Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку
  1. Джинси сучасності
  2. Як знайти ідеальну пару джинсів?
  3. Найпопулярніші бренди джинсів у світі або ТОП магазинів з якісними джинсами
  4. Як вибрати розмір джинсів?
  5. Переваги замовлення джинс із США
  6. Що робити, якщо немає доставки в Україну?

  1. Джинси сучасності


    Джинси вважаються повсюдним товаром, що є настільки всюдисущим у нашому гардеробі, що вони по праву вважаються найпопулярнішим одягом на планеті. Всім відомо, що джинсова тканина – це особлива тканина, яку легко виробляти масово в базовій формі, але мало хто знає, що вона буває ремісничою, для виробництва якої потрібен час разом із застосуванням інтенсивних технік ткацтва, крою та фарбування.

    Вам буде важко знайти бренд одягу, який не продає ту чи іншу пару джинсів. Все, починаючи від H&M і закінчуючи Dolce & Gabbana, пропонуватиме денім, причому ціна на нього сильно відрізнятиметься, втім як і якість.

    Масові бренди часто прагнуть заощадити, коли доходить до виробництва, використання менш якісних матеріалів дозволяє їм тримати низько-конкуретну ціну на свої товари. Але водночас дизайнерські джинси не обов’язково прирівнюються до якості, тут Ви, швидше за все, платите за бренд. Тому, якщо якість і ціна є Вашою головною турботою, ми підготували для Вас невеликий огляд найпопулярніших брендів джинс, а також кілька корисних інструкцій щодо їх підбору та покупки.

    Як знайти ідеальну пару джинсів?


    1. Крій – посадка

    Джинси можуть бути різних видів пошиття, ось чим вони відрізняються один від одного:

    • Skinny – Вузькі: максимально щільна посадка із завуженим швом для штанин. Вони часто мають низьку або середню посадку і найкраще підходять чоловікам і жінкам з худорлявою статурою.
    • Slim – Звужені: не надто обтягуючий, але й не вільний крій. Зазвичай середньої посадки, вузькі вирізи прямі на стегні та звужені через стегно. Відмінно підходить для людей, які хочуть трохи щільної посадки.
    • Regular – Звичайний: джинси прямого крою, прямі від стегна до ноги, не надто вузькі чи вільні. Вони також зазвичай середнього зросту. Ідеально підходить для споживачів, які люблять простір.
    • Relaxed – Простора: тут головна зручність. Вільний від стегна до стегна.
    • Loose – Вільний крій: мішкуваті та місткі джинси вільного крою з додатковим простором по всій довжині джинсів, від стегна до штанини. Відмінно підходить для людей, які багато та активно рухаються.

    2. Крій нижче коліна

    Як і посадка джинсів, крій від коліна до стопи дуже відрізняється. Ось деякі з варіантів:

    • Straight cut– Прямий крій: прямий від коліна вниз.
    • Boot cut – Крій для черевиків: як правило, мають ширший отвір для штанин, щоб надіти джинси поверх пари черевиків. Низ розкльошений від ікри вниз.
    • Tapered – Звужені: джинси звуженого крою поступово звужуються від ікри вниз.

  2. 3. Матеріали

    Тканина впливає на те, як джинси виглядають та зношуються з часом. Ось основні відмінності популярних матеріалів:

    • Джинсова тканина: виготовлена ​​із 100% бавовняного твила, зазвичай синьої та білої бавовни з діагональним переплетенням. Майже всі якісні джинси виготовлені з джинсової тканини.
    • Спандекс: ця тканина додається, щоб надати джинсам невеликої еластичності. Це значно підвищує комфорт при тривалому сидінні.
    • Поліестер: не такий м’який, як бавовна, поліестер набагато міцніший і стійкий до стирання. Декілька відсотків від загального складу вітаються.
    • Фурнітура: Заклепки найчастіше виготовляються із міді, а блискавки, кнопки, гудзики зазвичай із сталі.

4. Колір

У джинсах часто віддають перевагу синій палітрі індиго. Тим не менш, деякі світлі і темніші кольори також доступні. Темно-синій або чорний денім зараз у тренді, і його можна легко надіти з піджаком або сорочкою.

5. Бренд

Не вдаючись до подробиць, ми зібрали найкращі джинсові бренди, щоб тримати Вас у курсі подій у світі джинс. Якщо ви шукаєте вуличні від Gap або готові інвестувати у високоякісний варіант від Khaite, попереду кожен знайде щось для себе.

Найпопулярніші бренди джинсів у світі або ТОП магазинів з якісними джинсами


Відкриває список Велика трійка: Levi’s, Wrangler та Lee.

LEVI’S

Немає нічого кращого за класику. Достойні моделі Levi дійсно витримали випробування часом. Спробуйте їх культові 501-і, які стали еталоном моди або протестуйте нові стилі та фасони – вузькі, звужені, вільні, розкльошені чи прямі.

Levi найкращі джинси у співвідношенні ціна-якість, Ви завжди зможете підібрати модель на свій гаманець, але водночас цей бренд може порадувати модників і дорогими колекціями, наприклад Levi’s Vintage Clothing.

