Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку
      1. Топ 7 зоомагазинів
      2. Найпопулярніші товари для собак зі США
      3. Найпопулярніші товари для котів зі США
      4. Переваги замовлення зоотоварів із Америки
      5. Як замовити зоотовари зі США?


УВАГА, для перегляду деяких магазинів необхідний ВПН/VPN з Американським IP.

Топ 7 зоомагазинів


Мати пухнастого компаньйона – це не просто мати домашню тварину, це партнер, який присвятив своє життя служінню нам і є нашим найкращим другом. Ми любимо винагороджувати їх, витрачаючи більше грошей у зоомагазинах. Немає нічого зворушливішого, ніж бачити, як вони стрибають і грають зі своїми новими іграшками та ласощами.

Будь то собака, кішка, кролик, рибка або будь-який інший пухнастий (або лускатий) друг, якого ми запрошуємо у свої будинки, домашні тварини є членами сім’ї і заслуговують тільки на найкраще, коли справа стосується догляду за ними.

В наш час дуже зручно купувати товари онлайн, оскільки Ви можете замовити все необхідне для свійських тварин, не виходячи із власного будинку. Ось найкращі інтернет-магазини товарів для домашніх тварин, які Ви можете замовити прямо зараз, відправляючи їжу, ласощі, ліки та інші необхідні товари прямо до дверей Вашої собачки.

Amazon Pets

Субплатформа дозволяє легко здійснювати покупки для всіх Ваших пухнастих друзів, оскільки Ви можете робити покупки відфільтрувавши їх за породою та розміром, типом тварини, типом дієти або навіть переглядати товари, рекомендовані новим власникам домашніх тварин на одній сторінці. На платформі можна знайти все: від їжі та наповнювача до іграшок та товарів для догляду, що робить її універсальним магазином для Вашого цуценя, кошеня, рибки, хом’яка та багато іншого.

Chewy

Chewy – це універсальний магазин для будь-якої домашньої тварини, будь то собака, кішка, рептилія, птах і навіть сільськогосподарська тварина.

Вони не тільки продають чарівні речі, такі як іграшки та меблі для собак і кішок, але також продають предмети першої необхідності, такі як ліки та їжа, без яких Ви ніколи не захочете виявитися захопленими зненацька.

Petco

В Америці Petco це ціла мережа фізичних магазинів, але навіть не всі місцеві жителі знають, що Petco в Інтернеті мають ще більший вибір.

Купуйте Petco для всіх Ваших вихованців та їх потреб: від класичних собак та кішок до маленьких пухнастих друзів, таких як кролики та хом’яки, або лускатих друзів, таких як змії та ящірки. Вони також пропонують доставку в той же день для більшості замовлень, а також знижки на повторне постачання.

PetSmart

Ви розумний власник домашньої тварини? Якщо так, то Вам слід робити покупки в PetSmart, щоб задовольнити всі потреби Вашого хутряного малюка. В інтернет-магазині PetSmart представлено безліч товарів для всіх чотирилапих друзів: ласощі, лотки та туалети, аксесуари та багато іншого.

EntirelyPets

Одержимі своїми домашніми тваринами? Ми теж, тому будьте впевнені, що про них буде найкращий догляд.

EntirelyPets продає безліч товарів для догляду за домашніми тваринами, у тому числі засоби від бліх та кліщів, ліки від алергії, добавки для суглобів та інші товари для здоров’я. Вони також продають кумедні речі, такі як іграшки, частування та багато іншого, зі знижками для підписників.

Wild One

Компанія Wild Ones спеціалізується на повідках, шлейках та інших предметах першої необхідності для прогулянок або пробіжок для собаки (або кішки на повідку, якщо він їм подобається). Щоб не тягнути собаку за шию на вулиці, ознайомтеся з їх комплектом для прогулянок з тваринами: до якого входять барвиста шлейка, повідець та пакети для какашок. Якщо Ви хочете замовити страви по меню, зверніть увагу на лінію предметів першої необхідності, що включає нашийники, шампунь, ласощі, іграшки та багато іншого.

Tuft and Paw

Якщо у Вас є модна кішка, подаруйте їй меблі та аксесуари для домашніх тварин, які відповідатимуть її та Вашій естетиці.

