Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

У цій статті ми поговоримо про унікальні подарунки, традиції та особливості властивих різним народам і абсолютно пропустимо банальні взуття, одяг та електроніку, які й так рясніють на кожному кроці. У Вас з’явилася виняткова можливість вийти за рамки звичайних речей та шанс почерпнути собі ідеї для створення унікальних подарунків для своїх рідних та коханих. Заваріть чашечку улюбленого гарячого чаю, укутайтесь у свій м’який плюшевий плед, відчуйте дух Різдва та поїхали!

  1. Різдво в США та Канаді.

  2. Різдво в Італії.

  3. Різдво у Великій Британії.

  4. Різдво в Іспанії.

  5. Різдво у Бразилії.

  6. Різдво в Азії.


Різдво в США та Канаді.


Католицьке Різдво – найбільше і найважливіше світське та релігійне свято в році. У багатьох країнах світу, включаючи США, Велику Британію, Австралію, Канаду, Західну Європу та ін. воно традиційно проходить 25 грудня.

Різдво – не тільки найбільше, а й улюблене свято дітей та дорослих. Для дорослих Різдво – це час свят та возз’єднання сімей, а для дітей – чарівне свято, пов’язане із Санта Клаусом. Санта принесе свої різдвяні подарунки всім слухняним діткам.

Напередодні Різдва всі вірні християни відвідають святкову північну месу. Наступного дня сім’я та друзі збираються, щоб насолодитися святковою трапезою з традиційним меню. Після святкування слідує обмін різдвяними подарунками.

ТОП подарунків

1. PhotoStick Omni – Миттєве резервне копіювання та захист ваших фотографій та відео на кожному пристрої.

PhotoStick OMNI може створювати резервні копії всіх фотографій та відео, збережених на смартфоні, планшеті або комп’ютері, одним натисканням кнопки. так просто! (Не потрібно встановлювати програмне забезпечення)
Photostick OMNI ідеально підходить для тих, хто бажає захистити свою пам’ять, не сплачуючи дорогих щомісячних зборів за резервне копіювання у хмару.

2. Muama Enence – говоріть 70 мовами одним натисканням кнопки.
Перекладач Muama – це дивовижний новий пристрій, який перекладає 70 різними мовами в режимі реального часу! Якщо Ви подорожуєте за кордон або у вас є друзі, родичі або колеги, які приїжджають до міста з іншої країни, перевірте зручність цього гаджета.

Вчені створили цей революційний новий пристрій, який дозволяє Вам вести реальну двосторонню розмову практично з будь-ким на планеті, незалежно від того, якою мовою вони говорять!

3. Miracle Постільна білизна – Найчистіша постільна з тих, що будь-коли існували!
Вчені довели, що постільна білизна є розсадником бактерій та пилових кліщів. Простирадла подарунок давно не новий, але що якщо тепер він став унікальним? Компанія Miracle Sheets створила найгігієнічніші розкішні простирадла з будь-коли створених. Ці дивовижні простирадла мають у своєму складі срібло, яке ефективно бореться з бактеріями, для більш здорової та чистої шкіри.

Miracle Sheets також виготовлені із сучасної регульованої тканини, тому Ви почуватиметеся комфортно всю ніч. Більше ніяких надмірних завантажень білизни, неприємних запахів та нездорової шкіри!

4. Power Pod – Дивовижний зарядний пристрій для телефону з брелком.
Power Pod невеликий, але потужний завдяки унікальному вбудованому високошвидкісному зарядному пристрою, що забезпечує миттєву подачу енергії на кілька годин, гаджет. Легко прикріпіть один кільце для ключів або портфеля.
Навіть люди похилого віку, які схильні “забувати”, можуть просто зарядити свої телефони за допомогою PowerPod, щоб, у разі виникнення надзвичайної ситуації, їх телефони були повністю заряджені.
Power Pod сумісний з більшістю мобільних пристроїв Apple та Android. З Power Pod – більше немає громіздких дротів під час зарядки, більше не потрібно тягати громіздкий блок живлення і більше не турбуватися про те, що у Вашому телефоні закінчиться заряд батареї!

