Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

Трохи історії


День Мартіна Лютера Кінга (коротко MLK/МЛК День) випадає на січень 17-го цього року – третій понеділок січня. МЛК – це федеральне свято з 1986 року. Це означає, що це офіційне свято для федеральних службовців, а також для багатьох шкіл та підприємств.
Мартін Лютер Кінг народився у штаті Джорджія у 1929 році у християнській родині. Його дідусь був церковним пастором, батько став пастором, і він став пастором. Кінг був обраний президентом Південно-християнської конференції лідерів. Він керував відповідно до своїх християнських переконань і перебував під впливом ненасильства Ганді. Він часто подорожував, написав п’ять книг та безліч статей, а також керував численними ініціативами щодо правильної реєстрації виборців для кольорових.

У 55 році Кінг розпочав боротьбу за те, щоб переконати уряд США оголосити політику расової дискримінації незаконною. Він очолив першу велику ненасильницьку демонстрацію проти окремих автобусів.

Гравірований меморіальний тротуар у Вашингтоні на честь видатної промови Мартіна Лютера Кінга – “У мене є мрія”

У 1963 році він повів 250 000 демонстрантів у Вашингтон, округ Колумбія, де сказав свою фундаментальну промову «У мене є мрія» на сходах Меморіалу Лінкольна.

Мрія Кінга полягала в тому, щоб про жителів США судили за особистісними якостями, а не за кольором шкіри.
Мартін Лютер Кінг у віці 35 років отримав Нобелівську премію миру за свій мирний рух проти расизму. Кінг також рішуче виступав за зміни через ненасильницькі громадянські дії, засновані на його християнських цінностях. Він був чудовим оратором, і його сильні слова й досі звучать у нас.

“Наше життя починає закінчуватися того дня, коли ми замовкаємо про важливі речі”.
-Мартін Лютер Кінг. (1929-68)

Найкращі розпродажі на День Мартіна Лютера Кінга 2022 року


Крім новорічного відпочинку, катання на лижах, санчатах , веселого застілля і просто повсякденного сну, довгі вихідні, принесуть багато чудових розпродажів. MLK День – це не тільки перше свято нового року в США, але й відмінна можливість для мисливців за знижками отримати максимум економії на різдвяні прикраси, що залишилися, зимові предмети першої необхідності, предмети домашнього побуту та багато іншого.

Хоча розпродажі на День MLK не такі великі, як у Чорну п’ятницю, проте, Ви все ще можете знайти багато привабливих офферів. Не всі великі рітейлери рекламують свої пропозиції як «Святкові знижки дня MLK», але для покупців вони, як і раніше, пропонують триденні знижки. Тому абсолютно всі вихідні, починаючи з суботи 15 січня по понеділок 17 поточного 2022 року — Ви зможете взяти участь у цьому святі економії.

USAinUA зібрали для Вас кілька підказок про те, які і де розпродажі будуть кращими і які покупки краще відкласти до наступних свят.

Що придбати під час розпродажів на MLK День


Почніть раніше, вивчивши рекламні банери великих онлайн-сторів, таких як Macy’s, Target, Levis та Old Navy. Також слідкуйте за пропозиціями Amazon та eBay з великими розпродажами у будь-яких категоріях товарів.

1. Весна не за горами, тому магазини прагнутимуть звільнити свої полиці від пальто, шарфів, рукавичок, черевиків та іншого одягу для холодної погоди у зв’язку з великим зимовим розпродажем.

Запасіться одягом для зимових днів, коли він продається за найнижчими цінами, і Ви не тільки отримаєте кілька теплих тижнів або місяців цього року, але Ви будете готові до теплої та модної зими 2023 року. Найкращі пропозиції MLK на зимовий одяг можна знайти в магазинах одягу, таких як Old Navy та Gap, великих роздрібних магазинах, таких як Kohl’s та Target, універмагах, таких як Macy’s, 6pm та JCPenney, та в магазинах одягу для активного відпочинку, орієнтованих на рітейлерів , такі як Eddie Bauer та Columbia.

2. Роздрібні продавці, як правило, пропонують свої знижки на постільну білизну та туалетне приладдя в січні. Раніше такі розпродажі називали «Білими розпродажами», але тепер їх називають звичайними Домашніми розпродажами, Розпродажами постільних речей або Розпродажами ванних речей.
Білі розпродажі включають рушники, простирадла, подушки та багато іншого зі знижкою від 20% до 60% від звичайних цін.
Цього року найкращі пропозиції в таких магазинах, як Home Depot, Walmart, Wayfair, Kohl’s, JCPenney, Macy’s та Amazon.

3. Одяг та обладнання для фітнесу.
Кожен січень люди, що дбають про своє здоров’я, поспішають купити кросівки, спортивний одяг та обладнання для домашнього спортзалу, щоб розпочати новий рік правильно. Щоб привернути увагу покупців, які прагнуть відкрити нову сторінку у фітнесі, магазини роблять спеціальні пропозиції на ці групи товарів.

