Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

1. Найкращі планшети 2024 року – ТОП 7
2. Планшети варті уваги
3. Як вибрати планшет?
4. Як купити планшет у США?



Знайти відповідний планшет для Ваших потреб може здатися складним завданням з огляду на те, що в даний час існує так багато відмінних варіантів. На щастя, є багато хороших планшетів, які функціональні та зручні у використанні, мають довгий час роботи від батареї та мають доступні ціни. Експерти USAinUA відкривають секрети купівлі найкращих планшетів зі США, ми покажемо, де можна придбати планшети в Америці і як це зробити.

1. Найкращі планшети 2024 року – ТОП 7


1. Apple iPad Air 2024

Найкращий планшет для більшості людей

Характеристики

Процесор: M2
Камера: 12 МП ширококутна (f/1.8) (спереду та ззаду)
Дисплей: 11-дюймовий/13-дюймовий світлодіодний (2360 x 1640 пікселів) / (2732 x 2048 пікселів)
Сховище: 128 ГБ, 256 ГБ, 512 ГБ, 1 ТБ
Порти: 1 USB-C
Розміри: 9,7 x 7 x 0,24/11,04 x 8,5 x 0,24 дюйма
Вага: 461 г / 617 г

Де придбати Apple iPad Air 2024

Переглянути на Apple US
Переглянути на AMAZON
Переглянути на BHPhoto

Переваги та недоліки
✅ Висока продуктивність M2❌ Немає Face ID
✅ Довга робота акумулятора life❌ Немає підтримки Thunderbolt
✅ Підтримка Apple Pencil Pro та Magic Keyboard
✅ Надійна якість звуку

iPad Air від Apple – це iPad для покупців, яким потрібна трохи більш тонка, легка і краща версія оригіналу, а нова модель 2024 – найкраща на даний момент.

Це тому, що це перший iPad Air, який поставляється в 11-дюймовому або 13-дюймовому варіантах, що означає, що Вам більше не доведеться платити за дорожчий iPad Pro, якщо Ви дійсно хочете 13-дюймовий iPad. А останній iPad Air відчувається досить швидким завдяки чіпу Apple M2 під капотом, який робить кожну програму, яку Ви запускаєте на пристрої, швидким і чуйним. Крім того, він підтримує Apple Pencil Pro (129 доларів США), що означає, що Ви можете використовувати його як інструмент для малювання або прилад для нотаток, якщо Ви готові викласти додаткові гроші за аксесуари.

І хоча Вам все одно потрібно оновитися до iPad Pro, щоб отримати топовий mini-LED-дисплей від Apple, світлодіодний дисплей на iPad Air виглядає чудово – і наше тестування показує, що він став яскравішим, ніж його попередники. Цей чудовий маленький планшет також пропрацював цілий день без підзарядки у нашій тестовій лабораторії, пропрацювавши майже 12 годин (11:30) у наших тестах продуктивності акумулятора. А в наших тестах продуктивності процесора iPad Air 2024 обійшов майже всі інші планшети в цьому списку, включаючи OnePlus Pad 2 і Samsung Galaxy Tab S9 Ultra.

Звичайно, навіть у нашому найкращому планшеті з цієї групи є деякі недоліки. Хотілося б, щоб Apple увімкнула підтримку Face ID для iPad Air, щоб Ви могли швидко входити в систему, просто глянувши на нього, але поки не пощастило – навіть iPad Air 2024 підтримує тільки Touch ID, а не Face ID. Було б також непогано, якби Apple зробила більше, щоб зробити цей маленький потужний гаджет більш функціональним пристроєм для продуктивності. Ви можете використовувати його як гідну заміну ноутбуку в крайньому випадку, особливо якщо Ви викладете 300-350 доларів за Magic Keyboard, але iPadOS з натяжкою справляється з вимогами роботи, такими як багатозадачність між проектами або переміщення файлів.

