #belt ...

adidas GRAND COURT ALPHA SHOES за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #shoes ...

adidas ADILETTE COMFORT SANDALS за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #shoes ...

adidas ADILETTE 22 SLIDES за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #shoes ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.