Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку


1. Який годинник вибрати?
2. Посібник за розмірами годинника: ремінці та корпуси
3. Різні стилі годинників
4. Водонепроникність: що означає ATM у годиннику?
5. 10 цікавих фактів про годинник, про які Ви не знали
6. Переваги покупки годинників у США
7. Як замовити годинник із США?
8. ТОП годинників на всі випадки

              1. Топ недорогих брендів годинників
              2. Знамениті бренди годинників
              3. Годинники для Дайвінгу
              4. Тактичні годинники

9. Кращі магазини для покупки годинників у США



1. Який годинник вибрати?



Автоматичний годинник чи кварцовий? Який колір та розмір Вам підійде? Вибір годинника може стати складним випробуванням. Незалежно від того, чи хочете Ви зробити подарунок коханій людині або просто порадувати себе, ми допоможемо Вам зробити цей вибір.

Який механізм годинника вибрати?


Автоматичний годинник чи кварцовий? Який колір та розмір Вам підійде? Вибір годинника може стати складним випробуванням. Незалежно від того, чи хочете Ви зробити подарунок коханій людині або просто порадувати себе, ми допоможемо Вам зробити цей вибір.

Механізм – це серце годинника. Це пристрій, який дозволяє годинникам функціонувати. Є три основні «категорії» механізмів:

  • годинник з кварцовим механізмом
  • годинник механічний
  • годинник з автоматичним механізмом

Кварцові механізми – це найпростіші механізми, що працюють від батарейки. Головна перевага таких годинників – вони є найточнішими.

 

Механічний годинник використовує шестерні та пружини для своєї роботи. Їх потрібно заводити вручну за допомогою заводної головки, яка зазвичай розміщується на бічній грані годинника. Такий годинник є прототипом перших годинників і гідний стати першим предметом для колекціонування.

 

Годинник з автоматичним механізмом – також працює від обертання шестерень, тільки завод механізму здійснюється завдяки кінетичній енергії, яку тіло виробляє просто у процесі свого руху. Звичайно ж такий механізм складніший у виготовленні, особливістю якого є його порівняно чимала вага.

Матеріали корпусу годинника і який колір вибрати для годинника?


Тепер у Вас є уявлення про тип механізму, який Ви хочете для свого годинника, тепер Вам потрібно вибрати колір корпусу Вашого годинника та його циферблат. Для чоловічого годинника найбільш поширеними кольорами є білий, синій або чорний. Важко дати Вам пораду щодо вибору кольору, але ми скажемо, що білий циферблат, як правило, більш класичний і має ту перевагу, що його можна змішувати з усіма типами ремінців. Темні циферблати будуть виглядати сучасніше, проте не всі ремінці будуть ідеально поєднуватися з цим типом циферблата.

Жіночий годинник також має свою класику з білим, чорним і нейтральним бежевим циферблатом; та кольоровими сучасними рожевими, зеленими чи синіми циферблатами. Корпус годинника, при цьому теж має свій унікальний колір, який можна підібрати, наприклад, під тип Вашої шкіри або просто під Ваш стиль – срібло, золото, бронза, рожеве золото тощо. Корпуси годинника можуть бути виготовлені з різних матеріалів, кожен з яких має різні характеристики і ціну.

Розглянемо деякі з них:

Нержавіюча сталь

Нержавіюча сталь – неймовірно популярний вибір, коли йдеться про корпуси годинника, і її все частіше можна зустріти навіть у годинниках високого класу. Стійкий до корозії та міцний, це виграшний варіант для годинника для дайвінгу або спортивного годинника.
Нержавіюча сталь також дуже легка, що робить її зручною в носінні. Вона доступна в золотому чи срібному тоні і не надто дорога.

Керамічний

Цей міцний матеріал звичайно ж відрізняється від того, з якого виготовляють кухонне начиння. Це високотехнологічний склад, перевагою якого є те, що він гіпоалергенний та стійкий до подряпин, що робить його довговічним вибором. Він також дуже легкий.

Золото
Незалежно від того, чи вибираєте Ви біле золото, рожеве золото чи жовте золото, всі вони неймовірно розкішні, дуже бажані та є справжньою заявою стилю. Звичайно, золото – не найдешевший варіант на ринку, але воно зберігає свою цінність, тому Ви можете розглядати його як інвестицію. Але золото також уразливе для подряпин і потьмяніння, тому воно найкраще підходить, наприклад, для наручного годинника, а не для польового годинника.

Титан
Титан має багато якостей нержавіючої сталі, за винятком того, що він ще менше важить і ще довговічніший. Фактично, він утричі міцніший за сталі, хоча питання про те, чи потрібен Вам такий рівень надійності від годинника, залишається спірним. Плюс у тому, що він натуральний гіпоалергенний.
Однак титан може бути досить дорогим і не таким блискучим, як нержавіюча сталь.

Види годинникового скла


Розглянемо те, що захищає циферблат годинника – годинникове скло:

Мінеральне скло — популярний вибір, мінеральне скло стійке до подряпин і доступне за ціною, але може розбитися під час удару.
Акрилове скло — також відомий як плексиглас, акрил не такий міцний, але дуже доступний, ударостійкий, не б’ється. Він також схильний до подряпин.
Сапфірове скло – це найкраще з найкращих, коли йдеться про годинне скло. Це один з найтвердіших матеріалів, який практично неможливо подряпати.

Ускладнення годинника


Крім індикації часу, багато з кращих розкішних чоловічих або жіночих годинників пропонують додаткові функції, відомі як ускладнення.

Крім індикації часу, багато з кращих розкішних чоловічих або жіночих годинників пропонують додаткові функції, відомі як ускладнення.

Ускладнення годинника – це, по суті, будь-яка додаткова функція, яка не показує час, а робить щось ще. Залежно від того, що Ви хочете, щоб Ваш годинник міг робити, Ви будете більш зацікавлені в деяких ускладненнях більше, ніж в інших. Деякі ускладнення служать символами статусу, ніж необхідними додатковими функціями.