Але це незначні скарги на те, що ми вважаємо найкращим планшетом для більшості людей. Якщо Ви не можете дозволити собі новий iPad Air, Ви можете отримати майже стільки ж від старої, зниженої в ціні моделі або слабшого базового iPad, але ті, хто може дозволити собі заплатити за краще, повинні розщедритися на Air.

2. Amazon Fire 7

Найкращий планшет для людей з обмеженим бюджетом

Характеристики

Процесор: чотириядерний процесор 1,3 ГГц
Камера: 2 МП (задня), 2 МП (фронтальна)
Дисплей: 7 дюймів, 1024 x 600 пікселів
Сховище: 16 ГБ, 32 ГБ
Пам’ять: 1 ГБ
Порти: роз’єм для навушників, microUSB, microSD,
Розміри: 7,6 x 4,5 x 0,4 дюйми
Вага: 272 г

Де придбати Amazon Fire 7

Переглянути на AMAZON
Переглянути на Currys

Переваги та недоліки
✅ Швидкий за свою ціну❌ Багато реклами Amazon
✅ Дуже доступний❌ Дисплей з низькою роздільною здатністю
✅ Бездротова Alexa

Планшети Amazon Fire – одні з найдешевших планшетів, які Ви можете купити, а Amazon Fire 7 – найдешевший з них. Він не найпродуктивніший, але за потрібну ціну в 60 доларів (або 75 доларів, якщо Ви хочете його без реклами) на ринку немає кращого бюджетного планшета.

Ця низька ціна, що запитується, — головна причина, через яку ми вважаємо його найкращим бюджетним планшетом, але є й інші приємні речі, які ми можемо сказати про Fire 7. Він досить легкий і зручний для перенесення, тому що важить менше фунта (272 г), і він пропрацював майже 11 годин у наших тестах батареї – що майже так само добре, як наш фаворит, iPad Air, який коштує приблизно в 10 разів дорожче. Крім того, він оснащений портом microSD, який дозволяє вставляти додаткову пам’ять (до 1 ТБ) за допомогою карт microSD. Це функція, з якою не можуть зрівнятися навіть наймодніші планшети Apple.

Тепер про погані сторони: це дешевий планшет і він таким і відчувається. Тонкий, округлий пластиковий корпус не такий приємний, як метал та скло, які Ви отримуєте на більш дорогих планшетах, таких як iPad, а товсті рамки навколо екрану роблять планшет несмачним. Найгірше, вони оточують нечіткий 7-дюймовий (1024 x 600 пікселів) РК-екран, який погано показав себе в наших тестах дисплеїв і має надто низьку роздільну здатність для підтримки HD-відео. Так що якщо Вам потрібен дешевий планшет для потокової передачі фільмів і телепередач, ми рекомендуэмо накопичити на Amazon Fire HD 10. Він коштує вдвічі дорожче за дешевий Fire 7, але у нього є екран, здатний відображати HD-контент з роздільною здатністю 1080p, що є мінімальним, необхідним для якісного перегляду.

Вбудовані камери та динаміки також досить погані, і Ви могли б досягти більшого з будь-яким іншим планшетом у цьому списку. Але всі інші планшети в цьому списку також набагато дорожчі за Fire 7, і на нашу думку, цей планшет вартістю менше 100 доларів – справжня цінність для тих, хто хоче дешевий планшет, який не шкода зламати або втратити. Він особливо добре підходить як перший планшет для дитини, оскільки його легко замінити, і на ньому працюють усі додатки з App Store Amazon. Вибір програм Android на Amazon більш обмежений, ніж на повноцінному планшеті Android, такому як OnePlus Pad 2, але Ви все одно отримуєте більшість хітів, а також можете скористатися надійним батьківським контролем Amazon для FireOS.