У магазині Tuft and Paw Ви знайдете все, що потрібно Вашій кішці або кошеняті, відсортоване за їхніми потребами. Вибирайте вкладку “Меблі”, щоб побачити безліч супер-шикарних пристосувань для лазіння, стовпи та гірки, за які можна дряпатися, кігтеточки, вибирайте наповнювач для найкрутіших прихованих туалетних лотків, які Ви коли-небудь бачили, грайте з іграшками, їжте з піднятих мисок, щоб уникнути втоми вусів, і купуйте аксесуари для та все інше.

Все спроектовано з урахуванням потреб Вашої кішки, і якщо вона вибаглива, Ви можете без проблем повернути товар протягом 90 днів.

Найпопулярніші товари для собак зі США


1. Ліжко для собаки

Ліжко для собак Каспер – Casper Dog Bed

Купівля собачої підстилки від виробника матраців може здатися “занадто”, але інвестиції в турботу і комфорт Вашого цуценя допомагають зробити його щасливим і здоровим. Підстилка Casper ідеально підходить для будь-якого собаки, особливо для тих, хто має маленькі ноги, артрит або інші проблеми з суглобами і м’язами. Ліза Маусбах, ліцензований ветеринар, каже: «Наступати на високе ліжко не обов’язково корисно для собаки, яка страждає на артрит, яка не завжди може легко залізти і вилізти з нього».

Ліжко Casper для собак випускається в трьох розмірах (маленький, середній та великий) та кольорах (синій, пісочний та сірий). Пінопластові вставки повністю знімні, тому чохол можна легко кинути у пральну машину. Зворотній бік? Є п’ять вставок пінопласту, які іноді буває незручно вставляти назад в чохол.

2. Миска для собак

Йєті Бумер 8 Миска для собак – Yeti Boomer 8 Dog Bowl

Нам фізично боляче рекомендувати миску для води за 50$, але повірте Ви ймовірно, витратили стільки ж на килимки та підставки, щоб дешевші миски не штовхали, не наступали і не розбризкували по всій кухні воду. Чаша Йєті містка і досить важка, щоб її не перекинули, навіть якщо підійти до неї надто близько. Вона вміщує вісім чашок води і має нековзну основу. Ви також можете кинути її в посудомийну машину, коли вона замажеться.

3. Куртка для зими

Стьогане пальто для собак – Ruffwear Stumptown Quilted Dog Coat

У Вашого собаки може бути шубка, але вона не врятує, якщо на вулиці дуже холодно чи в зливу. Стьобана куртка Stumptown від Ruffwear швидко стала улюбленою річчю для багатьох власників собак. Вам потрібно буде виміряти свого вихованця, щоб купити відповідний розмір. Вона виготовлена з поліестеру ріпстоп щільністю 300 ден з водовідштовхувальним покриттям DWR, а внутрішня частина покрита утеплювачем із переробленого поліестеру для збереження тепла. Застебнути її дуже просто: за допомогою бічних застібок це займе всього кілька секунд. Деякі доповнення включають світловідбивну обробку для більшої видимості та невеликий виріз на спині, щоб прикріпити повідець до ременя безпеки внизу. Коли куртка забрудниться, просто киньте її в пральну машину.

4. Трекер домашніх тварин

Нашийник Fi Series 3 – Fi Series 3 Collar

Трекери для домашніх тварин бувають різних форм та розмірів. Якщо Вам потрібний простий кліп, щоб відстежувати Вашого вихованця, то нам сподобався Jiobit. Але якщо Вам потрібен міцний, зручний нашийник, простий у використанні та оснащений інтелектуальними функціями, то наші рекомендації – Fi. Ми протестували оригінальний нашийник Fi Series 2, але є більш нова Series 3. Fi використовує комбінацію домашніх мереж Wi-Fi, стільникового зв’язку та GPS, щоб відстежувати Вашу собаку вдома та визначати її місцезнаходження, якщо вона загубиться. Він також може відстежувати їхню фізичну форму. Є вбудоване світло, якщо Ваш собака перебуває без повідця у темряві. Металевий пристрій набагато класніший і його легше заряджати, ніж незручний пластиковий «Свисток».

