Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

1. Як вибрати зимову куртку/пальто?
2. Наш ТОП чоловічих зимових теплих курток
3. Наш ТОП жіночих зимових теплих курток
4. Як купити зимову куртку/пальто у США?



1. Як вибрати зимову куртку/пальто?


Цього року Ви заслуговуєте на нову зимову куртку. Верхній одяг ми носимо досить часто, особливо в холодному кліматі, тому слід вкластися у високоякісну куртку або пальто, які не лише триматимуть Вас у теплі, а й викликатимуть заздрість у Ваших модних друзів.

Коли вкладаєтеся у якісний зимовий одяг, Вам потрібно знати свої можливості перед покупкою. Вам потрібно врахувати, де Ви носитимете куртку/пальто, температуру у Вашому регіоні та багато інших факторів, включаючи його водостійкість.

Де Ви його носитимете?

Перш ніж вибрати зимову куртку/пальто, витратьте трохи часу, щоб уявити собі місця, в яких воно подорожуватиме з Вами, оскільки місце, де Ви його носитимите, формує пальто, яким воно має стати. Йдеться не лише про тепло — йдеться про життя, яке воно проживе поряд з Вашим, чи то в розпал зими, чи в тихі моменти між ними.

Наприклад:

Якщо Ваше пальто призначене для зимових видів спорту або інтенсивної активності, Вам знадобиться щось, що дасть Вам відчуття свободи. Куртка, під яку можна надіти шар одягу, яка не надто обтягуватиме, дозволяючи Вам рухатися, дихати і залишатися в теплі без обмежень.

Якщо Ви збираєтеся гуляти містом або бігати по справах, Вам знадобиться щось, що захищатиме від холоду, але при цьому забезпечуватиме комфорт — можливо, більш важка вовняна куртка, яка огорне Вас своїм теплом, коли Ви ходите по замерзлих вулицях.

Якщо Ви збираєтеся на більш офіційні заходи — вечері, театр чи заходи, вибирайте пальто, яке говорить про стиль, а не громіздкість. Виріб, який дозволить Вам ковзати за елегантними моментами, зберігаючи тепло, не втрачаючи при цьому своєї витонченості.

Як вибрати правильну куртку/пальто для свого тіла?

Пальто, як добрий компаньйон, має доповнювати те, ким Ви є. Правильна посадка – це не тільки тепло – це пошук виробу, який підкреслює Вашу фігуру, що рухається разом з Вами і гарно сидить. У кожного тіла своя форма, а разом із нею і куртка/пальто, яке чекає, коли його знайдуть. Ось кілька думок про те, як знайти ідеальне поєднання:

  • Якщо у Вас грушоподібна фігура, пальто з поясом на талії додасть балансу, привертаючи увагу до Ваших згинів усіма правильними способами.
  • Якщо у Вас худорлява статура, укорочені куртки не дадуть Вам бути поглиненими тканиною, пропонуючи різкий, суворий образ.
  • Тим, у кого ширші груди або плечі, шукайте пальто, в якому буде достатньо місця для повітря. Зима повинна огортати Вас комфортом, а не стискати занадто сильно.
  • Якщо Ви висока, нехай Ваше пальто тягнеться разом з вами. Довшіші фасони або крій до середини стегна підкреслять Ваш зріст, надаючи Вам елегантності в кожному кроці.

Правильне куртка/пальто – це більше, ніж просто захист від холоду, це продовження Вашого силуету, партнер за стилем при зустрічі з зимою, що насувається.

2. Наш ТОП чоловічих зимових теплих курток


УВАГА, для перегляду деяких магазинів необхідний ВПН/VPN з Американським IP.

1. Arc’teryx Therme Parka

Найтепліше зимове пальто для чоловіків загалом

Де придбати Arc’teryx Therme Parka:

Переглянути на AMAZON
Переглянути на Arc’teryx

Розміри: XS-XXL ✶ Матеріал верху: 2L Gore-Tex ✶ Утеплювач: гусячий пух з коефіцієнтом наповнення 750 та синтетичний утеплювач ✶ Дизайн: парка з прикріпленим капюшоном ✶ Кольори: всього 4, включаючи Black Sapphire та Smoke Bluff

Куртка виділяється як технічними характеристиками, так і стилем, що робить її чудовою курткою для холодного, вологого середовища, коли Ви хочете виглядати сучасно.