3. OnePlus Pad 2

Характеристики

Процесор: Snapdragon 8 Gen 3
Дисплей: 12,1-дюймовий 3K OLED (3000 x 2120), співвідношення сторін 7:5 | Адаптивна частота оновлення 144 Гц
Сховище: 256 ГБ
Пам’ять: 12 ГБ
Порти: 1x USB-C
Розміри: 10,5 x 7,6 x 0,2 дюйми
Вага: 1,29 фунта (580 г)

Де придбати OnePlus Pad 2

Переглянути на OnePlus
Переглянути на AMAZON

Переваги та недоліки
✅ Унікальний дизайн❌ Середня якість задньої камери
✅ Яскравий дисплей
✅ Висока продуктивність
✅ Епічне час автономної роботи

OnePlus Pad 2 – це преміальний планшет Android для тих, хто хоче конкурента iPad, який забезпечує чудовий дизайн та хорошу продуктивність за чудовою ціною.

На нашу думку, цей вигнутий планшет є найкращим планшетом Android для більшості покупців, тому що він пропонує чудовий преміальний планшет з акумулятором на цілий день і більшим запасом енергії за нижчу ціну, ніж iPad Air. Хоча він дорожчий за оригінальний OnePlus Pad, він, як і раніше, забезпечує велику цінність завдяки своїй швидкості, камерам і акумулятору, що перевершує iPad Air.

Все вірно: у нашому тесті акумулятора OnePlus Pad 2 пропрацював 14 годин і 58 хвилин при повній зарядці, перевершивши новий iPad Air (2024) і майже будь-який інший планшет в цьому списку. Цей цілий день роботи акумулятора зручний для цього планшета, тому що його глибоко закруглені краї роблять його зручнішим для утримання протягом тривалого часу, а масивна 13-мегапіксельна камера на задній панелі досить хороша, щоб Ви дійсно захотіли робити фотографії за допомогою свого планшета. І хоча наші тести показують, що він не такий швидкий, як iPad Air M3, цей планшет все ще чудово підходить для виконання завдань або ігор, не в останню чергу через його чудову звукову систему з чотирма динаміками.

OnePlus Pad 2, можливо, є більш ефективним пристроєм для підвищення продуктивності, ніж iPad від Apple, частково тому, що Android – більш універсальна операційна система (тому простіше переміщати файли і запускати ширший спектр додатків), але також тому, що додатковий стілус клавіатура OnePlus Pad 2 дешевша, ніж у їх аналогів для iPad. Отже, якщо Ви бажаєте зібрати планшет для підвищення продуктивності за невеликі гроші, OnePlus Pad 2 у парі з OnePlus Smart Keyboard (149 доларів США) та OnePlus Stylo 2 (99 доларів США) дозволять Вам це зробити за менші гроші, ніж варіанти Apple.
Нарешті, все виглядає чудово на оновленому дисплеї 3K, який тепер знаходиться на одному рівні з iPad Air M3 з точки зору передачі кольору, точності кольору і загальної яскравості. Чи то комікси чи відеоролики на YouTube, на цій панелі все виглядає найкращим чином.

4. Microsoft Surface Pro 11

Найкращий планшет на Windows 11

Характеристики

Дисплей: 13 дюймів (2880 x 1920) LCD або OLED
Процесор: Snapdragon X Plus/Elite
Графічний процесор: Qualcomm Adreno
ОЗП: 16 ГБ, 32 ГБ
Пам’ять: 512 ГБ, 1 ТБ
Вага: 1,97 фунта (890 г)

Де придбати Microsoft Surface Pro 11

Переглянути на NewEgg
Переглянути на AMAZON

Переваги та недоліки
✅ Тонкий та легкий дизайн❌ Периферійні пристрої дуже дорогі
✅ Потужна продуктивність Snapdragon X❌ Деякі функції Copilot+ відсутні
✅ Відмінний час автономної роботи❌ Деякі програми несумісні з Arm
✅ Оновлена ​​клавіатура-периферія
✅ Яскравий OLED-дисплей

Microsoft Surface Pro 11 – це планшет на базі Windows 11 для користувачів, яким потрібна універсальність Windows з доступністю планшета, і він поки що найкращий завдяки включенню нових чіпів Snapdragon від Qualcomm.

