Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

1. Як вибрати ідеальну сумочку на будь-який випадок
2. Дизайнери та бренди сумок, про які має знати кожен

3. Переваги покупки сумок у США
4. Як замовити сумку із США

1. Як вибрати ідеальну сумочку на будь-який випадок


Сумки є важливими аксесуарами для жінок різного віку, вони служать функціональною метою і доповнюють стиль. Мати стильну та зручну сумочку мріє кожен. Тим не менш, багато хто з нас робить помилку, шукаючи останні стилі і тенденції, уникаючи при цьому дискомфорту, який вони можуть принести в наше повсякденне життя. Вибираючи сумочку, надзвичайно важливо знати, що одягатися за останньою модою недостатньо, щоб Ви відчували себе на висоті. Хочете знати, яку сумочку взяти із собою на вечірку чи зустріч? Отже, сьогодні ми поділимося коротким посібником про те, як знайти сумку своєї мрії.

Для якого випадку

Перший крок у виборі ідеальної сумочки – розглянути випадок. Сумочка, яку Ви берете із собою на вечірку, відрізнятиметься від тієї, яку Ви берете із собою на ділову зустріч чи прогулянку. Для офіційних заходів вибирайте класичну елегантну сумку; Виберіть розслаблений стиль для повсякденних випадків.

Шукайте функціональність

Хоча стиль важливий, функціональність не менш важлива. Подумайте, що Ви носитимете у своїй сумочці, і виберіть сумку, яка зможе вмістити все необхідне. Наприклад, виберіть сумку з відділенням для ноутбука, якщо вам потрібно носити ноутбук. Якщо ви збираєтесь на пляж, виберіть водостійку сумку, в якій достатньо місця для пляжного приладдя.

Враховуйте колір

При виборі кольору сумочки у вас є два варіанти – нейтральний або яскравий. Нейтральні кольори, такі як чорний, коричневий та бежевий, універсальні та можуть поєднуватися з будь-яким вбранням. Ефектні кольори, такі як червоний, рожевий та синій, додадуть родзинку Вашому вбранню та заявлять про себе.

Зверніть увагу на матеріал

Матеріал сумки впливає як на довговічність, а й у загальний вигляд сумки. Шкіряні сумки поза часом і довговічні, а полотняні та нейлонові сумки легкі та ідеально підходять для повсякденних випадків. Виберіть матеріал, який відповідає нагоді та Вашому стилю.

Визначтеся зі стилем

Сумки бувають різних стилів, таких як сумки наплічні, об’ємні сумки, клатчі і рюкзаки. Вибір сумки повинен ґрунтуватися на випадку та Вашому стилі. Наприклад, сумка через плече підійде для повсякденного виходу, а клатч для урочистого заходу.

Виберіть правильний розмір

Розмір сумочки має бути пропорційний розміру Вашого тіла. Якщо Ви невисокого зросту, велика сумка давитиме на Вас, а маленька сумочка виглядатиме недоречно, якщо Ви високий. Вибирайте сумку, яка відповідає комплектації Вашого тіла.

Знайдіть свою ідеальну сумочку

Вибір ідеальної сумочки для будь-якої нагоди може бути складним завданням, але це не обов’язково. Враховуючи випадок, функціональність, розмір, колір, матеріал та стиль, Ви можете знайти сумку, яка відповідає Вашим потребам та особистому стилю. Не забудьте інвестувати у якісну сумку, яка прослужить довгі роки.

2. Дизайнери та бренди сумок, про які має знати кожен


Умовно залежно від бренду (дизайнера), матеріалів і ціни, що звідси витікає, сумочки можна розділити на 2 релятивних категорії:

      • Дизайнерські або брендові сумки у середньодоступному сегменті
      • Дизайнерські сумки класу Люкс

УВАГА , для перегляду більшості магазинів необхідний ВПН/VPN з Американським IP.

1. Дизайнерські або брендові сумки у середньодоступному сегменті

1. Coach

Цей американський модний будинок відомий своїми фантастичними сумками, оскільки вони були одними з перших речей, виготовлених Coach, на момент заснування в далекому 1941 році.