Модель Series 3 менша, легша і пропонує GPS-відстеження в режимі реального часу, якщо Ваш собака загубився. Сигнал LTE також має кращий радіус дії, також ця модель має покращену водонепроникність та термін служби батареї.

5. Набір для догляду (який пилососить!)

Система догляду за тваринами Neakasa S1 Pro – Neakasa S1 Pro Pet Grooming System

Тут є лише один мінус – у цій машині багато компонентів. Після того, як Ви подолаєте цей бар’єр і навчитеся ним користуватися, це змінить правила гри. По суті, це міні-пилосос, який всмоктує волосся, коли Ви розчісуєте, вичісуєте, підстригаєте пазурі або стрижете шерсть собаки. Коли Ви доглядаєте цуценя, більше не буде клаптиків вовни, що прилипли до Вашого одягу або по всій підлозі! Всі ці насадки розташовані на каруселі, тому їх легко використовувати. Найкласніша функція для гребінців – це Ви можете безшумно розчесати собаку, а потім натиснути на спусковий гачок, щоб вона висмоктала волосся з гребінця, дозволяючи Вашому песику насолоджуватися процесом, не турбуючись про звук. Однак під час використання деяких інших насадок та інструментів звук буде чути.

6. Повідець без допомоги рук Hands-Free

Повідець без рук Zee.Dog Gotham – Zee.Dog Gotham Hands-Free Leash

Витягти двох собак – це не прогулянка у парку. Вірніше, це прогулянка, але дуже скоординована та складна прогулянка вказаним парком. Ось чому багато собачників США закохалися в Zee.Dog у всій його міцній і настроюваній пишності. Ви регулюєте розмір петлі, зсуваючи регулювальну пряжку вгору або вниз, роблячи її ідеальним розміром для носіння на талії, через плече або навіть як звичайний ручний повідець. Він також оснащений пряжкою E-Zee Lock, яка дозволяє легко пристебнути собаку до стільця під час бранчу або в будь-якому місці, де вона повинна бути нерухомою, не відпускаючи її повністю. Єдине, що нам не сподобалося, це те, що фіксатор ременя не фіксується на місці. Просто переконайтеся, що він нізащо не зачепиться.

7. Найкращий повідець для бігунів

Повідець-флаглайн Ruffwear – Ruffwear Flagline Leash

Повідець Flagline від Ruffwear — один з найлегших повідців, які ми пробували, з одним із найміцніших затискачів, тому Вам не доведеться турбуватися про те, що Ваш найкращий друг вирветься на волю, коли Ви перебуваєте на пробіжці. Повідець виготовлений зі стрічки надвисокомолекулярного поліетилену — тканини, яка часто використовується для таких видів спорту, як скелелазіння, вітрильний спорт та військова промисловість. Він також має затискач, що замикається Crux Clip і тонку кишеню для зберігання пакетів для какашок.

8. Найкращий робот-пилосос для домашніх тварин

Eufy RoboVac X8 гібрид – Eufy RoboVac X8 Hybrid

Якщо Ваш собака линяє, робот-пилосос, який ловитиме всіх цих пушистиків, стане одним із найкращих подарунків, які Ви можете собі зробити. У нашому посібнику з кращих робот-пилососів є безліч рекомендацій, але цей пилосос Eufy оснащений двома турбінами, які всмоктують удвічі більше бруду та собачої вовни, ніж інші роботи-пилососи. Абсолютна перемога для тих з нас, хто ніколи не зможе впоратися з усіма накопиченими вовною і волоссям.

9. Літні закуски

Стартовий набір Cooper’s Dog Treats Pupsicle – Cooper’s Dog Treats Pupsicle Starter Kit

Незалежно від того, чи Ви грали в парку або відпочивали вдома, Ваш собака, ймовірно, хоче охолонути в спекотний день. Компанія Cooper’s Treats виробляє стартовий набір Pupsicle, в який входить силіконовий піднос для частування та два різні смаки. Зробити їх просто: змішайте воду з порошком згідно з інструкцією, вилийте в лоток і заморозьте на кілька годин. Доступні смаки: яловичина та чеддер, індичка та кориця, а також беззерновий варіант. Собаки дуже люблять їх, іноді навіть занадто, тому стежте за своїм цуценям або розламуйте ласощі, щоб він не проковтнув його цілком.