5. Терези KoreScale – революційно нові ваги дозволяють зазирнути всередину свого тіла.

Ніколи не знаєш, що відбувається усередині твого тіла. Ви можете бачити лише те, що відбувається зовні. Ви набираєте вагу, Ви худнете: це наслідки, але ви досі ніколи не знали причин.

KoreScale ваги більше схожі на досконалі інтелектуальні ваги із запатентованою технологією аналізу біоелектричного імпедансу (Bioelectric Impedance Analysis – BIA). Коли ви встаєте на ваги, 4 точні датчики сканують і аналізують все Ваше тіло і розбивають його на 11 ключових показників здоров’я. Крім ваги, Ви можете бачити свій ІМТ (індекс маси тіла), жирові відкладення, м’язову масу, вагу води та багато іншого. Ви можете точно бачити, як ваше тіло реагує на дієту та вправи в режимі реального часу.

6. Bril – відмінний спосіб очистити зубну щітку.

Як часто Ви міняєте зубну щітку? Найімовірніше, не дуже часто. Чи знаєте Ви, що зубні щітки є третім за рівнем забруднення предметом у Вашій оселі? Якщо Ви їх не змінюєте, Вам дійсно потрібно їх чистити.
Як? З Bril – переносним футляром для зубних щіток, зубна щітка автоматично дезінфікуватиметься після кожного використання! Він містить в собі повністю природне ультрафіолетове (УФ) світло, яке вбиває 99,9% бактерій при контакті. Все, що потрібно зробити, це покласти зубну щітку в коробку і закрити кришку. Bril зробить вашу зубну щітку та рот чистішим!

7. Dodow – Найкращий нічний сон, який у вас колись був.

Особливо в даний час отримати міцний нічний сон стало важче, ніж будь-коли. Якщо у Вас колись були проблеми із засипанням або Вам потрібна була додаткова допомога, щоб просто розслабитися вночі, тепер є рішення – Dodow.

Навіщо ризикувати здоров’ям і приймати безрецептурні або дорогі рецептурні ліки, якщо Ви можете використовувати цей натуральний пристрій.
Dodow – це науково розроблене метроном-світло, яке запобігає надактивному мисленню і дозволяє швидко поринути в глибокий і спокійний сон. Dodow поєднує в собі йогу, медитацію та поведінкову терапію і є безпечним способом легко заснути для будь-кого… та залишитися сплячим. Це засіб для розслаблення сну, що спонукає робити від 11 до 6 вдихів на хвилину, що стабілізує частоту серцевих скорочень та заколисує Вас для швидкого сну. Продукт працює настільки добре, що виробник навіть пропонує 100-денну гарантію повернення грошей.


Різдво в Італії.


В Італії діти отримують подарунки від Babbo Natale – Баббо Натале – це їхній еквівалент Санта-Клауса, або є ще одна важлива особа – це Бефана, жінка-італійка, швидше бабуся, яка на свята шле подарунки милим дітям і по вугіллю неслухняним. Ла Бефана схожа на відьму, яка літає на мітлі Італією, щоб відсвяткувати перше явище Ісуса Христа у християнське свято Богоявлення та дарувати подарунки дітям.
Це свято 6 січня також відоме як Свято Трьох Королів або Богоявлення.

Один із найважливіших способів святкування Різдва в Італії – це вертеп. Використання вертепів для оповідання різдвяної історії стало дуже популярним завдяки святому Франциску Ассизькому в 1223р. Минулого року він відвідав Віфлеєм, місце, де, як вважається, народився Ісус. Багато італійських родин влаштовують вертеп у своїх будинках.

ТОП подарунків

1. Фігурки святих Італії.