Arc’teryx Therme Parka є універсальним захистом від негоди. Це тепле, міцне і добре продумане пальто створене, щоб прослужити довго: його міцний верх Gore-Tex водонепроникний, вітронепроникний і дихаючий, а також має пуховий утеплювач і добре розміщений синтетичний утеплювач у місцях, що піддаються намоканню. Капюшон, що регулюється, утеплений, тому Ви будете захищені, навіть якщо забудете шапку. Додаткові деталі включають двосторонню блискавку, внутрішні манжети та кишені для рук, та груди на блискавці.

2. The North Face HMLYN Down Parka

Найтепліший пуховик для чоловіків

Де придбати куртку The North Face:

Переглянути на North Face
Переглянути на AMAZON

Розміри: XS-XXL ✶ Матеріал верху: перероблений нейлон та поліестер ✶ Утеплювач: гусячий пух 550 набивки ✶ Дизайн: пуховик із прикріпленим капюшоном ✶ Кольори: всього 3, включаючи Summit Smokey Brown/TNF Black та TNF Black

North Face втілює вуличний стиль плюс функціональність, і ця куртку в ретро-стилі допоможе Вам добре виглядати, борючись зі стихією. Вітростійкий верх блокує пориви крижаного вітру. Вона має кишені з верхнім входом і застібкою-блискавкою, внутрішній шнурок на подолі, трикотажні внутрішні маннжети на зап’ястя для захисту від вітру та снігу, а також регулювання зап’ястя за допомогою липучки.

3. Columbia Barlow Pass 550 TurboDown II Jacket

Найтепліша водонепроникна куртка для чоловіків

Де придбати куртку Columbia:

Переглянути на Columbia

Розміри: S-XXL, включаючи стандартні, великі та для високих ✶ Матеріал верху: 100% поліестер ✶ Утеплювач: синтетичний пух 550-fill ✶ Дизайн: куртка з капюшоном ✶ Кольори: всього 4, включаючи чорний та темно-синій

Відмінною рисою цієї куртки є те, що вона критично герметична по швах, що означає, що вона повністю водонепроникна і волога не може проникнути всередину навіть у найвологіших умовах. Для забезпечення кращої посадки вона має пояс на шнурку, манжети, що регулюються, і регульований прикріплений капюшон зі знімним синтетичним хутром. Хоча відчуття підкладки, що тепловідбиває, може відштовхнути деяких, вона використовує тепло Вашого тіла і діє як піч, не роблячи куртку громіздкою. Інші зручні деталі включають нагрудні кишені на блискавці і кишені для рук з подвійним входом і застібкою-блискавкою для надійного зберігання цінних речей.

4. Columbia Marquam Peak Fusion Parka

Найкраща доступна за ціною парка

Де придбати Columbia:

Переглянути на Columbia

Розміри: S-XXL ✶ Матеріал верху: 100% нейлон ✶ Утеплювач: 100% синтетичний пух  ✶ Дизайн: парка зі знімним капюшоном ✶ Кольори: всього 7, включаючи Delta/Black та Metal/Shark

Якщо Ви шукаєте пальто, яке легко перейде від міських вулиць до гірських стежок, ця незмінно високо оцінена парка – надійний вибір. Вона зроблена з водостійкого нейлону, утеплена теплим синтетичним пухом і оснащена термовідбивною технологією, яка утримує тепло тіла (не змушуючи Вас потіти). Інші деталі, що зберігають тепло, включають регульований капюшон, поділ і манжети, а також кілька доступних кишень. Примітка: це пальто має просторий крій, і багато рецензентів говорять, що воно більшемірить.

