Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

Amazon Prime Day 2024: все, що вам потрібно знати про те, коли і як робити покупки за найкращими пропозиціями

1. Що таке Amazon Prime Day?
2. Коли Prime Day 2024?
3. Які будуть найкращі пропозиції Prime Day чи що вигідно купувати на Prime Day?
4. Хто ще конкурує із Amazon Prime Day?
5. Поради та рекомендації щодо покупок у Prime Day
6. Як зареєструватися в Amazon Prime?
7. Чи варто купувати Amazon Prime?
8. Як замовити товари з Amazon на Prime Day

Що таке Amazon Prime Day?


Prime Day – це щорічний розпродаж в онлайн шопінг-молі, який Amazon влаштовує для своїх членів Prime. Вперше проведений у 2015 році на честь 20-річчя Amazon, він спочатку був включений як «одноденний захід» виключно для членів Prime, наповнений великою кількістю угод, які могли б змагатися з Чорною п’ятницею. Через роки цей івент перетворився на 48-годинну феєрію, якій передує тиждень або близько того тизерних угод. Тому «Prime Day» або у перекладі «Прайм-день», мабуть, тепер звучить не зовсім коректно, але вже як прижилося.

За даними Amazon, минулого року учасники Prime з різних країн придбали понад 250 мільйонів товарів і заощадили більше грошей, ніж будь-коли раніше. Amazon Prime Day 2021 також включав концерт онлайн, який учасники Prime могли дивитися в прямій трансляції, за участю відзначених нагородами артистів Біллі Ейліш, H.E.R. та Кіда Каді.

Увага! Знижки доступні лише для учасників Amazon Prime, тому Вам необхідно підписатися на членство Amazon Prime, щоб отримати доступ до ексклюзивних пропозицій.

Коли Prime Day 2024?


Офіційного оголошення про дати початку Прайм Дня поточного року ще не було, хоча звіт про доходи Amazon за перший квартал таємно підтвердив, що «Prime Day відбудеться у липні більш ніж у 20 країнах». Це повернення до свого звичайного графіку після двох років «вимушених коригувань»: Amazon переніс Prime Day на жовтень 2020 через пандемію (що призвело до дуже довгого сезону святкових покупок разом з хелоуїном, Чорною П’ятницею, Кіберпонеділком і т.д.), а потім переніс його на червень через Олімпійські ігри 2021 року.

Враховуючи історичну перевагу Amazon, зазвичай Прайм День перепадав на понеділок/вівторок або вівторок/середу, тому ми можемо з упевненістю передбачити, що Prime Day, ймовірно, відбудеться між 11-13 або 18-20 липня.