Щоб отримати найкращі пропозиції в MLK День на товари для фітнесу, спробуйте Roxy, REI, Marmot, eBay та інші магазини роздрібної торгівлі спортивним одягом. У цей час року Target також має чудові знижки на килимки для йоги та гантелі.

4. Цього року вихідні MLK Дня пересікаються з розпродажами на Bath & Body Works та Ulta, що дає чудову можливість купувати косметичні товари за ще вигіднішими цінами.
Піврічний розпродаж Bath & Body Works починається після Різдва і відбувається протягом вихідних, присвячених Дню MLK (закінчується 21 січня).

З 2 по 22 січня Ulta проводить розпродаж Love Your Skin зі знижкою до 50% на щоденні косметичні товари. У вихідні дні MLK чекайте на наступні пропозиції (серед багатьох інших):

Субота, січень 15 – Знижка 50% на крем для шкіри навколо очей Shiseido Benefiance, що розгладжує зморшки.
Неділя, січень 16 – Знижка 50% на масло для тіла з водоростей вакамі OSEA.
Понеділок, січень 17-50% на очищувальний засіб INDIE LEE.

Щоб не відставати, конкуруючі рітейлери та великі універмаги також можуть пропонувати косметику під час розпродажу у MLK День.

5. Говорячи про красу, зверніть увагу на розпродаж косметичних товарів на MLK Вихідні зі знижкою до 50% на Sephora та інші бренди по догляду за шкірою.

6. Шукаєте новий диван для прикраси Вашої оселі? Настав час рейду. Дилери готові запропонувати до 50% знижки на меблі для дому, щоб очистити свій магазин і приготувати місце для нових моделей меблів, що запускаються в лютому.

7. Звичайно, після свят досвідченим покупцям варто очікувати великих знижок на іграшки, подарункову упаковку, вітальні листівки, святкові цукерки та прикраси. Сюди входять аромати у коробках, одеколони та косметичні набори, які ідеально підходять для цілорічного подарунку.
Розпродаж Children’s Place та Carter’s пропонує знижки від 60% до 80% на всі товари зі знижками.

Що НЕ купувати на День MLK


1. Ювелірні вироби.
У міру наближення Дня святого Валентина Ви можете подумати про придбання прикрас для своєї коханої чи коханого. Але якщо Ви можете почекати до 14 лютого, Ви можете значно заощадити — в деяких випадках до 50% і більше. Шукайте Валентинські рекламні акції у великих ювелірних магазинах та універмагах, таких як Bloomingdale’s, Dillard’s та Kohl’s.

Бонус: зачекайте, поки свята закінчаться, і здивуйте свою кохану блискучим намистом або витонченим браслетом для ще більшого сюрпризу.

2. Матрац.
Триденний розпродаж вихідного дня відомий тим, що пропонує відмінні знижки на матраци, але розпродаж у MLK День, на жаль, є винятком із цього правила. Хороша новина полягає в тому, що Вам потрібно почекати всього місяць або близько того, і Ви зможете заощадити до 60% на ліжках під час розпродажу на честь Дня президента. Пізніше цього року Ви знайдете схожі пропозиції на матраци у такі свята, як День поминання та День праці.

3. Дрібна побутова техніка.
Розпродажі в День Мартіна Лютера Кінга, як правило, не є гідними згадки про угоди з дрібною побутовою технікою. Однак, якщо ви можете почекати ще місяць до розпродажу на честь Дня президента, ви можете отримати знижку до 50% на кухонну техніку.

4. Телевізори та електроніка.
Ви, мабуть, не побачите багато помітних угод на TV або у сфері технологій у вихідні Мартіна Лютера Кінга. Однак протягом наступних кількох тижнів Ви почнете відкривати для себе телевізійні пропозиції в таких магазинах, як eBay, Walmart та Best Buy. Ці магазини, як правило, знижують ціни на 4K-телевізори напередодні зворотного відліку Суперкубку, який відбудеться 13 лютого поточного 2022 року.
Що ж до інших технологій? Amazon Prime Day, що зазвичай проводиться в червні, – одна з найкращих пір року, коли можна заощадити на розумних домашніх пристроях, ноутбуках та іншій електроніці.

Щасливого Шопінгу з USAinUA!

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Худі Nike Sportswear Club Fleece Pullover Hoodie за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #худі #nike #hoodie ...

Кросівки Nike Full Force Low Men`s Shoes за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #кросівки #nike #shoes ...

Кросівки Jordan Stay Loyal 3 Men`s Shoes за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #кросівки #jordan #shoes ...

Кросівки Nike Legend Essential 2 Women`s Workout Shoes за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #кросівки #nike #shoes ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.