5. Marmot Guides Down Hoody

Водонепроникний пуховик

Де придбати куртку Marmot:

Переглянути на AMAZON
Переглянути на Marmot

Розміри: S-XXL ✶ Матеріал верху: 90% нейлон, 10% еластан ✶ Утеплювач: 700-fill power 80% перероблений пух, 20% пух Kapok Flower ✶ Дизайн: пуховик із капюшоном ✶ Кольори: всього 4, включаючи Cobalt Blue/Blue Night та Flame

Marmot випустила свої перші прототипи у 1973 році, і з того часу компанія удосконалює високоякісні куртки для активного відпочинку. Оглядачам подобається ця міцна пухова толстовка з капюшоном, тому що вона однаково тепла і легка, і хоча більшість пуховиків втрачають тепло при намоканні, ця куртка оснащена спеціально обробленим водонепроникним пухом. Довжина до стегон забезпечує рухливість, капюшон наповнений пухом для додаткового тепла, а нагрудна кишеня та кишені для рук на блискавці зручні для зберігання таких речей, як телефон та ключі.

6. Rab Neutrino Pro Jacket

Найтепліший універсальний чоловічий пуховик

Де придбати куртку Rab Neutrino Pro:

Переглянути на AMAZON
Переглянути на Backcountry

Розміри: S-XXL ✶ Матеріал верху: перероблений Pertex ✶ Утеплювач: пух 800-fill ✶ Дизайн: пуховик із капюшоном ✶ Кольори: всього 4, включаючи Army та Black/Graphene

Альпініст Раб Каррінгтон заснував свій бізнес у Великій Британії в 1981 році і почав з виробництва ефективних спальних мішків. Його продукція швидко розширилася до легкого, високоізольованого верхнього одягу, розрахованого на низькі температури. Neutrino Pro має водонепроникний зовнішній шар, високий утеплювач 800-fill, зчленовані рукави для більшої свободи рухів, двосторонню блискавку спереду та регульований каптур, поділ та манжети. Ідеальне пальто як для поїздок на роботу, так і гірських сходжень.

7. Patagonia Stormshadow Parka

Найтепліша чоловіча парка для суворої погоди

Де придбати куртку Patagonia:

Переглянути на Patagonia

Розміри: XS-XXL ✶ Матеріал верху: 100% перероблений Gore-Tex, частково із морського пластику Bionic ✶ Утеплювач: 100% перероблений пух ✶ Дизайн: парка з фіксованим капюшоном ✶ Кольори: всього 3, включаючи New Navy та Nouveau Green

Ця куртка, яка значною мірою виготовлена ​​з пластику, отриманого з океану, є переможцем завдяки продуманим функціям, які не пропускають холод і зберігають тепло. Зроблено з утеплювачем з переробленого пуху 700 fill-power та обробкою DWR (міцний водовідштовхувальний матеріал), має прихований шнурок на подолі для утримання тепла тіла, штормові манжети для захисту від протягів, утеплений капюшон, що затягується для додаткового тепла, та блискавки. Міцна конструкція, що захищає від негоди, означає, що це інвестиція, яка прослужить довго.

8. Canada Goose Langford Parka Heritage

Найтепліше зимове пальто для екстремальних холодів

Де придбати парку Canada Goose:

Переглянути на Canada Goose

Розміри: XS-3XL ✶ Матеріал верху: 83% поліестер та 17% бавовна ✶ Утеплювач: качиний пух з коефіцієнтом наповнення 625 ✶ Дизайн: парка з регульованим капюшоном ✶ Кольори: всього 6, включаючи графітовий та білий North Star

Canada Goose пропонує безліч видатних варіантів для холодної погоди – їх куртки Snow Mantra і Expedition забезпечують тепло арктичного рівня, – але ця конкретна куртка забезпечує тепло в обтічному дизайні, який практичніший для частого носіння. Вона розрахована на температуру до -25 градусів за Цельсієм, з манжетами з рубчастої в’язки, які утримують тепло і запобігають протягам, внутрішнім шнурком для збереження тепла та капюшоном з пуховим наповнювачем, який регулюється двома способами та захищає голову та шию. У неї чотири зовнішні кишені і дві внутрішні кишені, і вона представлена ​​у восьми кольорах, так що Ви майже напевно знайдете ту, яка Вам сподобається.
Однак ціна робить цей парк серйозною фінансовою інвестицією.

