Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку
  1. Переваги замовлення зимових курток в США
  2. Де купити зимову куртку в США
  3. Розмірна сітка курток в США
  4. Як замовити зимову куртку з США ?

1. Переваги замовлення зимових курток в США


1. Великий вибір і бренди: В США ви знайдете безліч варіантів зимових курток від різних брендів. Якість і стиль грають важливу роль у виборі, і тут ви точно зможете знайти те, що підходить вам.

2. Технологічні новинки: Спеціалізовані магазини в США часто пропонують куртки з останніми технологічними вдосконаленнями, такими як терморегулювання, водовідштовхувальні покриття та інші функції, які зроблять ваші зимові прогулянки комфортнішими.

3. Знижки та розпродажі: У США часто влаштовують розпродажі, особливо під час свят або зміни сезону. Ви можете знайти якісні куртки за зниженими цінами та зекономити трошки грошей.

4. Коментарі та відгуки: Інтернет-ресурси дозволяють переглядати відгуки і коментарі інших покупців, що може допомогти вам зробити вірний вибір, а також зрозуміти, які розміри краще підходять.

5. Широкі розмірні сітки: Великий ринок споживання у США призводить до того, що ви легше знайдете різні розміри курток, включаючи і плюс-сайзи.

6. Ексклюзивні моделі: Деякі бренди створюють ексклюзивні моделі або колекції, які можуть бути доступні тільки для покупців в США, дозволяючи вам отримати унікальний вигляд.

7. Висока якість матеріалів: Американські компанії славляться своєю увагою до якості. Замовляючи куртку з США, ви можете розраховувати на використання високоякісних матеріалів.

Тримайтеся тепло, якщо ви вирішите замовити зимову куртку з США!

 

2. Де купити зимову куртку в США


Зимові куртки відомих брендів в Україні коштують дуже дорого, і якщо ви хочете заощадити, то найкращим виходом з цієї ситуації буде покупка зимових курток в США.

Економія грошей – це не єдина перевага покупки зимової куртки в США, завдяки величезній кількості магазинів та інтернет-магазинів в США вибір набагато ширший, а завдяки суворим законам Ви будете на 100% впевнені, що ви придбали оригінал.

І хоча зими останніх років в Україні були м’якими і нетиповими для середньої смуги, ситуація завжди може кардинально змінитися і потрібно мати теплий зимовий одяг у своєму гардеробі.

Спеціально для цього ми підготували добірку найпопулярніших магазинів, де можна купити зимові куртки в США.

Columbia

Один з найвідоміших і популярних брендів. Якщо ви вирішили купити зимове пальто в США, Columbia, мабуть, перша прийде вам на думку. І недарма компанія випускає найякісніший американський зимовий одяг, всі моделі тестуються в суворих реальних умовах.

The North Face

Провідний світовий бренд одягу, взуття та туристичного спорядження, відомий якістю, надійністю, стильним дизайном і передовими технологіями.

Patagonia

Спочатку компанія випускала спорядження для альпіністів, але з часом розширила виробництво і тепер випускає теплі та дуже якісні зимові куртки. Якщо вам потрібно купити зимове пальто в США, продукція Patagonia стане відмінним вибором.

Helly Hanson

Компанія вважається одним з найбільш високотехнологічних виробників одягу в світі.
Найкращі фахівці невтомно працюють над створенням нових високотехнологічних тканин і матеріалів для виробництва одягу та взуття.

Timberland

Усім відомі легендарні жовті черевики Timberland, але мало хто знає, що ця компанія також випускає велику кількість моделей зимових пальто найвищої якості та найтепліших, які легко можна купити в США.

Edie Bauer

Американський бренд, що спеціалізується на виробництві одягу, взуття та аксесуарів для жінок, чоловіків і дітей для спорту та активного відпочинку.
Компанія з’явилася на початку минулого століття, спочатку це був магазин, який продавав продукцію тільки інших брендів.
Але оскільки засновник є затятим мандрівником, він вирішив створити продукт, який ідеально підходить для полювання, альпінізму, риболовлі та подібних видів діяльності.

