Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку
  1. Reebok– відомий спортивний бренд
  2. Переваги покупки кросівок reebok в США
  3. Як правильно підібрати розмір
  4. Топ 5 магазинів де можна купити кросівки Reebok в США
  5. Інші товари Reebok, які вигідно замовляти в США
  6. Як замовити кросівки reebok із США?

1. Reebok – відомий спортивний бренд


Reebok спеціалізується на виробництві різноманітного спортивного та фітнес-взуття, одягу та аксесуарів. Компанія була заснована у Великобританії в 1958 році і пізніше стала частиною групи adidas.

Reebok виготовляє різні моделі кросівок для різних видів діяльності. Ось деякі з найвідоміших моделей кросівок Reebok:

Classic Leather — це культове взуття, вперше випущене в 1983 році, з відомим логотипом Reebok збоку.
Club C — ще один популярний кросівок Reebok, який дебютував у 1985 році.
CrossFit Nano — це спеціально розроблені кросівки для кросфіту з гумовою підошвою для кращої стійкості та амортизації.
Floatride — це взуття з високою амортизацією, яке чудово підходить для бігу.
Nano — це лінія кросівок, розроблена для кросфітнесу.
Zig Kinetica — це інноваційне взуття з унікальною технологією підошви для оптимальної підтримки та комфорту під час будь-яких видів діяльності.

 

Reebok також пропонує спеціальні колекції взуття та одягу, розроблені для різних видів спорту, таких як кросфіт, бокс та UFC.

Загалом, Reebok є одним з провідних брендів спортивного одягу та взуття, який пропонує високоякісні та стильні товари для будь-яких потреб спортсменів та фітнес-ентузіастів.

 

2. Переваги покупки в США


Великий вибір

У США є доступ до більшого асортименту кросівок Reebok, включаючи останні новинки та ексклюзивні моделі, які можуть бути недоступні в Україні.

Низькі ціни

США відомі своїми знижками та розпродажами. Ви можете знайти кросівки Reebok за зниженими цінами, особливо під час сезонних розпродажів, святкових акцій або за допомогою промокодів.

Висока якість продукції

Reebok – американська компанія, тому вироблені в США кросівки мають вищу якість, оскільки більшість фірмових моделей призначені для експорту.

Оригінальність товару

Покупка кросівок reebok в США дає Вам впевненість, що ви отримуєте оригінальний товар безпосередньо від виробника або авторизованого продавця. Це допомагає уникнути покупки підробленого або неякісного взуття.

Нові колекції і релізи

США часто є одним з перших ринків, на якому випускаються нові моделі та колекції кросівок Reebok. Ви можете бути серед перших, хто отримує доступ до оновлених дизайнів та інноваційних технологій. В США Reebok зазвичай презентує нові технології та інновації раніше, ніж в Україні.

Різноманітність розмірів та ширини

У США кросівки доступні в більшому асортименті розмірів та ширин, що може допомогти знайти оптимальний розмір для Вашої стопи.

 

3. Як правильно підібрати розмір


Щоб визначити точний розмір взуття, потрібно виміряти свою стопу. Перш ніж проводити вимірювання, врахуйте наступні рекомендації.

Підготовка до вимірювання:

    • Найкраще вимірювати стопи ввечері, оскільки до кінця дня вони збільшуються. Зважаючи на це, взуття буде зручно носити як вдень, так і ввечері.
    • Перед вимірюванням найкраще надіти шкарпетки.
    • У більшості людей довжина і ширина стоп різні. Тож відміряйте дві ноги і візьміть розмір більшої стопи.
    • Для точного результату краще, щоб хтось міг Вам допомогти.

Приступаємо до виміру:

    1. Покладіть аркуш паперу на тверду підлогу одним кінцем до стіни. Встаньте на аркуш паперу, злегка торкаючись п’ятою стіни.
    2. Позначте кінець найдовшого пальця обох ніг олівцем. Порада: легше, якщо Ви дозволите комусь допомогти Вам у цьому.
    3. Виміряйте відмітку від стіни(п’яти) до найдовшого пальця обох ніг. Візьміть більше з двох значень довжини стопи та порівняйте його з таблицею розмірів, щоб визначити свій розмір взуття.

Довжина (фунти)US – Men Size
9.56.5
9.77
9.87.5
108
10.28.5
10.39
10.59.5
10.710
10.810.5
1111
11.211.5
11.312
11.512.5
11.713
11.813.5
1214
12.214.5
12.315
12.515.5
12.616
12.816.5

 

Довжина (фунти)US -Women Size
83.5
8.24
8.34.5
8.55
8.75.5
8.86
96.5
9.27
9.37.5
9.58
9.78.5
9.89
109.5
10.210
10.310.5
10.511
10.812

Також Ви можете зайти на офіційний веб-сайт Reebok або на сайт продавця, де Ви плануєте купити кросівки, і знайти їхню таблицю розмірів. Знайдіть відповідний розмір, враховуючи Вашу довжину стопи.