Засновники, Майлз і Ліліан Кан, приділяли велику увагу якості своїх творінь і типу шкіри, з яких виготовляються сумки та гаманці, щоразу забезпечуючи чудову якість продукції.

Це залишається вірним і досі, коли всі сумки Coach відрізняються високою якістю і справді витримують випробування часом. У їхньому асортименті безліч сумок різних стилів, а також інші аксесуари та колекції готового одягу.

Де придбати:

2. See by Chloé

See by Chloé – це молодша сестра паризького будинку моди Chloé, що ідеально підходить для тих, хто хоче додати у свій гардероб трохи паризького шику, але за доступною ціною.

Компанія See by Chloé, заснована в 2001 році, пропонує чудову колекцію жіночого одягу та сумок у невимушеному стилі бохо.

Діапазон цін такий самий, як і сумки Tory Burch, але сумки мають інший стиль, з більш розслабленими силуетами і безліччю деталей, вишитих стібками, — візитна картка бренду See by Chloé. Сумки See by Chloé часто доступні у нейтральних, приглушених тонах, що робить їх універсальними!

Де придбати:

3. Michael Kors

Майкл Корс заснував однойменний бренд у 1981 році і зараз став одним із найбільших брендів доступної розкоші. Michael Kors спочатку створював жіночий одяг прет-а-порте, а потім розширився до сумок, годинників, прикрас, парфумерії та взуття.

Michael Kors добре відомий своєю неймовірною колекцією сумок, яка пропонує широкий вибір стилів та силуетів у багатьох яскравих кольорах і принтах, так що дійсно є щось для кожного особистого стилю.

Ціновий діапазон Michael Kors цілком доступний: сумки Michael Kors продаються за ціною від 100 до 2000 доларів.

Де придбати:

4. Tory Burch

Tory Burch була заснована у 2004 році, спочатку з сумками, потім з одягом, аксесуарами, взуттям та товарами для дому – просто ідеально!

Сумки Tory Burch є їх бестселерами та улюблені за їх непідвладний час дизайн та розкішну якість, про що свідчать сумка Ella Tote Bag та сумка через плече Kira, зображені вище.

Де придбати:

5. Kurt Geiger

Kurt Geiger найбільш відомий в індустрії моди як взуттєва компанія, що пропонує широкий асортимент чоловічого та жіночого взуття та сандалів приголомшливого дизайну. Але цей бренд також створює чудові сумки!

Якщо Вам подобається барвисті варіанти від Tory Burch, Вам по-справжньому сподобаються всі сумки від Kurt Geiger.

Судячи з зображень м’якої стьобаної шкіряної сумки XXL Kensington через плече та шкіряної сумки через плече Rainbow Shop Kensington, Курт Гейгер відомий своїми яскравими шкіряними сумками преміум-класу, які додадуть яскравих фарб у ваш образ – так весело!

Де придбати:

6. DKNY

DKNY була заснована в 1984 році і розшифровується як Donna Karen New York, відсилання до засновника та міста, яким вона була натхненна.

DKNY вперше прославилися у світі моди завдяки своїй універсальній колекції «Seven Easy Piece» для сучасної жінки, яка була асортиментом жіночого одягу, який можна було змішувати і поєднувати для створення різних образів, по суті, започаткувавши капсульний гардероб.

Тепер DKNY пропонує не тільки приголомшливу колекцію жіночого та чоловічого одягу, а й низку ефектних сумок. Мінімалістський дизайн невимушено шикарний та витончений, він ідеально впишеться у будь-яку колекцію сумок.

Де придбати:

7. Fossil

Американський дизайнерський бренд Fossil був заснований у 1984 році і з того часу займається створенням високоякісних сумок, годинників та гаманців.

Продукти Fossil трохи мінімалістичні і поєднуються один з одним, але всі їхні сумки доступні в різних яскравих кольорах, тому Ви можете адаптувати сумку до свого особистого стилю.