– San Nicolo’– Сан-Ніколо (6 грудня) – Зокрема, Святий Миколай є покровителем дітей. Крім того, найвідоміша легенда про нього зробила його дарувальником. Це тому, що святитель анонімно подарував отцю з трьома дочками три мішки із золотом. Батько через бідність не міг дати дочкам придане, тому єдиний вихід був відправити їх у бордель. Слава богу та святим, подарунок Миколи врятував трьох дівчат від такої важкої долі, подарувавши їм заможність.
Традиційно відомий як перший Санта-Клаус, св. Миколай був християнським єпископом, вважається, що він помер 6 грудня, і багато християнських конфесій досі відзначають його свято цього дня.

– Santa Lucia – Санта-Лючія (13 грудня). У всіх областях Італії вона шанована і почитається, а на її фестивальний день відбуваються загальноміські заходи та урочистості. Санта Лючія приносить подарунки добрим дітям, які увечері 12 грудня залишають на столі тарілку з їжею для святої та сіном з молоком або морквою для її осла. Діти швидко засинають саме цієї ночі, оскільки вважається, що, якщо свята виявить їх не сплячими, вона засліпить їх попелом.

Вранці у Вероні діти знайдуть тарілку, повну:
-Твердих цукерек під назвою “ghiaia dell’Adige” (англійською мовою це буквально означає гравій річки Адідже, що протікає через Верону)
– “Pastefrolle di Santa Lucia” – печиво різної форми (серце, зірка або навіть кінь), яке, як вважається, приносить удачу.

– Bambino Gesu’ – Бамбіно Джезу – малюк Ісус (25 грудня – Різдво).
Протягом століть милий маленький Бамбіно Джезу (Дитина Ісус) приносив подарунки добрим італійським дітям у ніч перед Різдвом. Після того, як усі подарунки будуть складені у домашній вітальні, Бамбіно Джезу задзвонить до маленького дзвіночка, щоб вказати, що його домашнє завдання виконане.

– Babbo Natale – Баббо Натале (25 грудня – Різдво).
Як ми вже говорили в Італії, Санта-Клауса називають Babbo Natale (буквально Санта-Клаус). Однак тут він є досить новою особливістю, і багато людей виступають проти його зростаючого впливу. Однак Санта є глобальною маркетинговою кампанією, і Вам не уникнути його в Італії.

– Befana – Бефана (6 січня – Хрещення).
Літня жінка з непропорційно довгим носом, вона з тієї епохи, коли пані літали на мітлах і носили високі загострені капелюхи за своїм бажанням.
Подарунки Бефана привезе ввечері 5-6 січня. Якщо торік Ви були гарною дівчинкою або хлопчиком, Ви отримаєте гарну панчоху, наповнену солодощами та цукерками. В іншому випадку отримайте гарний шматочок вугілля.

2. Італійське кухонне приладдя.
Для Ваших друзів-гурманів прекрасним подарунком може стати допомога в обладнанні їх кухні каструльою для пасти, капучінатор для мока для ідеального еспресо або мулі (трохи старомодний млин/кавомолка). Або Ви можете подарувати їм книгу рецептів для свіжого натхнення: спробуйте Марселлу Хазан, Кеті Парла або Рейчел Родді.

3. Сучасна італійська книга.
Для будь-кого, хто любить Італію, хороша книга може бути найкращим варіантом після квитка на літак, і, звичайно ж, не бракує великої італійської літератури. Ми рекомендуємо кількох сучасних італійських авторів – це Паоло Джордано, Дачія Мараїні та Андреа Каміллері, який прославився інспектором Монтальбано.


Різдво у Великій Британії.


В Англії (або Великій Британії) сім’ї часто відзначають Різдво разом, щоб разом дарувати подарунки і відразу ж їх відкривати.

У більшості сімей в будинку на Різдво є новорічна ялинка (а може, навіть дві!). Прикраса ялинки – це зазвичай сімейне заняття, і кожен зробить свій внесок.
Діти вірять, що Дід Мороз чи Санта Клаус залишить подарунки у шкарпетки чи наволочки. Їх зазвичай вішають біля каміну або біля дитячого ліжка напередодні Різдва. Іноді, діти залишають для Санти пироги з фаршем та бренді. У наші дні, як правило, алкоголь замінюють на безалкогольні напої, оскільки Санті ще потрібно вести свої сані.
Діти пишуть Санта Клаусу листи, перераховуючи свої прохання, але іноді замість того, щоб відправити їх поштою, вони кидають листи в камін, літери перетворяться на дим піднімуться вгору димарем і їх прочитає містер Клаус.