Найвідоміші годинні ускладнення:

  • Дата — зазвичай має форму невеликого отвору поряд з 3 годинами або більшим дисплеєм для кращого перегляду дати. Іноді дата відображається на додатковому циферблаті.
  • Вічний календар – найскладніше календарне ускладнення. Відображає дату, день, місяць та рік з урахуванням високосних років.
  • Хронометр — по суті, як секундомір, що зазвичай складається з трьох маленьких циферблатів на основному циферблаті годинника. Спліт-хронограф дозволяє засікати час двох подій.
  • Тахіметр – шкала на оправі годинника, що використовується для розрахунку швидкості, відстані або витрати палива, наприклад, на годиннику для пілотів.
  • Часові пояси – подвійне ускладнення часу дозволяє Вам визначати час у двох різних часових поясах за допомогою основного та допоміжного циферблату.
  • Ускладнення за Грінвічем — це дозволяє Вам визначати час у трьох різних часових поясах за допомогою безелю, що обертається, в залежності від часу між середнім часом за Грінвічем і часом, який Вам потрібно знати.
  • Фаза Місяця — це ускладнення показує повний місяць, половину, чверть і молодик. Спочатку використовувався моряками для вимірювання припливів та відливів.
  • Будильник – ця функція є в механічних, автоматичних і кварцових годинниках.
  • Індикатор запасу ходу — вказує кількість енергії, що залишилася в механічному або автоматичному годиннику (тобто скільки часу до того, як їх потрібно буде завести), оцінюючи ступінь натягу головної пружини.
  • Хвилинний репетир – дзвонить на вимогу за допомогою планки збоку корпусу. Часто зустрічається на кишеньковому годиннику.
  • Турбійон — складне ускладнення, що складається з клітки, яка обертає балансове колесо навколо своєї осі, щоб звести нанівець вплив гравітації. У наші дні це не обов’язково, але може збільшити вартість годинника.

Ціновий діапазон: скільки Ви повинні витратити на годинник?


Скільки Ви повинні витратити на годинник? Звичайно, зрештою все зводиться до того, скільки Ви можете собі дозволити.

Але яка розумна ціна для годинника? Коли годинник стає інвестицією?

Бюджетний
Найдешевший годинник зазвичай має кварцовий механізм і мінімум ускладнень. Ви можете вибрати його за ціною від 10 до 200 доларів.

Чоловічий годинник Seiko досить доступний за ціною, як і чоловічий годинник Citizen. Ці види годинників виробляються серійно, тому у Вас не буде тієї ексклюзивності, яку дає володіння годинником вищого класу.

Такі бренди, як Nordgreen і Vincero, також створюють неймовірно стильний годинник, який є одним з кращих доступних годинників, які здаються набагато дорожчими, ніж вони є насправді.

Більш ніж розумно
Це досить велика категорія, і очевидно, що Ваше уявлення про «розумне» може відрізнятися від Ваших сусідів. Але, як правило, любителі годинника готові витратити від 500 до декількох тисяч доларів на дорожчий годинник.

Такі розкішні годинники для чоловіків є зразком технічного чарівництва, майстерної механіки та традиційної майстерності, а також більш розкішних матеріалів. Будь то невідомий бренд, такий як Junghans, або щось більше відоме, таке як годинник Hamilton, Oris, Longines або Bremont, цей годинник розкішний, але не недоступний.

Дизайнерський годинник, такий як Gucci, також, ймовірно, потрапляє в цю категорію.

Розкіш
Розкішний годинник включає культові годинники старовинних годинникових брендів, таких як Rolex Submariner, Omega Speedmaster, Jaeger-LeCoultre Reverso або Cartier Tank. Ці годинники зазвичай мають більше ускладнень, таких як спліт-хронографи.

Частково більш висока ціна пов’язана з впізнаваністю імені, але цей годинник, безсумнівно, високої якості, і тут Ви платите за десятиліття годинного досвіду.

Висота багатства
Цей годинник продається на аукціонах за мільйони доларів і є темою заголовків усіх основних часівських видань. Зазвичай вони виготовляються із розкішних матеріалів, таких як золото, рожеве золото та платина, прикрашені діамантами та оснащені рідкісними ускладненнями, такими як вічний календар та турбійон.

Це реліквії та солідні вкладення, які, ймовірно, тільки зростуть у ціні. Згадайте, наприклад, Patek Philippe чи Audemars Piguet.

2. Посібник за розмірами годинника: ремінці та корпуси



Розмір ремінця

Розміри ремінця для годинника включають два виміри: довгу частину, яка є задньою частиною, і більш коротку частину, яка є кінцем пряжки. Ремінці більшості годинників регулюються. Металеві ремінці для годинника складаються з різних ланок, які можна видалити, щоб вони краще підходили до Вашої руки.

Розмір зап’ястяРозмір ремінця
150 – 164 mm120/70 mm
165 – 178 mm125/75 mm
179 – 190 mm130/80 mm
191 – 203 mm135/80 mm
204 – 216 mm140/85 mm
217 – 229 mm145/90 mm
Діаметр корпусу

Правильний розмір корпусу залежить від стилю годинника. Наручний годинник зазвичай менший і тонший, ніж, наприклад, годинник для дайвінгу або тактичний годинник. Польовий годинник також повинен бути досить маленьким.

Подумайте про те, де Ви будете носити цей годинник, наскільки помітними вони повинні бути, а також наскільки легко Ви хочете визначати час. Чи він повинен поміщатися, наприклад, під манжет сорочки?

Діаметр більшості чоловічого годинника становить від 34 до 50 мм. До 1990-х років стандартний розмір чоловічого годинника становив від 35 до 40 мм. Потім стало модно мати годинник набагато більшого розміру – понад 40 мм. У наші дні повернулася тенденція до зменшення розміру годинника.

Тим, у кого тонкі зап’ястя, підійде годинник трохи меншого розміру — від 34 до 40 мм. Чоловікам з розміром зап’ястя понад 19 см слід вибирати годинник діаметром від 44 до 46 мм. Якщо годинник занадто великий, він виглядатиме незграбним і надмірним. Занадто маленькі – це може виглядати надто жіночно.

Як правило, жіночий годинник менший за чоловічий. Діаметр більшості сучасних жіночих годинників складає від 34 до 40 мм. Найменший годинник також можна знайти між 26 і 29 мм або навіть 24 розміром.

Товщина корпусу

Чим ширший діаметр годинника, тим товщий корпус. Товщина корпусу зазвичай пов’язана зі складністю механізму. Що більше ускладнень, то більше годинник. Якщо Вам потрібно, щоб годинник поміщався під манжетою сорочки, виберіть товщину близько 10 мм.

Ремінці та браслети

Ремінець годинника – завершальний штрих. У механізмі та циферблаті втілена вся механічна винахідливість, а ремінець є ідеальним доповненням, що покращує та підкреслює стиль годинника або забезпечує додатковий комфорт та довговічність.

Ви також можете міняти ремінці з більшістю годинників, чергуючи їх залежно від випадку або замінюючи їх, коли Вам стає нудно.

Металеві браслети
Металевий ремінець відомий як браслет. Класичний металевий браслет зазвичай виготовляється із золота, сталі або титану та скріплюється металевою застібкою.

Металеві браслети міцні та мають гладкий полірований вигляд. Є також міланські браслети, плетені стрічки із нержавіючої сталі, які виглядають як дуже тонка сітка. Вони зручні, елегантні та легко чистяться.