10. Найкращий віртуальний паркан

Бездротовий паркан Petsafe Stay & Play – Petsafe Stay & Play Wireless Fence

Віртуальні паркани для собак не замінюють справжні паркани. Якщо Вашу собаку необхідно повністю утримати, купіть справжній паркан. Однак, якщо Ваша життєва ситуація дозволяє встановити більш слабкий бар’єр, цей бездротовий паркан дає Вам простий спосіб частково утримати собаку. Незважаючи на назву, це не зовсім Plug-and-Play. Сам пристрій такий: просто підключіть його, встановіть відстань по периметру і все готове. Але Вам все одно доведеться навчити собаку розпізнавати периметр і привчити його залишатися всередині дозволеного простору. Як тільки це буде зроблено, цей паркан працюватиме дуже добре. Він також портативний, тому Ви можете взяти його з собою, наприклад, у наметовий табір чи будь-яку поїздку.

Petsafe також має більш міцний електронний паркан, що вбудовується в землю, який нам сподобався ще більше, тому що він дешевше і простіше встановити периметр. Проблема в тому, що Вам доведеться закопати провід. Не чекайте, що Ваша собака самостійно розбереться в периметрах після встановлення. Ключ до успіху – привчити собаку до паркану.

Найпопулярніші товари для котів зі США


КІШКИ – прекрасні, цікаві і водночас дивні істоти. Якщо Вам пощастило бути коханою людиною, на Вас покладено Богом обов’язок подарувати йому комфортне та веселе життя. Кішкам потрібне певне середовище, щоб грати, дряпатися та розслаблятися.
Судячи з багаторічних відгуків господарів домашніх тварин, ми підібрали улюблені іграшки для кішок, туалетні лотки та інше приладдя. Кішки можуть бути вибагливими, тому Вам, можливо, доведеться розглянути кілька, щоб знайти потрібний варіант.

Основні правила та поради для кішок

Не слухайте “cat haters” ненависників кішок: кішки справді формують зв’язок зі своїми власниками-людьми. Хоча вони можуть бути невибагливі у догляді, ніж собаки, вони вимагають уважного догляду. Ось кілька основних правил, що можна і що не можна робити при утриманні кішки:

Що робити:

      • Розділяти їжу та воду.
      • Використовуйте кілька лотків для кількох кішок.
      • Дайте їм способи добувати їжу.
      • Переконайтеся, що вони займаються спортом та грають.
      • Дайте їм місця, де вони зможуть сховатися та відчувати себе у безпеці.
      • Регулярно підстригайте нігті.
      • Даруйте їм любов та ласку!

Не робіть цього:

      • Не оголошуйте їх поза законом – не ображайтеся і намагайтеся не лаяти своїх кішечок, вони можуть бути злопам’ятні
      • Не залишайте їх без нагляду поряд із токсичними рослинами.
      • Не залишайте віч-на-віч зі звичайними ефірними маслами, такими як евкаліпт – це може їм серйозно нашкодити.
      • Не годуйте їх веганською дієтою, молоком (так, правда) чи іншими токсичними продуктами.

1. Миски для їжі та води

Миска для домашніх тварин – Owala Pet Bowl

Більшість ветеринарів та експертів з кішок рекомендують використовувати миски з нержавіючої сталі або скла для їжі та води Вашого вихованця. Пластик швидко тьмяніє і мажеться, на ньому затримуються бактерії, які можуть призвести до появи прищів у кішок. Якщо Вашій кішці подобаються набори мисок, які стоять разом на підставці, чудово, але декому подобається, щоб вода була відокремлена від сухого корму.

На дні миски є гумова підкладка, яка не дає їй ковзати, а покриття зберігається після багатьох циклів миття в посудомийній машині. Вона також поставляється у вазі понад 1 кг.

