Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

Магазини автозапчастин в США

В Україні запчастини для імпортних авто практично неможливо купити за адекватною вартістю. При цьому їх досить складно знайти, з огляду на маленький асортимент і дуже завищений цінник.

Це призводить до того, що безліч автомобілістів змушені замовляти потрібні деталі онлайн, що також досить дорого і незручно. Так як українські автомобільні сайти додають до собівартості товару не тільки стандартну націнку, але і певний відсоток за доставку.

Зовсім інша ситуація з купівлею автозапчастин в Америці. Це насправді вигідно. При цьому якість закордонних деталей набагато краще, ніж в Україні.

Переваги придбання автозапчастин в Америці

В першу чергу популярність прямих замовлень деталей для авто з Америки обумовлена ​​значною економією. Так як те, що українські посередники продають з урахуванням величезних націнок і всіх транспортувань, на американських сайтах буде коштувати в кілька разів дешевше.

Терміни доставки деталей з США найчастіше не перевищують пару тижнів, на відміну від місцевих СТО, де запчастини можна чекати кілька місяців.

На багатьох американських сайтах є каталоги. Завдяки їм пошук потрібної деталі займає лише пару хвилин. При цьому комплектуючі на одну і ту ж модель можна підібрати у кількох постачальників.

Широкий асортимент, який відрізняється ціновою політикою і зручністю підбору деталей. На відміну від вітчизняного ринку, тут можна знайти все, що потрібно, за короткий час.

У сезон знижок найпопулярніші товари, такі як акумулятори, фільтри або гальмівні колодки, можуть впасти в ціні до 80%.

Крім того, покупка запчастин в Америці, гарантує справжність товару. Так як він продається з ліцензією від заводів виробників.

На жаль, український ринок переповнений китайськими підробками поганої якості, які коштують величезних грошей, а характеристики мають нижчі за середні. Тому покупка автозапчастин в Америці – це найкраще рішення для тих, хто хоче заощадити і при цьому отримати якісний товар.

ТОП 7 магазинів автозапчастин в США

Купуючи товар в американських інтернет-магазинах, клієнт впевнений в тому, що отримає якісний і оригінальний товар, який пройшов всю необхідну сертифікацію і контроль держави.

Щоб не помилитися з вибором магазину, ви можете орієнтуватися на нашу добірку, в якій зібрані найпопулярніші та надійні постачальники:

  1. eBay Motors – вам доступний повний спектр якісних комплектуючих для Lexus, Mercedes, Acura, Infiniti та інших іномарок за вигідними цінами. Регулярно проводяться вигідні акції.
  2. RockAuto – може похвалитися максимально зрозумілим і чітким інтерфейсом, вигідними цінами і широким асортиментом.
  3. Moparpartsgiant – надає запчастини для легкових і вантажних авто, має 35 філіалів у різних країнах світу, чотири великих склади на території США, Мексики і Канади.
  4. Hondapartsnow – спеціалізується на продажу оригінальних запчастин Honda та аксесуарів для виробників оригінального обладнання.
  5. ACDelco – в каталозі представлено понад 90 000 товарів для автомобілів всіх марок.
  6. Partsgeek – гіпермаркет автозапчастин для будь-яких типів автомобілів, понад сотні каталогів і більше 2 мільйонів товарів, включаючи ексклюзивні і рідкісні деталі.
  7. Buyautoparts – широкий вибір товарів з вигідними умовами до вантажівок, автозапчастин OEM та аксесуарів

Вартість запчастин в цих магазинах доступна, так як велика конкуренція змушує продавців тримати ціну на мінімальному рівні.

Після того як ви визначилися з покупкою, вам необхідно вирішити питання доставки. Так як пряма транспортування замовлення з США в Україну на сьогоднішній день неможлива.

Чому варто звернутися до USAinUA

Консультанти компанії завжди готові допомогти клієнту і розповісти всю необхідну інформацію.

Ви можете самостійно здійснити пошук всіх необхідних деталей за допомогою пошуку по сайтам. Якщо ви не знаєте, як зробити замовлення через незнання англійської, просто відправте посилання на товар менеджеру, і він безкоштовно проведе переговори з постачальником і замовить все необхідне.

Вигода замовлення запчастин очевидна. Наприклад, капот для Mopar Jeep Cherokee в Україні обійдеться вам близько 700 $, в той час як в американському магазині його можна замовити всього за 400 $.

Як бачите, навіть з урахуванням доставки товару ви залишаєтеся в значному плюсі. Телефонуйте вже зараз, і наші менеджери допоможуть вам купити потрібні деталі за найвигіднішими цінами.

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Куртка adidas FIVE TEN WIND JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Куртка adidas FAST RUNNING ITERATION JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Футболка adidas OWN THE RUN ALLOVER PRINT TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Футболка adidas CAMO TONGUE TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.