Які будуть найкращі пропозиції Prime Day чи що вигідно купувати на Prime Day


  • Amazon Devices – Пристрої Amazon. Prime Day – улюблений привід Amazon для знижок на власні пристрої, тому чекайте побачити безліч пропозицій на розумні колонки та дисплеї Echo, планшети Fire, Kindles та обладнання для забезпечення безпеки під брендами Blink та Ring. Старі гаджети будуть дуже дешевими, особливо якщо Ви купуєте їх у комплекті, у той час як усі, починаючи з останнього запуску продуктів Amazon, ймовірно, отримають нові рекордно низькі ціни, включаючи Smart Thermostat, настінний дисплей Echo Show 15, Halo View. фітнес-трекер та проектор/відеодзвінок Glow. (Однак жодних обіцянок щодо роботи Amazon Astro або літаючої камери Ring Always Home Cam немає: обидва, як і раніше, доступні лише через запрошення). Prime Day також дасть Вам шанс отримати знижки на внутрішні послуги, такі як Amazon Music Unlimited та Audible Plus.
  • Fashion – Мода: заощадіть до 20% на одязі Calvin Klein та Tommy Hilfiger та отримайте додаткові знижки на чоловічий та жіночий одяг для активного відпочинку від брендів Amazon.
  • Health & Wellness – Здоров’я та благополуччя: заощаджуйте 20% на товарах для здоров’я від Amazon Basic Care, а також на товарах для здоров’я та особистої гігієни від інших брендів Amazon, включаючи Solimo, Revly та Amazon Elements. Знижки на набори ДНК-тестів 23andMe Personal Genetic Service.
  • Pets – Домашні тварини: заощаджуйте на ортопедичних підстилках для собак Friends Forever та 20% на товари для тварин у Solimo.
    Те саме стосується знижок на техніку для домашніх тварин, іграшки та витратні матеріали; розпродаж Amazon Pet Day на початку травня, ймовірно, був прикладом того, що прийде.
  • Kitchen – Кухня: заощаджуйте на блендері та кавоварці Ninja, а також на кухонній плиті Anova Culinary Sous Vide Precision Cooker Pro. Знижки на Instant Pots – мультиварки також будуть мати місце, хоча вони, найімовірніше, не будуть продаватися так швидко, як у минулі прайм-дні, оскільки улюбленим кухонним гаджетом американців стали Фритюрниці.
  • Toys – Іграшки: заощаджуйте на деяких товарах Green Toys, Calico Critters та Thames & Kosmos.
  • Ігрових угод з’явиться більше, ніж у попередні роки, завдяки великим новим випускам, таким як Elden Ring, Horizon Forbidden West, Kirby і Forgotten Land, Nintendo Switch Sports і Pokémon Legends: Arceus. Prime Day стане чудовою можливістю для пана Безоса поповнити запаси PlayStation 5 і Xbox Series X – ми цього чекаємо з нетерпінням.
  • Electronics – Електроніка: заощаджуйте 72% на Norton 360 Deluxe та отримайте подарункову картку Amazon на 10$. Знижки 30% на Amazon Basics.
    Інші знижкові підозрювані в Prime Day включають 4K OLED-телевізори, роботи-пилососи, навушники та практично всі продукти Apple (Amazon відмовляється від угод з iMac, MacBook, iPad, AirPod та Apple Watch з моменту проведення заходу Peek Performance у березні, тому існує потреба у деяких особливо вигідних пропозиціях на Prime Day).
  • Home – Будинок: економте на деяких пилососах, очисниках повітря, прасках, відпарювачах та вентиляторах, а також на осушувачах від iRobot, Bissell, Toshiba, Levoit, Black & Decker та інших.
  • Household Essentials – Товари для дому: заощаджуйте 20% на товарах для дому від брендів Amazon, включаючи Solimo та Presto!
  • Home Improvement – Облаштування будинку: заощаджуйте на деяких кухонних та ванних приладдях Moen, інструментах Makita + Dewalt та розумних вимикачах світла Kasa, а також на літієвих батареях CRAFTSMAN 20V та батареях Duracell.
  • Sports & Outdoors – Спорт та відпочинок на свіжому повітрі: купіть один та отримайте знижку на другий 20% на спорядження для кемпінгу World Famous Sports. Бажання багатьох клієнтів – це було б непогано побачити пристойні знижки Prime Day на спорядження для вилазок на природу – таким чином, у любителів активного відпочинку буде можливість оновити свої намети, спальні мішки, гамаки, грилі та інше спорядження до того, як почнуться розпродажі, приурочені до кінця та закриття сезону в серпні та вересні.

Хто ще конкурує із Amazon Prime Day?


Цього року Walmart проводить свою власну версію Prime Day під назвою Walmart+ Weekend, розпродаж на сайті, запланований на 2–5 червня і призначений виключно для учасників Walmart+. У прес-релізі повідомлялося про «безпрецедентну економію в стилі Чорної п’ятниці» на пилососах Shark, Keurig та 43-дюймовому телевізорі Hisense 4K, а також про поповнення запасів PlayStation 5, тому обов’язково розгляньте можливість реєстрації, щоб взяти участь. (Ви отримаєте безкоштовний промо-код на 20$, який можна використовувати для наступного замовлення, якщо ви зробите покупку в цей момент на Walmart).

Інші рітейлери, такі як Best Buy, Target і навіть ebay, у минулі роки також проводили антиPrime Day, і ми майже напевно побачимо їхнє повторення у 2024 році.

Поради та рекомендації щодо покупок у Prime Day


Крім активного пошуку на спеціальній сторінці Amazon Prime Day (і читання нашого огляду), є кілька способів переконатися, що Ви не пропустите найсмачніші пропозиції:

