Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

З усіх сімейств ароматів найбільш знайомим і легко пізнаваним, ймовірно, є квіткові парфуми. Квіткові аромати за своєю суттю можуть здатися простими і свіжими, але з додаванням пряних, гурманських або землистих нот найкращі квіткові парфуми виявляються дуже динамічними і п’янкими.

Аромати цього ольфактивного сімейства характеризуються домінуючими нотами квітів (як Ви вже здогадалися), таких як троянда, жасмин, квітка апельсина та конвалія. “Квіткові відтінки можуть мати дуже широкий діапазон, ноти, про які люди відразу згадують, – це троянда, жасмин і квітка апельсина, оскільки вони, як правило, найбільш поширені”, – розповідає парфумер DSM-Firmenich Алексіс Грюжен. «Інші квіткові ноти, можливо, менш відомі, але також квіткові, такі як бузок, ірис, іланг-іланг».

Навіть якщо Ви не вважаєте себе любителем квіткових парфумів, існує низка універсальних і надійних варіантів, які дозволяють легко поринути у сімейство ароматів, не пахнувши при цьому повноцінним квітковим магазином. «Щоб квіткові аромати не здавалися застарілими, важливо поєднувати сучасні та універсальні ноти із традиційними квітковими елементами», — додає Грюжен. «Цитрусові, фруктові чи зелені ноти можуть додати свіжості та яскравості, а деревні чи мускусні відтінки надають глибини та вишуканості, створюючи збалансовану та позачасову композицію».

Чи Ви вже є шанувальником квіткових ароматів або хочете кинути виклик своїй ароматній палітрі, читайте про деякі з наших улюблених квіткових парфумів від провідних брендів, таких як Kilian та Marc Jacobs, які надають унікального відтінку класичному ароматному профілю.

УВАГА, для перегляду деяких магазинів необхідний ВПН/VPN з Американським IP.

Lancôme Paris La Nuit Tresor

Один із найкращих варіантів Грюжена — цей дорогоцінний камінь від Lancôme. На додаток до базових нотів пачулі, папірусу та ладану, в ароматі також поєднуються серцеві ноти, такі як орхідея, полуниця та, звичайно ж, есенція чорної троянди. Його приємно завершують фруктові ноти груші, бергамоту та мандарину. “Цей аромат дає новий спосіб подивитися на захоплюючий запах троянди і відчути його”, – пояснює він.

 

Dior Miss Dior Blooming Bouquet Eau de Toilette

Кому потрібний справжній букет квітів, якщо можна використати туалетну воду Miss Dior Blooming Bouquet? Поєднання калабрійського бергамоту, дамаської троянди, півонії та білого мускусу робить його ідеальним ароматом весняного сезону.

 

 

Bvlgari Allegra Magnifying Rose Eau de Parfum

Тільки стильного дизайну флакона парфумованої води Allegra Magnifying Rose від Bvlgari достатньо, щоб захотіти розпорошити його. Додайте сюди суміш дамаської троянди та більш насиченої турецької троянди, і будь-який справжній любитель квітів буде проданий.

 

Chanel Gardénia Eau de Parfum

Будь-хто, хто любить квіткові аромати, але втомився від запаху троянди, має скуштувати парфумерну воду Chanel Gardénia. Ноти жасмину та апельсинового кольору надають аромату ніжної свіжості та квітковості.

 

 

Giorgio Armani My Way Eau de Parfum

Парфумована вода My Way від Armani містить класичну суміш туберози, а також гурманські та фруктові ноти бурбонської ванілі та груші.

 

 

Viktor&Rolf Flowerbomb Tiger Lily Eau de Parfum

Остання версія улюбленої парфумерної води Flowerbomb від Victor&Rolf здатна плавно перенести Вас із весни в літо завдяки верхнім нотам кокосового молока та бергамота, середній ноті акорду тигрової лілії та базовим нотам манго.

 

Kilian Paris Rose Oud Eau de Parfum

Коли Ви думаєте, що розпорошуєте класичний аромат троянди, Rose Oud від Kilian Paris піднімає ситуацію на сходинку вище. Аромат набуває пряного відтінку завдяки нотам кориці та кедра, які обов’язково виділять його серед інших квіткових ароматів у Вашій колекції.

