Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

З початком війни онлайн-кошик середнього споживача зазнав кардинальних змін. Інтернет покупки завжди були популярні через свою вигоду та зручність, але в поточних реаліях вони стали виключно порятунком для багатьох покупців та бізнесу України. В умовах знищених магазинів, складів, фабрик і заводів, доріг та логістики в цілому – покупки зі США та Європи покликані допомогти людям, що залишилися вдома або переселенцям, отримувати вчасно товари першої необхідності і просто потрібні речі.

Бажання допомогти нашій країні у цей тяжкий час спонукають людей на неймовірні вчинки: вчорашній чиновник сьогодні рятує поранених, популярний стример стає активним волонтером, спортсмени беруть участь у бойових операціях, підприємець відчиняє двері своїх складів для всіх бажаючих.
Кожен українець зараз є потенційним волонтером, помічником своєї країни і кожен з нас може зробити свій внесок у підтримці армії та своєї нації, адже зараз ми всі об’єднані єдиною метою вистояти, перенести кризу та вийти переможцями.

USAinUA намагається разом з Вами привносити свою допомогу різними способами:

  • наші співробітники приєднуються до добровільних організацій та роблять неоціненний внесок своєю громадянською активністю.
  • наше європейське відділення перепрофілювалось для прийому-відправлення гуманітарної допомоги.
  • ми розробили спеціальний Чат-бот із збору допомоги нашої армії з основними реквізитами для прийняття платежів та адресами складів гуманітарної допомоги.
  • ми ініціювали фінансову допомогу нашій армії шляхом переведення активного балансу наших клієнтів на допомогу ЗСУ.
  • допомога з пошуком дефіцитних товарів, їх доставка та розподіл територією України.

І зараз мова йтиме саме про останній пункт так, як це питання щодня ми бачимо у Ваших листах: Чим допомогти? Що необхідно? Як привезти? Де купити?
Масова популярність деяких груп товарів, породила повне їхнє зникнення з полиць наших магазинів і це неминуче призвело до їхнього дефіциту, який волонтерські організації та гуманітарні вантажі щодня і щогодини намагаються закривати.
Багато добровільних і благодійних об’єднань звертаються до нас з численними запитами про купівлю різних товарів у США/Європі та доставку їх в Україну нужденним людям, ЗСУ, теробороні та іншим.

Якщо раніше головний ракурс покупок був одяг, автозапчастини, електроніка та косметика, то зараз фокус зрушив на користь військової тематики, товарів для виживання в екстремальних умовах, продуктів тривалого зберігання, медикаментів тощо.
На численні прохання наших клієнтів USAinUA підготувала список найчастіше запитуваних товарів і магазинів актуальних на сьогоднішній день напрямків, в яких Ви можете придбати продукти самостійно, без посередників і без торгової націнки.

То що ж корисного ми можемо купити в США/Європі з волонтерською метою чи просто для себе?


Одяг, взуття та аксесуари


✔ Маскувальні костюми

Термобілизна

Куртки

✔ Штані

✔ Жилети / плитоноски

✔ Взуття

✔ Тактичні навушники

✔ Балістичні окуляри

✔ Перчатки

✔ Підшоломники та балаклави

✔ Наколінники

Дрібна електроніка та радіоелектроніка


✔ Повербанки

✔ Рації

Інші дрібні товари першої потреби


✔ Ліхтарики

✔ Термоси

✔ Мультитул

✔ Маскувальні сітки

Медичні товари та медикаменти


✔ Жгути

✔ Зігрівальні пакети

✔ Аптечки

✔ Знеболювальні та протизастудні

✔ Їжа довгого зберігання


Увага! Для перегляду магазину BestBuy необхідно використовувати ВПН, для перегляду Amazon потрібно вибирати геолокацію США (ZIP 19809), щоб бачити усі товари.

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Лонгслів columbia Women`s Calico Basin™ Flannel Long Sleeve Shirt за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #longsleeve #лонгслів ...

Пуловер columbia Women`s Benton Springs™ Half Snap Fleece Pullover - Plus Size за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #pullover #пуловер ...

Футболка columbia Men`s Men`s Wintertrainer™ Graphic T-Shirt за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #tshirt #футболка ...

Лонгслів columbia Men`s PFG Terminal Tackle™ Carey Chen Long Sleeve Shirt за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #columbia #longsleeve #лонгслів ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.