Ми рекомендуємо його як найкращий планшет на базі Windows для більшості людей, тому що він швидше і краще виглядає, ніж будь-який конкуруючий планшет на базі Windows — і вибирати нема з чого. У той час як планшети Surface Pro від Microsoft були трохи нудними протягом багатьох років, Surface Pro 11 струшує все за допомогою нової опції OLED-дисплею та нового чіпа Snapdragon X під капотом. Цей чіп Snapdragon виводить цей планшет на нові висоти швидкості та енергоефективності, роблячи його найшвидшим планшетом у цьому списку, за винятком iPad Pro M4. Також допомагає те, що цей планшет пропрацював трохи більше 12 годин у наших тестах батареї, що означає, що Ви можете носити його цілий день, не турбуючись надто багато про зарядку.

І хоча Ви можете чудово обійтися базовою моделлю ($999) та її 13-дюймовим РК-дисплеєм, ті, хто може дозволити собі витратити $600 на оновлення до версії з OLED, повинні оцінити додаткову жвавість та яскравість дисплея, який стає яскравішим, ніж iPad Air (2024) у наших тестах дисплея.

Однак є кілька застережень, які потрібно знати перед покупкою. Хоча Microsoft прагне розхвалювати функції штучного інтелекту Windows 11, підтримувані цим планшетом завдяки чіпу Snapdragon, у нашому практичному тестуванні ми не знайшли їх дуже цінними чи корисними, за винятком Live Captions, який використовує ШІ для автоматичного відображення субтитрів для будь-якого аудіо, яке Ви слухаєте в режимі реального часу. І хоча цей планшет Windows кричить, що його можна використовувати як пристрій для підвищення продуктивності, Microsoft накручуватиме Вас на периферійних пристроях у стилі Apple. Наприклад, на момент написання огляду знімна клавіатура Surface Flex Pro коштувала додатково 349 доларів, а стілус Surface Slim Pen 2 — ще 100 доларів, що означає, що Ви платите ще майже 500 доларів лише за те, щоб оснастити цей планшет Windows аксесуарами, які дозволять використовувати його з максимальною ефективністю.

В цілому, однак, це найкращий планшет Surface Pro на сьогоднішній день і найкращий планшет Windows 11 на ринку.

5. Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

Кращий планшет, коли Вам потрібний максимально великий екран

Характеристики

Процесор: Snapdragon 8 Gen 2
Камера: 12 МП + 12 МП UW (спереду), 13 МП AF + 6 МП UW (ззаду)
Дисплей: 14,6 дюйми, 2960 x 1848 пікселів
Пам’ять: 128 ГБ, 256 ГБ, 512 ГБ
Порти: 1x USB-C, microSD
Розміри: 12,85 x 8,21 x 0,22 дюйми
Вага: 1,4 фунта (635 г)

Де придбати Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

Переглянути на AMAZON
Переглянути на John Lewis
Переглянути на SAMSUNG

Переваги та недоліки
✅ Чудовий 14,6-дюймовий OLED-дисплей❌ Дорогий порівняно з конкурентами
✅ Тонкий, легкий дизайн❌ Режим DeX – погана імітація Windows 11
✅ Висока продуктивність

Коли Вам абсолютно, напевно потрібен найбільший планшет, вибирайте Samsung Galaxy Tab S9 Ultra.

Це не тільки планшет з найбільшим екраном, але і найкращий планшет з великим екраном, на наш погляд, тому що він поєднує в собі чудовий 14,6-дюймовий AMOLED-дисплей зі швидким Snapdragon 8 Gen 2. І, незважаючи на розмір екрану, цей 1,6-фунтовий планшет не здається важким завдяки своєму елегантному ультратонкому дизайну, який тонше, ніж iPad Air.

