Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку
  1. Переваги замовлення сноубордів з США
  2. Види сноубордів за призначенням
  3. Що таке прогин сноуборду: camber і rocker
  4. Як підібрати сноуборд за зростом
  5. Ширина сноуборду
  6. Як вибрати форму і жорсткість сноуборду?
  7. Важливий нюанс: матеріал сноуборду
  8. Який сноуборд вибрати новачкові?
  9. Інтернет-магазини сноубордів в США
  10. Як замовити сноуборд з США ?

1. Переваги замовлення сноубордів з США


Замовлення сноубордів з США може мати кілька переваг:

1. Великий вибір: Спеціалізовані магазини та онлайн-платформи в Сполучених Штатах пропонують широкий вибір сноубордів різних брендів, моделей і розмірів, що дозволить вам знайти саме той сноуборд, який вам підходить.

2. Новітні технології: США є лідером у розробці сноубордів та супутнього обладнання. Замовляючи сноуборди в США, ви отримуєте доступ до останніх розробок і технологічних новинок в цій галузі.

3. Висока якість: Сноуборди відомих американських брендів, таких як Burton, Lib Tech, Never Summer і GNU, відомі своєю високою якістю та довговічністю.

4. Конкурентоспроможна ціна: У деяких випадках через різницю обмінних курсів і рекламні акції сноуборди можуть продаватися за кращими цінами в Сполучених Штатах, ніж в інших країнах.

5. Індивідуальний вибір: Ви можете замовити сноуборд, який відповідає вашим особистим потребам і стилю катання, з врахуванням таких параметрів, як розмір, форма, жорсткість і дизайн.

Звісно, перед замовленням сноуборда з іноземної країни, важливо врахувати витрати на доставку, мито і податки, з цим ми з радістю Вам допоможемо.

 

2. Види сноубордів за призначенням


Вибір сноуборду залежить від досвіду гонщика, стилю їзди та снігового покриття, на якому використовуватиметься дошка.

СНОУБОРДИ ДЛЯ ПОЧИНАЮЧИХ
Це м’які дошки з нульовим або рокер-прогином (про прогини розповімо далі). Такі сноуборди підходять для новачків та навчання азам катання.

ФРІРАЙД
Ці дошки призначені для «вільної їзди», причому на пухкому, свіжому, глибокому снігу. Такі борди м’якші, ширші і довші за карвінгові, тому вони не провалюються в сніг, а ковзають по його верхньому шару. Сноуборди-фрірайди не підходять для різких «різаних» поворотів, зате краще пристосовані до стрибків та трюків.

КАРВІНГОВІ (ЖОРСТКІ)
Ці борди швидко набирають швидкість та підходять гонщикам з агресивним стилем катання на підготовлених трасах. Карвінгові борди вузькі та довгі, однакові з обох боків. Для катання використовують жорсткі кріплення та черевики. Для керування сноубордом такого виду потрібна підготовка.

УНІВЕРСАЛЬНІ
До універсальних відносяться сноуборди середньої жорсткості з прогином кембер або гібридним. Призначені для їзди спеціальними трасами, для стрибків на маленьких трамплінах і неглибокого фрірайду.

ФРІСТАЙЛ
Вони створені для сноубордистів, котрі люблять трюкачити. Цей вид сноубордів поділяється на два підвиди:

  • джибові (дошки для їзди по поруччям, трубах та сходах) — м’які дошки з прогином рокер;
  • фрістайлові (стрибки з трамплінів) — жорсткі борди із прогином кембер.


Карвінгові та фрірайд-сноуборди підійдуть досвідченим сноубордистам. Універсальні борди із середніми характеристиками рекомендують тим, хто має невеликий досвід катання. А новачкам краще купувати спеціальні дошки для навчання.

 

3. Що таке прогин сноуборду: camber і rocker


Якщо подивитися збоку на деякі сноуборди, можна помітити прогин дошки. Прогин сноуборду буває чотирьох видів та впливає на керованість дошки:

  • Camber (з піднятою серединою та опущеними в сніг краями) — плоским такий сноуборд стає під вагою райдера, тому для керування потрібна хороша підготовка та досвід катання. Такий прогин додає пружності дошці та дозволяє контролювати різкі повороти, надаючи гонщику відчуття стабільності.
  • Rocker (сноуборд з прогином у сніг та піднятими краями) — ідеальний варіант для катання на трасі, стрибків з трамплінів та ковзання по поруччях. Борди добре катають по м’якому снігу і легко входять у повороти, згладжуючи неточності та нерівності. Дошки з прогином рокер краще поводяться на пухкому снігу. Іноді прогин рокер називають негативним чи альтернативним прогином.
  • Плоский (середина дошки плоска) — частіше зустрічається на дитячих дошках, оскільки такий борд простий у керуванні. Але на високій швидкості борд нестабільний.
  • Гібридний — зустрічається в універсальних дошках, які призначені для катання трасами, трамплінами, фрірайдами. Хороший варіант для тих, хто поєднує різні стилі їзди.

В останні роки компанії почали виробляти сноуборди з комбінованим прогином, який поєднує переваги першого та другого типу. Такі універсальні борди підійдуть новачкам та аматорам. Фрірайдери вибирають сноуборди з прогином кембер чи рокер залежно від засніженості місцевості, де кататимуться.