3. Наш ТОП жіночих зимових теплих курток


УВАГА, для перегляду деяких магазинів необхідний ВПН/VPN з Американським IP.

1. The North Face Arctic Parka

Найтепліше зимове пальто для жінок загалом

Де придбати пальто The North Face:

Переглянути на The North Face
Переглянути на AMAZON

Розміри: від XS до 3X ✶ Кольори: всього 9, включаючи TNF Black та Almond Butter ✶ Матеріали верху: 100% перероблений поліестер із міцним водовідштовхувальним покриттям без PFC ✶ Довжина: до середини стегна ✶ Утеплювач: перероблений пух водоплавного птаха з наповнювачем 600 ✶ Капюшон: так, утеплений

Парка North Face Arctic Parka – це тепле, непромокальне та стильне зимове пальто для повсякденного носіння. Воно не надто міцне для повсякденних справ, але при цьому досить міцне, щоб витримувати будь-які зимові умови, окрім найсуворіших. Утеплювач – перероблений водоплавний пух 600 fill-power, ідеальна кількість для теплої зимової куртки. Двошарова водонепроникна та дихаюча зовнішня тканина виготовлена ​​з 100% переробленого поліестеру та оброблена міцною водовідштовхувальною (DWR) обробкою без PFC (тобто краще для навколишнього середовища), що забезпечує відмінний захист від вітру, дощу, снігу та низьких температур. Arctic Parka захистить Вас від звичайного зимового холоду і, при правильному носінні шарів, навіть зігріє під час надзвичайно холодного полярного вихору, витримуючи температуру до -20 градусів за Цельсієм.

2. Patagonia Tres 3-In-1 Parka (3 в одному)

Ідеальна парка 3 в 1

Де придбати куртку Patagonia:

Переглянути на Patagonia

Розміри: від XS до XXL ✶ Кольори: всього 5, включаючи Northern Green та Smolder Blue ✶ Матеріали верху: 100% перероблений поліестер ✶ Утеплювач: перероблений качиний та гусячий пух із наповнювачем 700 ✶ Довжина: вище за коліно ✶ Капюшон: так, знімний

Парка Patagonia Tres 3-в-1 чудово підійде, якщо Ви живете в районі з сильними снігопадами і частими дощами. Це універсальне пальто складається з міцного зовнішнього шару і пухової куртки, що відстібається на блискавці, які можна носити окремо або разом, що дозволяє адаптувати її до широкого діапазону погодних умов: від м’якої і дощової до холодної та сніжної. Це практичний вибір для зими, незалежно від прогнозу погоди.

Зовнішня частина виконана з тканини Patagonia H2No Performance Standard – міцного двошарового водонепроникного та вітрозахисного матеріалу з переробленого поліестеру. Також вона має обробку DWR без PFC для додаткового захисту. Зовнішня оболонка має знімний капюшон, досить великий, щоб вмістити шапку, а подовжений козирок чудово впорався із захистом від снігу та дощу на Вашому обличчі. Внутрішня утеплена куртка також забезпечує виняткове тепло для своєї ваги завдяки переробленому пуху з коефіцієнтом наповнення 700 та горизонтальним перегородкам, що утримують тепло. Хоча вона може бути не така тепла, як деякі інші варіанти, але вона більш стислива для подорожей.

3. Columbia Suttle Mountain Long Insulated Jacket

Блокує легкий сніг, зберігає тепло

Де придбати куртку Columbia:

Переглянути на Columbia
Переглянути на AMAZON

Ця куртка тепла, зручна та надійно стійка до погодних умов. Синтетичний утеплювач посилений технологією Columbia Omni-Heat відображаючою внутрішньою підкладкою, схожою на космічну ковдру, яка утримує тепло тіла, і в цілому ця комбінація тепла для більшості днів (але не найтепліша). Гладка зовнішня частина пальто добре скидає сніг, але вона більш «вовняна», ніж інші пальта, і хоча капюшон із флісовою підкладкою затишний, обробка зі штучного хутра помітно штучна. Suttle Mountain має вільний крій, який охоплює плечі та стегна, не виглядаючи при цьому мішкуватим, і вона доступна в ширшому діапазоні розмірів, ніж більшість (від XS до 3X).