 

Marc Jacobs Daisy Wild Eau de Parfum

Хоча Grudgeon особливо небайдужий до оригінальної парфумерної води Daisy від Марка Джейкобса, ця свіжіша версія поєднує в собі банановий колір, жасмин і ветивер, створюючи більш букет польових квітів. І тільки уявіть, як весело виглядатиме пляшечка, наповнена квітами, на Вашій стільниці.

 

Ellis Brooklyn Florist Eau de Parfum

Тубероза – зіркова нота цього цитрусово-квіткового парфуму від Ellis Brooklyn. Нотки італійського бергамоту, золотого гарденію та жимолості надають пікантності класичній квітковій композиції.

 

 

Maison Margiela Replica On A Date Eau de Toilette

Суміш акордів лікеру чорної смородини, пелюстків троянди Іспарта і пачулі в цьому ароматі досить п’янить, щоб запалити новий роман чи розпалити старе полум’я.

 

 

Valentino Donna Born в Roma Eau de Parfum

Чорна смородина, жасмин великоквітковий, та бурбонська ваніль створюють теплий квітковий аромат Donna Born In Roma від Valentino, який не надто солодкий. Суміш також натхненна поєднанням римського вуличного стилю та різкої високої моди.

 

Molton Brown Flora Luminare Eau de Parfum

Flora Luminare від Molton Brown – це справжній квітковий аромат, що починається з характерної квіткової ноти іланг-ілангу. У його композиції такприсутні серцеві ноти: абсолют тіаре, абсолют жасмину і абсолют троянди.

 

Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum

Ноти квітки груші чудово поєднуються з білою гарденією в парфумерній воді-бестселлері Gucci Flora Gorgeous Gardenia. Популярний аромат завершується нотками коричневого цукру, що залишаються на шкірі годинами.

 

Henry Rose Flora Carnivora Eau de Parfum

У цьому свіжому квітковому парфумі землистий ветивер поєднується з ароматним жасмином, туберозою та апельсиновим цвітом, створюючи універсальний аромат, який не відноситься лише до весняних місяців. Як додатковий бонус він також дуже багатошаровий.

 

Creed Spring Flower Fragrance

Важко не уявити себе біжучи англійським садом після кількох порцій цього ніжного квіткового аромату. Він поєднує у собі верхні ноти бергамоту та грейпфрута з жасмином та букетом білих кольорів, а потім завершується базовими нотами амбри та мускусу.

 

D.S. & Durga Rose Atlantic

Описаний як «парфумована вода, побудована на нотах літа біля океану в Новій Англії», цей свіжий квітковий парфум починається з нот солоної води та білого моху, а потім завершується акордом троянди з верхніми нотами лимонної олії та бергамоту.

 

Maison Francis Kurkdjian Amyris Femme Eau de Parfum

Парфумована вода Amyris Femme від Maison Francisco Kurkdjian поєднує аромат ямайського дерева амірис з рідкісним ірисом з Флоренції, Італія. Фруктово-квітковий аромат завершується характерними нотами лимонного кольору, грушевого акорду та запашного горошку.

Як замовити парфуми зі США?


Замовити будь-який товар зі США можна 2 способами:

  1. Самостійно використовуючи адреси наших складів USAinUA у США.
  2. За допомогою наших менеджерів USAinUA, які зроблять покупку за Вас та доставлять до Вашої оселі:
  • Передайте нам USAinUA посилання на товар, доставку якого, бажаєте порахувати.
  • Вкажіть свої контакти для зв’язку, куди ми можемо надіслати Вам розрахунок.
  • Оплатіть товар через особистий кабінет, який ми вже створили для Вас.
  • Вкажіть свої реквізити для доставки по Україні.

З повагою, команда USAinUA

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Куртка adidas FIVE TEN WIND JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Куртка adidas FAST RUNNING ITERATION JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Футболка adidas OWN THE RUN ALLOVER PRINT TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Футболка adidas CAMO TONGUE TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.