Fossil також заснувала власний фонд Fossil Foundation, гроші на який підтримують та розширюють можливості малозабезпеченої молоді, тоді як бренд також прагне сталого розвитку – тому, якщо Ви шукаєте бренд із високими моральними принципами, Fossil – ідеальний варіант. Нам подобаються чіткі лінії та практичність сумок Fossil як для чоловіків, так і для жінок.

Де придбати:

8. Ralph Lauren

Ralph Lauren – один з провідних американських брендів одягу та розкішних аксесуарів. Модні колекції Ralph Lauren вже давно є довгоочікуваною подією через їх витончений дизайн тенденції.

Цей бренд також став відомий своїми костюмами для фільмів, у тому числі «Великий Гетсбі» у 1974 році та «Енні Холл» у 1977 році, які справді вплинули на сучасну моду того часу. Популярність одягу Ralph Lauren також сприяла популярності аксесуарів Ralph Lauren, зокрема сумок.

Ці сумки мають класичний дизайн та виготовлені з матеріалів найвищої якості, тому вони справді витримують випробування часом.

Де придбати:

9. Ted Baker

Британський бренд Ted Baker відомий своєю стильною та грайливою колекцією жіночого одягу, а також аксесуарів, парфумерії, взуття та сумок.

Ціна на сумки Ted Baker трохи доступніша, ніж на сумки Tory Burch, але дизайн не менш приголомшливий. Продукція Ted Baker доступна у роздрібних магазинах та універмагах по всьому світу.

Цей модний бренд пропонує ряд простих класичних сумок, а також сучасні та модні варіанти, так що знайдеться варіант для будь-якого стилю — всі вони виготовлені з матеріалів високої якості.

Де придбати:

10. Calvin Klein

Calvin Klein – улюблений американський бренд, який створює дійсно непідвладні часу моделі, які обов’язково повинні бути у Вашому гардеробі.

Після свого заснування в 1968 році Calvin Klein набув всесвітньої популярності в 1980-х і 90-х роках завдяки своїм кампаніям джинсів і чоловічої спідньої білизни з Марком Волбергом, Брук Шілдс і Кейт Мосс у головних ролях.

Якщо Ви шукаєте сумку в класичному стилі з мінімалістським декором, то Calvin Klein – ідеальний бренд для Вас, що пропонує безліч приголомшливих, позачасових сумок, схожих на деякі моделі, які Ви знайдете у Kate Spade.

Де придбати:

 

11. Guess

Guess насамперед відомий своєю модною колекцією жіночого одягу, яка включає все: від високоякісних джинсів до елегантних суконь і повсякденних футболок. Але вони також виробляють приголомшливі розкішні сумки та годинники, ювелірні вироби та взуття.

Нам подобається витончений і практичний дизайн сумки через плече Little Bay для фотокамери та сумки Lady Luxe Dome, і ми думаємо, що Вам також сподобається.

Де придбати:

12. Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger — американський бренд, що добре зарекомендував себе, вперше заснований в 1985 році з колекцією чоловічого одягу, яка в даний час перетворилася на провідний будинок моди, що пропонує чоловічий, жіночий і дитячий одяг, аксесуари, парфумерію та предмети інтер’єру.

Tommy Hilfiger відрізняється розкішним витонченим стилем, як і Coach, з додатковим відтінком гламуру у блискучій золотій фурнітурі та культовим логотипом Tommy Hilfiger.

Сумки від Tommy Hilfiger коштують від 90 до 220 доларів, що трохи доступніше, ніж сумки Coach, і часто виготовляються з переробленого нейлону, переробленого поліестеру та поліуретану для забезпечення ідеальної довговічності.

Де придбати:

13. Steve Madden

Steve Madden – американський бренд, вперше заснований в 1990 році, який перетворився на модний бренд сучасного та стильного одягу, взуття, сумок та аксесуарів, що продаються в розкішних універмагах по всьому світу.

Сумки Steve Madden трохи нижчі за ціною, ніж сумки Michael Kors, але дизайн та стилі такі ж чудові та яскраві, як і сумки Michael Kors.