4. Canada Goose Cypress Hooded Jacket

Найтепліший зимовий пуховик/парка

Де придбати парку Canada Goose:

Переглянути на Canada Goose
Переглянути на NeimanMarcus

Розміри: від 2XS до 3XL ✶ Кольори: всього 8, включаючи чорний та сріблястий ✶ Матеріали верху: 100% перероблений нейлон ✶ Утеплювач: качиний пух RDS з коефіцієнтом наповнення 750 ✶ Довжина: до коліна ✶ Капюшон: так, утеплений

Canada Goose відома тим, що виробляє високоякісний зимовий одяг, і хоча куртка з капюшоном Cypress є однією з найлегших зимових курток у їхній лінійці, утеплювач з коефіцієнтом наповнення 750 – найвищий коефіцієнт наповнення серед усіх протестованих нами пальто – забезпечує виняткове тепло для своєї ваги та зігріває Вас так само, як деякі куртки, які були б удвічі важчими. Перероблена нейлонова тканина ріпстоп виглядає розкішно, а такі деталі, як регульований пояс, створюють чудово скроєний силует, який досить шикарний, щоб поєднуватися з офісним одягом, і в той же час якимось чином не видається недоречним під час походів та ігор на відкритому повітрі. .

Подовжена довжина куртки і регульований капюшон забезпечують додаткове тепло, що робить її придатною для різних умов, від міських тротуарів до гірських стежок. Cypress також має штормовий клапан під двосторонньою блискавкою для додаткового захисту від негоди та бічні розрізи із застібками-кнопками для додаткового комфорту. Еластичні манжети допомагають зберегти тепло, запобігаючи потраплянню холодного повітря в рукави куртки, а зчленовані рукави та пахвові вставки покращують посадку та діапазон рухів. Знімні лямки рюкзака дозволяють носити її на плечах без допомоги рук, і вона зручна для подорожей, упаковуючись у внутрішню кишеню. Саме поєднання розкоші та функціональності робить її найкращим вибором для тих, хто шукає універсальну, добре зроблену зимову куртку, яка буде теплою та стильною.

5. Arc’teryx Sentinel

Найкраща жіноча гірськолижна куртка

Де придбати куртку Arc’teryx:

Переглянути на EVO

Найкраща жіноча гірськолижна куртка поєднує в собі технічні характеристики із забавним стилем та стильною посадкою, і рік за роком ніхто не справляється з цим рівнянням краще, ніж Arc’teryx. В їх вражаючій лінійці верхнього одягу для катання на лижах Sentinel — наша улюблена універсальна куртка для тих, хто ділить свій час між курортом та беккантрі. Завдяки лицьовій тканині щільністю 80 ден та тришарової конструкції Gore-Tex Ви отримуєте міцну та стійку до погодних умов зовнішню оболонку, а легка фланелева підкладка додає трохи додаткового захисту під час холодних поїздок на підйомнику. Більш того, набір функцій великий, але повністю функціональний, з блискавками, що плавно працюють, і водонепроникною передньою блискавкою, регульованим капюшоном і продуманим набором кишень. В цілому, Sentinel – це добре збалансована куртка, яка відмінно підходить для більшості умов і добре виглядає.
З мінусів: дорога, трохи важкувата і громіздка для спеціального використання у деякому гірськолижному спорті.

6. Куртка UGG Emmalyn UGGfluff

Кращий пухнастий пуховик

Де придбати куртку UGG:

Переглянути на UGG
Переглянути на Nordstrom

Розміри: від XS до 3X ✶ Матеріал: 100% поліестер ✶Утеплювач: пуховий наповнювач

Затишок черевиків UGG знайшов своє місце в пуховику – мрія поціновувача комфорту. Іде розмір у розмір, проте можна замовити на розмір більше, щоб носити поверх светрів/товстівок, і у Вас все ще залишиться трохи місця.