2. Водні фонтани

Фонтан Катіт – Catit Water Fountain

Кішки не відчувають потреби пити воду, як люди. Тому, якщо вони незадоволені ситуацією з водою, це може призвести до зневоднення та інших серйозних проблем, таких як каміння у сечовому міхурі та закупорка уретри. Деяким кішкам не подобається, коли вода знаходиться поруч із їжею, тому рекомендується тримати їх окремо. Коти-чоловіки особливо схильні до цих проблем. Годування їхньою вологою їжею допомагає їм споживати воду, але ми хотіли, щоб наші кішки пили воду більш ефективно. Деякі кішки вважають за краще пити з фонтанчиків (або, як випробували багато власників кішок, із крана у ванній). Вам доведеться міняти фільтр приблизно кожен місяць, а в деяких випадках його потрібно буде розташовувати поруч із розеткою, але воно того варте, якщо Ваша кішка ним користується.

Ми спробували пластиковий квітковий фонтан Catit та такий самий фонтан зі стільницею з нержавіючої сталі. Хоча миски з нержавіючої сталі краще, деяким кішкам може сподобатися те, як вода тече з квітки струмками. Просто регулярно чистіть його та обов’язково заміняйте фільтр за потреби.

Розумний фонтанчик та годівниця Catit Pixi – Catit Pixi Smart Fountain and Feeder.

Серія Pixi від Catit пропонує розумний фонтан та годівницю, керовані через програму Pixi (доступно на iOS та Android). Насос фонтану оснащений невеликим світлодіодом, який світиться крізь прозорий котоніс спереду і стає червоним, коли води мало, і синім, якщо включена стерилізація УФ-С. Він блимає синім, коли фільтр необхідно замінити, і програма також попередить Вас. Що стосується годівниці, Ви можете використовувати програму, щоб накладати їжу віддалено або за щоденним розкладом. Ви також можете натиснути на ніс кішки, щоб налити воду, або відключити її, якщо Ваші вихованці це зрозуміють. Програма повідомить Вас, коли резервуар буде готовий до поповнення. Крім того, у ньому є місце для резервних батарей на випадок, якщо у Вашу відсутність відключиться електрика.

3. Переноски для котів

Котяча переноска Diggs – Diggs Passenger Carrier

Котяча переноска Diggs буде викликати компліменти щоразу, коли Ви йдете до ветеринара. Вона міцна та продумана, оснащена такими функціями безпеки, як затискачі для ременя безпеки та ремінь із пряжкою. Є також мільйон кишень, а на внутрішню частину переноски легко поміщається подушечка для сечі, якщо Ваш приятель схильний до нещасних випадків (одна подушечка включена, щоб спробувати). Сітки достатньо, щоб Ваша кішка могла бачити вулицю, але не відволікатися.

4. Аксесуари для котів

Знімний нашийник для кішок LuckyPet – LuckyPet Break-Away Cat Collar

На жаль, будь-який господар може розповісти про те спустошення, яке приходить із зниклою домашньою твариною. Є кілька речей, які Ви можете зробити, щоб запобігти цьому. Крок перший – чіпувати своїх вихованців. Другий крок — переконатися, що на них одягнені нашийники із посвідченням особи. Ідентифікаційні бірки широко доступні, але в ідеалі та, яку Ви купуєте, має бути світловідбиваючою та розбірливою. Чи вказувати ім’я Вашої кішки – це особистий вибір, але ідентифікатор повинен включати Ваш номер телефону.
Ці знімні нейлонові нашийники для кішок оснащені спеціальною застібкою, яка розстібається і звільняє кішку, якщо нашийник за щось зачепиться.
Є багато інших нашийников, деякі є високотехнологічні. Незалежно від того, який варіант Ви виберете, переконайтеся, що він належить до перевіреного бренду. Нашийник повинен бути міцним, добре помітним, легким і з відривною (знімною) застібкою.