Нам подобається привабливий дизайн сумки через плече Dignify Croc Embossed, яка доступна у широкому діапазоні яскравих кольорів.

Де придбати:


2. Дизайнерські сумки класу Люкс

1. Gucci

Gucci є одним з найбільших і найпопулярніших модних брендів на сьогоднішній день, тому, якщо Ви шукаєте відмінні альтернативи, просто ознайомтеся зі списком таких брендів, як Gucci нижче.

Gucci швидко став улюбленим люксовим брендом останніх років, з його шикарною естетикою та цілою низкою шанувальників знаменитостей, включаючи Гаррі Стайлса, Дакоту Джонсон, Джареда Літо та Серену Вільямс – все під керівництвом креативного директора Алессандро Мікеле.

Gucci був вперше заснований в 1921 році Гуччіо Гуччі, який спочатку виробляв розкішні валізи та вироби зі шкіри, але з роками бренд виріс і створив кілька культових сумок, а також неймовірні колекції готового одягу.

Якщо Ви великий шанувальник Gucci, але шукаєте невеликі зміни та цікаві альтернативи для перегляду, то Ви знаходитесь у правильному місці, оскільки ми зібрали деякі з найбільших та найкращих дорогих брендів у цьому списку дизайнерів, таких як Gucci.

Де придбати:

2. Balenciaga

Balenciaga був відкритий іспанським дизайнером Крістобалем Баленсіага в 1919 році, приблизно в той же час, коли Гуччіо Гуччі відкрив бренд Gucci.

Так само, як і Gucci, Balenciaga відомий сміливими, яскравими модними колекціями, які обігрують сучасні тенденції для створення чогось екстраординарного – ось чому так багато знаменитостей є шанувальниками Balenciaga. Через довгу історію Balenciaga та безліч чудових креативних директорів протягом багатьох років існує багато відомих сумок Balenciaga, таких як сумка City та сумка La Cagole, які зображені вище.

Цьогорічний креативний директор Демна Гвасалія додав до цієї неймовірної колекції сумку Hourglass, яка миттєво стала must-have завдяки своєму незвичайному силуету та компактним розмірам.

Де придбати:

3. Versace

Джанні Версаче заснував свій однойменний бренд у 1978 році і швидко став відомим сміливими, привабливими дизайнами як для колекцій готового одягу, так і для колекцій від кутюр.

Багато дизайнів Versace, зокрема сумки, які Ви бачите вище, включають типову для Versace голову Медузи, яка стала невід’ємною частиною логотипу бренду.

Вражаюча естетика Версаче означала, що Версаче став відомим як дизайнер рок-н-ролу, створюючи одяг для Елтона Джона та Майкла Джексона, а також принцеси Монако Кароліни та Елізабет Херлі. Тепер, коли біля керма стоїть сестра Джанні Донателла Версаче, Versace продовжує залишатись великим італійським брендом розкішної моди.

Де придбати:

4. Louis Vuitton

Знаменитий французький модний будинок Louis Vuitton був уперше заснований у 1854 році і спочатку був компанією, яка виробляла розкішні валізи та вироби зі шкіри для заможних клієнтів.

Louis Vuitton був інноваційним брендом, оскільки вони були одними з перших, хто створив монограму на замовлення для запобігання підробкам. Ця монограма з того часу стала миттєво пізнаваним аспектом бренду Louis Vuitton.

Louis Vuitton також відомий своїми неймовірними модними колекціями, перша з яких була представлена у 1997 році під керівництвом Марка Джейкобса як креативний директор. Шість років поспіль Louis Vuitton був названий найдорожчим люксовим брендом у світі завдяки своїм знаменитим сумкам та приголомшливим модним колекціям.

Де придбати:

5. Saint Laurent

Дизайнерський бренд Saint Laurent став відомий своїми неймовірними інноваційними модними колекціями та класичними сумками, непідвладними часу. Бренд був заснований Івом Сен-Лораном у 1961 році після того, як Ів працював у будинку Dior креативним директором.