Звичайно, розмір екрану робить його трохи громіздким, і Вам зазвичай захочеться використовувати дві руки або підставку при використанні Galaxy Tab S9 Ultra. Але який це екран: 14,6-дюймовий (2960 x 1848 пікселів) AMOLED-дисплей нашого оглядового зразка виглядає розкішно наживо, а наші лабораторні випробування показують, що він насправді барвистіший і точніший за кольором, ніж дисплей iPad Air або mini-LED iPad Pro. Екран AMOLED Galaxy Tab S9 Ultra також має адаптивну частоту оновлення, здатну досягати 120 Гц (що може зробити прокручування та ігровий процес більш плавними), тоді як iPad Air (але не Pro), як і раніше, застряг на 60 Гц.

Ви можете грати у всі новітні ігри Android і насолоджуватися всіма улюбленими додатками на цьому планшеті завдяки чіпу Snapdragon 8 Gen 2, який не може зрівнятися по швидкості з iPad в цьому списку, але, як і раніше, чудово справляється з усіма новітніми додатками. Крім того, Galaxy Tab S9 Ultra поставляється з безкоштовним стілусом, приємний штрих, який Apple не буде поєднувати зі своїми iPad.

Однак є один великий недолік у планшеті з великим екраном AMOLED: час роботи від батареї. У нашій лабораторії Tab S9 Ultra протримався менше 10 годин (9:27), що нормально для повсякденного використання, але дратуватиме, якщо Ви хочете використовувати цей планшет на ходу весь день. Крім того, він поставляється з купою встановлених програм Samsung, більшість з яких по суті марні, якщо у Вас ще немає інших пристроїв Galaxy.

6. iPad Pro 2024

Кращий планшет для прогресивних користувачів

Характеристики

Процесор: M4
Камера: 12 МП спереду / ззаду
Дисплей: 11-дюймовий/13-дюймовий тандемний OLED (2420 x 1668) / (2752 x 2064)
Пам’ять: 256 ГБ, 512 ГБ, 1 ТБ, 2 ТБ
Порти: USB-C, Smart Connector
Розміри: 9,83 x 6,99 x 0,21/11,09 x 8,48 x 0,2 дюйма
Вага: 1,28 фунта (640 г)

Де придбати iPad Pro 2024

Переглянути на AMAZON
Переглянути на Apple

Переваги та недоліки
✅ Надтонкий та легкий дизайн❌ Дорогі периферійні пристрої та оновлення
✅ Чудова OLED-панель
✅ Потужний – Продуктивність M4
✅ Епічний час автономної роботи

iPad Pro 2024 став першим пристроєм, оснащеним передовим чіпом Apple M4, і цей крихітний титан під капотом робить його найпотужнішим планшетом, який Ви можете купити прямо зараз.

Це робить його найкращим планшетом для людей, яким потрібна максимальна потужність. Але iPad Pro 2024 – це більше, ніж просто потужний планшет – це топовий планшет преміум-класу від Apple, і у нього прекрасний OLED-дисплей, який робить все, що Ви на ньому робите, чудовим. Крім того, чіп Apple M4 допомагає йому забезпечити найкращий час автономної роботи серед усіх планшетів у цьому списку, за винятком OnePlus Pad 2, і все це у тонкому, елегантному корпусі вагою приблизно 600 г.

Звичайно, важко зрозуміти, навіщо Вам такий швидкий iPad, коли iPad Air 2024 з його старим чіпом M2 все ще досить швидкий, щоб упоратися з будь-якою програмою. Але неважко точно дізнатися, наскільки швидким є iPad Pro (2024), тому що ми провели його через наші тести продуктивності, і цей планшет показав себе краще в наших тестах процесора Geekbench, ніж будь-який планшет з цього списку.

Хоча він приблизно на одному рівні з Galaxy Tab S9 Ultra з точки зору точності передачі кольору, тандемний OLED-дисплей iPad Pro стає значно яскравішим – до 1510 нит при перегляді HDR-контенту, що досить яскраво, щоб нашкодити Вашим очам у темній кімнаті. А якщо Ви хочете використати його на вулиці, Ви можете викласти додаткові 100 доларів за нанотекстурне скляне покриття, яке робить екран менш відбивним.