Rolex має кілька різних металевих браслетів. Триважільний і надміцний Oyster найчастіше зустрічається в спортивному годиннику бренду. Тоді є Jubilee, браслет з п’яти ланок з візерунком, що перехрещується. Нарешті, є “президент”, який можна знайти на годиннику Rolex Day-Date та Datejust.

Шкіряні ремінці
Це найпопулярніший тип ремінця для годинника, особливо для більш офіційних випадків. Доступні різні види шкіри, у тому числі крокодиляча шкіра для ефектних та гламурних речей.

Шкіра зручна, довговічна, непідвладна часу та з віком може покритися привабливою патиною. Це також гарний вибір для тих, хто має алергію на метали.

Ремінці НАТО
Ремінець NATO було розроблено британськими збройними силами оборони. Він кріпиться окремо до дужок годинника для додаткової безпеки на випадок, якщо один стрижень зламається.

Ремінці NATO недорогі та довговічні, вони підходять для різних стилів годинника і щільно та зручно сидять на зап’ясті.

Гумові ремені
Гума – це надміцний і довговічнмй матеріал, стійкий до впливу поту та солоної води. Вони стійкі до ультрафіолетового випромінювання, не викликають алергії, нетоксичні, легко чистяться, легкі, еластичні та зручні. Деякі з кращих недорогих годинників оснащені каучуковими ремінцями.

Ремені
Ремінець з накладкою – це коли годинник сидить поверх широкої шкіряної підкладки. Хоча такі ремені, на жаль, носили німецькі військово-повітряні сили у 1930-х роках, вони також були дуже популярні у 1970-х роках, коли їх надавали перевагу Стів МакКвін, Роберт Редфорд та Пол Ньюман. Таким чином, незважаючи на своє неоднозначне минуле, ремінці із зав’язками безперечно пропонують неповторну ретро-крутість.

3. Різні стилі годинників



1. Годинник “на вихід”

Як випливає з назви, годинник для парадного костюма призначений для більш значущих випадків. Будь то весілля, гала-вечірка або прем’єра фільму, Вам потрібний годинник, який ненав’язливо ковзає під рукавом сорочки, додаючи витонченості, але не химерності та непомітності.

Кращий годинник для вихідного костюма слідує споконвічному уроку простоти – тонкий корпус з мінімальними ускладненнями, стриманий циферблат (рідко ширше 42 мм) і мінімалістичні годинникові мітки. Аспект розкоші полягає у вишуканих матеріалах та гладких шкіряних ремінцях.

Деякі з найзнаковіших годинників “на вихід” включають годинник Jaeger-LeCoultre Art Deco Reverso (спочатку розроблений для гравців у поло) і годинник Cartier Tank для жінок.

У наші дні межі між категоріями годинників більш розмиті, і Ви можете носити спортивний годинник на більш офіційному заході, щоб заявити про себе, або поєднувати свій парадний годинник з діловим повсякденним вбранням для офісу.

2. Годинник для дайвінгу

На протилежному кінці спектру від годинника для ділового костюма Ви знайдете годинник для дайвінгу. Цей годинник створений не для червоної килимової доріжки, а для водних експедицій, спеціально розроблених для того, щоб витримувати екстремальні умови глибоководного занурення.

Само собою зрозуміло, що годинник для дайвінгу повинен бути водонепроникним не менше ніж на 100 метрів. Вони також зроблені з корозійно-стійких матеріалів, таких як нержавіюча сталь, майже завжди оснащені односпрямованим безелем для вимірювання часу занурення і мають великий і циферблат, що світиться, для зручного зчитування показань під водою.

Одним з найзнакових годинників для дайвінгу є Rolex Submariner, який носив Джеймс Бонд. Інші відомі годинники для дайвінгу включають годинник Omega Seamster, який носив Деніел Крейг у ролі агента 007. У наші дні Вам не потрібно проводити час під поверхнею океану, щоб носити годинник для дайвінгу. Вони однаково підходять для повсякденного одягу у вихідні — в ідеалі на борту яхти або в пляжному клубі.

3. Смартгодинник або розумний годинник

Якщо Ви вважаєте годинник швидше помічниками для досягнення поставленої мети, Вам потрібний суперфункціональний годинник, такий як розумний годинник. Хоча автоматичний і механічний годинник може бути другорядним витвором мистецтва, коли справа доходить до чогось практичного, здатного полегшити Ваше життя, підійдуть тільки розумні годинники.

По суті, як смартфон, але смарт-годинник — це найвищий технологічний з цифрових інструментів, що дозволяє Вам отримувати доступ до додатків, отримувати повідомлення, використовувати GPS-відстеження і стежити за своїм здоров’ям з Вашого зап’ястя. Хоча вони можуть не мати гламуру або чарівності розкішного швейцарського годинника, вони зроблять Ваше повсякденне життя більш продуктивним і ще приємнішим.

До найвідоміших розумних годинників відносяться Apple Watch і Google Pixel Watch, мабуть, найвідоміший у світі фітнес-трекер. Вважайте ці передові твори засобом підвищення та розширення можливостей Вашого телефону, а не його заміною. Вони дозволяють Вам отримати доступ до всіх тих же програм та функцій, але є більш портативними.

4. Пілотний та авіаторський годинники

Після того, як Cartier створив годинник для пілота Альберто Санто Дюмона, який він носив у своєму літаку ще в 1911 році, двері інших провідних годинникових брендів стали відчинені для створення високоефективних годинників, які супроводжуватимуть їх власників у висотних місіях.

Пілотний годинник можна відрізнити за декількома особливостями, в першу чергу по великому циферблату зі стрілками, що світяться, і чорно-білій колірній гамі для оптимальної читаності. Вони також оснащені довгим шкіряним ремінцем, який можна носити поверх льотної куртки, а також масивною головкою у формі цибулини, за яку можна триматися навіть у товстих рукавичках. Ускладнення зазвичай включають часові пояси та хронографи.

Пілотний годинник – відмінний вибір, якщо Ви хочете щось класичне з нотками ретро. Вони справляють враження, але не надто громіздкі, мають круту історію і виробляються провідними брендами чоловічого годинника, такими як IWC Schaffhausen.

5. Тактичний годинник

Тактичний годинник – це протилежність модному годиннику. Вони створені для виживання в екстремальних умовах. Подумайте про глибини джунглів, полярні походи, гірські вершини і пустельні дюни. Або просто прогулянка у вихідні, де можна промокнути.

Незалежно від того, чи знадобиться Вам годинник, щоб витягнути Вас із небезпечної ситуації, наявність годинника з такими функціями, як компас, висотомір або можливість попереджати Вас про погоду, ніколи не завадять.

Найчастіше спочатку призначений для використання у військових цілях, кращий тактичний годинник вважається годинник G-Shock від Casio (які віддають перевагу співробітникам правоохоронних органів) і Navy Seal від Luminox, які були ліцензовані ВМС США.

