Даруємо 100 грн на першу доставку

0800 330 317 Замовити доставку

Офіс незламності від USAinUA, або як працювати під час блекауту ?

У звʼязку з частковим блекаутом отримуємо багато запитів від наших клієнтів, чи працює USAinUA під час блекауту, як швидко прийде вантаж, чи збільшиться термін доставки, також багато власників бізнесу запитують, що ми використовуємо для роботи під час блекауту, тому ми вирішили відповісти на самі гарячі питання і показати, що використовуємо для стабільної роботи у цей не легкий час.

Як працює USAinUA під час блекауту ?

Ми працюємо в штатному режимі в не залежності від зовнішніх факторів, наш графік роботи:

  • Пошта (розрахунок): з 8 до 22 (щодня),
  • Чат: з 9 до 23, (СБ-НД з 9 до 19)
  • Call центр, Офіс: ПН – ПТ з 9 до 20 (СБ з 10 до 18, НД вихідний)

 Як швидко прийде вантаж?

На разі вантаж доставляється згідно стандартного графіку і затримок не має.
Для США – середній термін доставки авіа поштою 7 днів, але не більше 14 робочих днів, швидке море 12-21 робочих днів, звичайне море 3-4 тижні з моменту відправлення замовлення в Україну.
Європа – до 1-2 робочих тижнів з моменту відправлення замовлення в Україну.

 Чи збільшився термін доставки ?

Термін доставки може збільшитися на час повітряних тривог, оскільки під час тривоги митниця не працює і вантаж не може бути відпущений, тому є періоди, коли може бути затримка на 1 день.

 Що ми використовуємо ?

Генератор BullMach AMBRA12000 7.8kW

Оскільки склад потребує багато енергії, то обрали 7.8 КВт  бензиновий генератор (посилання на сайт). Купували в Германії, наявність на сайті може змінюватися, тому підібрали перелік доступних варіантів (посилання на сайт).

Газова “дуйка” або газовий обігрівач

Купували в США, бренд та модель – Mr. Heater F274830 MH18BRV, хороший варіант для обігріву 20-40 квадратів, єкономічний, обрали його, так як прилад має датчик чадного газу і виробник стерджує, що виріб має закриті контури і не виробляє чадний газ, тому є безпечним для приміщень. На разі тестуємо, чадного газу не виявлено. Із мінусів, це довелося викинути штатний шланг з редуктором і купити “наш” під європейський штекер.

Старлінк.

Пробували різні варіанти 3g та 4g роутерів, але звʼязок був не стабільний і навіть при наявності в офісі світла вежі мобільних операторів не працювали і інтернету не було, тому обрали супутниковий інтернет від Старлінк.

Можливо Вам буде цікава стаття, “як замовити Старлінк ?”

Офіс незламності від USAinUA.

Ви можете знайти нас на інтерактивних мапах Києва з автономним живленням на випадок блекауту в різних додатках.

Якщо Вам потрібно щось зарядити, зігрітися, потрібен інтернет, то ми з радістю Вас приймемо в нашому офісі (Бориспільска 7, офіс 187).

Також можливо Вам буде корисна стаття з товарами, що полегшують зимівлю –  “Коли не буде світла – як пережити блекаут в сучасному світі ?

Все буде Україна!

Залиште відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Instagram

Куртка adidas FIVE TEN WIND JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Куртка adidas FAST RUNNING ITERATION JACKET за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #jacket #куртка ...

Футболка adidas OWN THE RUN ALLOVER PRINT TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Футболка adidas CAMO TONGUE TEE за супер ціною #доставкасша #доставкаєвропа #usainua #adidas #tshirt #футболка ...

Даруємо 100 грн на першу доставку.