ТОП подарунків

1. Ruark R5 MiE.
Вам буде складно знайти будь-який поширений Hi-Fi, зроблений у Великобританії – драйвери динаміків, чіпсети тощо майже повсюдно виробляються деінде, – але з R5 MiE британський бренд Ruark зробив все можливе, щоб заохочувати та святкувати домашню майстерність. R5 вже є відзначеною нагородами системою з одним блоком програвачем компакт-дисків, радіо DAB, Bluetooth, потоковою передачею DLNA та функціями multi-room. Оболонка цієї версії зібрана вручну у майстерні Суффолка з використанням схваленої FSC деревини, шпону та інших матеріалів. Будьте швидкими (і щедрими), було вироблено всього 35 штук.

2. Рюкзак BearMade Gouthwaite 13-15 літрів.
Ця сумка зроблена в Саффолку з використанням шотландського водонепроникного, зносостійкого, сухого воскового полотна, міцного, парусинового плечового ременя із Шеффілда, пряжка із хеві-металу. Це стильна повсякденна сумка (ознайомтеся з рештою асортименту, щоб дізнатися про дорожні сумки та варіанти більшої ємності), яка стала ще привабливішою завдяки довічній гарантії. Крім того, компанія викупить старі рюкзаки, коли вони вам набриднуть, і вони жертвують 10 відсотків вартості кожного продукту у фонд The ​​Outward Bound Trust та 2,5 відсотка на компенсацію викидів вуглецю.

3. Механічний олівець Wingback.
Ми визнаємо, що цей гарний механічний олівець зроблений із європейської сталі, але сировина професійно обробляється в Бірмінгемі, а потім гравірується, збирається та упаковується лазером у Лондоні. Олівець діаметром 10 мм дозволяє писати в задоволення, а висувна свинцева гільза захищає графіт і запобігає коливанням кінчика пера. Ніхто не хоче, щоб кінчик ручки гойдався на Різдво.

4. Фірмовий чай від Fortnum & Mason.
Поїздка в Fortnum & Mason обов’язково повинна включати уважне вивчення їхнього чайного будиночка на першому поверсі: це абсолютно новий світ чаю. Цей британський бренд – один із найпрестижніших і найпопулярніших магазинів Великобританії. За довгу історію вони навіть постачали високоякісні товари королівській сім’ї.

Якщо Ви шукаєте ідеальний подарунок, ми думаємо, що їхній гарно упакований чай стане ідеальним різдвяним подарунком. Експерти Fortnum навіть можуть допомогти вам вибрати найкращий купажований чай. Нам особисто подобається їхня суміш для сніданку і класичний Ерл Грей. Якщо Ви шукаєте чогось особливого, спробуйте їхній ароматний чай улун богині заліза.

5. Зимове пальто від Barbour.
Barbour відомий як найкращий бренд якісного верхнього одягу у Великій Британії. Ця шанована компанія була заснована в 1894 році і з того часу стала культовою продукцією завдяки своїм відомим курткам, трикотажним виробам та черевикам Wellington. Якщо ви плануєте провести час за містом у ці святкові дні, вам обов’язково знадобляться предмети першої необхідності від Barbour.

Ми вважаємо, що куртки – чудовий подарунок, особливо їх модні водонепроникні куртки Rivington, які можуть зігріти щасливих отримувачів та захистити їх від стихійного лиха. Вам також знадобиться пара теплих зимових гумових чобіт, щоб подорожувати на великі відстані у сільській місцевості, тому купіть їх класичні черевики Tempest Wellington. Постійна якість бренду дозволить Вам проявити себе якнайкраще в цей святковий сезон.