Мрієте про тактичний годинник, який при цьому виглядає стильно і витончено? Спробуйте Top Gun від IWC, названий на честь однойменного культового блокбастера.

6. Польовий годинник

Заснований на оригінальному траншейному годиннику часів Першої світової війни, польовий годинник відрізняється надійністю. Зрештою, їм потрібно було витримувати суворі умови та виживати у битвах разом зі своїми власниками.

Здебільшого польові годинники досить маленькі, тому вони не заважають, мають чорно-білий циферблат, що легко читається, і корпус з нержавіючої сталі або титану. Ремінці зазвичай бувають шкіряними, парусиновими або нейлоновими, а також можуть бути класичними ремінцями НАТО, розробленими Міністерством оборони Великобританії.

У першу чергу, польовий годинник має мінімальні складності і є дуже універсальним варіантом — солідним повсякденним годинником з інтригуючим військовим минулим. Деякі з наших улюблених брендів польових годинників включають Filson та AVI-8, досить молодий бренд, який виробляє годинники, натхненні авіацією.

7. Гоночний годинник

Ми в жодному разі не закликаємо Вас порушувати будь-які обмеження швидкості під час водіння, але носити на зап’ясті один з найкращих у світі гоночних годинників – це чудовий спосіб опосередковано насолодитися гострими відчуттями Гран-прі та заробити очки стилю.

Повні настрою та енергії, гоночний годинник, як правило, досить розкішний. Зрештою, гонщики не відрізняються скромністю та невибагливістю.

З того часу, як TAG Heuer додали хронограф і тахіметр у свій годинник для водіння, ці ускладнення стали визначальними рисами годинника цього стилю. Крім того, Ви часто знайдете арабські цифри на великому циферблаті для зручності читання, міцний корпус із нержавіючої сталі та шкіряний або металевий ремінець.

Деякі з найвідоміших гоночних годинників включають чоловічий годинник Tag Heuer, особливо Monaco, який носив Стів МакКвін в Ле-Мані. Є також Omega Speedmaster та Rolex Daytona.

8. Цифровий годинник

Цифровий годинник – це протилежність аналоговим годинникам. Вони повідомляють час за допомогою цифр, а не годиннокової розмітки, хвилинної та секундної стрілки. У наші дні більшість цифрових годинників були замінені розумним годинником, який має додаткову перевагу підключення до інтернету. Але це не означає, що кращим цифровим годинникам немає місця на годинниковій сцені.

Цифровий годинник — це вибір номер один, якщо Ви шукаєте без надмірностей, прямолінійних годинників без суєти. Хоча вони часто мають ряд зручних додаткових функцій, таких як будильник, таймер, крокомір або компас, зрештою вони просто показують час найефективнішим і найточнішим способом. Ви, ймовірно, дізнаєтеся деякі з найвідоміших цифрових годинників, таких як Casio Classic або Timex.

Чому варто вибрати цифровий годинник, а не розумний годинник? По-перше, вони набагато дешевші. По-друге, батарея не сяде за день.

9. Кишеньковий годинник

За загальним визнанням, дуже небагатьом із нас потрібний кишеньковий годинник. Але якщо Вам потрібний годинник, який більше схожий на невеликий витвір мистецтва, реліквію минулої епохи і щось гідне стати сімейною реліквією, то кишеньковий годинник — це одна з найунікальніших інвестицій, яку Ви можете зробити.

Маючи незаперечну аристократичну велич, більшість кишенькових годинників забезпечені ланцюжком, який можна прикріпити до кишені жилета, що робить їх прекрасним доповненням до будь-якого вбрання поряд з чорною краваткою. Ви можете вибрати між кишеньковим годинником з відкритим циферблатом (або без кришки) або мисливським футляром, який дозволить Вам театрально відкривати їх на очах у перехожих.

Кишеньковий годинник часто досить дорогий, а деякі з них є вінтажними предметами колекціонування. Втім, можна підібрати і бюджетніші варіанти.

4. Водонепроникність: що означає ATM у годиннику?



АТМ на годиннику позначає атмосферний тиск і використовується для вимірювання водонепроникності Вашого годинника. В Європі Ви знайдете термін бар замість АТМ.

Так що ж насправді робить годинник водонепроникним? Чим, наприклад, годинник на 20 АТМ відрізняється від годинника на 3 АТМ?

  • Прокладки — у водонепроникному годиннику прокладки будуть зроблені з гуми, нейлону або тефлону. Це створює водонепроникне ущільнення у місцях, де скло, задня кришка та заводна головка з’єднуються з корпусом годинника. Прокладки з часом висихають або піддаються корозії, тому Вам необхідно регулярно перевіряти годинник, щоб переконатися, що вони залишаються водонепроникними.
  • Герметик – водонепроникний годинник покритий герметиком усередині, щоб вода не проникала всередину.
  • Матеріал — нержавіюча сталь або титан – найкращий вибір для водонепроникних годинників, оскільки вони можуть витримувати тиск і стійкі до корозії.
  • Загвинчується заводна голівка — її функція, часто зустрічається в годиннику для дайверів – це запобігання попаданню води в корпус, створюючи водонепроникне ущільнення.
ATMВипадкові бризкиМиття рукДощДушПлаванняПідводне плаванняДайвинг
3ATM (3 bar, 30 metres)YESYESYESNONONONO
5 ATM (5 bar, 50 metres)YESYESYESYESYESNONO
10 ATM (10 bar, 100 metres)YESYESYESYESYESYESNO
20 ATM (20 bar, 200 metres)YESYESYESYESYESYESYES
Водостійкий проти водонепроникного?

У наші дні Ви ніколи не знайдете годинник, що описується як водонепроникний. Водонепроникний означає, що він абсолютно непроникний для будь-яких умов, а цього неможливо досягти. Будь-який годинник починає протікати при певному тиску.

Рейтинг водонепроникності Вашого годинника означає, наскільки добре вони будуть утримувати воду в ідеальних умовах, тобто у повністю статичній воді. У реальному житті таких умов не створиш. В результаті Ви не зможете носити годинник на глибині, вказаній лабораторними тестами.

Так само лабораторні тести не враховують раптові зміни температури, які відбуваються, наприклад, коли Ви носите годинник, плаваючи в океані. Переміщення годинника з холодної води в тепліше повітря може призвести до пошкодження водою. Так само, якщо Ви носите годинник у джакузі, це може призвести до того, що частини годинника розшириться швидше, ніж гумові прокладки, створюючи зазори, через які може потрапити вода.

Вам також слід уникати сильно хлорованої води, парфумів та лаків для волосся, которі можуть пошкодити прокладки.