Незважаючи на високу ціну, яку Ви платите за цей топовий iPad, він просто не вартий того, якщо Вам не потрібна швидкість та якість екрану. Хоча це ідеальний вибір для тих, хто хоче топовий екран та потужність, більшість людей не вважають його найкращим. iPad Air все ще доступніший за цінами, та має ті ж розміри (11 та 13 дюймів), що й iPad Pro.

7. ReMarkable Paper Pro

Найкращий планшет для письменників

Характеристики

Процесор: чотириядерний Cortex-A53 1,8 ГГц
Дисплей: 11,8-дюймовий кольоровий дисплей Canvas
Пам’ять: 64 ГБ
ОЗУ: 2 ГБ LPDDR4
Порти: USB-C, порт для аксесуарів
Розміри: 10,8 x 7,7 x 0,2 дюйми
Вага: 1,16 фунта (520 г)

Де придбати ReMarkable Paper Pro

Переглянути на AMAZON
Переглянути на ReMarkable

Переваги та недоліки
✅ Колір допомагає документам виділятися❌ Дисплей часто здається повільним
✅ Кольори та інструменти для малювання приємно використовувати
✅ Хороше підсвічування❌ Затримка деяких інструментів для малювання означає, що є крива навчання
✅ Тонкий, елегантний дизайн

ReMarkable Paper Pro – це планшет, розроблений для читачів та письменників, і Ви відразу зрозумієте це, коли побачите його 11,8-дюймовий дисплей електронної книги у дії. Малювання лінії на екрані маркером ReMarkable Marker відтворює відчуття ручки на папері, але коли Ви перевертаєте сторінку, виникає помітна затримка, оскільки дисплей Canvas Color оновлюється.

Ось чому ми думаємо, що це найкращий планшет для письменників та читачів, але не для всіх інших: Ви жертвуєте великою універсальністю та швидкістю, щоб насолодитися відчуттям листа на цьому кольоровому дисплеї електронної книги. Це також чудово, тому що інженери ReMarkable попрацювали над тонким налаштуванням більше 4000 рівнів чутливості до натискання і скоротили затримку між тим, коли Ви малюєте, і тим, коли лінія з’являється, до мілісекунд.

Але навіть при цьому в ході нашого тестування ми виявили, що Ви часто можете помітити затримку між тим, коли Ви малюєте лінію або перевертаєте сторінку, і тим, коли дія дійсно відбувається на екрані. Ви звикаєте до цього, але це не дуже приємно, коли вже звик до швидкої реакції інших планшетів.

Підсумок: Це найкращий планшет для письменників, які хочуть записувати нотатки або робити позначки у цифрових документах на планшеті, що створює відчуття, що Ви пишете на папері. Додаткове підсвічування (вперше в лінійці) також чудове, але вартість цього планшета (як iPad Air) гарантує, що він залишиться нішевим продуктом для письменників.

2. Планшети варті уваги


Ці планшети не досягли рівня досконалості, необхідного для того, щоб стати лідерами, вони є гарною альтернативою, яку варто розглянути, якщо вони відповідають Вашим унікальним потребам або якщо Ви не можете визначитися зі своєю першою покупкою.

1. iPad 2022 (10-е покоління)

Найкращий звичайний iPad за останні роки

Характеристики

Процесор: A14 Bionic
Камера: 12 МП (задня), 12 МП з кутом огляду 122 градуси (фронтальна)
Дисплей: 10,9 дюйми (2360 x 1640) Liquid Retina
Пам’ять: 64 ГБ, 256 ГБ
Порти: USB-C
Розміри: 9,79 x 7,07 x 0,28 дюйми
Вага: 1,05 фунта (476 г)

Де придбати iPad 2022 (10-е поколение)

