Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку
  1. Календар розпродажів в США
  2. Поради для вигідного шопінгу
  3. Як замовити товар із США?

 

1. Календар розпродажів в США


Зима

Католицьке Різдво (25 Грудня)

Розпродажі старують вже з початку грудня, за традицією вважаються найграндіознішими і найбільш щедрими на знижки за весь рік.  Товари викуповуються з такою швидкістю, що магазини не завжди встигають оновлювати інформацію про наявність на своїх сайтах. Знижки в переддень Різдва досягають до 90%.

Новий Рік (1 Січня)

Оскільки основне зимове свято в США – Різдво, а не Новий рік, то новорічні розпродажі вже не такі великі, як різдвяні. Новорічний розпродаж триває до кінця січня: розпродається все те, що не встигло продатися на Різдво.

День Мартіна Лютера Кінга (3-й понеділок січня)

Національне свято присвячено видатному борцю за права афроамериканців. Знижки починаються у вихідні дні перед святом!

День святого Валентина (14 Лютого)

Розпродажі та акції починаються за 1-2 тижні до Дня всіх закоханих на одяг, взуття, предмети з любовною тематикою, ювелірні прикраси.

День Президентів (3-й понеділок лютого)

Традиційно свято приурочене до дня народження Джорджа Вашингтона. Деякі інтернет-магазини зазвичай встановлюють короткострокові розпродажі за 1-2 дні до цієї дати.

Весна

День святого Патріка (17 Марта)

Це одне з найважливіших католицьких свят на території Ірландії, Англії, США. У цей день багато американських магазини проводять всілякі спеціальні акції та розпродажі. Знижки починаються за пару днів до святкування і триває близько тижня.

Католицький Великдень (період з 22 березня по 25 квітня)

Разом із Різдвом Великдень є одним із найважливіших релігійних свят у всьому християнському світі. Розпродаж починається за кілька днів до свят.

Сінко де Майо (5 Мая)

Хоча його широко відзначають у Мексиці, у Сполучених Штатах це менш стримано. Акції обов’язково містять цифру 5. Наприклад, акція може тривати лише 5 годин, або на один день може бути запропонована знижка 55%.

День матері (2-га неділя травня)

Ця спеціальна святкова знижка та акція стосується переважно жінок. Одяг, білизна та косметика можуть досягати 80%.

День Пам’яті (останній понеділок травня)

Цей день присвячений пам’яті американських солдатів, які загинули в усіх війнах і збройних конфліктах, у яких будь-коли брали участь Сполучені Штати. Більшість онлайн-магазинів у США проводять короткострокові спеціальні розпродажі на всі типи товарів тривалістю до тижня.

Літо

День батька (3-я неділя червня)

День батька це свято, коли діти дякують своїм батькам. Так само як і День Матері – це суто сімейне свято, приблизно за тиждень до свята інтернет-магазини оголошують усілякі спеціальні пропозиції, переважно на чоловічий асортимент товарів.

День незалежності США (4 Липня)

Одне з найважливіших свят в Сполучених Штатів Америки. Проводяться масштабні, але короткострокові розпродажі.

Осінь

День праці (1-й понеділок вересня)

Це національне свято та офіційний вихідний день у Сполучених Штатах. Інтернет-магазини зазвичай проводять розпродажі різноманітного обладнання для кемпінгу та гриля, а також літніх категорій товарів.

День Колумба (2-й понеділок жовтня)

Це свято організовано в пам’ять про відкриття Америки Христофором Колумбом. Багато онлайн-магазинів у США пропонують короткі розпродажі зі значними знижками до 70%.

Хеллоуїн (31 Жовтня)

Традиційно його відзначають напередодні Дня всіх святих. В онлайн-магазинах розпродажі та знижки до свята починаються приблизно за 1-2 тижні до призначеної дати.

День Ветеранів в США (11 Листопада)

День ветеранів є національним святом у США. Заснований як данина пам’яті ветеранам Першої світової війни. У цей день деякі інтернет-магазини США пропонують короткострокові знижки, які діють протягом 1-3 днів.

День Подяки (4-й четвер листопада)

Цей день очолює початок довгоочікуваних різдвяних розпродажів. Як правило, за кілька днів до Подяки американські онлайн-магазини анонсують початок програми знижок і збільшують їх з кожним днем.

Чорна п’ятниця (Проміжок з 23 по 29 Листопада)

Особливий день для найбільшого розпродажу Америки. Цього дня в США починається святковий сезон дисконтних розпродажів.