Ів Сен-Лоран відомий своїми колекціями сучасної моди, які розширили межі того, що жінки носили в той час. Модні колекції, як і раніше, залишаються фаворитами у світі моди, але колекція сумок стала дуже популярною.

Сумки Saint Laurent завжди такі розкішні, з розкішним оздобленням і парною фурнітурою YSL, що прикрашає передню частину — сумки Saint Laurent обов’язково повинні бути в будь-якій колекції сумок.

Де придбати:

6. Jacquemus

Французький бренд класу люкс Jacquemus був заснований Сімоном Порте Жакмюсом після того, як його друзі почали носити його моделі, а в 2012 році його попросили показати колекцію Тижня моди в Парижі.

Унікальний і незвичайний силует одягу та аксесуарів зробив бренд миттєвим успіхом, а вироби Jacquemus тепер доступні у фізичних магазинах Нью-Йорка, Парижа та Лондона, а також в інтернет-магазинах.

Незабаром після свого випуску сумка Le Chiquito стала культовою та сезонною сумкою, а стильна шкіряна сумка з верхньою ручкою Le Bambino полюбилася модним редакторам у всьому світі через її яскравий силует, підкреслений блочним кольором, та мінімальний декоративний дизайн.

Де придбати:

7. Alexander McQueen

Як і Gucci, Alexander McQueen відрізняється сміливою естетикою у своїх модних колекціях та асортименті сумок, що робить цей бренд фантастичною альтернативою.

Олександр МакКвін заснував свій однойменний бренд у 1992 році після отримання ступеня магістра дизайну одягу в Central Saint Martins, а його випускна колекція привернула увагу ікони моди Ізабелли Блоу.

МакКвін прославився завдяки своїм яскравим модним колекціям та екстравагантному взуттю для подіумів, які завжди розсовували межі всіх очікувань. McQueen має чудовий асортимент сумок, часто з простим силуетом, які виготовлені з матеріалів найвищої якості, щоб створити абсолютно розкішну сумочку.

Де придбати:

8. Bottega Veneta

В останні роки цей італійський модний будинок став шалено популярний завдяки своїм грайливим та химерним сумкам. Bottega Veneta схожий на Gucci за ціновим діапазоном та неймовірною колекцією сумок, але мода Bottega Veneta ще не така популярна.

Фірмовий стиль Bottega Veneta, який став фаворитом як серед любителів моди, так і серед впливових осіб, – це техніка Intrecciato.

Цей метод плетіння шкіри для створення текстурованого оздоблення абсолютно унікальний – як ви можете бачити в сумці-хобо Jodie Mini Intrecciato з вузлом і сумці через плече Cassette Intrecciato з овечої шкіри. Унікальні не лише матеріали, силует сумок Bottega Veneta також є повністю індивідуальним.

Де придбати:

9. Dior

Dior – один з найбільших і найкращих брендів модної розкоші – вони схожі на Gucci за асортиментом пропонованих предметів розкоші та ціновим діапазоном цих предметів. Дім Dior відомий класичним, витонченим та завжди стильним дизайном, особливо асортиментом сумок.

Крістіан Діор заснував свій однойменний бренд у 1946 році і був творцем неймовірно популярного та культового силуету New Look, який швидко став символом моди 1950-х років.

Якщо Ви хочете додати до свого гардеробу предмет цього знаменитого модного будинку, сумка – відмінний варіант, у них є кілька бестселерів, перед якими неможливо встояти, у тому числі Saddle Bag і Lady Dior.

Де придбати:

10. Chanel

Chanel, мабуть, один із наймодніших брендів у світі, з моменту свого заснування у 1910 році французький модний будинок став фаворитом у фешн-індустрії.

Сама Коко Шанель була відома тим, що звільняла жінок від корсетів, що сковували, і заохочувала їх носити її одяг, який був більш вільним і включав безліч еластичних тканин, таких як трикотаж, для забезпечення свободи рухів. Бренд Chanel, мабуть, найбільш відомий своїми неймовірними сумками, Chanel має якийсь культовий стиль, який Вам дійсно може знадобитися у Вашому гардеробі.