Переглянути на Apple
Переглянути на NewEgg
Переглянути на AMAZON

Переваги та недоліки
✅ Більш витончений дизайн із більш тонкими рамками❌ Дорожче за попередню модель
✅ Швидкий процесор A14 Bionic❌ Незручно заряджати Apple Pencil
✅ Тривалий час роботи від акумулятора – 11 годин❌ Усього 64 ГБ пам’яті
✅ Зручна клавіатура Magic Keyboard із тачпад❌ Не підтримує Stage Manager в iPadOS 16
✅ Стільниковий зв’язок оновлено до 5G

iPad 2022 трохи дорожчий за своїх попередників, але Apple виправдала підвищення ціни новим елегантним дизайном, який трохи збільшив дисплей, прибрала кнопку «Додому», оновила кнопку живлення з підтримкою Touch ID і додала зарядку через USB-C.

На жаль, Ви, як і раніше, досить обмежені в тому, які аксесуари Ви можете отримати для цього базового iPad. Наприклад, він не працює з новим Apple Pencil Pro, але працює з Apple Pencil 1-го покоління. Ці обмеження легко пережити, якщо згадати, що цей iPad коштує від 349 доларів, що на 250 доларів дешевше, ніж iPad Air початкового рівня.

І хоча його недоліки пригнічують, ми, як і раніше, вважаємо, що базовий iPad залишається найкращим iPad для покупки, якщо Ви хочете планшет Apple, але не можете виправдати додаткові витрати на стартову ціну iPad Air у 599 доларів.

Цікавою особливістю редизайну базового iPad 2022 є те, що він значно наблизив його до iPad Air з точки зору дизайну (тонше, більше екран, зарядка через USB-C і т. д.), так що за 349 доларів Ви отримуєте iPad 2022 , який не сильно відстає від iPad Air (наша головна рекомендація для найкращого планшета) з погляду можливостей. Він також пропрацював майже 11 годин у нашому тестуванні акумулятора, тому його цілком достатньо, щоб Ви могли провести день на дивані.

2. Планшет Google Pixel

Найкращий планшет для розумного будинку

Характеристики

Процесор: Tensor G2
Камера: 8 МП, f/2.0 спереду та ззаду
Дисплей: 11-дюймовий LCD 2560 x 1600, 60 Гц
Пам’ять: 128 ГБ, 256 ГБ
Порти: USB-C
Розміри: 10,2 x 6,7 x 0,3 дюйми (планшет); 6,6 x 3,7 x 2,7 (док-станція)
Вага: 1,08 фунта (490 г)

Де придбати Планшет Google Pixel

Переглянути на Google Store
Переглянути на AMAZON

Переваги та недоліки
✅ Зарядна док-станція – корисний аксесуар❌ Середня продуктивність
✅ Хороша якість фотографій❌ Мало доступних аксесуарів для підвищення продуктивності
✅ Потужні функції редагування фотографій

Планшет Google Pixel виділяється серед усіх інших у цьому списку тим, що він єдиний, який постачається з власним динаміком/зарядною док-станцією.

Незважаючи на те, що це може здатися марним хитрощом для деяких покупців, ця очевидна спроба Google виділитися з натовпу дає хороші результати для тих, хто хоче почати працювати з розумним будинком Google. Це єдиний планшет на ринку, який одночасно виконує функцію розумного домашнього центру та по чудовій ціні.

Динаміки на зарядній станції планшета також чудові, забезпечуючи задовільні баси за рахунок деяких високих частот. Це також хороший планшет Android, який можна порівняти з iPad 2022 від Apple, незважаючи на те, що він коштує на 50 доларів менше. Однак він не може зрівнятися з можливостями або якістю звуку кращих концентраторів розумного будинку, і він не підтримує всі технології розумного будинку.