5. 10 цікавих фактів про годинник, про які Ви не знали



Годинники: вони завжди були важливою частиною нашого повсякденного життя протягом століть і дотепер. Це завжди корисні інструменти, які полегшують наше життя. Вони особливі та разючі у багатьох відношеннях. Деякий годинник величезний, інший дуже маленький. За час існування годинника накопичилося чимало цікавих фактів, що їх характеризують. Хочете поповнити свої знання про годинник? У цьому розділі ми надамо Вам таку можливість.

Дивовижні факти про годинник:
  1. Кожна друга жінка більше не може жити без розумного годинника.
  2. Незалежно від стилю годинника, люди, які носять годинник, вважаються відповідальними та надійними.
  3. Все дорожчає, навіть підроблений годинник!
  4. Найдорожчий годинник у світі — Graff Diamonds Hallucination, він коштує «всього» 55 мільйонів доларів.
  5. Apple Watch тепер мають 100 мільйонів зап’ясть.
  6. Чоловіки зазвичай купують більше годинників, ніж жінки.
  7. Більшість підроблених годинників виробляється в Азії.
  8. У людей з підробленим годинником насправді немає виправдання, чому вони купили підроблений годинник.
  9. Перший наручний годинник був жіночою прикрасою.
  10. Найдивніший годинник — це розумний годинник, наповнений спеціальними одноклітинними організмами (електропровідними), які відомі як «слизовики». Годинник буде працювати тільки в тому випадку, якщо вони знаходяться в доброму здоров’ї, вимагають харчування та догляду користувача.

6. Переваги покупки годинників у США



1. Ціна

Купити годинник без націнки магазину вже не мрія, а реальність. Купуючи товари безпосередньо у виробника, Ви суттєво економите Ваш гаманець. А якщо згадати про розпродаж колекцій, акції та знижки на святкові дні, купівлю БУ годинника, то за ці ж гроші, можна купити одразу кілька аксесуарів.

2. Репутація бренду

Відомі бренди та дизайнери виробляють високоякісні годинники, вони дбають про своїх клієнтів і дорожать своїм добрим ім’ям, тому можна зі 100% впевненістю гарантувати, що куплений Вами товар пройшов жорсткий відбір якості та принесе Вам лише приємні відчуття.

3. Автентичність

Більшість брендових годинників поставляються із сертифікатом справжності, який гарантує якість та справжність виробу. Це дає покупцям душевний спокій, знаючи, що вони отримують справжній продукт, перевірений та сертифікований експертом.

4. Інвестиції у вінтажний годинник

Вінтажний годинник може стати Вашим вигідним грошовим вкладенням непідвладним, як би не звучав каламбур, навіть часу.

5. Великий вибір

Ні для кого не секрет, що найбільший вибір годинника можна побачити тільки на полицях офіційного виробника або на сторінках величезних аутлетів, які якраз і знаходяться в США. Ви зможете підібрати годинник під будь-який look, захід та навіть настрій не виходячи зі свого будинку.

7. Як замовити годинник із США?



Зробити замовлення годинника зі США можна 2 способами:

1. Самостійно використовуючи наші склади USAinUA у США.
Це не найлегший шлях, оскільки багато дизайнерів захищаючи своїх локальних дистриб’юторів, можуть не робити відправки товарів на адреси складів форвардерів і відмовитися приймати оплату європейськими картами.

2. За допомогою наших менеджерів USAinUA, які зроблять покупку за Вас та доставлять до Вашої оселі:

  • передайте нам USAinUA посилання на розрахунок
  • вкажіть свої контакти для зв’язку, куди ми можемо надіслати Вам розрахунок
  • оплатіть товар через особистий кабінет, який ми вже створили для Вас.
  • внесіть дані для доставки по Україні.

УВАГА , для перегляду більшості магазинів необхідний ВПН/VPN з Американським IP.

8. ТОП годинників на всі випадки



      1. Топ недорогих брендів годинників
      2. Знамениті бренди годинників
      3. Годинники для Дайвінгу
      4. Тактичні годинники

1. Топ недорогих брендів годинників


Є багато відмінних брендів годинника, але, на жаль, не всі з них доступні за ціною. Ми підібрали деякі з найкращих недорогих брендів, які Вам сподобаються:

1. Timex


Timex – відомий бренд, що випускає якісні годинники за доступними цінами. Їх годинники довговічні і мають класичний дизайн, який ніколи не виходить з моди.

2. Seiko


Seiko – ще один чудовий бренд, що пропонує якісі годинники за доступною ціною. Їх годинники також дуже міцні і мають класичний дизайн.

3. Citizen


Citizen — також провідний бренд, коли йдеться про якість та доступність. Їх годинники відомі своєю довговічністю та стильним дизайном.

4. Casio

Casio – це відмінний доступний бренд годинників. Вони пропонують широкий вибір стилів та дизайнів, тому Ви обов’язково знайдете той, який Вам сподобається. Їх годинники також дуже міцні і точні.

5. Tissot

Tissot – швейцарський бренд, відомий своєю надійністю та співвідношенням ціни і якості. Tissot пропонує інноваційні та традиційні годинники для любителів, які цінують відданість якості, стилю та надійності.

6. G-Shock

G-Shock перетворився на культурний феномен, який є набагато більшим, ніж просто годинниковий бренд. Це частина вуличної культури, кіно та моди, але найбільше G-Shock відіграє роль у багатьох із нас. Чи то простий і міцний, чи яскравий і ультрасучасний, G-Shock знайдеться для кожного.

7. Tsovet

Годинники Tsovet розробляються в Каліфорнії та продаються онлайн. Міцні корпуси виготовлені з аерокосмічної нержавіючої сталі 316L та володіє циферблатом з покриттям стійким до подряпин. Створений для простоти використання годинник має розбірливі циферблати та товсті шкіряні ремінці. Класичні дизайни Tsovet представлені у різних нейтральних тонах.

8. Guess

Guess – культовий і вишуканий бренд, і Bevilles пишається тим, що є їх офіційним дистриб’ютором. Годинник Guess є модним аксесуаром з 1981 року, а їх стильний дизайн і надійність роблять їх найкращим вибором як для чоловіків, так і для жінок. Однією з причин їхнього точного хронометражу є використання кварцових механізмів.

9. Michael Kors

Годинник Michael Kors вважається символом статусу через їх розкішну і багату естетику. Розроблені з урахуванням жіночності, їх годинники та інші аксесуари випромінюють ауру впевненості та класу. Дизайнер віддає перевагу сміливим, блискучим прикрасам, що надають нотку декадансу своїм проектам з дорогоцінними металами і дорогоцінним камінням.

10. Fossil

Fossil Group представляє останні стилі та тенденції годинників, гаманців, сумок та аксесуарів.
Більше тридцяти років тому вони були відомі як невелика годинникова компанія, яка упаковувала свої годинники у барвисті виразні коробки. Хоча Fossil все ще зберігає цю традицію, вони виросли і стали набагато більшими. Fossil Group Inc. в даний час є глобальною дизайнерською, маркетинговою, дистриб’юторською та інноваційною компанією, що спеціалізується на різноманітних аксесуарах для стильного життя.