5. Найкращі лотки для котів

Туалетный лоток Tuft + Paw Cove – Tuft + Paw Cove Litter Box

Лоток для котів необхідний. Який тип лотка Ви виберете, залежить від Вашої кішки – не кожна кішка любить закриті коробки, а іншим потрібні високі борти, щоб захистити стіни від сечі (іноді вони ціляться високо!). Хороше емпіричне правило мати по одному лотку на кожну кішку і по одному на кожному поверсі, якщо Ви живете в багаторівневому будинку. Дешеві стандартні туалетні лотки можна знайти скрізь, де можна купити товари для домашніх тварин, але ми маємо кілька перевірених нами рекомендацій.

Продукція Tuft and Paw’s сучасна та красива (і зазвичай досить дорога). Cove простий, але піднятий лоток, зі знімними стінками та місцем для совка та невеликої щітки для сміття. Новий Cubby коштує 69 $ є спрощеною версією та коштує вдвічі дешевше. Він не має вбудованого тримача для совка та щітки, але виглядає так само елегантно.

6. Автоматичні туалетні лотки

Whisker Litter-Robot 4

Роботизовані туалетні лотки великі та дорогі, але експерти попереджають, що якщо не чистити лоток щодня, це може означати пропуск потенційних ознак хвороби. Але ми спробували два, які змінили нашу думку. Обидва, як і раніше, великі і дорогі, але у них є підключені додатки, що дозволяють відстежувати звички Вашої кішки в туалеті. Ви знатимете, якщо щось не так, але Ви все одно прибиратимете менше.

Whisker Litter-Robot 4 має гладкий і футуристичний вигляд, з великим барабаном, який, ймовірно, сподобається більшим кішкам. Цикл очищення швидкий та майже безшумний. Він також чудово справляється з маскуванням запахів: запах просто шокує, коли відкриваєш сміття.

Casa Leo Автоматичний туалетний лоток Leo’s Loo Too – Casa Leo Leo’s Loo Too Automatic Litter Box

Leo’s Loo Too (раніше називалася Smarty Pear) трохи дешевше, ніж Litter-Robot, і має такий самий потужний контроль запаху. Обидва оснащені функціями безпеки, що дозволяють зупинити цикли прибирання, якщо кішка стрибне всередину, але цей чутливіший, якщо у Вас є особливо цікаві кішки. Вам сподобається яскравий колір, але отвір у барабані менший, що може не сподобатися деяким кішкам.

7. Кігтеточки та меблі

Кігтіточка Cat Wave — Boots & Barkley – Cat Wave Scratcher – Boots & Barkley

Кішкам необхідно точити кігтики, і якщо Ви хочете, щоб вони не рвали меблі, забезпечте їх достатньою кількістю кігтеточок. Стрижка пазурів – це не вихід – це все одно, що видалити пальці до останніх кісточок – і може призвести до проблем.

Задовольніть природні потреби Вашої кішки до дряпання за допомогою кігтети Cat Wave від Boots & Barkley™. Створена для того, щоб забезпечити максимальний комфорт Вашій кішці, ця котяча кігтеточка має поверхню для дряпання з килимів та сизалю, що відповідає перевагам Вашої кішки. Ця кігтеточка для кішок, що має тунельну конструкцію, також може бути місцем для сидіння або укриття для Вашого маленького друга. Панелі з сизалю і килимового покриття, що входять в комплект, дуже міцні і витримують подряпини однієї або декількох кішок протягом декількох місяців!

Котяче дерево Мау Ченто – Mau Cento Cat Tree

Кішки також люблять стрибати і лазити по всьому, що можуть, тому котяче дерево має допомогти їм зайняти себе і захистити Ваш одяг або скляний посуд, що б’ється. Котячі дерева виготовлені з матеріалів, які можна подряпати, а деякі мають окремі кігтеточки. Якщо Вас не турбує естетика, Ви знайдете безліч гарних котячих дерев у зоомагазинах, а також у таких місцях, як товари для дому тощо.

Коли Ви живете в маленькій квартирі, все, що Ви прикрашаєте, має значення, тому що все це виставлено напоказ — ніщо не сховається, якщо у вас всього одна-дві кімнати. Деякі з нас хочуть, щоб меблі нашої кішки теж були такими ж. Котяче дерево Мау – одне з наших улюблених. Якщо Ви можете собі це дозволити, Ваші кішки Вам будуть вдячні.