Кібер понеділок (1-й Понеділок після Дня Подяки і Чорної п’ятниці)

Понеділок після свята Подяки і Чорної п’ятниці. Термін «Кібер понеділок» створений як маркетингова компанія, з метою переконати людей робити покупки в Інтернеті. У цей день інтернет-магазини встановлюють максимальні знижки на свої товари.

 

2. Поради для вигідного шопінгу


Для того, щоб купувати максимально вигідно, треба знати деякі додаткові нюанси:

  1. Плануйте заздалегідь: Розробіть список товарів, які ви хо чете придбати, та встановіть максимальну суму, яку ви готові витратити. Це допоможе уникнути непотрібних витрат і зосередитися на необхідних речах.
  2. Досліджуйте ціни: Перед розпродажами вивчайте ціни на товари, які вам цікаві, у різних магазинах. Так ви зможете зрозуміти, наскільки великі знижки надаються під час розпродажу.
  3. Плануйте час шопінгу: Розпродажі можуть бути досить напруженими, тому намагайтеся планувати свій час таким чином, щоб уникнути надмірної людності. Вибирайте менш популярні часи або розподіліть свій шопінг на кілька днів.
  4. Будьте розумними покупцями: Перед придбанням товару переконайтеся, що ви його справді потребуєте. Уникайте покупки непотрібних речей тільки тому, що вони знаходяться у розпродажі.
  5. Доставка: потурбуйтеся про доставку з США в Україну. USAinUA  допоможе це зробити швидко і комфортно для Вас.

 

3. Як замовити товар із США?


Замовити товар зі США можна 2 способами:

  1. За допомогою наших менеджерів USAinUA, які зроблять покупку за Вас та доставлять до Вашої оселі. І так, що потрібно зробити?
      • Переходимо на сайт доставки товари з США в Україну – USAinUA, натискаємо кнопку “розрахувати вартість” або ж “замовити доставку“.
      • У форму, що відкрилася вставляємо посилання товару, знизу додаємо інформацію щодо товару (кількість, розмір, колір і т. д), вкажіть свої контакти для зв’язку, куди ми можемо надіслати Вам розрахунок і далі натискаємо “Надіслати”. Протягом 15-30 хвилин заявка доставки обраного товару з США в Україну буде розрахована, даний розрахунок є безкоштовним і  ні до чого Вас не зобов’язує, носить тільки інформативний характер.
      • Для перегляду всіх товарів, які розраховані перейдіть в кабінет шляхом натискання кнопки “всі замовлення“.
      • Виберіть необхідний замовлення і для ознайомлення натисніть “детальніше”
      • Ви побачите детальний розрахунок вартості покупки і доставки товару в Україну під ключ, якщо все вказано вірно і вартість Вас влаштовує, Ви можете натиснути кнопку “Оплатити” і здійснити оплату замовлення будь-яким із запропонованих способів.
      • Після оплати Ваше замовлення буде оброблено і викуплено, Ви зможете слідувати інструкціям доставки і відстежувати доставку товару в особистому кабінеті. Після того як товар буде доставлений в Україну Ви зможете отримати його відповідно до зазначеного Вами адреси або ж самовивозом в офісі м.Київ.

* Даний розрахунок попередній і ні до чого Вас не зобов’язує, Ви можете розрахувати кілька або ж всі необхідні Вам товари і комплектації.

2. Використовуючи наші склади (Mail Forwarding) USAinUA у США.

Перш ніж відправити товар на наш склад Вам необхідно самостійно перевірити вибраний Вами товар в розділі “товари, які ми не доставляємо з США в Україну”. І так, що потрібно зробити після купівлі товару?

    • Переходимо на сайт доставки товари з США в Україну – USAinUA, натискаємо кнопку “оформити самостійне замовлення”.
    • У формі, що відкрилася, Ви можете побачити адреси наших складів в США, далі натискаємо “Додати посилку”.
    • Далі Вам потрібно зареєструватися в онлайн кабінеті, натиснувши кнопку “Реєстрація”, якщо Ви це  зробили раніше, то ввести Ваш E-mail і пароль і натиснути “Увійти”.
    • Прикріпіть інвойс покупки, трек номер, наданий продавцем , також Ви можете додати коментар, купон.

В полі “Додаткові послуги” Ви можете обрати, які Ви б хотіли, щоб ми для Вас зробили. Тиснемо на кнопку “Далі”.

Важливо! Вся інформація по оплаченому замовленню повинна бути надана до надходження товару на наш склад США.

Дуже сподіваємось, що наші підказки допоможуть Вам оформити замовлення.

З повагою Команда USAinUA

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Куртка adidas FIVE TEN WIND JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Куртка adidas FAST RUNNING ITERATION JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Футболка adidas OWN THE RUN ALLOVER PRINT TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Футболка adidas CAMO TONGUE TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.