6. Стильна сумочка від Lulu Guinness.
Британці трохи одержимі чудовим та унікальним дизайном Lulu Guinness. Їх можна комбінувати з будь-яким ансамблем, що ідеально підходить як для дня, так і для ночі. Погляньте на цей дивовижний червоний лук Карлотти, він обов’язково приверне увагу людей.

Або якщо ви хочете виглядати більш гідно, ми вважаємо, що Mini Daphne ідеально підходить для роботи, зустрічей або обіду з дівчатами. Найголовніше, що на всі дизайни на свята діє знижка до 50%. Тепер є чудова нагода відправитися за покупками!


Різдво в Іспанії.


Більшість людей в Іспанії ходять на північну месу або La Misa Del Gallo (Меса Півня). Вона називається так тому, що півень повинен заспівати в ніч, коли народився Ісус. Святвечір називається Ночебуена. У дні, які передували Ночебуене, діти могли брати участь у “piden el aguinaldo”, де вони співали гімни своїм сусідам, сподіваючись отримати трохи грошей!
В Іспанії Різдвяні традиції настільки дивні, що вони межують зі словом “жахливі”.

В рамках унікальної різдвяної традиції деякі батьки дарують своїм дітям порожні порожні колоди.
У минулі часи щоночі перед Різдвом сім’я «годувала» або «набивала» колоди закусками, такими як горіхи, фініки та цукерки. На Різдво співали «бревенчасті пісні» і били по колоді дерев’яними палицями, як піньяту, щоб з неї пролилися частування. Колоди називаються caga tió, або білі колоди.

Іспанія та інші іспаномовні регіони також відзначають Хрещення, або Діа-де-лос-Трес-Рейєс, або День Трьох Королів.
Напередодні Хрещення в Іспанії деякі діти залишають взуття на підвіконні або балконі або кладуть його біля вхідних дверей, щоб волхви чи мудреці могли наповнити їх подарунками.

Топ подарунків

1. Ступка.
Цей простий кулінарний інструмент використовувався на кухні протягом століть, і це незамінний інструмент для будь-якого шеф-кухаря в Іспанії. В Іспанії маточка і ступка використовуються не тільки для подрібнення спецій, але і для приготування різних приправ та соусів, особливо знаменитого айолі.

2. Іспанська шкіра: сумки, портмоне, ремені чи взуття!
Іспанські шкіряні вироби зазвичай відрізняються високою якістю та відмінним співвідношенням ціни та якості. Ви обов’язково знайдете щось, що підходить для чоловіка або жінки, у яких є все, від ременів і гаманців до сумок. Зверніть увагу на іспанські бренди шкіряних виробів, такі як Loewe, El Potro, Unisa, Pikolinos або Yokono.

3. Еспадрильї.
Традиційне взуття, яке всі люблять, – найкращий подарунок на Різдво в Іспанії. Його виробляють у Піренеях із 14 століття.
Еспадрильї нещодавно увійшли в моду в індустрії моди, тому чому б не купити справжню річ для своєї модниці: пару іспанських еспадрилій, які дешевші та автентичніші, ніж у дорогих дизайнерів.

4. Іспанська оливкова олія як різдвяний подарунок.
Іспанія – найбільший виробник оливкової олії у світі.
Немає жодних сумнівів у тому, що традиційна іспанська оливкова олія – це дуже гарний подарунок, який сподобається кожному. Найкраще місце – Андалусія, особливо містечко Лоха, де вирощують оливкові плантації. Тепер Ви можете замовити його навіть онлайн, наприклад, Amazon!
Можу Вас запевнити, що ця оливкова олія виготовлена ​​традиційними методами з найкращих оливок. Ви не пошкодуєте, обравши в подарунок оливкову олію першого віджиму: це буде один із найособливіших подарунків на іспанське Різдво, яким ще довго захоплюються.