4. Як підібрати сноуборд за зростом


Довжину сноуборду підбирають за зростом сноубордиста, іноді — за зростом і вагою. Довжина сноуборду залежить від його призначення та зросту райдера:

Для карвінгових та універсальних сноубордів діє правило: довжина дошки на 15 см менша за зріст.
Для сноубордів-фрірайдів дошка має бути на 10 см меншою за зріст.
Якщо твоя вага істотно більша або менша за середньостатистичну, то потрібно враховувати і її при виборі. У першому випадку додай 5 см до довжини дошки, у другому — забирай 5 см. Якщо твоя вага більше 100 кг, купуй борд довший за 160 см.

На довгій дошці катання більш швидке, але сноубордистам складніше повертати, а на короткій — легше повертати, але катання повільніше і менш стабільне.

5. Ширина сноуборду


Ця характеристика залежить від розміру стопи плюс черевиків та кріплення. Сноуборд не повинен бути надто широким, оскільки їм буде важко керувати. Сучасні дошки залежно від довжини талії (найвужчого місця) умовно поділяються на три види:

      • стандартні,
      • середні,
      • широкі.

Враховуй, що черевик не повинен виступати за межі дошки більше, ніж на 1-4 см, інакше ти весь час чіплятимешся за поверхню траси.

6. Як вибрати форму і жорсткість сноуборду?


Форма сноуборду визначає, як швидко на ньому можна з’їжджати по рівній трасі, зручність стрибків та виконання трюків. Сноуборди бувають двох типів:

Спрямовані. Передня та задня частини дошки відрізняються за розміром, тому рухатися райдер зможе лише в одному напрямку.
Твін-тип (twin-tip). Симетричний борд для їзди вперед і назад та виконання трюків.

Сноуборди бувають трьох видів жорсткості (гнучкості):

  • М’які (Easyflex) — гарний варіант для новачків, такі борди підходять для неагресивної їзди, оскільки дошка легко гнеться та повертає від невеликого тиску.
  • Середні (Midflex) — такі дошки підходять для виконання нескладних трюків, а також дають велику швидкість на довгих поворотах.
  • Жорсткі (Fullflex) — найкращий вибір для серйозних трюків, швидкої їзди, хард-фрістайлу та фрірайду. Жорсткий борд підходить для стрибків з трампліну, він краще виштовхує, дає так зване клацання.

Новичкам рекомендуємо купувати м’які дошки Easyflex: ними простіше керувати, тому ти швидше навчишся стояти на борді та керувати ним.

7. Важливий нюанс: матеріал сноуборду


Конструкція сноуборду представлена трьома елементами: сердечник, верхня декоративна кришка та поверхня, що ковзає. Існують борди, в яких кожен елемент виконаний із різних матеріалів:

Для виготовлення осердя сноуборду використовують такі матеріали:

  • деревину (головна перевага таких дошок — пружність і опір навантаженням);
  • комбінацію деревини та піни (такий борд обійдеться дешевше, але він крихкий);
  • деревина + пластик + піна або інші матеріали.

Ковзна поверхня сноуборду може бути виконана з наступних матеріалів:

  • Екструдований поліетилен — недорогий матеріал, невибагливий у догляді. Але якщо поверхня пошкодиться, то відновити її практично неможливо.
  • Спеченого поліетилену — відрізняється стійкістю до механічних пошкоджень та відмінним ковзанням, звідси і високий цінник.

8. Який сноуборд вибрати новачкові?


Якщо ти ніколи не стояв на дошці або мало катався, то врахувати нюанси, про які ми розповіли, буде важко. Тому сноуборд для новачка вибирайте за такою інструкцією:

      • гнучкість сноуборду — м’який;
      • прогин прямий або рокер;
      • довжина борда — мінус 15 см від свого зросту;
      • форма — твін-тип.

Щоб правильно вибрати сноуборд, також важливо врахувати якість бренду. У нашому каталозі представлені сноуборди від відомих світових виробників: Burton, DC, Flow, Rossignol та інших. Вибирай сноуборд, керуючись нашими рекомендаціями, і катай на втіху!

9. Інтернет-магазини сноубордів в США


  1. Burton Snowboards
  2. Lib Tech Snowboards
  3. Arbor Snowboards
  4. Capita Snowboards
  5. Rome SDS
  6. Rossignol Snowboards
  7. Salomon Snowboards
  8. Gnu Snowboards

 

10. Як замовити сноуборд з США ?

Щоб замовити сноуборд з США, потрібно виконати кілька кроків:

  1. Оберіть магазин, де Ви хочете купити сноуборд;
  2. Оберіть сноуборди, які Ви хочете придбати. Зверніть увагу на розмір, вагу та ціну, оскільки це може вплинути на вартість доставки;
  3. Оформіть замовлення на сайті USAINUA;
  4. Оплатіть замовлення;
  5. Виберіть спосіб доставки;
  6. Очікуйте доставку свого замовлення.

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

adidas GOLF REVERSIBLE WEB BELT за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #belt ...

adidas GRAND COURT ALPHA SHOES за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #shoes ...

adidas ADILETTE COMFORT SANDALS за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #shoes ...

adidas ADILETTE 22 SLIDES за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #shoes ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.