11. Calvin Klein

Calvin Klein – відоме ім’я в індустрії моди, відоме своїм позачасовим та мінімалістичним дизайном, що випромінює вишуканість та елегантність. Заснована в 1968 році компанія Calvin Klein стала піонером у створенні модних аксесуарів, у тому числі годинників, що втілюють сучасність та інновації. Годинник Calvin Klein відомий своєю елегантною естетикою, чудовою якістю виготовлення та надійним хронометражем, що робить їх популярним вибором серед шанувальників годинників у всьому світі.

12. Anne Klein

Стильний годинник – це набагато більше, ніж просто функціональна річ – він може стати ідеальним доповненням Вашого образу. Колекція Rectangular Watch від Anne Klein пропонує Вам безліч варіантів на вибір, включаючи годинники з металевим браслетом, годинники зі шкіряним ремінцем і навіть з діамантами в тому випадку, якщо Ви дійсно хочете почувати себе чудово.

13. Nixon

Nixon – це бренд, відданий якості, стилю та надійності. Їх годинники виготовлені з матеріалів найвищої якості, що гарантує їх довгий термін служби. Коли Ви вибираєте годинник Nixon, Ви обираєте товар, який розрахований на довгий термін служби і покликаний заявляти про себе.

14. Apple Watch

Apple Watch – це абсолютно безкласовий годинник, який прикрасить зап’ястя як мільярдера, так і студента. Вони також нестаріють, хоча з огляду на темпи розвитку технологій вони не зовсім позачасові.

15. Garmin

Garmin є одним з найпопулярніших виробників розумного годинника у світі, багато в чому завдяки тому, що багатонаціональна технологічна компанія з підтримкою GPS приділяє особливу увагу надточному відстеженню фізичної активності.

16. Invicta

Пропонуючи безліч різних типів та видів годинників з гарним дизайном, команда Invicta Watch Team прагне надати Вам максимальну ефективність за цінами, які кожен може собі дозволити. Invicta Watch Team використовує передові технології та найефективніші компоненти для створення свого годинника, включаючи сапфірове скло з покриттям антивідблиску.

2. Знамениті бренди годинників


Під годинником класу Люкс – зазвичай мається на увазі культовий годинник від старовинних брендів. Такий годинник зазвичай має більше ускладнень, таких як спліт-хронографи, вони коштують дорожче, частково через впізнаваність імені бренду, але цей годинник, безсумнівно, високої якості, і Ви платите за десятиліття годинного досвіду.

Richard Mille


Годинник Richard Mille – це синонім розкоші та ексклюзивності, створені досконало з використанням точних інженерних рішень та передових технологій. Цей годинник визнаний у всьому світі за їх виняткову якість, довговічність та інноваційний дизайн. Годинник Richard Mille має великий попит і є символом статусу серед еліти. Завдяки таким матеріалам, як вуглецеве волокно, титан і кераміка, годинник Richard Mille відрізняється неперевершеною продуктивністю та надійністю. Вони також мають високу ціну, що робить їх реальним інвестиційним продуктом.

Cartier


Cartier – французький Будинок розкоші, відкритий і допитливий Cartier створює позачасові творіння і знаходить красу, де б вона не знаходилася.

Audemars Piguet (Одемар Пиге)


Сучасні ікони часто походять із класичного минулого, досить поглянути на Одемар Піге. Це одна з найстаріших і шанованих годинникових компаній, на рахунку якої один з найвідоміших годинників таких, як Royal Oak.
Сьогодні він вважається одним із трьох найкращих годинникових брендів у світі за якістю, складністю та бажаністю.

Rolex


Rolex – найпопулярніша і найвідоміша марка годинника у світі. Вони відомі своїм високоякісним розкішним годинником, який часто має дуже високу ціну. Але Ви безперечно отримуєте те, за що платите, купуючи годинник Rolex. Вони створені на віки і завжди виглядають приголомшливо.

Omega


Omega — ще один першокласний бренд, відомий своєю високою якістю і класичним дизайном. Їх годинник часто використовується професіоналами (наприклад, космонавтами та спортсменами), тому Ви можете бути впевнені, що вони можуть витримати серйозне поводження. Крім того, вони виглядають на зап’ясті просто розкішно.

Hublot


Hublot підкорив світ годинників: від приголомшливого дизайну до інноваційних функцій, нова колекція Hublot не залишить байдужим навіть найвибагливішого цінителя годинників.

Bulgari


Bulgari також проклав свій дорогоцінний шлях в італійській годинниковій справі. Легендарний дизайнер Джеральда Джента створив свій головний хіт – годинник BVLGARI, який Bulgari досі продовжує покращувати та удосконалювати створюючи нові стилі та нові культові вироби.

Patek Philippe


Patek Philippe — це незалежний бренд, оскільки цей легендарний швейцарський годинникар проклав собі шлях крізь нетрі вартового мистецтва, щоб створити годинник, який, на думку багатьох, є найкращим у світі. Годинник від Patek Phillipe – безперечно дивовижний зразок людської винахідливості.

Vacheron Constantin


Vacheron Constantin відомий як виробники одного з найкрасивіших і найскладніших годинників у світі.
Причина, через яку годинник Vacheron Constantin так високо цінується, полягає в їх унікальності та рідкості. На відміну від інших брендів класу люкс, Vacheron Constantin щороку випускає обмежені серії годинників, які користуються великим попитом у колекціонерів і ентузіастів. Це обмежене виробництво гарантує, що кожен годинник унікальний, зі своєю індивідуальністю та шармом. Крім того, Vacheron Constantin також співпрацює з художниками, музикантами та спортивними діячами, щоб випустити низку годин спеціальної серії, ще більше підкресливши їхню унікальність та рідкість.

3. Годинники для Дайвінгу


Дайверський годинник є скрізь: від доступних дайверів до кращих люксових годинників для дайвінгу. Однак вічне питання: хто насправді носить їх для дайвінгу? З естетичної точки зору класичні дайвер-години є одними з найвидатніших дизайнів у світі годинника, але ми не бачимо, щоб води світу були забиті потенційними Кусто, що розгойдують на хвилях свої Fifty-Fathoms. Натомість більш імовірно, що більшість із них просто носять їх на роботу — звідси термін Desk Diver.

Тоді має сенс припустити, що існує безліч годинників для дайвінгу, які навіть не призначені для занурення під воду. Чи то тому, що золото не є найміцнішим матеріалом корпусу, чи тому, що ніхто не носить із собою місяці повітря, які зробили б річний календар необхідний під водою. Існує безліч годинників, нібито створених для води – або заснованих на них, – які набагато більше підходять для залу засідань, ніж для морського дна.