4. Топ 5 магазинів, де можна купити кросівки reebok в США


 

5. Інші товари Reebok, які вигідно замовляти в США


    1. Одяг Reebok: Крім кросівок, бренд пропонує широкий асортимент одягу для чоловіків, жінок і дітей. Ви знайдете футболки, штани, спортивні костюми, куртки, толстовки та багато іншого. В США можна знайти більший вибір ніж в Україні розмірів та кольорів, а також більшу кількість знижок та акцій.
    2. Спортивне обладнання Reebok: бренд пропонує різне спортивне обладнання, таке як гантелі, скакалки, гімнастичні м’ячі тощо. Ціни на спортивне обладнання Reebok в США можуть бути нижчими, ніж в Україні.
    3. Спеціальні колекції Reebok: Reebok також пропонує різні спеціальні колекції, такі як колекція для бігу або тренажерного залу, а також колекції, присвячені різним заходам, наприклад, колекція для літа. Ці колекції можуть бути доступні в обмеженій кількості в різних країнах, в тому числі в США.
    4. Аксесуари Reebok: бренд також пропонує різні аксесуари, які доповнюють ваш спортивний стиль. Сумки, рюкзаки, шапки, рукавички, шкарпетки і багато інших аксесуарів доступні для покупки. В США можна знайти більший вибір аксесуарів та кращі ціни.

 

6. Як замовити кросівки reebok із США?


Замовити кросівки reebok зі США можна 2 способами:

  1. За допомогою наших менеджерів USAinUA, які зроблять покупку за Вас та доставлять до Вашої оселі. І так, що потрібно зробити?
      • Переходимо на сайт доставки товари з США в Україну – USAinUA, натискаємо кнопку “розрахувати вартість” або ж “замовити доставку“.
      • У форму, що відкрилася вставляємо посилання товару (кросівок reebok), знизу додаємо інформацію щодо товару (кількість, розмір, колір і т. д), вкажіть свої контакти для зв’язку, куди ми можемо надіслати Вам розрахунок і далі натискаємо “Надіслати”.Протягом 15-30 хвилин заявка доставки обраного товару з США в Україну буде розрахована, даний розрахунок є безкоштовним і  ні до чого Вас не зобов’язує, носить тільки інформативний характер.
      • Для перегляду всіх товарів, які розраховані перейдіть в кабінет шляхом натискання кнопки “всі замовлення“.
      • Виберіть необхідний замовлення і для ознайомлення натисніть “детальніше”
      • Ви побачите детальний розрахунок вартості покупки і доставки товару в Україну під ключ, якщо все вказано вірно і вартість Вас влаштовує, Ви можете натиснути кнопку “Оплатити” і здійснити оплату замовлення будь-яким із запропонованих способів.
      • Після оплати Ваше замовлення буде оброблено і викуплено, Ви зможете слідувати інструкціям доставки і відстежувати доставку товару в особистому кабінеті. Після того як товар буде доставлений в Україну Ви зможете отримати його відповідно до зазначеного Вами адреси або ж самовивозом в офісі м.Київ.

* Даний розрахунок попередній і ні до чого Вас не зобов’язує, Ви можете розрахувати кілька або ж всі необхідні Вам товари і комплектації.

2. Використовуючи наші склади (Mail Forwarding) USAinUA у США.

Перш ніж відправити товар на наш склад Вам необхідно самостійно перевірити вибраний Вами товар в розділі “товари, які ми не доставляємо з США в Україну”. І так, що потрібно зробити після купівлі товару?

    • Переходимо на сайт доставки товари з США в Україну – USAinUA, натискаємо кнопку “оформити самостійне замовлення”.
    • У формі, що відкрилася, Ви можете побачити адреси наших складів в США, далі натискаємо “Додати посилку”.
    • Далі Вам потрібно зареєструватися в онлайн кабінеті, натиснувши кнопку “Реєстрація”, якщо Ви це  зробили раніше, то ввести Ваш E-mail і пароль і натиснути “Увійти”.
    • Прикріпіть інвойс покупки, трек номер, наданий продавцем , також Ви можете додати коментар, купон.

В полі “Додаткові послуги” Ви можете обрати, які Ви б хотіли, щоб ми для Вас зробили. Тиснемо на кнопку “Далі”.

Важливо! Вся інформація по оплаченому замовленню повинна бути надана до надходження товару на наш склад США.

Дуже сподіваємось, що наші підказки допоможуть Вам знайти Ваші ідеальні кросівки Reebok.

З повагою Команда USAinUA

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Кросівки PUMA Cali Dream Brighter Days за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #кроссівки #shoes #puma ...

Кросівки Reebok Lifestyle Women`s Club C 85 за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #кроссівки #shoes #reebok ...

Кросівки Vans Old Skool Zip за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #кроссівки #shoes #vans ...

Кросівки Tommy Hilfiger Loura3 за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #кроссівки #shoes #tommyhilfiger ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.