Uniqlo

Всесвітньо відомий японський бренд одягу спеціалізується на виробництві дуже тонких і легких зимових пальто, яким не страшні люті морози. В американському відділенні Uniqlo ви можете купити куртки з США за ціною значно дешевшою, ніж в Україні.

Super Dry

Молодий, але відомий британський бренд одягу. Пальто бренду також відрізняє видатна англійська якість, тепло та увага до деталей.

LL Bean

Справжня американська класика на природі. Компанія вже більше ста років випускає пальта, призначені для найсуворіших зим.

3. Розмірна сітка курток в США


Для комфортного шопінгу в США  важливо орієнтуватися в американських розмірних сітках.
Розміри одягу та взуття, прийняті у американців відрізняються від наших і це для деяких стає стримуючим фактором при покупці  в США.
Але не варто собі відмовляти в задоволенні шопінгу в магазинах Америки через таку дрібницю! Завдяки інформації нижче, у вас не буде проблем з покупками одягу.

Американські розміри одягу У США розміри одягу традиційно позначаються за допомогою цифр від 0 до 22 і букв, які встигли стати звичними і для України:

XS – «eXtra Small» – дуже маленький,
S – «Small» – маленький,
M – «Medium» – середній,
L – «Large» – великий,
XL – «eXtra Large» – дуже великий,
XXL– «eXtra eXtra Large» – дуже-дуже великий і так далі.

Жіночий одяг

Для того, що б дівчині вибрати правильний розмір одягу при покупці на американському сайті, необхідно знати наступні параметри: обхват грудей (найширше місце), окружність талії (найвужче місце) і обхват стегон (найширша їх частина). Також в деяких випадках при покупці курток необхідно знати довжину плеча і рукава.

Також ви можете зустріти таке маркування, як P – «Petit» – маленький або L – «Long» – довгий. Такий одяг розрахований на низьких жінок, до 165 см. Або високих, понад 182 см. У такому випадку рукава будуть коротше або довше на 3 см.

Часто американські бренди трохи збільшують розміри одягу, що випускають, тому в разі якщо ви не до кінця впевнені, який розмір з двох сусідніх вибрати – вибирайте той, який поменше. Чим дорожче марка, тим точніше відповідає розмірній сітці.

Американські розміри жіночого одягу

Чоловічий одяг

Щоб здійснити вдалу покупку в США чоловікам необхідно знати окружність грудей і талії.Поруч з розмірами чоловічого одягу можуть стояти літери S, R, L, XL:

S – «Small», – одяг для чоловіків нижче 170 см.
R – «Regular», – середнє зростання 170-182 см.
L – означає «Large» – великий, для тих, хто вище 182 см.
XL – «Extra Large» – екстра великий, для чоловіків ростом вище 190 см.

Американські розміри чоловічого одягу

Одяг для дітей

Найлегше купувати одяг для самих маленьких до 2 років (Baby) – його маркують по росту дитини. Розміри одягу для дітей від 2 до 8 років (Kids) збігаються для хлопчиків і дівчаток і маркуються по росту і віку дитини. Категорія від 8 до 14 років називається Juniors і тут вже розміри для хлопчиків і дівчаток відрізняються – докладніше дивіться в таблиці.

Американські розміри дитячого одягу

 

Важливо! Всі маркування в магазинах США вказані в дюймах, а не в сантиметрах. 1 дюйм = 2,54 см. У різних виробників розмірні сітки можуть відрізнятися. Відомості про них потрібно шукати в розділах Size Chart або Sizing Guide.

 

4. Як замовити зимову куртку з США ?


Щоб замовити зимову куртку з США, потрібно виконати кілька кроків:

  1. Оберіть магазин, де Ви хочете купити куртку;
  2. Оберіть зимову куртку, яку Ви хочете придбати. Зверніть увагу на розмір, вагу та ціну, оскільки це може вплинути на вартість доставки;
  3. Оформіть замовлення на сайті USAINUA;
  4. Оплатіть замовлення;
  5. Виберіть спосіб доставки;
  6. Очікуйте доставку свого замовлення.

 

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Куртка adidas FIVE TEN WIND JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Куртка adidas FAST RUNNING ITERATION JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Футболка adidas OWN THE RUN ALLOVER PRINT TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Футболка adidas CAMO TONGUE TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.