Печера Еко Кітті Friendseep – Friendsheep Eco Kitty Cave

Наші ліжка дуже часто зайняті кішками, але саме ця еко-печера має величезний успіх серед вусатих. На вибір пропонується кілька моделей, і всі вони виготовлені з міцної вовни, яка зберігає тепло і затишок і служить довше, ніж штучне хутро.

 

Переваги замовлення зоотоварів із Америки


Величезний вибір товарів

Сполучені Штати є світовим лідером на ринку свійських тварин із часткою ринку трохи більше 40% станом на березень 2020 року. Тому коли стоїть питання про вибір товарів – відповідь очевидна – США.
Так, у зоомагазинах іноді продають те, що нам потрібне. Однак різноманітність та вибір у звичайних магазинах зазвичай дуже обмежені. У деяких магазинах немає необхідних Вам речей, тому покупка в інтернет-зоомагазині позбавить Вас необхідності переходити з одного магазину в інший, щоб купити все необхідне. Доступ до тисяч продуктів широко доступний, коли Ви робите покупки в Інтернеті для потреб Вашого вихованця.

Безпека товарів

Управління санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (FDA) регулює корм для домашніх тварин так само, як і корми для інших тварин. Федеральний закон про харчові продукти, ліки та косметичні засоби (Закон FD&C) вимагає, щоб усі продукти для тварин, як і продукти харчування для людей, були безпечними для вживання в їжу, вироблялися в санітарних умовах, не містили шкідливих речовин та мали правдиве маркування.

Іграшки, вироблені в Китаї, пов’язані з проблемами безпеки, оскільки вони можуть містити шкідливі хімічні речовини або токсичні матеріали для тварин. Саме тому важливо вибирати іграшки перевірених виробників, які використовують якісні матеріали та дотримуються стандартів безпеки.

Ціна

Батьки домашніх тварин завжди робили покупки в місцевих зоомагазинах, але в останні роки популярність онлайн-покупок значно зросла. Купівля в інтернет-зоомагазині має ряд переваг, включаючи доступніші ціни, ваучери та безкоштовну доставку.

Перевага можливості здійснювати покупки з дому також означає, що Ви часто можете знайти купони та спеціальні пропозиції для придбання товарів для своїх вихованців в Інтернеті. Ви можете заощадити гроші, використовуючи купони та знижки, які вони пропонують регулярно.

Відгуки про продукти

Відгуки клієнтів — чудовий метод ухвалення рішення про покупку товару в інтернет-магазині. Безліч позитивних відгуків про зоомагазин — добрий показник того, наскільки він надійний.

Хороша система відгуків також дозволить Вам публікувати свої огляди та коментарі про придбані Вами продукти. Відгуки та коментарі можуть допомогти Вам вирішити, чи коштує продукт, який Ви плануєте купити того чи ні.

Зручність

Однією з найбільш відомих переваг онлайн-покупок товарів для домашніх тварин є їхня простота. Однією з проблем із сумками для домашніх тварин є їхня вага, що ускладнює транспортування. Ця ситуація, безумовно, актуальна для літніх батьків чи батьків-інвалідів свійських тварин. Зручність доставки до будинку дуже зручна. Прокинутися і отримати посилку до своїх дверей це все одно, що отримати подарунок від Санти.

Як замовити зоотовари зі США?


Замовити будь-який товар зі США можна 2 способами:

  1. Самостійно використовуючи адреси наших складів USAinUA у США.
  2. За допомогою наших менеджерів USAinUA, які зроблять покупку за Вас та доставлять до Вашої оселі:
    • Передайте нам USAinUA посилання на товар, доставку якого, бажаєте порахувати.
    • Вкажіть свої контакти для зв’язку, куди ми можемо надіслати Вам розрахунок.
    • Оплатіть товар через особистий кабінет, який ми вже створили для Вас.
    • Вкажіть свої реквізити для доставки по Україні.

З повагою, команда USAinUA

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

adidas GOLF REVERSIBLE WEB BELT за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #belt ...

adidas GRAND COURT ALPHA SHOES за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #shoes ...

adidas ADILETTE COMFORT SANDALS за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #shoes ...

adidas ADILETTE 22 SLIDES за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #shoes ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.