WRANGLER

Згідно з їхнім веб-сайтом, Wrangler – це “бренд джинсового одягу для повсякденного використання”, і ми не можемо з цим не погодитись. Вони існують з 1947 року з їхнього заснування в Грінсборо, Північна Кароліна. Їх дизайн був орієнтований на зручність та функціональність.

Сьогоднішні джинси Wrangler, як і раніше, функціональні і створені для довговічності, але з сучасними елементами. Їх стиль, що найбільше продається, — вузька пара ковбойського крою, обов’язкова річ у гардеробі будь-якого ковбоя-початківця.

Lee

Бренд Lee обзавівся величезною кількістю відданих фанатів завдяки своїй неперевершеній якості, високому рівню стилю, непохитній зручності — і все це за особливо солодкою ціною.

Бренд також має солідну історію виробництва високоякісної джинсової тканини. Вони розпочали з виробництва комбінезонів та курток, а також розробили знаменитий комбінезон Union-All для робітників.

Gap

Купуйте жіночі та чоловічі джинси на Gap, де повсякденні вигідні пропозиції поєднуються з якістю та комфортом. Відкрийте для себе джинси різних розмірів та кольорів за дуже вигідними цінами.

 

Tommy Hilfiger

Жоден джинсовий бренд не може конкурувати з Tommy Hilfiger у тому, що стосується цього всеамериканського бренду. Цей лейбл відомий у всьому світі своєю фірмовою елегантною естетикою. Високоякісне пошиття, довговічні та надійні матеріали та незаперечна модна привабливість робить джинси Hilfiger лідерами продажів у молоді.

Пара класичних джинсів прямого крою світло-блакитного кольору стане ідеальним доповненням вашого повсякденного гардеробу. У темнішому відтінку їх можна було б поєднувати з елегантною водолазкою на романтичній пригоді або з оксфордською сорочкою на сімейному обіді.

CALVIN KLEIN

Джинси Calvin Klein з’явилися у 80-х роках і стали проривом у новій ері чоловічих дизайнерських джинсів. До цього джинси вважалися “робочими штанами”, і витрачати на них серйозні гроші звучало безглуздо.

Сьогодні джинси Calvin Klein представляють сам бренд – вони сміливі і навіть спокусливі в облягаючих покроях. Пам’ятайте, що догляд за джинсами важливий, як і їх пошук.

DIESEL

Diesel був заснований наприкінці 70-х років з метою стати відомим як альтернативний бренд джинсів. Якщо Ви не з тих, хто слідує мейнстриму, зверніть увагу на графіку Diesel, що викликає захоплення, а для найсміливіших зверніть увагу на дизайни, які дійсно голосно заявляють про себе.

Джинси Bootcut є постійними бестселерами і випускаються в різних варіантах.

G-Star Raw

Голландський бренд одягу G-Star Raw випускає джинси для тих, хто носить джинси без надмірностей. G-Star Raw поєднує природну міцність джинсової тканини, динамічний, невимушений і вуличний дизайн.

Уявіть їх у поєднанні з парою важких черевиків або курткою-бомбером, і Ви зрозумієте, що ми маємо на увазі.

POLO RALPH LAUREN

Для класичних силуетів чи невимушеного класного образу є Polo Ralph Lauren. Вже понад 50 років Ralph Lauren працює для нас, і наш внутрішній гламур вдячний за це.

Джинси Hampton Relaxed Straight – улюблена пара серед фанатів, і, за збігом, саме у фан-зоні ми опинимося, коли одягнемо їх.

Off-White

Денім теж може бути розкішним, та італійський модний бренд Off-White тут, щоб довести це. Цей руйнуючий кордони бренд привніс розуміння якості високої моди в найсміливіші та зухваліші образи вуличного одягу.

Ми говоримо про рвані місця, застібки-блискавки зі скріпками, нашивки, графічні кролики (так, кролики), фірмові принти в діагональну смужку і мотиви зі стрілками всюди.
Обов’язково зверніть увагу на логотипи та великі кишені найпривабливіших моделей бренду. Але якщо Ви волієте поводитися стримано, Ви оціните ультра-вимушену атмосферу чоловічих джинсів облягаючого крою Off-White з вибіленим ефектом і невимушеною талією з поясом.

TRUE RELIGION

Цей популярний бренд джинсів був запущений у 2002 році і будь-хто, хто хоч трохи розуміється на моді, пам’ятає це безумство. Їхні фірмові джинси з п’ятьма кишенями є торговою маркою True Religions. У списку, повному кращих джинсових брендів, ця культова компанія потрапила до числа лідерів.

У поточних колекціях вони пом’якшили свою джинсову тканину, але кишені залишилися. Джинси Rocco Skinny – один з популярних фасонів.

American Eagle

Не забувайте про перевірений часом American Eagle. Цей бренд відповідає за створення одних із найзручніших джинсів.

Пам’ятаємо, деякі онлайн-магазини вимагають використання VPN.