5. Тарілки та обробні дошки з оливкової деревини.
Іспанія славиться своїми численними плантаціями оливкових дерев, це означає, що є безліч виробів із цих матеріалів. Поєднуючи довгу історію Іспанії у виробництві кераміки, Ви напевно знаєте, що якість тарілок з оливкового дерева та обробних дощок з оливкового дерева дуже гарна.
Ви можете знайти їх практично в будь-якій точці Іспанії, і Ви можете замовити індивідуальні в інтернеті. Це дуже корисний іспанський різдвяний подарунок, яким Ви або Ваші улюблені користуватиметеся майже кожен день.

6. Дивовижні іспанські різдвяні подарунки: віяло або «Абаніко».
Від дуже елегантного до дуже кітчевого, віяло (abanicos) – основна риса іспанського літа. Хоча Різдво не здається ідеальним часом, щоб подарувати комусь “іспанський вентилятор”, безперечно знайдеться той, хто може трохи охолоне після сімейної вечері, особливо, якщо Ви були в ролі шеф-кухаря і простояли піввечора над гарячою плитою.


Різдво у Бразилії.


Багато бразильських різдвяних традицій відбуваються з Португалії, тому що Португалія правила Бразилією багато років. У Бразилії Санта-Клауса звуть Папай Ноель та Бом Велинью (стара добра людина).
Хоча в Бразилії літо та різдвяний сезон дуже спекотний, настільки що багато хто любить у цей час відвідувати пляжі, більшість різдвяних звичаїв схожі на звичаї у Сполучених Штатах чи Великій Британії.
Іноді діти кладуть шкарпетки біля вікна. Якщо Папай Ноель знайде твої шкарпетки, він обміняє їх на подарунки!
Участь у «Таємному Санті» під назвою «Аміго секрето» (Таємний друг) дуже популярна у Бразилії під час Різдва. Традиційно протягом грудня під псевдонімами (апелідосом) роздають невеликі подарунки. У день Різдва люди розкажуть, хто їхні таємні друзі!
Найпопулярніша різдвяна пісня у Бразилії – «Noite Feliz» (Тиха ніч).

Топ подарунків

1. Бразильська кава.
Café Pilão – один з найбільших брендів кави у Бразилії, який продається у всіх його супермаркетах, і його можна знайти на полицях більшості любителів кави у Бразилії. Прийнято вважати, що в Бразилії найкраща кава у світі, тому атмосфера бразильського сніданку переноситься на стіл, а коли Ви прокинетеся, Ви насолодитеся чашкою чудової димлячої бразильської кави.

2. Бразильське бікіні/плавки.
Можливо, найкраще, що можна зробити на бразильських пляжах, – це хоча б мати потрібні для цього випадку купальні костюми. Бразильський бренд Salinas пропонує безліч чудових бікіні на вибір. Ці бікіні – типовий бразильський стиль із ремінцями та яскравими кольорами. Для чоловіків є багато плавок, що обтягують і добре сидять, які поширені на бразильських пляжах. Ціна: від 45 $.

3. Бразильський пляжний рушник.
Бразильський пляжний рушник можна використовувати як два подарунки: великий бразильський прапор з матеріалу, який можна повісити на стіну або кинути на диван як прикрасу, і пляжний рушник (його первісне призначення) для відпустки, пляжних прогулянок або навіть пікніка в парку. Цей спеціальний рушник імпортується з Бразилії і схожий на рушник, який продають пляжні торговці на пляжі Ріо.

 


Різдво в Азії.


Хоча Різдво в Азії не є великим святом, тому що лише невелика частина населення сповідує християнську віру, воно стає все більш популярним.

У Японії, Південній Кореї та Китаї немає офіційного святкування Різдва, але через вплив західної культури існує неформальне та велике світське святкування свята. У цій країні Різдво більше схоже на діловий захід, який переважно відзначається молодим поколінням та парами, які раді використати це свято як привід для подарунків на Різдво.

Навпаки, у Гонконгу Різдво – велике свято, бо там проживають християни більшості конфесій. Різдво в Малайзії є одночасно державним святом та релігійним святом. Місцева християнська громада дотримується всіх різдвяних традицій, у тому числі Адвент і піст.