Сумки Chanel коштують чималих грошей, але вони мають справді велику вартість при перепродажі, тому, купуєте Ви нову сумку або сумку з сайту секонд-хенд, Ви обов’язково полюбите свою нову сумку від Chanel і зробите вигідну інвестицію в майбутнє.

Де придбати:

11. Givenchy

Givenchy пропонує неймовірно модний одяг та чудові сумки. Засновник Юбер дю Живанші створив гарні скульптурні моделі, які полюбилися кінозіркам та знаменитостям у всьому світі.

Одрі Хепберн, зокрема, була великою шанувальницею Живанші, і вони разом працювали над багатьма її найвідомішими фільмами, де Живанші створював костюми для Сабрини, «Як вкрасти мільйон», «Сніданок у Тіффані» та «Шарада».

Givenchy також має велику колекцію сумок, серед яких модель Givenchy Antigona, мабуть, найвідоміша через її культовий силует. Але нещодавні креативні директори, такі як Ріккардо Тиші та Метью Вільямс, додали до колекції ще кілька чудових сумок.

Де придбати:

12. Prada

Італійський бренд Prada спеціалізується на сумках, взутті, парфюмерії та готовому одязі. Цей родинний італійський будинок моди був заснований в 1913 Маріо Прада і поряд з іншими брендами став одним з найгучніших імен в італійському дизайні.

Одяг та сумки Prada, зокрема, досить мінімалістичні за своїм дизайном, часто виконані у нейтральних тонах з парними прикрасами та прикрасами на спині.

Естетика дизайну Prada чудово проявляється у цих двох сумках: Re-Edition 2005 Re-Nylon та маленька подвійна сумка Prada із сап’янової шкіри демонструють простий дизайн та вишукану майстерність розкішних предметів Prada. Сумки Prada – це вічна класика, яка стане фаворитом у Вашій колекції сумок.

Де придбати:

13. Burberry

Burberry – це історичний британський бренд, який був невід’ємною частиною британської індустрії моди протягом десятиліть після того, як цей бренд одягу для активного відпочинку став відомий своїми практичними та стильними тренчами, а потім розширився до предметів розкоші.

Тренчі (пальто) Burberry зазвичай носили під час Першої світової війни для тепла та швидко стали популярними серед публіки після закінчення війни. До цього дня тренчі Burberry є культовим предметом одягу, який кожен хоче мати у своєму гардеробі.

Колекція сумок Burberry змінилася після того, як Ріккардо Тіші, потім Деніел Лі став креативним директором та оновив силуети та брендинг сумок Burberry. Найновіші дизайни використовують багатий архів Burberry для створення розкішних сумок.

Де придбати:

14. Fendi

Fendi — ще один дорогий бренд із Італії, що спеціалізується на готовому одязі, парфумерії, окулярах, взутті та сумках. Коли бренд був заснований у 1925 році, спочатку це був магазин хутряних та шкіряних виробів, і лише у 1977 році до бренду було додано колекцію готового одягу з Карлом Лагерфельдом як креативного директора.

Тепер модні колекції та асортимент сумок Fendi є предметами, що найбільше продаються, і з вересня 2020 року британський дизайнер, який пройшов навчання в Central Saint Martins, Кім Джонс є художнім керівником цих колекцій.

Де придбати:

15. Tom Ford

Цікаво, що сам Том Форд був креативним директором Gucci до 2004 року, а потім 2005 року пішов, щоб почати роботу під своїм ім’ям. Сумки Tom Ford за ціновим діапазоном аналогічні сумкам Gucci, але естетика дизайну відрізняється, якщо Ви шукаєте щось мінімалістське, Tom Ford – відмінний бренд, на який варто звернути увагу.

