Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

Чотири роки роботи знадобилося Google, щоб випустити довгоочікувані гаджети на власному процесорі Tensor, ними стали смартфони Pixel 6 і Pixel 6 Pro.

Відразу після презентації ми отримали шквал питань та заявок щодо доставки даних девайсів, де їх краще і дешевше купити, оскільки ціни виставлені в Україні в два, іноді навіть у 3 рази більше, ніж рекомендована ціна на смартфон у США. Тому ми вирішили висвітлити цю новину і надамо відповіді на найпопулярніші питання:

Вибір моделі для замовлення

Для попереднього розрахунку та доставки товару спочатку потрібно визначиться, яка саме модель Вам потрібна.

У лінійці представлено 2 моделі, Pixel 6 та Pixel 6 Pro.

Pixel 6 (6,4 дюйма) представлений у кольорах: Color: Stormy Black, Color: Sorta Seafoam, Color: Kinda Coral, об’єм пам’яті: 8/128 ГБ; 8/256 ГБ.

Pixel 6 Pro (6,71 дюйма) представлений у кольорах Color: Cloudy White, Color: Sorta Sunny, Color: Stormy Black, об’єм пам’яті: 12/128 ГБ; 12/256 ГБ; 12/512 ГБ.

Кращі магазини, де можна вибрати товар:

Офіційний магазин Google Store
Офіційний дистриб’ютор Amazon
Офіційний дистриб’ютор Bhphotovideo

Чи впливає колір товару а вартість?

Колір товару не впливає на вартість товару в магазині США, якщо Ви вибираєте Pixel 6 у базовому об’ємі пам’яті, то для всіх кольорів Color: Stormy Black, Sorta Seafoam, Kinda Coral його ціна буде 599 $.

Для Pixel 6 Pro з базовим обсягом пам’яті вартість 899 $ для всієї колірної палітри Color: Cloudy White, Sorta Sunny і Stormy Black.

Навіщо мені купувати товар у США, якщо він є в Україні?

У середньому базова модель Pixel 6 з урахуванням купівлі та доставки в Україну обійдеться в – 704$, для Pixel 6 Pro – 1054$

Вартість товару в Україні на кінець 2021 року для Pixel 6 стартує від 11 для Pixel 6 Pro

За 2 тижні очікування товару з США Ви заощаджуєте 465$ для Pixel 6  і 509$ для Pixel 6 Pro, вигода та економія очевидна.

Як купити Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro з доставкою в Україну?

На конкретному прикладі ми зробили покрокову інструкцію, як зробити замовлення в офіційного дистриб’ютора – Amazon.com.

Чому amazon.com, а не google store?

Тому що Google досить проблемний магазин для замовлення, і витрати на оплату товару будуть більшими, ніж придбати цей товар у магазині Amazon.

Головна перевага замовлення в Amazon є відправка товару на безподатковий солод, тому нам не потрібно буде сплачувати додатковий податок штату 7%, а також додаткові комісії за “проблемність магазину”.

Крок 1

Переходимо на сайт магазину Amazon і вибираємо потрібну нам модель, об’єм пам’яті та колір.

посилання в магазин для вибору Pixel 6
посилання в магазин для вибору Pixel 6 Pro

Крок 2

Копіюємо адресу посилання з адресного рядка сайту Amazon (або іншого).

Крок 3

Переходимо на сайт доставки товарів із США в Україну USAinUA. Натискаємо зелену кнопку “розрахувати замовлення” або “замовити доставку”.

Вставляємо у форму раніше скопійоване посилання на обрану нами модель, в цьому посиланні вже буде збережено колір бажаного товару та обсяг пам’яті та натискаємо “надіслати” заявку.

Переходимо в особистий кабінет і протягом 7-10 хвилин менеджери здійснять розрахунок купівлі та доставки обраного товару зі США до України.

Крок 4

В особистому кабінеті, натиснувши кнопку “детальніше”

Ви можете ознайомитись з розрахунком та перевірити всі деталі, якщо сума Вас влаштовує, Ви можете натиснути кнопку “оплатити” і здійснити оплату за товар будь-яким, зручним для Вас способом.

Після оплати Ваше замовлення буде оброблено. Середній термін доставки товару США 5-7 робочих днів. Середній термін доставки товару в Україну авіа поштою 7 днів, але не більше ніж 14 днів з моменту відправки товару зі складу США.

Чи є економія і навіщо купувати в США?

комплектуючі, всі найкращі товари призначені тільки для внутрішнього ринку США, тому купуючи товар у США він буде зібраний на кращих чіпах та дисплеях.
вартість, США базова ціна товару є найнижчою 599$ і 899$
відсутність торгових націнок та посередників.

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Лонгслів columbia Women`s Calico Basin™ Flannel Long Sleeve Shirt за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #longsleeve #лонгслів ...

Пуловер columbia Women`s Benton Springs™ Half Snap Fleece Pullover - Plus Size за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #pullover #пуловер ...

Футболка columbia Men`s Men`s Wintertrainer™ Graphic T-Shirt за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #tshirt #футболка ...

Лонгслів columbia Men`s PFG Terminal Tackle™ Carey Chen Long Sleeve Shirt за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #longsleeve #лонгслів ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.