  1. Заздалегідь продумайте список покупок та встановіть планку ціни, яку Ви готові витратити.
  2. Зареєструйтесь на Amazon для самостійних покупок/відстеження товарів або в USAinUA і ми виконаємо всю покупку за Вас.
    Можна зареєструватися на безкоштовну пробну версію якраз перед Prime Day та отримати всі вихідні плюшки. Ми рекомендуємо активувати його за тиждень, щоб Ви могли скористатися будь-якими ранніми пропозиціями; просто не забудьте скасувати, як тільки розпродаж закінчиться, щоб уникнути оплати.
  3. Щоб побачити повний список пропозицій від американських продавців з актуальними цінами, будь ласка, встановіть місце розташування США в магазині, вказавши ZIP code 19809 у відповідному меню.
  4. Підніміть ліміт на оплати в інтернеті за своєю карткою для самостійних покупок.
  5. Для власників свого облікового запису amazon – організуйте свій список бажань. Функція віртуального списку покупок Amazon поміщає всі Ваші обов’язкові товари в одне зручне місце, щоб Вам не доводилося постійно перемикатися між посиланнями та вкладками; Ви можете ранжувати предмети залежно від того, наскільки вони Вам потрібні. Як тільки настане Prime Day, Ви зможете одразу побачити, які з них продаються зі знижкою.
  6. Завантажте мобільний додаток Амазон. Ви можете активувати push-повідомлення, щоб отримувати оповіщення, коли товар зі списку бажань надходить у продаж.
  7. Для сучасних користувачів – скористайтеся новою розширеною функцією оповіщень Alexa про угоди. Це дійсно круто: віртуальний помічник Amazon тепер може повідомити Вас про розпродаж товару у Вашому списку бажань, кошик покупок або черги «Збережено на потім» за 24 години до того, як він з’явиться у продажу. Увімкніть цю функцію на смарт-динаміці Echo нового покоління, і Ви побачите, що його світлове кільце стане жовтим (або з’явиться попередження) щоразу, коли на збережений Вами товар діє знижка. Потім Ви можете запросити у Алекси додаткову інформацію про угоду, попросити її встановити нагадування про те, коли вона буде доступна, і навіть дати їй дозвіл замовити її для Вас, використовуючи платіжну інформацію за умовчанням, коли настане час.

Як зареєструватися в Amazon Prime?


Будь-хто, хто не був учасником Амазон Прайм протягом останніх 12 місяців, може передплатити безкоштовну 30-денну пробну версію, виконавши наступні дії:

  1. Відвідайте веб-сайт amazon.com/prime.
  2. Натисніть на помаранчеву кнопку з написом “Почати безкоштовну 30-денну пробну версію”.
  3. Увійдіть або створіть обліковий запис Amazon.
  4. Додайте спосіб оплати та платіжну адресу (не хвилюйтеся – з вас не стягуватиметься плата).
  5. Натисніть жовту кнопку з написом «Активувати безкоштовну пробну версію».

Після закінчення пробного періоду Ви автоматично перейдете на платний тарифний план за 14,99$ на місяць або 139$ на рік. Порада для професіоналів у світі шопінгу: останній варіант заощаджує Вам трохи більше 40$ на рік.

Чи варто купувати Amazon Prime?


Поточна річна вартість Prime підписки є результатом 17% стрибка цін на початку цієї весни (зі 119 до 139$), що не було повною несподіванкою: з 2014 року Amazon підвищувала її на 20% кожні чотири роки. Проковтнути таке подорожчання після двох років пандемії, яка зробила нас вкрай залежними від інтернет-поставок, дуже складно, особливо коли конкуруюча служба Walmart стягує лише 98$ на рік.

При цьому 139$, як і раніше, є гідною вартістю для всіх привілеїв, які включає членство в Prime, якщо Ви той шоппер, який робить більшу частину своїх покупок в Інтернеті. Передплатники отримують безкоштовну дводенну (або швидшу) доставку мільйонів товарів, а також ексклюзивний доступ до бібліотек Prime Video, Prime Music, Prime Gaming та Prime Reading та необмежене сховище фотографій у Amazon Photos. Amazon також пропонує спеціальні знижки на товари для своїх учасників після Prime Day, включаючи ранній доступ до Lightning Deals.

Як замовити товари з Amazon на Prime Day


Що робити, якщо немає доставки в Україну, але ми дуже хочемо взяти участь у цьому фестивалі знижок та порадувати свого внутрішнього Скруджа вигідними пропозиціями та позамежними знижками. Поспішаємо Вас порадувати, USAinUA вже давно подолала міжконтинентальний бар’єр, і ми завжди готові допомогти Вам із покупками.

Замовити або купити на Amazon із США/Європи дуже просто:

  • самостійно використовуючи наші склади USAinUA у США;
  • за допомогою наших менеджерів USAinUA, які зроблять покупку за Вас та доставлять до Вашої оселі:
  1. Передайте нам USAinUA посилання на розрахунок.
  2. Вкажіть свої контакти для зв’язку, куди ми можемо надіслати Вам розрахунок.
  3. Оплатіть товар через особистий кабінет, який ми вже створили для Вас.
  4. Внесіть дані для доставки по Україні.

З повагою, команда USAinUA.

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Куртка adidas FIVE TEN WIND JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Куртка adidas FAST RUNNING ITERATION JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Футболка adidas OWN THE RUN ALLOVER PRINT TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Футболка adidas CAMO TONGUE TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.