Добірка недорогих годинників для дайвінгу:

1. Citizen Eco-Drive Promaster Diver

  • Водонепроникність: 200 м
  • Діаметр: 44 мм
  • Механізм: кварцовий

Дешевий, надійний та красивий. Citizen’s Pro-Master Diver – це сертифікований за стандартом ISO годинник для дайвінгу з рейтингом глибини 200 метрів, а також кварцовим механізмом на сонячній енергії – так що Ви можете проводити більше часу на сонці, а не обслуговувати свій годинник. Гарні та добре читані, з синьою кольоровою гамою з помаранчевим акцентом, за цією ціною просто мало годинників, які пропонують таке співвідношення ціни та якості.

2. Orient Kamasu

  • Водонепроникність: 200 м
  • Діаметр: 41,5 мм
  • Механізм: автоматичний Orient F6922

Маючи класичний дизайн дайверського годинника, корпус діаметром 41,5 мм і 200-метрову глибину занурення, Orient Kamasu, здається, робить все правильно, особливо враховуючи їх наддоступну ціну. Підсолоджувачем угоди є автоматичний механізм власного виробництва та сапфірове скло, дві функції, які Ви не надто часто побачите у цій ціновій категорії.

3. Seiko Prospex “King Turtle”

  • Водонепроникність: 200 м
  • Діаметр: 45 мм
  • Механізм: Seiko 4R36, автоматичний

Дивовижна цінність, зовнішній вигляд, якість і комфорт Seiko Turtle легко заслужили місце в цьому списку. Однак, якщо Вам подобається Turtle з її роздрібною ціною близько 500 доларів, Ви також можете подумати про те, щоб витратити ще близько ста доларів на преміум-функції King Turtle: тепер Ви отримуєте сапфірове скло, керамічний безель і циклоп над індикатором дня/дати. В іншому він має ті ж надійні характеристики, що і Turtle, такі як автоматичний механізм Seiko 4R36 і водонепроникність до 200 м.

4. Casio G-Shock Frogman GWF-1000-1

  • Водонепроникність: 200 м
  • Діаметр: 50,3 мм
  • Механізм: кварцовий Casio Tough Solar

«Frogman» — єдиний цифровий годинник, який прикрашає цей список, але, проте, це страшенно крутий годинник. Спочатку випущені в 1993 році, вони також є єдиним дайверським годинником в лінійці G-Shock, що відповідає стандарту ISO. Крім удароміцного корпусу та функції вимірювання часу, годинник також оснащений функцією світового часу, індикатором фаз Місяця і навіть графіком припливів та відливів.

5. Dan Henry 1970

  • Водонепроникність: 200 м
  • Діаметр: 40 мм
  • Механізм: Seiko NH35, автоматичний

Dan Henry – невеликий незалежний бренд, що пропонує класичний годинник у вінтажному стилі за доступними цінами. Цей годинник трохи відрізняється від інших годинників для дайвінгу: їх корпус імітує годинник з суперкомпресором минулих десятиліть, з внутрішнім безелем, що обертається, керованим однією з двох заводних головок, у той час як інша заводна головка виконує типову функцію установки часу. Дайвер 1970-х років оснащений автоматичним механізмом Seiko NH35, водонепроникністю 200 м та доступний у версіях з розмірами корпусу 40 мм або 44 мм.

6. Lorier Neptune

  • Водонепроникність: 200 м
  • Діаметр: 39 мм
  • Механізм: автоматичний Miyota 90S5

Автоматичний годинник вартістю менше 500 доларів, який дійсно переживе занурення у воду. Навіть багато мікробрендів переходять відмітку в 500 доларів, коли починають створювати міцні кейси, розраховані на дайвінг, і ці циферблати часто стають громіздкими. Але Лор’є уникає обох пасток: він пропонує не лише справжній годинник для дайвінгу, але й зберігає його за демократичною ціною та помірним розміром — лише 39 мм.

7. Seiko SKX007

  • Водонепроникність: 200 м
  • Діаметр: 42 мм
  • Механізм: Seiko 7S26, автоматичний

У дешевих годинників для дайвінгу Seiko є затяті шанувальники з поважної причини: було важко знайти найкраще співвідношення ціни та якості. Модель SKX007 чудово виглядає, має корпус діаметром 42 мм, сертифікована за стандартом ISO, розрахована на глибину до 200 метрів та оснащена автоматичним механізмом Seiko. Більше не виробляються, але є в Інтернеті. Ціна, яка допомогла їм стати такими культовими, за останні роки зросла більш як удвічі. Додайте можливість колекціонування до списку привабливих особливостей цього годинника.

4. Тактичні годинники


Кращі військові годинники є набагато більше, ніж просто функціональні модні аксесуари, вони являють собою найвищий рівень корисності і надійності. Не дивно, що як солдати, так і виживальники роблять тактичний годинник невід’ємною частиною свого арсеналу EDC. Запитайте найближчого виживача, і він скаже Вам, що добрий тактичний годинник визначить різницю між тим, хто виживе, а хто ні під час апокаліпсису. Ми не впевнені, що Вам потрібен такий екстрим, але наш список нижче включає все, від повноцінного армійського годинника до тактичного годинника, обраного нашими редакторами.

1. Hamilton Field Khaki

  • Ціна: від 300$
  • Водонепроникність: 50 м
  • Механізм: Механізм Hamilton Caliber H-50
  • Діаметр: 38 мм
  • Товщина корпусу: 10 мм
  • Тип кристалу: Сапфір
  • Ремінець: Полотно НАТО

Hamilton Field Khaki – це швейцарський годинник з багатою військовою спадщиною. Формально американський бренд, Hamilton був офіційним постачальником армії США, а Field Khaki був відтворенням найвідомішої військової моделі 1960-х років.

Це сучасна версія годинника, який американські солдати дійсно використовували в бою, так що це ідеальний варіант, якщо Вам потрібна автентичність. Це компактна модель із скромним 38-міліметровим корпусом, утилітарним циферблатом та купою вінтажного шарму. Корпус матовий, а ремінець є цільною конструкцією, що зручно, якщо його потрібно швидко замінити. А щоб по-справжньому передати дух епохи, годинник Field Khaki заводиться вручну.

2. Timex Expedition Metal Field Watch

  • Ціна: від 55$
  • Водонепроникність: 50 м
  • Механізм: кварцевый
  • Діаметр: 37 мм
  • Товщина корпусу: 9 мм
  • Тип кристалу: Мінеральний
  • Ремінець: Шкіра

Timex пишається тим, що пропонує відмінне співвідношення ціни та якості, коли йдеться про годинник. Пам’ятайте, Timex був брендом, який продав 6 мільйонів одиниць свого годинника за 1 долар. Часи змінюються, але Timex, як і раніше, дарує любителям годинника багато. Прекрасним прикладом є Expedition Metal Field — гарний військовий годинник у вінтажному стилі менш ніж за шістдесят доларів.