3. iPad mini 6

Найкращий маленький планшет

Характеристики

Процесор: A15 Bionic
Камера: 12 МП (спереду та ззаду)
Дисплей: 8,3 дюйми (2266 x 1488 пікселів) Liquid Retina
Пам’ять: 64 ГБ, 256 ГБ
Порти: USB-C
Розміри: 7,7 x 5,3 x 0,3 дюйми
Вага: 0,7 фунта (317 г)

Де придбати iPad mini 6

Переглянути на AMAZON
Переглянути на Apple

Переваги та недоліки
✅ Надпортативний, легкий дизайн❌ Відсутність Magic Keyboard або роз’єм для навушників
✅ Швидкий процесор A15 Bionic
✅ Чіткий та яскравий дисплей❌ Дорогий

Взяти майже все, що ми знаємо і любимо в iPad Air, але зменшити його до розміру/ваги, з якими дуже легко справлятися лише однією рукою, і у вас буде iPad mini 6 (2021), який, можливо, є тим iPad, якого Ви чекали. Він підтримує Apple Pencil 2, має плоский дизайн, набагато менші рамки та майже все інше, що ми любимо у iPad. В даний час Amazon загнав ринок у кут на планшетах розміром менше 10 дюймів з цінами на свої планшети Fire, але новий iPad mini дає людям, орієнтованим на якість, альтернативу, яку варто інвестувати.

Крім того, у Вас є надшвидка система на чіпі A15 Bionic, яка перевершує iPad Air і всі непрофесійні iPad на ринку. Його дисплей також дуже яскравий (понад 500 нит яскравості), а також напрочуд хороший звук для такого маленького пристрою. О, і говорячи про перевагу над своїм розміром, iPad mini 6 має приголомшливий час автономної роботи. Єдине, що не є маленьким у iPad mini 6 – це ціна. Його вартість у 499 доларів трохи вища, ніж у звичайного iPad, але це ще один випадок, коли Ви отримуєте те, за що платите.

3. Як вибрати планшет?


Найкращий спосіб вибрати ідеальний планшет для Вас — подивитися, які у Вас пристрої є і якими Ви користуєтеся на постійній основі. Якщо Ви користувач iPhone і вже прив’язані до екосистеми Apple, iPad — відмінний вибір, який пропонується в різних цінах і органічно інтегруватиметься у Ваш повсякденний робочий процес, ніж інші планшети.

Якщо Ви віддаєте перевагу Android, у нас є досить багато планшетів Android в цьому списку, але тільки планшет Google Pixel пропонує унікальну подвійну функціональність, дублюючи його як розумний екран для Вашого будинку, коли він не використовується. Це просто вбивча функція для певних людей і якщо Ви один з них, то це, ймовірно, кращий вибір для Вас, ніж планшети Samsung на Android.

Якщо Ви дійсно любите Windows 11 і Вам подобається ідея використовувати планшет як ноутбук, аж до доступу до Вашого звичайного поштового клієнта на робочому столі та всіх Ваших улюблених програм Windows, Surface Pro 9, ймовірно, є правильним вибором для Вас. Він не такий зручний і відточений у використанні, як iPad та інші планшети з цього списку, але натомість Ви отримуєте універсальність Windows 11.

4. Як купити планшет у США?


Замовити будь-який товар зі США чи Європи можна 2 способами:

  1. Самостійно використовуючи адреси наших складів USAinUA у США.
  2. За допомогою наших менеджерів USAinUA, які зроблять покупку за Вас та доставлять до Вашої оселі:
    • Передайте нам USAinUA посилання на товар, доставку якого, бажаєте порахувати.
    • Вкажіть свої контакти для зв’язку, куди ми можемо надіслати Вам розрахунок.
    • Оплатіть товар через особистий кабінет, який ми вже створили для Вас.
    • Вкажіть свої реквізити для доставки по Україні.

З повагою, команда USAinUA

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Куртка adidas Essentials 3-Stripes Animal Print High Pile Cropped 1/4 Zip Top за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #Куртка #Zip ...

Худі adidas Essentials 3-Stripes Animal Print High Pile Cropped 1/4 Zip Top за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #Худі #Hoodie ...

Худі adidas ALL SZN Fleece Hoodie за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #Худі #Hoodie ...

Куртка adidas House of Tiro Nations Pack Track Jacket за гарною ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #Куртка #Jacket ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.