7. Ультралегка куртка-пуховик Uniqlo

Кращий упакований пуховик

Де придбати куртку Uniqlo:

Переглянути на Uniqlo

Розміри: від XXS до XXL ✶ Матеріал: 100% нейлон

Якими б цікавими та теплими не були пуховики, вони не завжди підходять для подорожей. На щастя, Ви завжди можете вибрати варіант, який легко складається, наприклад, Uniqlo. Попрощайтеся з курткою, яка займає всю Вашу валізу. І кого може дратувати така ціна?

Відгук покупця: «Така легка та ідеальна. Складна сумка для куртки – КЛАД під час подорожей; вона заощаджує так багато місця у моєму багажі».

8. Утеплена зимова парка Helly Hansen Senja

Де придбати парку Helly Hansen:

Переглянути на Helly Hansen
Переглянути на AMAZON

Ця міцна водонепроникна та вітрозахисна парка має велику дозу переробленого поліестерового утеплювача, який імітує відчуття пуху. Ми знайшли її неймовірно теплою, зі знімним коміром зі штучного хутра для додаткового захисту навколо обличчя, товстими трикотажними манжетами, що не пропускають холод, та регульованою талією, яка надає їй більшої форми. Просто майте на увазі, що вона може здаватися важкою в носінні, і вона сидить щільніше в плечах, ніж інші пальта, що трохи ускладнює рухи, особливо коли Ви робите щось на зразок прибирання снігу.

9. Довге пальто Lululemon Wunder Puff

Тепле довге зимове пальто

Де придбати пальто Lululemon:

Переглянути на Lululemon

Розміри: від 0 до 14 ✶ Кольори: чорний, середній лісовий, психіка ✶ Матеріали верху: 100% поліестер ✶ Утеплювач: гусячий пух RDS із наповнювачем 600 ✶ Довжина: до ікри ✶ Капюшон: так, знімний

Куртка Lululemon Wunder Puff Long забезпечує тепло з голови до ніг завдяки утеплювачу з гусячого пуху з наповнювачем 600 та плюшевою зовнішньою оболонкою, яка не тільки здається розкішно бархатистою, але й має достатню стійкість до погодних умов. Вона відмінно підходить для ситуацій, коли Ви не багато рухатиметеся, наприклад, сидячи на трибунах під час хокейного матчу, їдучи на роботу в холодну погоду або вигулюючи собаку при низьких температурах. Довга довжина Wunder Puff може не підійти дуже активних днів, але двостороння блискавка спереду забезпечує гнучкість, щоб пристосовуватися до руху і регулювати температуру тіла. Незважаючи на те, що вона велика і пухка, фасон oversize дозволяє зробити будь-яке вбрання шикарним, включаючи спортивні штани, і він досить компактний для подорожей.

4. Як купити зимову куртку/пальто у США?


Замовити будь-який товар зі США чи Європи можна 2 способами:

  1. Самостійно використовуючи адреси наших складів USAinUA у США.
  2. За допомогою наших менеджерів USAinUA, які зроблять покупку за Вас та доставлять до Вашої оселі:
    • Передайте нам USAinUA посилання на товар, доставку якого, бажаєте порахувати.
    • Вкажіть свої контакти для зв’язку, куди ми можемо надіслати Вам розрахунок.
    • Оплатіть товар через особистий кабінет, який ми вже створили для Вас.
    • Вкажіть свої реквізити для доставки по Україні.

З повагою, команда USAinUA

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Сумка adidas Mini Bowling Bag Metallic за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #сумка #Bag ...

Рюкзак adidas Trefoil 2.0 Curduroy Mini Backpack за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #Рюкзак #Backpack ...

Сумка adidas Defender Duffel Bag Medium за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #Сумка #Bag ...

Сумка adidas Simple Yellow Tote Bag за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #Сумка #Bag ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.