Топ подарунків

1. Чаші для медитації.
Медитаційні або співаючі чаші поширені на тайському ринку, але є унікальними подарунками для тих, у кого, здається, є все. Співаючі чаші – це різновид перевернутого дзвона, який вібрує, коли удари роблять багатий глибокий звук. Буддійські ченці давно використовували чаші, що співають у практиці медитації, і тепер вони регулярно використовуються інструкторами з йоги, масажистами та спеціалістами з оздоровлення.

Вважається, що чаші медитації мають безліч застосувань, включаючи зниження стресу, зниження артеріального тиску, стимулювання правильних дихальних технік і навіть полегшення болю. Вважається, що вібрація чаші, що співає, може зменшити негативний вплив на організм, гармонізуючи роботу клітин і врівноважуючи енергетичну систему тіла.

2. Kopi Luwak – балійська кава.
Любитель кави на покупку – у нас є відповідь. Kopi Luwak – це особлива кава. Він виготовлений з кавових зерен, які були попередньо перетравлені місцевою індонезійською кішкою на ім’я азіатська пальмова циветта, звідси й інша назва – кава з котячими фекаліями. Звучить огидно, правда? Kopi Luwak – не тільки найдорожча кава у світі за ціною 100-600$ за фунт, але також вважається одним із найкращих сортів кави.

Кавове дерево є основним продуктом харчування азіатської пальмової цивети. Хоча циветта може перетравлювати плоди самостійно, зерна все ще залишаються недоторканими. Навіть якщо боби залишаться недоторканими, молекулярна формула зміниться. Ферменти у шлунку циветти розщеплюють білок кави, зменшуючи її гіркий смак. Ми не впевнені, що це подарунок для всіх, але вважаємо, що це найсильніший претендент на найнезвичайніший різдвяний подарунок.

3. Чай – Китай, Корея.
Китайський чай.
Оскільки чай грає таку важливу роль у повсякденному житті китайців (від чаю, який люди заварюють у фляжці на столі, до висококласної церемонії чаю зі спеціальним чаєм), якість чаю варіюється від магазину до магазину.

Корейський Чай – це сувенір, що поєднує у собі традиції та смак. Корейці, як і раніше, широко вживають традиційні чаї, такі як оміджа (чай з п’ятьма ароматами) і месил (солодка злива). Вам обов’язково варто відправитися в традиційний чайний будиночок (також відомий як чатджип), щоб познайомитись із корейською культурою чаювання. Якщо Ви знаєте когось із любителів чаю, то не тільки принесіть додому сувенір, але й купіть повний чайний сервіз.

4. Палички для їжі – Китай, Японія, В’єтнам.
Якщо Ви плануєте підняти свій скіл у нових навичках використання паличок для їжі, Ви повинні купити кілька паличок для їжі. Ви можете купити коробку паличок або пару. Якщо ви не впевнені у своїх навичках використання паличок, вам знадобляться палички для новачків, з’єднані разом угорі.
Красиві китайські палички для їжі з підходящими мисками або тримачами для паличок – чудовий подарунок, щоб додати китайський стиль на будь-яку кухню.

5. Батік картини.
Живопис батиком дозволяє по-справжньому зрозуміти культуру та традиції Індонезії та інших азіатських країн. Існує велика кількість картин різних розмірів, кольорів, якості та дизайну. Хоча деякі картини можуть бути дуже дорогими і їх важко перевозити, але невеликі роботи можна використовувати як незвичайні подарунки на Різдво.

 

На цьому закінчимо наш короткий екскурс у традиції інших народів, якщо Вам було цікаво, ми поділимося з Вами ще цікавішими різдвяними історіями наступного року. Сподіваємось, у нашій статті Ви знайшли щось особливе для себе або хоч би знайшли правильний курс на свій унікальний подарунок.
З Різдвом!

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Куртка adidas FIVE TEN WIND JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Куртка adidas FAST RUNNING ITERATION JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Футболка adidas OWN THE RUN ALLOVER PRINT TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Футболка adidas CAMO TONGUE TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.