Посилання ведуть на прямі офіційні магазини в США, але це не єдине місце, де можна придбати потрібні джинси. Ми не поговорили про величезні маркетплейси, де найчастіше, ми можемо знайти також товари за заниженими цінами, акціями, промокодами, розпродажами, з безкоштовною доставкою, уцінками, open box або навіть б/у.

Levi’s, Wrangler, Lee, RALPH LAUREN, CALVIN KLEIN має свої власні магазини на маркетплейсі Amazon.com та 6pm.com, де Ви можете скористатися чуйними операторами, відгуками, безкоштовною та швидкою доставкою, а також приємними цінами.

 

Наприклад, G-Star Raw, DIESEL часто можна знайти за хорошими цінами на farfetch.com.

OFF-WHITE зі знижками можна побачити на lyst.com.

 

TRUE RELIGION та багато іншого можна знайти на macys.com та nordstromrack.com.

Як вибрати розмір джинсів?


  1. Давайте розбиратися. Якщо до європейських розмірів ми всі давно звикли з пелюшок, то, потрапляючи в онлайн-магазини США, ми стикаємося з проблемою вибору розміру за американською розмірною сіткою та американськими одиницями виміру.

    Практично кожен маркетплейс, магазин або бренд на своєму сайті пропонує свою розмірну сітку під свій продукт, і вибраний розмір, наприклад, у Levi’s ніяк не буде відповідати розміру RALPH LAUREN. Тому щоразу підбираючи джинси обов’язково звіряємось із розмірною сіткою виробника, щоб уберегти себе від помилкової покупки.
    Шукайте на сторінці з товаром посилання на “Size Guide” або “Size Chart“, де будуть дані всі розміри вибраного продукту.

    Одиниці виміру:

  • європейські магазини – сантиметри (cm)
  • американські магазини – дюйми (in)

1 in = 2,54 cm

Наприклад, окружність талії в см = 67,3 см, рахуємо в дюймах – 67,3/2,54 = 26,5 in

Size Guide – Посібник з розмірів

Виміри краще здійснювати за допомогою розмірної стрічки – сантиметра, можна і за допомогою рулетки, але буде непотрібна нам похибка. Також рекомендуємо робити виміри без одягу.

WAIST – Талія
Виміряйте найвужчу частину талії. Не надто щільно, не надто вільно.

HIP або SEAT – Стегна
Виміряйте навколо найповнішої частини стегон. Намагайтеся тримати сантиметр якомога горизонтальніше.

THIGH – Нога-стегно
Виміряйте навколо найповнішої частини стегна.

INSEAM – Внутрішня довжина шва
Виміряйте прямо по внутрішній стороні ноги від промежини до кісточки.

Дуже корисно читати відгуки про той чи інший продукт від реальних покупців. Тут часто Вам підкажуть маломірить або навпаки більшемірить вибрана модель, щільність тканини, насиченість кольору, а іноді навіть додадуть фото до відгуку, де можна побачити джинси на людині, яке допоможе у Вашому остаточному виборі.

Переваги замовлення джинс із США


  • автентичність джинсів – товари потрапляючи на полиці магазинів США, проходять найсуворіший відбір контролю якості, щоб унеможливити підробки. Будь-які порушення, суворо караються законом і продавці несуть повну відповідальність за проданий продукт, тому підробки тут зустрічаються дуже рідко.
  • висока якість – кожен бренд відповідає за своє обличчя перед покупцем, тому всіляко намагаються приносити зручність та якість у свої вироби.
  • великий вибір джинс: кроїв, фасонів, розмірів та кольорів.
  • низькі ціни, акції, розпродажі.

Що робити, якщо немає доставки в Україну?


Знаючи, де придбати оригінальні джинси та як підібрати потрібний розмір; розуміючи, чому їх покупка в США принесе Вам масу переваг, настав час виходити на полювання за довгоочікуваним товаром, а USAinUA намагатиметься Вам допомогти з цим.

Що робити, якщо немає доставки в Україну? А в основному це саме так, доставка з магазину США до Вашого порогу або неможлива або дуже затратна з різних причин: наприклад, бренд захищає свого локального дистриб’ютора і намагається не заважати кожному вести свій бізнес, тому доставка здійснюється лише по США або вартість доставки та митниці перевищує закладений Вами бюджет. Але не поспішайте засмучуватися, з USAinUA та нашими складами в Америці всі двері магазинів стануть для Вас відчиненими!

Замовити джинси зі США однаково просто, як це робити в Україні:

  • Знайдіть бажаний продукт і передайте посилання на розрахунок USAinUA.
  • Вкажіть контакти для зв’язку, куди ми можемо надіслати Вам розрахунок.
  • Оплатіть товар через особистий кабінет, який ми вже створили для Вас.
  • Внесіть дані для доставки по Україні.

З повагою – команда USAinUA.

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Куртка adidas FIVE TEN WIND JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Куртка adidas FAST RUNNING ITERATION JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Футболка adidas OWN THE RUN ALLOVER PRINT TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Футболка adidas CAMO TONGUE TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.