На зображеннях шкіряної сумки через плече Lock Mini Flap та сумки-хобо TF Grain Leather Bag чудово показані елегантні та шикарні силуети сумок Tom Ford з блискучою фурнітурою та додаванням деяких грайливих матеріалів, які ідеально доповнюють ці неймовірні сумки.

Де придбати:

16. Valentino Garavani

Valentino Garavani – ще один італійський будинок моди з приголомшливою колекцією готового одягу та аксесуарів, у тому числі сумок.

Валентино Гаравані прославився завдяки своїм витонченим проектам як у колекціях прет-а-порте, так і в колекціях Haute Couture, які так сподобалися жінкам. Тепер з П’єрпаоло Піччолі як креативного директора цей модний бренд високого класу став фаворитом на червоній доріжці.

Якщо Ви хочете додати до свого гардероба трохи речей цього неймовірного модного будинку, сумка – відмінне місце для початку. Нам подобається зухвала естетика сумок Valentino Garavani з їхнім декором Rockstud, який став синонімом бренду.

Де придбати:

17. Hermès

Hermès – дизайнерський будинок класу люкс, найбільш відомий своєю неймовірною колекцією сумок та розкішних виробів зі шкіри.

Пропоновані Hermès сумки можуть здатися непомірно дорогими, але коли вони виглядають такими чарівними та знаковими, як можна встояти! Дві найвідоміші сумки Hermès – це сумка Kelly та сумка Birkin.

Всесвітньо відома сумка Birkin була створена спеціально для актриси Джейн Біркін і тепер стала однією з найбажаніших сумок у світі. Через такий споживчий попит на сумки Hermès існує черга, але знайти їх можна і на вторинному ринку.

Де придбати:

3. Переваги покупки сумок у США


Гарантія якості

Багато дизайнерських сумок поставляються з сертифікатом справжності, який гарантує якість та справжність виробу. Це дає покупцям душевний спокій, знаючи, що вони отримують справжній продукт, перевірений та сертифікований експертом.

Унікальний дизайн

Сумки в США також можуть мати унікальний дизайн, який не продається у магазинах Європи. Деякі дизайнерські сумки стали рідкісними та колекційними, що робить їх унікальним та цінним доповненням до будь-якої колекції. Крім того, дизайнерські сумки можуть пропонувати ширший вибір стилів та кольорів, оскільки вони можуть не обмежені останніми колекціями.

Доступність

Однією з основних переваг покупки дизайнерських сумок у США є їхня доступність. Сумки безпосередньо від виробника зазвичай продаються за нижчою ціною, ніж ті, що бачимо на полицях наших магазинів, що робить їх доступнішими для людей з обмеженим бюджетом. А також офіційні реселери, торгові майданчики, аутлети влаштовують розпродажі на свята, що у свою чергу допоможе зберегти Ваш гаманець. Крім того, у штатах можна придбати дизайнерські сумки, які часто перебувають у відмінному стані, з мінімальним зносом, що робить їх відмінним грошовим вкладенням.

4. Як замовити сумку із США?


Замовити сумочки зі США можна 2 способами:

1. Самостійно використовуючи наші складиUSAinUA у США.
Це не найлегший шлях, оскільки багато дизайнерів захищаючи своїх локальних дистриб’юторів, можуть не робити відправки товарів на адреси складів форвардерів і відмовитися приймати оплату європейськими картами.

2. За допомогою наших менеджерів USAinUA, які зроблять покупку за Вас та доставлять до Вашої оселі:

      • передайте нам USAinUA посилання на товар, доставку якого, бажаєте порахувати
      • вкажіть свої контакти для зв’язку, куди ми можемо надіслати Вам розрахунок
      • оплатіть товар через особистий кабінет, який ми вже створили для Вас
      • внесіть дані для доставки по Україні

Дуже сподіваємось, що наші підказки допоможуть Вам знайти свою ідеальну сумочку.

З пов.Команда USAinUA

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Куртка adidas FIVE TEN WIND JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Куртка adidas FAST RUNNING ITERATION JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Футболка adidas OWN THE RUN ALLOVER PRINT TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Футболка adidas CAMO TONGUE TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.