За цю мізерну суму ви отримуєте напрочуд міцний польовий годинник, дуже схожий на класичний американський годинник від Hamilton і Bulova. Міцний металевий корпус шириною 37 мм оснащений циферблатом у мілітаристському стилі та надійним кварцовим механізмом. Міцний шкіряний ремінець посилює військову естетику, а функція Indiglo Night-Light висвітлює весь циферблат.

3. Rolex ‘MilSub’ Ref. 5517

  • Механізм: автоматичний Rolex
  • Діаметр корпусу: 39 мм

Для багатьох фанатів годинника це священний грааль військового годинника — Submariner від Rolex військового зразка. Годинник Submariner дуже бажаний сам по собі, але ця версія британського шику особлива, тому що міністерство оборони зробило те, чого ніколи не робили – вони попросили Rolex змінити дизайн годинника. Новий годинник був випущений у невеликій кількості, всього 1200 екземплярів. Вважається, що з них вижило менше ніж 200 позицій.

Годинник Milsub, як відомо, відрізняється характерними стрілками у формі меча, безелем більшого розміру, ніж у стандартного Submariner тієї епохи, і люмінесцентним складом, який тепер постарів і демонструє красиву патину. З усіх армійських годинників цей рідкісний годинник для дайвінгу очолює список.

4. Marathon WW194007 TSAR Military Diver

  • Ціна:1200$
  • Механізм: Швейцарський кварцовий механізм ETA F06 з високим моментом, що крутить, 3 камені, індикатор EOL (End-of-Life).
  • Діаметр: 41 мм
  • Водонепроникність: 300 м

Створений відповідно до урядових специфікацій, TSAR Military Diver від Marathon призначений для допомоги у пошуково-рятувальних операціях на морі. Водонепроникність до 300 м, механізм із кварцовим механізмом та газові трубки з тритієм для вбудованого світіння – це справжній рятувальник. Marathon – справжній фаворит серед годинникових брендів військового рівня, без сумніву, один з кращих тактичних годинників.

5. Casio G-Shock 6900 Military

  • Ціна: від 99$
  • Механізм: кварцовий
  • Діаметр: 41 мм
  • Водонепроникність: 200 м

Стандартний Casio G-Shock користується величезною популярністю завдяки рясній функціональності та абсолютно неруйнівній конструкції, а варіант 6900 Military відповідно підвищує ставку. Це елітні годинники, варті уваги.

6. Luminox EVO Navy Seal

  • Ціна: від 284$
  • Механізм: швейцарський кварцовий із аналоговим дисплеєм
  • Діаметр: 44 мм
  • Водонепроникність: 200 м

Luminox EVO Navy Seal – яскравий зразок одного з найкращих годинникових брендів у військовому стилі. Він поєднує в собі люмінесцентний циферблат з високою чіткістю і безель, що обертається в одному напрямку, в масивному 44-міліметровому поліуретановому корпусі. Звичайно, він водостійкий, тому Ви можете занурюватись на глибину до 200 м-коду.

7. Casio G-Shock GA100L-8A

  • Ціна: від 99$
  • Особливості: Модуль 5081, Повний автоматичний календар (попередньо запрограмований до 2099 року)
  • Точність: +/- 15 секунд на місяць
  • Батарея: CR1220

Что, Вы думали, что мы закончили с Casio? Не говоря уже о G-Shock GA100L-8A. В дополнение к прочной конструкции, эти прочные часы для мужчин предлагают полный автоматический календарь с аналогово-цифровым циферблатом со светодиодным дисплеем. Дополнительный тактический шарм этой модели придает корпус и ремешок цвета хаки.

8. Luminox 8841.KM.SET Recon III Chronograph

  • Ціна: 1235$
  • Механізм: кварцовий
  • Діаметр: 46 мм
  • Водонепроникність: 100 м

Хронограф Luminox 8841.KM.SET Recon III, оснащений рядом функцій, поєднує у собі білі та золоті мітки на чорному циферблаті у солідному 46-міліметровому корпусі. До них приєднуються три додаткові циферблати хронографа та ряд індикаторів на безелі. Справді, цей тактичний годинник — це запаморочлива безліч інформації.

9. Bertucci A-2T Field Watch

  • Ціна: від 155$
  • Матеріал корпусу: міцний запатентований у США корпус DX3
  • Діаметр: 40 мм
  • Скло: стійке до подряпин мінеральне скло
  • Водонепроникність: 200 м

Виготовлений із запатентованої нержавіючої сталі польовий годинник Bertucci A-2T відрізняється загвинчується заводною головкою і задньою кришкою, стійким до подряпин склом з мінеральних кристалів, кварцовим механізмом і ергономічним дизайном.

10. Timex Command Shock

  • Ціна: 99 $
  • Механізм: кварцовий
  • Діаметр: 54 мм
  • Водонепроникність: 100 м

Годинник Timex Command Collection, створений за зразком годинника G-Shock, створений для того, щоб витримувати будь-які випробування. Водонепроникні до 100 м, а також дуже стійкі до ударів, вони оснащені циферблатом з підсвічуванням Indiglo, міцним корпусом з металу і смоли, а також секундоміром і таймером зворотного відліку.

11. Garmin Tactix

  • Ціна: 899$
  • Діаметр: 51 мм
  • Водонепроникність: 100 м

Набитий вщент тактичними функціями, «Tactix» призначений для військових та співробітників правоохоронних органів, хоча, звичайно, будь-хто може скористатися всіма його перевагами. Завдяки навігації, відстеженню стану здоров’я і навіть функцій Jumpmaster цей годинник може стати кращим тактичним годинником.

9. Кращі магазини для покупки годинників у США



Годинник можна придбати в онлайн-магазинах, аутлетах, онлайн-аукціонах та на офіційних сайтах.
Офіційні сайти від виробників перераховувати не будемо, їх нескладно знайти просто введіть у пошуковому рядку бажаний бренд годинника.

Основні аутлети в США, де Ви можете знайти годинники за хорошими знижками, розпродажами колекцій або акціями на свята такі:

Наші Висновки з приводу годинника ми помістили всього в 3 фрази :

Годинник – це не лише прикраса, а й функціональність.
Годинник це не про те, щоб показувати час, а про відношення людини до часу.
Кращий годинник – це той, який Ви насправді носите.

З повагою Команда USAinUA

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Куртка adidas FIVE TEN WIND JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Куртка adidas FAST RUNNING ITERATION JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Футболка adidas OWN THE RUN ALLOVER PRINT TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Футболка adidas CAMO TONGUE TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.