Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку
  1. Що подарувати дівчині?
  2. Що подарувати хлопцеві?
  3. Нічого не обрали зі списку?

 

14 лютого відзначається День Святого Валентина – чарівне свято для всіх закоханих по всьому світу. Ця дата створює прекрасну можливість для всіх пар розпалити полум’я страсті, відчути глибину своїх почуттів та зробити приємний сюрприз своїй коханій половинці. USAinUA пропонує поради, як виразити свої найтепліші почуття до другої половинки за допомогою подарунка.

1.Що подарувати дівчині?

На День святого Валентина варто порадувати дівчину. Адже отримати несподіваний подарунок буде приємно будь-якій дівчині. Пропонуємо вам вибрати презент зі списку:

Стильна жіноча сумочка від відомого бренду. Це не лише практичний аксесуар, а й вираз вишуканості та елегантності, що підкреслить її особливість і стиль.

Ювелірні прикраси (кільце, сережки, браслет, підвіску, ланцюжок, кольє, підвіску, хрестик) тут є велике різноманіття виробів з різних металів (золото, срібло, платина) та каменів (агат, аметист, діамант, перлини, смарагд, сапфір, топаз, фіаніт, каміння сваровські, цирконій та інше);

Квіти-класичний варіант, що завжди вражає. Романтичний букет або коробка з ніжними трояндами буде чудовим символом вашої любові.

Похід до SPA салону для масажу або розслаблюючих процедур доступне як для однієї особи, так і для пари або групи. Цей подарунок стане відмінним вибором для будь-якої жінки.

Майстер-класи, ви маєте можливість разом відвідати різноманітні майстер-класи. Задоволення знайдете навіть найвибагливіші: від гончарства та гри на барабанах до йоги, творчих занять, вокальних та спортивних занять.

Набір косметики, парфумерія, крем, пудра, хайлайтер, рум’яна, або сотня різних засобів для макіяжу, засоби для волосся чи догляд за тілом, наповнювачі для ванн, бомбочки та інше.

Книги із її вішлиста, якщо такий є.

Ароматичні свічки та смаколики, мʼякий плед.

Планер для її щоденних справ на 2024 рік.

Якісний фен, стайлер (не обовʼязково Dyson), плойка для волосся;

Романтичне побачення на даху висотного будинку або в заміському будинку з гарним пейзажем, декораціями, свічками, приємною музикою, смачними напоями та стравами.

Поїздка до іншого міста. Подаруйте своєму улюбленому (і собі) квитки на подорож до захопливого місця. Зберіть кілька необхідних речей і вирушайте у маленьку подорож. Можна навіть не планувати нічого заздалегідь, якщо обрати подорож у складі туристичної групи. Якщо ви бажаєте романтики, вирушайте тільки удвох і слідуйте власному маршруту.

Насправді, існує багато варіантів подарунків на День закоханих для вашої дівчини. Достатньо звернутися до її інтересів та уподобань, які можна виявити, спостерігаючи за тими магазинами, які вона відслідковує в Instagram. Наприклад, вона може давно мріяти про прикраси від Цвіте Терен або захоплюватися сумочками від Bagllet (це прагнення майже всіх дівчат, тому ви точно не помилитеся).

Також вона може бути прихильницею відеоігор або технічних новинок, або ж фанаткою певної франшизи, такої як Наруто. Тому ви можете підібрати щось відповідно до її підписок та особистого смаку.

2.Що подарувати хлопцеві, окрім шкарпеток?

Чоловікам теж приємно отримувати подарунки і романтичні сюрпризи. Якщо ви не знаєте, чим можна порадувати чоловіка, підкажемо кілька ідей для люблячих жінок.

Книга, будь то художня творчість або література професійного спрямування, може стати збереженим вибором подарунка, завжди цінним. Важливо тільки розуміти інтереси одержувача, щоб максимально насолодитися авторською майстерністю та змістом.

Аксесуари для чоловіків, такі як ремінь, гаманець, портмоне, запонки, краватка та сумка, призначені для тих, хто цінує стиль та елегантність.

Виїзд на ендуро мотоциклі – це джерело космічних емоцій і адреналіну, які варто оцінити любителям швидкості та вибухових вражень! 😎

Екстремальний стрибок з мотузкою з висоти. Роупджампінг допомагає перебороти страх висоти, підвищує впевненість у собі та дає море позитивної енергії.

Наручний годинник – завжди корисний подарунок. Не обов’язково (та й не потрібно) купувати брендові – вони можуть мати недоречний і зобов’язуючий вигляд, якщо ви зустрічаєтеся недавно. Виберіть щось недороге, але якісне.

Настільна гра для двох. Сьогодні таких ігор є величезне розмаїття, на будь-який смак та інтереси .

Преміальний алкоголь, елітні напої, які не кожен собі може дозволити. Вони можуть стати цікавим подарунком і, головне, їх можна потім спробувати разом.

Квести в реальному житті для 2  учасників – чудовий варіант універсального подарунка, оскільки вони зацікавлять більшість людей і пропонують широкий вибір жанрів.

Дрифт на спортивному автомобілі –  це індивідуальний майстер-клас з можливістю самому управляти заносом або Баггі на двомісному позашляховику по пісках та полях не залишить байдужим чоловіка

Вечеря у романтичному стилі для пари, освітлена свічками, у затишній атмосфері, з чуттєвим настроєм, вдалим видом, гарною музикою і неперевершеними стравами, які ми приготували особисто.

 

3.Нічого не обрали зі списку?

Прикро, але не засмучуйтеся, USAinUA зможе допомогти обрати і доставити будь-який подарунок для вашої половинки.

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Куртка adidas FIVE TEN WIND JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Куртка adidas FAST RUNNING ITERATION JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Футболка adidas OWN THE RUN ALLOVER PRINT TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Футболка adidas CAMO TONGUE TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.